Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Lathum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Lathum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Lathum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Lathum of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Lathum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Lathum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Lathum:

tuin renoveren ivm plaatsen uitbouw en tevens voortuin aanpassen

Ik wil mijn voor en achtertuin renoveren. Het huidige terras moet verplaatst worden i.v.m. een uitbouw, er moet nieuwe beplanting komen, nieuw gras, bestrating, een nieuwe schutting, en de voortuin moet ook mooi gemaakt worden. De tuin is 13 bij 10 meter. Ik bespreek alle details met de aannemer. Graag een offerte

Boomstronk verwijderen en bestraten

Ik zoek een partij die een boomstronk inclusief wortels van een zilver populier met een diameter van 1 meter kan verwijderen uit mijn tuin. Daarnaast dient de bestrating vervolgens weer teruggelegd te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Trampoline in de tuin laten graven

Graag willen we een trampoline van 3.66 meter in doorsnee laten ingraven. We zijn benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Het zand kan in principe verplaatst worden naar een andere plek in de tuin.

Treurwilg toppen

In mijn tuin staat een treurwilg die al meerdere malen is getopt. Ook dit jaar wil ik de kruin er weer uit en de takken laten afvoeren. De boom is ongeveer 7 a 8 meter hoog. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verwaarloosde tuin opknappen

Het gaat om een tuin aan de voorzijde is en soort wal geplaatst van 80 cm hoog hierop staan ongeveer 10 bomen en struiken. Tevens staan aan de zijkant van de woning nog eens 10 grote struiken en coniferen. De bomen moeten dan afgevoerd worden. Alles moet gerooid wprden. Je kunt hier wel bij komen met een tractor of iets van dien aard.

Grond af laten graven

Ik wil mijn zij tuin laten uitgraven om een daar een fundering te laten storten voor een stenen schuur die aan de lange zijde tegen de woning komt te staan, dus maar 1 muur van 6 meter. Afmeting uitgraven 6. 00 X 2.70. Lange zijde 1 X 6 meter 60 cm diep 50 cm breed, voor en achterzijde dus 2 X 2,70 ook 60 x50 cm. Resterende deel 30 cm diep afgraven.

Coniferen rooien en afvoeren

Het rooien en afvoeren van 40 meter lang en drie meter hoog aan coniferen. De coniferen staan aan de dijk dus goed bereikbaar met evt. Machine. . Graag offerte.