Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting met stormschade vervangen:

Schutting met stormschade vervangen

Op 18 januari is er door de storm mijn schutting omgewaaid en zijn er planken afgevlogen. Ik moet dit nu claimen bij de verzekering Reaal en die willen een prijsopgave hebben voor herstel van de schutting.
Onze klant uit Huissen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting met stormschade vervangen uit heel Nederland:

Herstellen van een omgewaaide schutting

Ik wil mijn schutting laten herstellen na stormschade. De schutting bestaat uit 3 panelen, waarvan er 2 zijn omgewaaid.

Schutting reparatie na stormschade

Wij hebben een schutting staan op een plek die veel wind vangt in verband met slechte plaatsing laten de planken los en staat de schutting scheef. Graag goed advies voor de meest duurzame oplossing.

Schutting met stormschade repareren

Graag een offerte voor: Schutting beschadigd door storm. Twee palen zijn gebroken en 3 schutting delen 3 x 1. 80 zijn eruit gerukt en afgebroken, maar moeten nieuwe geplaatst worden. En uiteraard nieuwe palen plaatsen, die wil ik nu in beton geplaatst hebben. Graag advies hierin. Er is ook een deel van Trespa die aan t huis vastgezet moet worden.

Schutting met schade herstellen

Door stormschade is onze schutting omgewaaid. Dit betreft een houten schutting van ongeveer 9 meter. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen voor de verzekeringsmaatschappij.

Rechte schutting met poort plaatsen

Ik wil een hek laten plaatsen. De ondergrond is beton. Het is een rechte schutting van 6 meter en er moet een poort in van ongeveer 140 cm breed, zodat er een bakfiets doorheen kan. De verzekering betaalt het want ik heb in januari stormschade gehad.

Plaatsen van een schutting

Na stormschade moet er een nieuwe schutting geplaatst worden. Graag in de offerte meenemen 3 schermen, 5 palen, poort en 2 paalvoeten. Er is geen voorwerk nodig. Betreft een verzekering kwestie.

Schutting met stormschade vernieuwen

Door de stormen van afgelopen januari zijn mijn tuinhekken vernield. Ik ben verzekerd, maar de verzekeraar vraagt of wij een herstelofferte kunnen aanleveren. Kunnen jullie ons daarmee helpen? Wij hebben de optie om de herstelwerkzaamheden uit te laten voeren, maar we weten niet of de verzekeraar jullie daarvoor zal kiezen. Foto's zeggen meer dan woorden, dus ik zal de foto's als bijlage toevoegen. De palen zijn gebroken/kapot, dus de hekken kunnen niet meer gedragen worden. Ze lijk op de foto's wel nog stabiel, maar ze bewegen nog heel erg veel met de wind mee. Het gaat om ongeveer 10 meter in lengte.

Schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen van ca. 6,20 meter. Bestaande uit 3 toogschermen 1. 80m breed en 1. 80m hoog en een poortdeurtje ca. 50 cm breed. Het geheel moet vastgezet worden met 3 schutting palen. Graag een gespecificeerde offerte sturen voor de verzekering, het betreft hier een stormschade. De tuin is goed toegankelijk.

Kapotte schutting vervangen

Wij willen graag onze schutting vervangen die door stormschade kapot is gegaan. Het gaat om 10 strekkende meter schutting, 6 tuinschermen (180x180) en 7 palen (7x7x305) De oude schutting halen we zelf weg.

Vervangen van tuinschermen

Vervangen tuinschermen vanwege stormschade. Graag z.s.m. afspraak voor offerte o.b.v. "Schutting royal recht 180x180cm" incl. Zelfde soort schuttings-/tuinpalen.

Partners

Partners van Casius