Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainage aanbrengen in delen van de achtertuin:

Drainage aanbrengen in delen van de achtertuin

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 30 bij 20 meter. Op sommige plekken van de tuin zitten hele natte stukken. Wij zouden graag willen weten wat de mogelijkheden zijn van drainage voor deze delen.
Onze klant uit Hoog Soeren (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aanbrengen in delen van de achtertuin uit heel Nederland:

Drainage aanleggen in kruipruimte

Ik heb een 2 onder 1 kap woning. Gemiddeld een waterstand van 20 cm in de kruipruimte. Hiervoor graag een offerte voor het aanbrengen van drainage systeem

Drainage in de achtertuin aanbrengen

Gras in de achtertuin is zeer nat, omdat er niet genoeg afvoer mogelijkheden zijn voor het water. Het gaat om ongeveer 150 vierkante meter.

Drainage onder kunstgras aanbrengen

Het water op onze kunstgras gaat niet snel genoeg weg waardoor deze na een hevige regenbui een dag onder water staat. Dit wil ik graag opgelost hebben. Ik wil graag weten wat jullie kunnen doen en wat het gaat kosten. Het is een stuk van 8 x 4 meter. Zie foto.

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Ons onderhuis staat door hevige waterval een stukje blank mogelijk door drainage dat dit te voorkomen is? De tuin is ongeveer 4 bij 5 meter groot. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten bekijken en advies te ontvangen.

Herstraten van een parkeerterrein gelegen op binnenplaats

Er kan alleen met klein materieel gewerkt worden de autopoort is alleen voor voertuigen tot 190 cm hoogte (incl. opbouw geschikt) Een lage bestelbus is het grootste wat er door kan. Betreft de omvang van het werk: 392,5 m² tegelbestrating 300 m² voor auto's en 100 m² voetpad. 6 m³ drainage / water opvang met putten. In deze holle wateropvang een drainagepomp die water naar hoofdriool afvoert (zie onder). Met ca 50 m² voor 7 parkeervakken 8e vak met kruis voorzien is geen parkeervak maar keerplek, keerwand 0,4 x 0,4 x 0,6 ca. 6-9 m lengte aanbrengen en profileren ca 30 m³ ophoog zand variërend van 10-25 cm tempex ophogen kan. 50 m1 opsluitend m² bestrating bestaande verharding (tegels van 5 cm) Nu ook 4,5 en 3 cm tegels ertussen. Afval en versneden stenen vervangen met ventilatietegels. 3 stuks kolken of 6 m³ IBC wateropvangvaten aan te sluiten op de wateropvang 67m1 PVC leiding rond 125 mm. Aansluiting op hoofdriool maken mbv diamantboring met overloop kolk. Wegafzetting en reparatie weggedeelte openbaar terrein. Leveren 30 m² tegels dikte 30 x 30 x 5 cm tbc inboet. Graag de Offerte voor 10 juli binnen voor de aanstaande VVE vergadering 19 juli 2017.

Aanbouwen aan drie naastgelegen woningen

Het aanbrengen van drie aanbouwen aan drie naastgelegen woningen. Het werk dient uitgevoerd te worden volgens opgestelde werkomschrijving en tekeningen. Het gaat om sloopwerk, aanpassing riolering en drainage, grondwerk, fundering en damwanden, bekisting, betonwerk en metselwerk. Zie de specificaties in de bijlagen. Graag ontvangen we per woning een afzonderlijke offerte. Er is gelegenheid het project vooraf te bezichtigen. Het stellen van vragen met betrekking tot de bezichtiging en/of de verstrekte stukken kan tot uiterlijk 17 mei 2017. De nota van inlichtingen waarin de antwoorden op de gestelde vragen zijn opgenomen worden uiterlijk 19 mei 2017 aan de inschrijvers toegestuurd. Wij verzoeken u uw offerte volgens een aantal voorwaarden uiterlijk 9 juni 2017 per e-mail te zenden. Offertes die later binnenkomen dan bovengenoemd tijdstip worden als niet geldig beschouwd. Daarnaast verzoeken wij u in uw offerte een prijs per woning aan te bieden. De gunning vindt plaats op basis van het criterium ‘laagste prijs’. Deze offerteaanvraag vindt plaats met inachtneming van de volgende overige voorwaarden: Bij uw offertes dient een gedetailleerde begroting te zijn toegevoegd. De begroting dient een aantal posten te bevatten. Bij uw offerte dienen aparte offertes van onderaannemers te worden overlegd. Er zijn een aantal documenten met gedetailleerde informatie. De gestelde eisen aan het opstellen van uw offerte zijn deels niet meer van toepassing.

Drainage rondom woning aanbrengen

In verband met het water in de kruipruimte, hoge grondwaterstand, willen we het huis rondom voorzien van drainage, vervolgens afvoeren naar sloot. Hiervoor is een pomp en pompput nodig. Het vrijstaande huis is circa 60 meter in omtrek.

Kleigrond afgraven en drainage aanleggen

Omdat wateroverlast een groot probleem is moet het volgende gebeuren: Afgraven kleigrond: het betreft een 24 m2 stuk kleigrond waar zo'n 15 cm afgegraven en afgevoerd moet worden ter bevordering van de drainage. Vervolgens een zandbed van breker- of lavazand aanbrengen en egaliseren van zo'n 13 cm hoogte. Resterende 2 cm moet worden gereserveerd voor de foam dempingsplaat die als onderlaag voor het bestaande kunstgras zal dienen, deze zal worden bevestigd met kunstgrashaken, vervolgens mag het kunstgras (6 x 4 meter) er weer netjes op. Zowel dempingsplaat als haken zijn aanwezig. Daarnaast zal een drainage oplossing bedacht moeten worden om het naastliggende terras (ook zo'n 24 m2 met voegmortel). Aangezien een aansluiting op het riool lastig wordt, aangezien leidingen onder een keramisch terras moet komen en dus tegels verwijderd moeten worden, is het wellicht een idee om te werken met Hydrorock infiltratieblokken of iets dergelijks, of wellicht hebben jullie andere ander plan. Een second opinion is welkom in ieder geval. Op de foto's is te zien dat er al al wel roosters liggen en dat er al uitsparingen gemaakt zijn in de tegels, de roosters doen echter nog niets en zijn niet aangesloten op wat dan ook. Mocht er daarna ook specialisme aanwezig zijn in het herstellen van losliggende keramische tegels dan houden we ons hiervoor ook aanbevolen.

Tuin afgraven, drainagesysteem aanbrengen en ophogen

Het betreft de achtertuin van 65 m2. Hier dient de grond te worden afgegraven en een drainage systeem geplaatst. Daarna zal het moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd zodat wij het kunnen laten bestraten door derden. De tuin is redelijk bereikbaar.

Achtertuin laten bestraten

Aanbrengen van bestrating in onze achtertuin. Inclusief drainage/hemelwaterafvoer (naar bestaande regenpijnafvoer). Inclusief verwijderen van een bestaand terras plus tegelpad en verwijderen van de begroeiing. De materialen en ontwerp in overleg. De tuin mag wel iets gezelliger worden. Het betreft een tuin van ongeveer 74 m2.

Partners

Partners van Casius