Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor naaldboom rooien:

Naaldboom rooien

Het gaat om het rooien van een naaldboom van ongeveer 10 meter hoog. De diameter is 42 cm. De vakman voert alles af.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor naaldboom rooien uit heel Nederland:

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen of rooien van een naaldboom, geschatte hoogte ongeveer 10 meter. De omtrek van de stam is 86 cm. De boom staat in de achtertuin en is via een brandgang te bereiken. Hij staat wel tegen een ijzer hek aan.

Naaldboom snoeien of rooien

Boom voor de helft terugsnoeien en in het ergste geval rooien. Het betreft een naaldboom.

Boom in de achtertuin omhakken

Midden in de achtertuin staat een naaldboom van ruim 12 meter hoog. Deze boom wil ik graag laten kappen of rooien. De tuin is goed bereikbaar, hoekwoning, en het afval dient te worden afgevoerd.

Grote naaldboom kappen en afvoeren

Wij hebben in onze voortuin, direct aan de openbare weg, een naaldboom staan van ongeveer 8 meter hoog en een stamomtrek van 65 cm. We willen de boom laten kappen, de wortelstronk laten rooien en alles laten afvoeren. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Naaldboom rooien

Wij willen graag een naaldboom laten rooien. Hoogte is circa 10 meter en diameter is circa 40 cm.

Naaldboom rooien

Vlakbij onze woning in de achtertuin staat een naaldboom. De boom komt boven de woning uit, ongeveer 10-15 meter. De omtrek van de stam 90 cm. De boom staat redelijk vrij, hij staat ongeveer 1 meter verwijderd van de woning. De achtertuin heeft een achterom. Het is bedoeling dat wij hierna over de achtergebleven stronk kunnen tegelen. Graag ontvang ik een offerte voor het kappen en het afvoeren van het afval.

Naaldboom rooien

Graag offerte voor het kappen van een naaldboom. De boom is erg hoog.

Naaldboom rooien

Een hoge naaldenboom (kerstboom) in de voortuin moet gekapt worden en de wortels en stam eruit en afgevoerd. De boom is ongeveer 10 meter hoog. Kapvergunning moet nog aangevraagd worden, gaan we binnenkort doen. Graag per onderdeel in de offerte opnemen. Rustige woonwijk, goed te bereiken via de weg.

Naaldboom rooien in de tuin

Rooien naaldboom uit achtertuin, inclusief verwijderen stronk en afvoeren alle materiaal. Omtrek stam ca. 220 cm (op 1 meter hoogte). Hoogte van de boom: ik schat zo'n 15 meter. Als u zelf eerst wilt gaan kijken: via een brandgang kunt u aan de achterkant komen van de woning. De boom is herkenbaar aan een grote beschadigde tak. Er is geen vergunning nodig. Afstand tussen boom en openbare weg: ongeveer 33 meter. Geen ruimte voor grote machines (denk ik). Uitvoerdatum: in overleg, maar wel op korte termijn.

Bomen rooien

Er moeten 3 Italiaanse, zeer hoge, populieren gerooid worden,een grote naaldboom, een esdoorn, een kleine kastanje en er moeten 3 stompen verwijderd worden van vorige omgezaagde bomen. Het hout wil ik zelf houden.