Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor deel achtertuin uitgraven:

Deel achtertuin uitgraven

Ik wil een deel van mijn tuin uit laten graven om gras te kunnen leggen. De afmeting is ongeveer 8 bij 5 meter. Het gaat alleen om het uitgraven en afvoeren. De tuin is niet goed te bereiken met groter materieel maar wel via een looppad. De tuin zit in een steeg. Er is toestemming van de verhuurder. Ik wil het gat daarna ook graag laten vullen met zwart zand en laten egaliseren, zodat het gras (al uitbesteed - grasmatten) geplaatst kan worden. Graag een indicatie van de kosten op basis van deze gegevens.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel achtertuin uitgraven uit heel Nederland:

Terras herbestraten en uitbreiden

Wij willen graag overleggen over een ontwerp van een groter terras in onze achtertuin en over de kosten van aanleg. Er is nu een deel al bestraat, dit dient overnieuw gedaan te worden en een deel moet worden bestraat. het gaat om een terras van ongeveer 6 bij 4 meter. De tuin heeft een achterom.

Verharding in tuin aanleggen

Het betreft het aanleggen van een verharding / terras van ongeveer 3.10 bij 3.50 meter om een prieel op te kunnen plaatsen. Er dient een klein deel te worden afgegraven, zand gestort, geëgaliseerd en tegels of Waaltjes geplaatst. De achtertuin is goed bereikbaar.

Stuk terras achtertuin herstellen

Ik wil een gedeelte van mijn terras herstellen. Een deel van mijn terras is verzakt. Dit deel wil ik weer laten ophogen en egaliseren. Daarnaast wil ik een borderrand laten aanbrengen van 4.50 meter.

Boomstronk laten verwijderen

In mijn achtertuin staan de overblijfselen van een meidoorn. Het grootste deel is al verwijderd. Er resteert een stam van circa 25 centimeter diameter en de stronk. De stam kan ik zelf eventueel afzagen maar de stronk wil ik graag laten wegfrezen. De plek is bereikbaar is via een pad aan de achterzijde van het huis. Ik wil graag dat de vakman het materiaal weggooit.

Kelder bouwen in de tuin

Ik wil een kelder onder de achtertuin. Tuin is ongeveer 7 bij 7 meter. Het huis is gebouwd op zandgrond aan de kust. Het afbreken van een deel uitbouw (2,5 bij 3 meter) is dan noodzakelijk. De ruimte zou gebruikt worden als muziekstudio. Graag een offerte hiervoor.

Hout-/betonschutting plaatsen

In de achtertuin zonder achterom willen wij hout beton schuttingen laten plaatsen. het zal gaan om betonnen palen en onderplaten en houten schuttingsdelen. Er is 1 deel 6 meter lang en 1 deel 13 meter lang en de hoogte zal 1.80 meter gaan worden. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Elektrawerk in de nieuwbouwwoning

Graag een offerte voor het realiseren van het volgende in een nieuwbouwwoning: Woonkamer: - Ik wil een loze leiding voor de meterkast naar de woonkamer. Het gaat om ongeveer 8 meter. - Loze buis circa 1 meter lang en rechthoekig 110 bij 54 millimeter ter behoeve van TV-kabels in de muur realiseren. Gewenste afwerking: - Alle elektraleidingen dienen in de muur (kalkzandsteen materiaal) gefreesd te worden. Deze dienen glad en behangklaar dichtgesmeerd te worden. Alle wandcontactdozen moeten als inbouw uitgevoerd worden. - Waar de WCDs in het zicht zitten moeten Schneider M-Smart, poolwit (RAL 9010) gebruikt worden. Deels kunnen de bestaande WCD's hergebruikt worden. Voor WCDs in de kastenwand en achter het keukenblok mag een ander inbouw merk/type gebruikt worden. - De groepschakelaars worden als Schneider DomA45 in de bestaande groepenkast gerealiseerd. Overige: - Een deel van de aansluitingen voor de keuken zijn reeds vanuit de nieuwbouw gerealiseerd en hoeven slechts iets verplaatst te worden conform de maatgevoerde tekening van de keukenleverancier. De keuken en kastenwand zijn nog niet geplaatst dus alles is goed bereikbaar. - Indien het plaatsen van twee extra groepen leidt tot een hoger vastrecht dan overleg ik graag eerst de opties. Keuken: - Verplaatsen bestaande wandcontactdozen (horizontaal) boven het werkblad - Extra dubbele wandcontactdozen in de hoek van het werkblad realiseren - Loze leiding in muur van het keukenblok van beneden naar boven ter behoeve van LED verlichting in koof. - Verplaatsen (circa 20 centimeter verlagen) van een bestaande wandcontactdoos in de kastenwand die reeds op een aparte groep zit. - Extra groep in de meterkast naar de kastenwand in de keuken waar drie nieuw te realiseren wandcontactdozen op aangesloten worden. Achtergevel: - Extra groep in de meterkast met grondkabel (fase/nul/aarde) naar de achtertuin naar de achtergevel. De grondkabel moet vanaf de achtergevel 25 meter lang zijn.

Voor- en achtertuin opnieuw laten betegelen

De voor- en achtertuin wil ik opnieuw laten betegelen. Kunt u aangeven wat de kosten zijn wanneer de oude tegels opnieuw gebruikt worden en wat de kosten zijn wanneer er nieuwe tegels gebruikt worden en de oude afgevoerd worden. Afmetingen achtertuin Grote deel lengte 7,84 x breedte 5,63 Kleine deel bij schuur lengte 1,76 x breedte 2,37 Afmetingen voortuin Grote deel lengte 3.61 x 5.70 meter breed kleine deel lengte 0.70 bij 1.31 meter breed

Tuin betegelen en schutting plaatsen

Het volledig betegelen van de achtertuin van een nieuwbouwwoning inclusief afgraven, afvoeren en het aanbrengen van een zandlaag 20 cm. De oppervlakte zal 40 m2 zijn wat betegeld moet worden.Verder wil ik graag aan beide kanten planten bakken van 3 meter × 60 cm. Er dient ook een schutting geplaatst te worden. Het zal dan gaan om hardhouten schuttingsdelen met betonnen palen en onderplaten. Er zal 1 deel 6 meter en 1 deel 8 meter lang moeten worden en de hoogte zal 1.80 meter zijn.

Kunstgras vervangen door tegels

In de achtertuin hebben wij een deel van ongeveer 3 bij 3 meter kunstgras. Dit ligt op zand en dient te worden verwijderd. Hierna zal er tegels gelegd moeten worden. Dit zullen tegels of rubberen tuintegels moeten worden. De achtertuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius