Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Harderwijk of directe omgeving.

335 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin herinrichten, onderhoud aan de tuin, oprit en terrassen aanleggen, tuin opnieuw inrichten met gras en omheining, grote voor- en achtertuin vernieuwen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin opnieuw inrichten, tuin afgraven en aanleggen, voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen, voor- en achtertuin opknappen, aangrenzende achtertuinen aanleggen, tuinaanleg nieuwbouw, kunstgras leggen en parkeerplaats bestraten, tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Harderwijk:

Boomstronk verwijderen

Het betreft het verwijderen van een boomstronk tot net onder het zand zodat er weer bestrating overheen kan. De stronk al redelijk verrot en de boom is ongeveer 6 jaar geleden omgezaagd. Het probleem is de bereikbaarheid. Met een grote machine kan je er bijna niet komen omdat er geen achterpad is.

Bestrating en schuttingdelen aanbrengen

6 bij 2 meter bestrating aanleggen en het plaatsen van 3 schuttingdelen. Het gaat om de achtertuin en deze heeft een achterom.

Vijver herinrichten

De vijver van 9 bij 6 meter groot heeft een lek. Het folie dient te worden verwijderd en opnieuw aangelegd. De maat zal hetzelfde blijven, maar wij willen graag de vijverrand veranderen. Kunt u hier advies over geven?

Schuttingen laten plaatsen

Ik wil graag 4-7 schuttingen laten plaatsen, wat gaat dit kosten?

Schutting plaatsen

Tussenschutting is omgewaaid. Lengte 10,50 meter, en stuk voor poort ongeveer 1,70 meter of is die nog weer overeind te zetten ??

Schutting plaatsen

6.50 meter lange schutting

Ophoogzand laten storten of spuiten in achtertuin

In mijn achtertuin heb ik 20 m3 ophoogzand nodig. Dit wil ik of gestort hebben of gespoten. Het gaan om een vrijstaande woning.

Deel achtertuin uitgraven

Ik wil een deel van mijn tuin uit laten graven om gras te kunnen leggen. De afmeting is ongeveer 8 bij 5 meter. Het gaat alleen om het uitgraven en afvoeren. De tuin is niet goed te bereiken met groter materieel maar wel via een looppad. De tuin zit in een steeg. Er is toestemming van de verhuurder. Ik wil het gat daarna ook graag laten vullen met zwart zand en laten egaliseren, zodat het gras (al uitbesteed - grasmatten) geplaatst kan worden. Graag een indicatie van de kosten op basis van deze gegevens.

Renovatie van de achter- en voortuin

Wij hebben een offerte ontvangen voor de voor- en achtertuin in de bijlage. Wij zijn geschrokken van de prijs en komen via uw website op lagere kosten uit. Vandaar ook een aanvraag voor een offerte via uw site.

Gaasschermen met deuren plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van 2 gaas tuinschermen en 2 tuindeuren. De gaasschermen zijn 180 x 180 centimeter groot en de deuren ieder 85 x 180 centimeter groot. Ook moeten de palen geplaatst worden. Deze hele constructie staat tussen 2 stenen schuurtjes. De deuren komen tegen de schuur aan. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Grote boom laten kappen

Onlangs hebben wij een strook gemeentegrond langs onze achtertuin aangekocht, waarop een grote boom staat van ongeveer 10 meter hoog. Wij hebben toestemming van de gemeente om deze te laten kappen en willen daarvoor graag een offerte ontvangen. Ook de wortel willen we laten verwijderen. Ik wil graag een offerte voor het kappen en rooien en daarin een aparte post voor het afvoeren van het hout.

Renovatie van de achtertuin

Heraanleggen van de tuin. Een terras voor en achter met 60x60 natuursteen. Pad van huidige Waatltje. Border aan weerskanten verhoogd. Rand gras. Pergola achter vanaf schuur naar het grasrand en naar rechts. Een schuttingdeel plaatsen bij terras achter. Achter staat een schuur van ongeveer 3 x 3 meter. Graag per mail een opgave van de kosten.

Trampoline ingraven in de tuin

Ik wil een trampoline laten ingraven.

Hoge berkenboom kappen

In onze achtertuin, welke moeilijk bereikbaar is, hebben wij een berk staan van 15 meter hoog. De stam heeft een diameter van 50 tot 55 cm en de boom heeft een kruin met forse omvang, die ruim boven de tuin van de buren hangt. Graag laten wij de boom professioneel kappen en ook het wortelstelsel frezen. De boomstammen mogen in de achtertuin blijven liggen, zodat wij er zelf haardblokken van kunnen zagen. Graag ontvangen wij uw offerte.

Schutting maken van betonpalen en trellis

Er dienen 2 schutting delen, 1 van 8 meter en 1 van 8,5 meter geleverd en geplaatst te worden. De schutting dient te worden voorzien van antraciet betonnen palen van 10 x 10 x 270 cm en punt. Tussen de palen komt er onderin een betonnen plaat en daar bovenop een trellis met afdekkap. De plaat zit in een gleuf van de betonnen paal. Aan 1 zijde teven een hoekpaal met 3 sleuven voor toekomstige uitbreiding van de schutting van de buren. Er is een foto beschikbaar.

Tuin onderhoud

Verwijderen van een dode sparreboom

Dode spar verwijderen uit voortuin

Uit onze voortuin dient een dode sparreboom verwijderd te worden

Beton-/houtschutting plaatsen

Een houten schutting met betonnen palen plaatsen van 15 meter, met een poort er in. Bestaande coniferenhaag rooien en afvoeren. Betonnen palen en grenen schuttingdelen met planken en deels met gaaswerk ter afwisseling. Uitvoering zal ergens begin september zijn. Kunt u een indicatie van kosten geven?

Bomen en struiken laten kappen

Graag een offerte voor het kappen van 6 bomen en 2 stronken in de achtertuin.

Stevige schutting plaatsen

Schutting van 10 meter inclusief deur van 90 of 100 cm. Palen moet stevig zijn i.v.m. hoekwoning en sterke wind. Graag een indicatie.

Nieuwe schutting plaatsen

Nieuwe schutting plaatsen. 7.5 meter lang. Houten schuttingdelen en betonnen palen en betonnen 'drempels' onder de schutting. De schermen met verticale planken. Hetzelfde als bij de buren.

Tuin renoveren en kindvriendelijker maken

We willen onze tuin renoveren en kindvriendelijker maken. Ook zouden we graag een pergola met houtkachel willen. Onze tuin ligt op het zuiden en is nog 120m2 groot. In de bijlage een foto van de tuin zoals die nu is.

Coniferen rooien en afvoeren

Graag zou ik van U een vrijblijvende offerte ontvangen voor het rooienvan 20 meter conifeer. De bomen zijn 2 meter hoog en goed te bereiken.

Verhoogde border met muurelementen maken

In onze tuin willen we graag een verhoogde border maken. In de grond ligt al een eerste 'laag' muurelementen. Op deze bestaande laag willen we nieuwe muurelementen laten lijmen. We willen gebruik maken van het volgende type: Linea Antraciet 60x15x15 (zie bijvoorbeeld: -en-betonelementen/Linea-Antraciet-60x15x15%7C13999). Op de bestaande laag willen we drie lagen met deze muurelementen lijmen. De border is 4 meter breed en 1 meter diep. De tuin is via een poort aan de achterkant bereikbaar. Achter de poort/schutting is een parkeerplaats, zodat niet ver gesjouwd hoeft te worden met materiaal/machines. Wij zijn op zoek naar een partij die ons op korte termijn kan helpen bij het lijmen en op maat zagen van de muurelementen. Wij beschikken niet over het materiaal om de muurelementen te zagen, zodat we een partij zoeken die deze mogelijkheid wel heeft. De muurelementen en lijm kunnen we zelf aanleveren en eventueel kunnen we zelf meehelpen. We zouden graag een zo nauwkeurig mogelijke offerte ontvangen, waarin ook wordt aangegeven wanneer de werkzaamheden zouden kunnen worden uitgevoerd en hoeveel tijd ermee gepaard zal gaan.

Coniferen rooien in de tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het rooien van 15 coniferen met een hoogte van 2.5 meter. De coniferen zijn goed te bereiken en moeten worden afgevoerd.