Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingdelen plaatsen:

Schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van een schutting van ongeveer 4 meter inclusief het plaatsen van een poort van 1,20 meter. Deze mag van beton of hardhoutenpalen zijn.
Onze klant uit Groessen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingdelen plaatsen uit heel Nederland:

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik wil zes schuttingdelen laten plaatsen (waarschijnlijk schuttingdelen van 180 x 180 cm) wil mij hierin laten adviseren naar de beste mogelijkheden. Ik zoek een complete offerte zonder voorwerk.

Schutting plaatsen op de buur- en erfgrens

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen tussen de buren en ons. Er staan nu 4 schuttingdelen, maar die zijn oud en moeten weg. Er moeten nu 7 nieuwe schuttingdelen komen. En misschien kunnen de oude schuttingdelen elders in de tuin worden geplaatst? Er staat nu een aanbieding van: tuinscherm: vintage grey voor €73,49 in jullie folder. Maar hoe lang blijft die? Klus kan door de garage heen gebeuren.

Palen voor een schaduwdoek plaatsen

Wij willen 4 palen voor op het dakterras laten plaatsen om vervolgens schaduwdoeken aan te kunnen bevestigen. Daarnaast moeten er schuttingen bevestigd worden. Betreft 9 schuttingdelen van 90 cm breed. Het terras is op de 3e verdieping, welk niet bereikbaar is per lift. Het zou gaan om 4 palen van 2,7 meter hoog.

Stuk schutting plaatsen

Wij willen graag op korte termijn een stuk schutting geplaatst hebben. De schutting die wij hebben is van Timberlane en die willen wij nu ook op het korte stuk in onze tuin hebben. Het zijn waarschijnlijk 2 en een halve schuttingdelen die hiervoor nodig zijn en natuurlijk de palen. Deze opdracht willen wij dus zo snel mogelijk laten uitvoeren dus als u ons spoedig een offerte wilt toesturen , heel graag. Een offerte met een totaal prijs zodat er achteraf geen geschil hierover kan komen.

Schutting laten plaatsen

Graag een offerte voor de plaatsing van een hout-beton schutting. Betonnen palen en onderkant van de schuttingdelen beton. Dan 21 planken per schuttingdeel. Gaat om een tuin bij een hoekhuis. - Achterkant is 783 cm vanaf buren tot de hoek. - Zijkant van de tuin is ongeveer 2270 cm (kijken wat uitkomt met hele delen) - Dan vanaf de zijkant naar het huis toe 194 cm. Hier moet ook de poort (120 cm) komen.

Schuttingdelen plaatsen

5 schuttingen laten plaatsen

Nieuwe schutting laten plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de levering en plaatsing van een schutting in onze tuin, waarbij ik onze wensen hieronder op een rijtje heb gezet: - schutting langs 2 zijdes van tuin: 13m + 14m lang - geïmpregneerd grenen houten panelen 180x180cm, 18mm dikke verticale planken, 23 planks (21 verticaal en 2 horizontaal) - per lengte (van 13 en 14m) 1 paneel met zelfde opbouw, maar dan horizontale planken - hardhouten palen 9x9cm in beton gezet - antracietkleurige betonnen stroken aan onderzijde van 20cm hoog - alle planken en schuttingdelen gemonteerd met RVS schroeven - alle overige metaaldelen (zoals beugels) van RVS - oude schutting volledig weghalen en afvoeren - nieuwe schuttingsmaterialen transporteren en leveren - incl. Alle bevestigingsmaterialen en werktuigen die benodigd zijn - incl. Volledige plaatsing en nette, accurate en rechte afwerking - na afloop van werkzaamheden alles schoonmaken en tuin netjes achter laten Indien bovenstaande niet precies mogelijk is, dan graag daar zo dicht mogelijk in de buurt komen en aangeven wat anders is. . Graag ontvang in hiervoor een formele en in detail gespecificeerde offerte, waarin in ieder geval afzonderlijk is gespecificeerd: • Materiaalkosten • Arbeid (aantal uren en tarief) • BTW

Schutting leveren en plaatsen

Wij onze buren en onze achterburen willen graag een schutting. In de vorm van een T-splitsing. Dit zal om en nabij zo'n 26 a 27 meter aan schuttingdelen zijn. Geen voorwerk nodig.

Schutting deels vervangen

Ik zoek een vakman die mijn schutting deels kan vervangen. Werkzaamheden zijn: plaatsen van nieuwe betonpalen, nieuwe poort en hergebruik van bestaande schuttingdelen. Totaal 12 meter. Zonder afvoeren van oude materialen.

Schutting plaatsen en klimop weghalen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Het gaat om 3 schuttingdelen van 180 bij 180 cm waarvan 1 met deur moet zijn. en 0,5 meter klimop weg laten halen en wil een poort die op slot kan.

Partners

Partners van Casius