Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor laurierhaag laten rooien:

Laurierhaag laten rooien

Ik wil mijn laurierhaag laten rooien. Deze is 13 meter lang en goed te bereiken.
Onze klant uit Groesbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laurierhaag laten rooien uit heel Nederland:

Laurierhaag rooien en afvoeren

Onze laurierhaag van ongeveer 13 meter lang moet gerooid en afgevoerd worden. Hij staat er al 30 jaar en is ongeveer 3 a 4 meter hoog. De tuin grenst aan een voetpad. De woning is gesitueerd in een binnenplaats en een auto kan niet direct bij de tuin komen. Graag ontvang ik een offerte.

Laurierhaag rooien

Verwijderen en afvoeren van ongeveer 11 meter Laurierhaag, met wortels, die er 20 jaar staat en ondertussen ruim een meter breed is. De hoogte is ruim 2 meter plus uitlopers van dit jaar.

Laurierhaag rooien

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten rooien en afvoeren van een laurierhaag. De haag is 25 meter lang, 2 meter hoog en 1 meter dik. De haag ligt aan de straatkant en is daardoor goed bereikbaar.

Volledig afgraven van de voortuin

Afgraven van grond 30 - 50 cm over een oppervlak van ca 27 m2, rooien van ongeveer 20 stobben van een reeds gekapte 10 m lange laurierhaag van 30 jaar oud. Tuin weer egaliseren met nieuwe grond, in overleg met vakman aan te leveren. Ik zie graag dat het puin wordt afgevoerd door de vakman.

Coniferenhaag, bomen en struiken verwijderen

Het betreft het rooien van een coniferenhaag (30 stuks ongeveer), laurierhaag, 1 grote boom en een aantal struiken. Achter de achtertuin ligt een grote parkeerplaats waardoor de tuin goed te bereiken is.

Bomen rooien/opknap beurt - her aanleg gazon

Grote tuin bij woonboerderij. Begin dit jaar verwilderde haag en aantal bomen verwijderd en laurierhaag aangeplant. Moet nog eikenboom en hulstboom worden verwijderd. De bomen en struiken er omheen dienen eventueel gesnoeid te worden. Daarnaast dient gazon opgeknapt dan wel opnieuw aangelegd te worden. De tuin is inmiddels zeer ongelijk ook hier zal iets aan gedaan moeten worden. Qua planning is er geen voorkeur. De timing hangt af van wat het beste resultaat oplevert en hierover beslist dus de vakman.

Boom rooien, haag verwijderen en schutting plaatsen

Graag zouden we van u een prijs opgaaf ontvangen voor het volgende: Het rooien van een ceder met een stam diamater van +/- 40 cm , 100 cm vanaf het maaiveld. De boom is ongeveer 500 cm hoog en bevindt zich achter in de tuin, nabij de tuinafscheiding. De tuinafscheiding bestaat een laurierhaag met een lengte van +/- 800 cm en een dikte van 80 cm. De achterzijde van de tuin is middels een brandgang bereikbaar. Graag zouden we beiden gelijktijdig verwijderd hebben. Daarna moet er een houten schutting geplaatst worden. Deze heeft een totale lengte van 900 cm met daarin een poort aan een kant . De schutting moet bestaan uit betonnen palen, verticale planken en een betonnen onderrand. Materialen voor de schutting ook leveren.