Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor een onderhoudsvrije tuin aanleggen:

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen inclusief nieuwe schuttingen en een nieuwe poort. Daarnaast opnieuw bestraten.
Onze klant uit Geldermalsen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een onderhoudsvrije tuin aanleggen uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen van ongeveer 60m2. Liefst zoveel mogelijk antraciet tegels en een overkapping. De huidige situatie is vooral gras en onkruid, dit mag weggehaald worden door de vakman, eventueel een foto is aanwezig.

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil graag de achtertuin opknappen. Momenteel groeit er heel veel onkruid langs de tegels heen. De tuin bestaat voor een groot deel uit kleine tegeltjes. Ik wil daarvan graag grote tegels maken, en ik het midden een stuk gras links en rechts en een pad in het midden. Ik heb een foto erbij gedaan om ongeveer aan te geven wat ik wil. De tuin is ongeveer 50m2

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag onze voortuin laten doen. 25m2 ongeveer. Wij willen daar een vaste bank / zitje in. Bestrating en eventueel vlonders. Bloembakken achter bankje. En iets tegen de muur. Wij zitten altijd voor omdat wij daar de hele dag zon hebben. Het is nu een sombere donkere tuin. Wij hebben geen “groene” vingers.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een geheel nieuwe tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis. De tuin is 5x10m en er staat al een berging in van 2x3m. Wij willen graag veel gras, een terras (van steen of van hout) een overkapping voor een eettafel en evt een stukje groen van planten.

Onderhoudsvrije tuin realiseren

Wij willen graag bij onze nieuwbouw woning een nieuwe onderhoudsvrije tuin aan laten leggen met alleen maar tegels. Met name grote tegels. Rondom een wat donkerdere lijst. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een omliggende tuin van ongeveer 80 vierkante meter voor, zij en achtertuin met schone zand.

Laten aanleggen van een onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 60 m2 dat onderhoudsvrij is.(Nieuwbouw)

Onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin

Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin laten aanmaken waarbij ik meer privacy krijg. Tuin moet worden leeggemaakt, opgehoogd en verder alleen betegelen en een schutting. Indien mogelijk huidige schutting laten staan met waarbij een deur ingemaakt wordt

Tuin opnieuw bestraten

80 m2 tuin bestaat nu uit tegels en gras. Wil onderhoudsvrije tuin, denk dan aan voornamelijk grote tegels, stuk grind en 2 plantenbakken. Zie concept voorbeeld foto

Schuurtje in de tuin laten bouwen

Wij willen een schuurtje van 2.55 breed x 3.30 Diep x 2.20 hoog met aflopend dak. Onderhoudsvrije materiaal geen hout

Onderhoudsvrije tuin en schutting

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten bestraten. gaat om de achtertuin van 20 m2, deze is te bereiken via een achterom. De huidige bestrating moet er eerst worden uitgehaald, dan moet er nieuwe tegels in komen en ook waarschijnlijk met zand worden geëgaliseerd. Daarnaast graag een nieuwe schutting plaatsen twee zijkanten van 2 keer 3 meter inclusief een tuinhek.

Partners

Partners van Casius