Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Geldermalsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Geldermalsen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Geldermalsen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Geldermalsen of directe omgeving.

68 klanten uit Geldermalsen bevelen een bij Casius in Geldermalsen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Geldermalsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Geldermalsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Geldermalsen:

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen inclusief nieuwe schuttingen en een nieuwe poort. Daarnaast opnieuw bestraten.

Een rij coniferen verwijderen uit de achtertuin van 14 meter

ik wil tussen 2 woningen in de afscheiding van 14 meter coniferen laten verwijderen en er een gaas hekwerk met boven buis laten plaatsen van ongeveer 2 meter hoog. de coniferen zijn 240 hoog en 90 dik

Coniferen laten rooien

Ik zoek een hovenier die een conifeer van 8 bij 2,5 meter kan rooien. De conifeer staan aan de straatkant. Na het rooien dient het groenvuil afgevoerd te worden.

Schutting realiseren om onze tuin heen

Het gaat om een schutting van 3.35m bij 1.50m. Het is de bedoeling dat hier een fundering bij wordt gelegd, het moet van hout worden in een zwarte of composiet kleur.

Tuin uitgraven en voorzien van basalt split

Voortuin huidige begroeiing verwijderen en afvoeren. 1-stuks pruimenboom laten staan. 1-strook van 0,9 x 7,50 meter voorzien van zandbed en straatstenen, huidige oprit verbreden. Rest van de tuin egaliseren, en voorzien van worteldoek met daarop een laag sier split.

Kunststof schutting met schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de levering en plaatsing van een kunststof schutting van 9 x 1,8 meter. In die schutting zit een hoek en een schuifdeur. Ik ontvang daarbij graag ook wat informatie over de mogelijke materialen.

Schutting met betonnen palen plaatsen

Plaatsen van 18 meter schutting. Bestaande uit betonnen palen (met bolle kop) en betonnen onderplank. Kleur beton: antraciet. Grenen geïmpregneerd scherm 1. 80 x 1. 80 meter - 21 planken (2 liggend en 19 staand). Het scherm start tegen de berging 4,50 meter. Dan haaks om 3,80 meter en weer haaks om 9,55 meter.

Zwarte douglas schutting plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen van een Douglas schutting (rabatdelen zwart) van 5.20 meter.

Schutting en poort laten plaatsen

Mijn tuin is 13.20 meter diep en 5.12 breed. Graag wil ik betonnen palen en onderplaten laten plaatsen met daarboven 19 of 21 planks schuttingsdelen. Het betreft een stuk van 8,20 meter en een gedeelte van 2,12 meter. In het kleinere gedeelte dient een poort van 90 cm geplaatst te worden.

Tuin leeghalen en egaliseren

Ik wil graag mijn zijtuin van ongeveer 250 m2 leeg laten halen en laten egaliseren voor gras. Dit stuk tuin was vroeger gemeentegroen en staat dus vol met struiken. Er staan ook 2 bomen, maar deze mogen blijven staan. Dit stuk tuin ligt aan de straat en dus makkelijk te bereiken met groot materiaal.

Hardhouten schutting met poort plaatsen

8 x 21planks hardhouten schutting en een poort

Spar kappen

Spar is ongeveer 15 meter hoog, moet in gedeeltes gekapt worden. Omtrek onderaan ca 120 cm.

offerte

ik zou graag een offerte willen voor schutting voor 6 huizen op rij. het idee is stenen rand onder en stenen palen met houten schuttingen er tussen maar optie is ook houten schutingen met hard houten palen er tussen, hiervoor ook graag offete. de tuinen zijn ongeveer 11 meter lang. we hebben nog meer offerts aangevraagd hoop dat ik hier een goed reactie op krijg

Renovatie tuin

Er hebben in mijn tuin duivenhokken gestaan; die zijn nu weg. Ik wil de tuin van 25x5m laten renoveren en veranderen. Een plan maken en uitvoeren.

Begin dit jaar bestaand huis met tuin ...

Begin dit jaar bestaand huis met tuin gekocht, de tuin moet nu opgeknapt worden, tuinontwerp in overleg met ons maken, huidige beplanting zoveel mogelijk handhaven, leibomen naast de oprit, grond werkzaamheden met name verplaatsen vijver door hovenier uit laten voeren.