Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver verwijderen:

Vijver verwijderen

Ik wil een vijver van ongeveer 3 bij 4 laten verwijderen.
Onze klant uit Garderen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver verwijderen uit heel Nederland:

Vijver renoveren

Ik wil mogelijk de vijver laten renoveren of laten verwijderen. Graag in overleg wat het handigst is. De bovenkant is nu van steigerhout. Dit kan vervangen worden door stenen blokken. Het betreft nu een U-vormige vijver maar onze voorkeur gaat uit naar een rechthoekige. Ik wens graag een prijsindicatie wat zo'n renovatie in zijn geheel gaat kosten.

Tuinaanleg / betegelen

Wij willen de tuin laten betegelen. HET WERK: verwijderen van div aantal struikjes/boompjes (hergebruiken) Uitgraven boomstronken. Afvoer tuinafval. Egaliseren te bestraten delen Eventueel plaatsen vijver (in overleg) Bestraten diverse delen (Meer bestraten mogelijk, in overleg) De tuin is 6 bij 12 meter.

Tuin herinrichten

De achtertuin is ongeveer 5 bij 10 meter groot. De niet afgemaakte vijver kunnen wij zelf verwijderen maar dient wel opgevuld te worden. Daarna zal het tegelwerk in de tuin, ongeveer 35 m2, opnieuw gelegd moeten worden. Dit zijn tegels van 60 bij 60 cm. Verder zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het maken van (planten)borders langs de schutting.

Vijver verwijderen en opvullen met aarde

Ik zoek een hovenier die de vijver in mijn voortuin kan verwijderen en opvullen met aarde. De vijver is ongeveer 5 bij 1 bij 1,5 meter diep. Er zijn keien, een pomp en zeil aanwezig wat verwijderd moet worden. De voortuin is goed bereikbaar.

Vijver repareren of vervangen

Mijn vijver is een folievijver en is niervormig en is ongeveer 390 cm lang en ongeveer 190 cm breed en max. 80 cm diep. De werkzaamheden schat ik in als het uitgraven van de vijver, het verwijderen van het oude folie, het plaatsen van nieuw flex folie met daaronder antiworteldoek en verder het leveren van zand en cement. Tenslotte de afvoer van restmateriaal. ik heb en foto van de vijver toegevoegd.

Vijver dempen

Ik wil de vijver verwijderen. Hij is ongeveer 4 bij 3 meter. Hij moet plaats maken voor een stuk grond tbv bloemen en planten. Wat kost het om deze klus (eventueel gedeeltelijk) te klaren?

Vijver verwijderen en graszoden leggen

In mijn achtertuin zou ik graag de vijver willen laten verwijderen. (ongeveer 4x2 meter) Ook wil ik in mijn tuin de oude graszoden laten vernieuwen. Voor exacte oppervlakte kunt u contact met mij opnemen.

Renoveren tuin

Ik wil graag mijn bestaande vijver verkleinen naar een strak model, mijn tuin (140m2) volledig bestraten met drainage, een laurier heg verwijderen, een taxus boom kappen, en er staat nu ook een schuur van 3 bij 4 meter, en daarom heen moet het ook nog betegeld worden. Ik verneem graag van u.

Tuin renoveren

We zijn op zoek naar een aanpassing van de voor- en achtertuin. De achtertuin is 120 m2 en de voortuin 40 m2. We vragen o.a. om de vijver en enkele struiken/bomen te verwijderen en een nieuw grasveld aan te leggen en de tuin van nieuwe beplanting te voorzien. We hebben de volgende uitgangspunten voor de tuin: • Kindvriendelijk (verwijderen van vijver, creëren van grasveld) • Mooi met bloemen en planten • Weinig onderhoud o Ca. 2 uren per maand (m.u.v. sproeien en grasmaaien) o Max 2 x per jaar 1 dag groot onderhoud zoals snoeien • Overlast van katten beperken door gebruik van planten waar katten niet van houden zoals: o ooievaarsbek o vuurwerkplant o citroenverbena o wijnruit Uitgebreide omschrijving is als pdf verkrijgbaar.

Tuin renovatie

Ik wil graag mijn tuin renoveren. Het gaat om 40 m2. Wat moet er gebeuren? Een deel ophogen, deel verlagen. Nieuwe schutting, oude beplanting weg en nieuwe beplanting, opnieuw bestraten, en een vijver verwijderen. Ook wil ik een buitenkeuken laten plaatsen. Ik weet nog niet hoe de keuken eruit moet gaan zien dus dat wil ik nog even met de vakman bespreken. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Partners

Partners van Casius