Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor trampoline in de tuin laten ingraven:

Trampoline in de tuin laten ingraven

Het gaat met name om het graven van een gat voor het plaatsen van een trampoline. De trampoline heeft (waarschijnlijk) een diameter van 365cm. Het gat moet tot ongeveer 1 meter diep zijn. Het betreft een ronde trampoline Goed om te weten: - Vanaf de straat tot de tuin aan de achterkant is een grindpad. - De poort is ongeveer 85cm breed. - Graag een prijs inclusief afvoeren grond.
Onze klant uit Gameren (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trampoline in de tuin laten ingraven uit heel Nederland:

Trampoline ingraven en kunstgras leggen

We willen onze tuin renoveren. Het gaat om een stuk van 4x4 meter (tuin is ca. 55 m2) wat we willen (laten) aanpakken. Daar willen we kunstgras en een trampoline in. Er zullen een paar tegels van 1x1m verplaatst moeten worden. Het is een tuin met harde kleigrond. Een trampoline hebben we nog niet uitgezocht. Voorkeur gaat uit naar een ronde, maar misschien is een rechthoekige een betere keuze. Graag een vrijblijvende offerte per e-mail.

Tuin opnieuw aanleggen

Voor onze achtertuin zijn wij op zoek naar iemand die onderstaande werkzaamheden kan uitvoeren. In de bijlage is een schets van het plan opgenomen. Verwijderen en afvoeren van: 11 m Beuken haag 2 Leibomen 17 m Hekwerk + poort +/- 75 m2 Bestrating klinkers +/- 66 m2 Gazon Voorbereiden en leggen van: +/- 55 m2 tegels 60x60 met onderlaag van beton +/- 6 m2 Ingraven trampoline +/- 80 m2 kunstgras +/- 21 m2 fundering voor Lugarde overkapping (op basis van instructies Lugarde) De nieuwe schutting wordt maandag 15 juni geplaatst. Op deze datum dient de tuin leeggemaakt en de grond voorbereid te zijn voor het leggen van de bedekking. Graag ontvangen we een offerte met een prijsopgave, de verwachte tijdsduur en de startdatum van deze werkzaamheden.

Kindvriendelijke tuin

Voor een nieuwbouwproject willen we nog onze tuin inrichten. Wij hebben nog geen concrete plannen en willen ons graag laten adviseren. Het moet een kindvriendelijk geheel worden met in elk geval een voetbalveldje en een trampoline. Verder moet er een zitgedeelte komen, 2 ligbedden en een eettafel. Daarnaast hebben we nog een oprit die van bestrating moet worden voorzien. Op de erfafscheiding met de buren moet een schutting komen van circa 20 meter. Het grootste deel van de tuin is 12 bij 20 en om de rest van het huis ligt nog zo'n 140 meter grond. Totaal circa 380 m2. We weten nog niet welk deel bestraat moet worden en welk deel niet. Waarschijnlijk moet de gehele tuin wel eerst met zand worden geëgaliseerd. De tuin is goed bereikbaar.

Rubberen tegels leggen

Wij willen graag rubberen/ gras tegels rondom onze trampoline laten plaatsen. Trampoline diameter bedraagt 4,20 meter. De grond rondom is volledig door rondrennende honden uitgehold. De grond moet dus eerst nog worden opgehoogd/geegaliseerd worden met zand. Ik schat dat er circa 45 tegels nodig zijn. De totale oppervlakte bedraagt 10 m2. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin betegelen en schutting plaatsen

Het laten leggen van keramische tegels in de achtertuin. De trampoline goed ingraven en eromheen betegelen. Borders aanbrengen. Aan de achterkant van de tuin rubber tegels (1m x 1m) leggen boven op normale tegels (om te sporten). Het betreft +/- 30 m2 keramische tegels. (80 bij 80 cm). Ook graag een klein tuinhuisje verwijderen en een schutting plaatsen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren.

Een trampoline in een achtertuin ingraven

Ik zoek een hovenier die een trampoline in kan graven. De trampoline heeft een diameter van 305 cm en een hoogte van 70 à 80 cm. Bij voorkeur moet het gat ook gestuut worden, zodat het gat niet langzaam vol loopt. De uitgegraven aarde dient ook afgevoerd te worden. De tuin is goed bereikbaar langs de woning.

Trampoline ingraven in de tuin

ik heb interesse in het compleet ingraven en bouwen van een trampoline in onze voortuin. De trampoline zou zijn: 366 cm rond bij voorbeeld en het zou fijn zijn als die ook oor u geleverd kan worden. De vraag is: als wij nu bestellen, wanneer kunnen jullie het doen? Was is de wachtijd op dit moment? En doen jullie het werk in de regio Den Haag (wij wonen in Voorburg)? Bedankt voor uw antwoord,

Tuin uitgraven voor een inground trampoline

Het uitgraven van een gat en afvoeren van de grond ivm het plaatsen van een trampoline. Gaat om een trampoline van 427 bij 244cm en het diepste punt moet een meter zijn. Aanvullend graag een stuk haag eruit trekken (kan ik evt. zelf afvoeren).

Een tuin renoveren en trampoline ingraven

Trampoline in laten graven (inground) plus verwijderen alle beplanting (bamboe en 3 grote coniveren) plus 2 keer een heg van coniveren. Dit vervangen door een nieuwe heg/hekwerk. aanleggen terras met bestrating of grasveld. De tuin is 920 cm lang en 600 cm breed en ligt op het zuiden.

Tuinrenovatie

We willen onze tuin graag renoveren. Alles moet ge-egaliseerd worden, oude bestrating moet worden verwijderd, nieuwe tegels gelegd. De zandbak moet worden ingegraven,er moet een kuil gegraven worden voor een trampoline van 2x3 meter en alle oude banden moeten worden vervangen. Daarnaast moet het overtollige oude materiaal worden afgevoerd.

Partners

Partners van Casius