Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gameren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Gameren heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Gameren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gameren of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gameren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Gameren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gameren:

Trampoline in de tuin laten ingraven

Het gaat met name om het graven van een gat voor het plaatsen van een trampoline. De trampoline heeft (waarschijnlijk) een diameter van 365cm. Het gat moet tot ongeveer 1 meter diep zijn. Het betreft een ronde trampoline Goed om te weten: - Vanaf de straat tot de tuin aan de achterkant is een grindpad. - De poort is ongeveer 85cm breed. - Graag een prijs inclusief afvoeren grond.

Nieuwbouwtuin volledig aanleggen

Ik wil graag mijn volledig tuin laten aanleggen. Het betreft de tuin van een nieuwbouw woning in Gameren. De tuin is volledig leeg. Graag wil ik in mijn tuin een mooie lounge hoek met een overkapping. Alle ideeën zijn van harte welkom, zelf ben ik beetje inspiratieloos. Daarnaast wil ik mijn hele tuin mooi keramische stenen laten leggen. De tuin is ongeveer 7 meter breed en 35 meter lang. Ik wil graag ook mooie ideeën als het kan voor barbecue. Verder zou ik ook verlichtingen willen laten plaatsen voor mooie sfeer avonds. De voortuin wil ik ook graag aan laten leggen. De voortuin is 2 bij 3 meter ongeveer. Ik wil hier graag advies over. Ik wil graag een strakke uitstraling.

Klussen in de achter- en voortuin

De schutting in de achtertuin moet afgewerkt worden, tegels verplaatst en terras maken. Ook in de voortuin wat werkzaamheden,(enkele tegels ,bandjes) een verharding voor de containers maken. Misschien vijver plaatsen, of in overleg. Een en ander graag ter plaatse komen bekijken wordt misschien verzekeringswerk.

plaatsen schutting

Ik heb een open tuin, beplant met laurier, kinderen fietsen nog steeds door m'n tuin en vernielen de planten, een open pad naast een brandgang, een drukke doorgang, ze stalen zelfs m'n tuinset, met oud en nieuw. Ik ben echt radeloos en bang, geen open slaapkamerraam dus voor mij...terwijl ik gewoon in een dorp woon! Ik zoek een 2e hands schutting en iemand die 'm plaatst, voor weinig geld....

Redelijk makkelijk te onderhouden tuin ...

Redelijk makkelijk te onderhouden tuin nu wel met achterstand. onderhoud 1 keer per 2 a 3 weken.