Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ermelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ermelo heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ermelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ermelo of directe omgeving.

217 klanten uit Ermelo bevelen een bij Casius in Ermelo aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ermelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, tuin egaliseren en bestraten, tuin ophogen, bestraten en stenen plantenbakken realiseren, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ermelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ermelo:

Tuin aanleggen

Na brandschade moet de achtertuin opnieuw aangelegd worden. Gedeeltelijk zullen we dat ivm kosten zelf doen, maar het staat u vrij om voor meerdere delen tevens een offerte uit te brengen (handig dus alles los te specificeren). Prioriteiten qua uitbesteding zijn: 1) het bouwen van overkapping aan garage (zie maten tekening) 2) het verwijderen van klinkers en leggen van 60x60 cm betontegels (zie tekening) 3) Het plaatsen van schuttingen, afgewisseld met trellispanelen (zie tekening) De materialen voor tegels en beplanting zijn al geselecteerd, maar nog niet aangeschaft, dus ook hier staat het u vrij om een offerte op uit te brengen. (Schuttingen 180m antraciet composiet en 3 a 4 hedera hagen ivm groenwens gemeente; en aantal platanen in het middengedeelte en evt langs de zijkant). Ivm hoogte uitkering verzekering, zullen we als gezegd ook delen zelf doen, maar hoe meer we kunnen uitbesteden, hoe liever. Dus het plaatsen van de borders langs de lange schutting, het stukje groen (kunstgras) en opvullen met grind, mag ook in de offerte worden opgenomen.

Aanleg vijver

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte met 30 jaar garantie voor het leveren en aanbrengen van een rechthoekige vijver volgens bijlage! 1 dmm epm Er hoeft geen skimmer geplaatst te worden maar wel een doek onder de folie te worden aangebracht. Start werkzaamheden is medio maart.

Voortuin afgraven

Wij willen een deel van onze voortuin 20 cm af laten graven en laten voorzien van nieuwe zwarte aarde. Het betreft ongeveer 80-100 m2. De voortuin is goed te bereiken.

Kunstgras leveren en laten leggen

Ik wil ons oude grasveldje vervangen en vervolgens kunstgras in laten leggen. Het oppervlak is ongeveer 20 m2.

Tuingrond weghalen

Ik wil ongeveer 90 m2 grond laten uitgraven het moet ongeveer 15 cm diep uitgegraven worden. Kunt u dat voor mij doen Het moet zo snel mogelijk. Wat zal dit mij kosten?

Boomstam uitfrezen

Boomstam uitfrezen van 70 cm hoog en een diameter van 60 cm Stam makkelijk te bereiken op de oprit.

Kunstgras compleet laten leggen

Ik wil graag kunstgras laten leggen in mijn tuin. De tuin is 18 m2. Het gaat om de achtertuin en de vezelhoogte moet 26 mm worden. Ik heb ook een achterom.

Bomen kappen

Ik wil bomen laten kappen in mijn tuin. Het gaat om 3 bomen kappen en een aantal moet de kruin eruitgehaald worden. Het gaat om vliegdennen. De vakman dient het puin af te voeren.

Dakplantanen verwijderen uit voortuin

Het betreft het verwijderen van 6 dakplantanen in de voortuin. De wortels kunnen tot onder de oppervlakte worden weggefreesd om zodoende de bestrating zo veel als mogelijk in tact te houden.

Kunstgras leggen

Totaal kosten plaatje, compleet leggen van kunstgras. Afmeting stuk is : 3.55 breed x 4.55 lang.

Vijver aanleggen

Vijver aanleggen, 2 meter lang x 1 meter breed en 60 cm diep (40 cm onder de grond, 20 cm boven de grond). Ondergrond nu beton, goed bereikbaar.

Schermen, tuinhekjes en poortdeurtje plaatsen

Ik wil 4 schermen plaatsen en 2 tuinhekjes van 180 breed en 80 cm hoog en daartussen een poortdeurtje van 100 x 80 cm. De schermen komen 2 aan iedere kant en het tuinhekje moet daartussen geplaatst worden.

Poort en schuttingdelen plaatsen en wat straatwerk

Ik wil een poort van 90 x 180 cm laten plaatsen met daarnaast nog 2 x 90 x 180 cm schuttingdelen. Ik heb op de gamma site gekeken en aan materiaal kost dit dan 200 euro, exclusief palen en beslag van de poort. Verder het straatwerk er onder aanpassen. 1 m2 ophogen met 25 cm (dus alleen zand er in en weer straten. En een stukje van 4 m2 extra bestraten. Stenen heb ik al. Graag een totaal offerte voor de klus, inclusief ophalen schuttingen bij Gamma (700 meter verderop).

Spar kappen

In de voortuin staat een Spar van ongeveer 15 meter hoog, vooraan in de tuin, aan de weg door het park. Vanuit het bestuur zou ik de boom op korte termijn moeten laten kappen. Het is een recreatiepark waarbij het bestuur aangeeft dat de wortels de weg omhoog drukken. Ik heb eventueel een foto die ik kan toesturen.

Blokhut plaatsen en oude afvoeren

Betreft het plaatsen van een nieuwe blokhut, nu staat er een schuurtje van 2 bij 2 meter en het word een schuurtje van 2 bij 2.30 meter. Het nieuwe schuurtje is model bieslook van de gamma. Deze moeten worden geplaatst op de bestaande bestrating (tegels). Eventueel demonteren en afvoeren van de oude blokhut, graag ook een prijs van geven. Graag ontvang ik (telefonische) een indicatie van de kosten.

Dennenbomen kappen en ook wortels verwijderen

Wij hebben een vrijstaande oude woning gekocht en krijgen daarvan op 18 april de sleutel. We willen de kap daar gaan vervangen en daarom moeten er eerst 2 dennenbomen worden verwijderd die in de weg staan bij die klus. Ook de wortels moeten verwijderd worden. De bomen zijn goed bereikbaar. Ik ga nog even navraag doen of er hier een kapvergunning voor moet worden aangevraagd. Bedrijven die hier nog deze maand tijd voor hebben nodig ik graag uit om een offerte te verzorgen.

Grenen schutting met afdeklat plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een schutting met betonnen palen en onderplaten en 21 planks grenen tuinschermen. en afgewerkt met afdeklat. De breedte van de schutting zal 5 meter moeten worden en 1.80 meter hoog. De oude schutting zullen wij zelf gaan verwijderen en de achtertuin heeft een achterom.

Schutting met toegangsdeur plaatsen

Er moeten wat tegels weggehaald worden om de paal de grond in te krijgen bijna 11 meter lang met 1 toegngsdeur

Schuttingdelen met deur plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 6 schuttingdelen met deur er tussen.

Schutting laten vervangen

Ik heb nu een schutting van hout, deze wordt slecht. Ik wil naar eenvoudig kunststof, een deel moet 2 meter hoog zijn en een deel 2.50 meter, kleur RAL 7016. Hij wordt begin december op een vrijdag/zaterdag weggehaald en moet op een maandag direct daarna door u geplaatst worden. Het gaat om 10 meter van 2 meter hoog en 10 meter van 2.50 meter hoog. De oude schutting verwijder ik zelf.

Tuin verbouwen

Ik wil graag wat werkzaamheden in mijn tuin uit laten voeren. Ik wil graag eerst alle oude troep eruit. De gehele tuin is bestraat, behalve 3 vlakken met bomen, deze mogen verwijderd worden (armdikte), de oude schutting dient ook verwijderd te worden. Dan wil ik graag nieuwe schuttingdelen laten plaatsen (12 schermen). Sierbestrating wil ik graag opnieuw laten leggen (met bestaande stenen). Dit gaat om 30 m2. Ik wil graag bloembakken laten aanleggen, totaal 18 m2.

Bestraten rondom nieuwe woning

Bij onze nieuwbouwwoning 165 m bestraten

Haag door schuttingen vervangen

Wil graag twee schuttingen geplaatst hebben ter vervanging van een haag. Het gaat om slechts twee schuttingen van 1. 80 mtr. Hoogte moet aangepast worden aan een al bestaande scheidingsmuur. GEEN telefonisch contact svp!

Hagen snoeien bij een recreatiebedrijf

Voor ons recreatiebedrijf op 2 verschillende locaties vlak bij elkaar zijn wij op zoek naar een hovenier die het snoeiwerk kan verrichten van voornamelijk coniferen. Het gaat onder andere om de hagen langs de paden naar de huisjes toe.

Smeedijzeren tuinhek op maat zagen en ophangen

Het betreft 2 smeedijzeren hekdelen op maat zagen en daarna bevestigen. Een deel aan het woonhuis aan de buitenmuur. Aan de andere een paal in beton die nog geleverd moet worden, kunt u dat doen? De delen samen zijn te lang voor de oprit en moet dus iets ingekort worden.