Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Elst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Elst heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Elst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Elst of directe omgeving.

230 klanten uit Elst bevelen een bij Casius in Elst aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Elst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Elst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Elst:

Schutting met stormschade herstellen

Ik zoek een vakman die herstelwerk kan uitvoeren bij een schutting en de schutting kan verstevigen. Door de storm staan mijn schuttingsdelen instabiel (hoekwoning). De ijzeren bevestigingsstukken tussen verschillende delen zijn losgeschoten(ong (min.) 6 stuks)en alle bestaande ijzerstukken wil ik even laten nakijken.. en sommige zullen dus opnieuw geplaatst/bevestigd moeten worden. Verder wil ik sommige huidige houten palen (aan elke tuinkant) netjes verspreid opnieuw/steviger laten plaatsen dmv cementstorting zodat ze steviger "gegrond" zijn bij een a.s storm (ong. 8 cementstortingen).

Verplaatsen van gaas hekwerk

Het gaat om het verplaatsen van +/- 16 meter gaas hekwerk van 1,80 meter hoog. Wat: 4x ronde paal en 3x bevestigd aan schuurtje en overkapping. Het is 1 rechte lijn en moet ongeveer 10 cm worden opgeschoven.

Afgraven en aanvullen

Aub een offerte voor een nieuwbouwlocatie. Betreft uitgraven 15 tot 20 cm en aanvullen met zand. Afmeting tuin: 10 x 10 m betreft meerdere woningen. Aub een totaalprijs per m2.

Afgraven en ophogen van voor- en achtertuin

Het betreft zowel de voor- als achtertuin van een nieuwbouwwoning. Beide moeten 20 cm worden afgegraven en opgehoogd met ongeveer 50% wit zand en de andere helft met aarde. Voortuin is 6 x 4 meter en de achtertuin is 10 x 11 meter. De voortuin moet i.v.m. bestrating binnen 3 weken worden gedaan.

Tuin bestraten (90 m2)

Wij willen graag onze tuin bestraat hebben met gecombineerd waaltjes/60x60-tegels. Het gaat om +/- 90 m2 bestraten. Ophoogzand ligt al op de juiste plek (wellicht dat er nog wat bij moet), maar de paden en terrassen dienen nog wel geëgaliseerd te worden. Graag ontvangen we een offerte van u.

Schutting met schade herstellen

Een aantal schuttingpalen zijn wat verzakt, waardoor de schutting scheef is komen te staan. Graag zou ik dit laten herstellen. Het gaat om twee palen, twee schuttingdelen en de deur. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Nieuwbouw woning tuin

We willen graag onze achtertuin laten afgraven afvoeren en opvullen. Ook wil ik een erfafscheiding laten plaatsen en de oprit laten afgraven afvoeren en opvullen met daarbij laten bestraten. De afmetingen staan in de bijlage. Rond de 80 m2.

Tuin afgraven en vullen met zand

Ik wil de tuin afgraven en vervolgens vullen met zand en tuingrond. Dat is eenmaal 20 m2 en eenmaal 16 m2. Ook moet er een strook zand (looppad) gelegd worden van 100 bij 400 cm. Het totale oppervlak is ongeveer 100 m2.

Stormschade aan omgewaaide schutting repareren

Een van de betonnen palen van onze schutting is verzakt in de kleigrond, waardoor de deur niet langer goed sluit. Is het mogelijk voor u om deze te repareren? Ik verneem het graag van u.

Afgraven, afvoeren en opvullen met zand en grond

Nieuwbouwhuis tuin. Totaal afgraven 115. 5 m2 Opvullen 20 cm zand voor bestrating 68. 5m2 Opvullen 47 m2

Waterput of puls slaan

In onze achtertuin willen we graag een waterput hebben, de tuin is ongeveer 16 x 20 meter.

Complete vijver aanleggen

Ik wil graag een vijver aanleggen in een bestaande bak van 1.50 breed bij 3 meter. Met planten en alles erbij.

Bomen en struiken rooien

Ik wil graag 2 bomen en 4 struiken laten rooien in de voortuin. Daarnaast wil ik dat het vrijkomend materiaal wordt afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen

Vier schuttingdelen plaatsen. Met langere palen dan de vorige want er staat veel wind op de schutting. Het is kleigrond. Ik heb advies over de schutting gekregen bij Gamma Elst. Kunt u een keer eind van de middag of in de avond komen kijken?

Composiet terras leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 35 m². Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een overdekt terras. Daar ligt nu een tegel in cement waarvan de randen zijn losgelaten en gebarst. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wel met marmer of graniet als het om het steentapijt gaat. Bij de tegels wel natuursteen.

Schutting met betonpalen en betonrand plaatsen

Graag zou ik een kosten indicatie willen ontvangen voor het plaatsen van een schutting. Dit betreft ook het plaatsen van betonpalen en betonrand. Het betreft een lengte van 1060 m1

Hout-/betonschutting met betonpalen plaatsen

Rechte beton hout schutting met betonnen palen + onderplaat,(glad) houten bovenlat. Palen en onderplaat in antraciet. Schutting grenen. 21 planks lengte is 12.44 meter palen in snelbeton.

Schutting vervangen inclusief palen

Vervangen van andere schuttingdelen inclusief palen. Helaas kan ik hier geen bijlage s aan toevoegen om te laten zien wat er precies gedaan moet worden

Drainage aanleggen

Wij willen een drainage laten aanleggen rondom de woning in verband met het optrekken van het vocht bij de buitenmuren. De totale lengte is 43 meter en er ligt grotendeels grind rondom het huis.

Appelbomen snoeien

In onze achtertuin staan 2 appelbomen die opgekroond moeten worden en waar de zuigers af moeten. Graag zouden we hier een offerte van willen.

Afvoer van grond uit bouwput

Afvoeren grond bouwput 15 m3

Hout beton schutting plaatsen

10 meter 60 met een gaasscherm van 90 /180 antraciet kleur beton en afdekplaten. Met vuren of grenen hout. En op wat voor een termijn kunnen jullie plaatsen?

Schutting van composiet laten plaatsen

De oude erfafscheiding is verwijderd. Hier zouden wij graag een schutting van composiet willen laten plaatsen. De lengten zal 9.50 meter zijn en de hoogte 1.80 meter.

Inground trampoline Berg laten ingraven

Wij willen op korte termijn graag een inground BERG trampoline (diameter 330 cm) in laten graven. De achtertuin is gemakkelijk bereikbaar via de oprit. Er is voldoende ruimte rondom. Afvoer van grond graag apart specificeren. Graag contact via email.

Poortdeur met betonnen palen monteren

Graag willen wij onze huidige poortdeur naast ons huis vervangen inclusief de 2 houten palen vervangen voor 2 betonnen palen. Ook willen we graag dat de deur en palen worden verwijderd en afgevoerd.