Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Elst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Elst heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Elst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Elst of directe omgeving.

227 klanten uit Elst bevelen een bij Casius in Elst aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Elst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Elst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Elst:

Tuin bestraten (90 m2)

Wij willen graag onze tuin bestraat hebben met gecombineerd waaltjes/60x60-tegels. Het gaat om +/- 90 m2 bestraten. Ophoogzand ligt al op de juiste plek (wellicht dat er nog wat bij moet), maar de paden en terrassen dienen nog wel geëgaliseerd te worden. Graag ontvangen we een offerte van u.

Schutting met schade herstellen

Een aantal schuttingpalen zijn wat verzakt, waardoor de schutting scheef is komen te staan. Graag zou ik dit laten herstellen. Het gaat om twee palen, twee schuttingdelen en de deur. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Nieuwbouw woning tuin

We willen graag onze achtertuin laten afgraven afvoeren en opvullen. Ook wil ik een erfafscheiding laten plaatsen en de oprit laten afgraven afvoeren en opvullen met daarbij laten bestraten. De afmetingen staan in de bijlage. Rond de 80 m2.

Tuin afgraven en vullen met zand

Ik wil de tuin afgraven en vervolgens vullen met zand en tuingrond. Dat is eenmaal 20 m2 en eenmaal 16 m2. Ook moet er een strook zand (looppad) gelegd worden van 100 bij 400 cm. Het totale oppervlak is ongeveer 100 m2.

Stormschade aan omgewaaide schutting repareren

Een van de betonnen palen van onze schutting is verzakt in de kleigrond, waardoor de deur niet langer goed sluit. Is het mogelijk voor u om deze te repareren? Ik verneem het graag van u.

Afgraven, afvoeren en opvullen met zand en grond

Nieuwbouwhuis tuin. Totaal afgraven 115. 5 m2 Opvullen 20 cm zand voor bestrating 68. 5m2 Opvullen 47 m2

Waterput of puls slaan

In onze achtertuin willen we graag een waterput hebben, de tuin is ongeveer 16 x 20 meter.

Complete vijver aanleggen

Ik wil graag een vijver aanleggen in een bestaande bak van 1.50 breed bij 3 meter. Met planten en alles erbij.

Bomen en struiken rooien

Ik wil graag 2 bomen en 4 struiken laten rooien in de voortuin. Daarnaast wil ik dat het vrijkomend materiaal wordt afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen

Vier schuttingdelen plaatsen. Met langere palen dan de vorige want er staat veel wind op de schutting. Het is kleigrond. Ik heb advies over de schutting gekregen bij Gamma Elst. Kunt u een keer eind van de middag of in de avond komen kijken?

Composiet terras leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 35 m². Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een overdekt terras. Daar ligt nu een tegel in cement waarvan de randen zijn losgelaten en gebarst. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wel met marmer of graniet als het om het steentapijt gaat. Bij de tegels wel natuursteen.

Schutting met betonpalen en betonrand plaatsen

Graag zou ik een kosten indicatie willen ontvangen voor het plaatsen van een schutting. Dit betreft ook het plaatsen van betonpalen en betonrand. Het betreft een lengte van 1060 m1

Hout-/betonschutting met betonpalen plaatsen

Rechte beton hout schutting met betonnen palen + onderplaat,(glad) houten bovenlat. Palen en onderplaat in antraciet. Schutting grenen. 21 planks lengte is 12.44 meter palen in snelbeton.

Schutting vervangen inclusief palen

Vervangen van andere schuttingdelen inclusief palen. Helaas kan ik hier geen bijlage s aan toevoegen om te laten zien wat er precies gedaan moet worden

Drainage aanleggen

Wij willen een drainage laten aanleggen rondom de woning in verband met het optrekken van het vocht bij de buitenmuren. De totale lengte is 43 meter en er ligt grotendeels grind rondom het huis.

Appelbomen snoeien

In onze achtertuin staan 2 appelbomen die opgekroond moeten worden en waar de zuigers af moeten. Graag zouden we hier een offerte van willen.

Afvoer van grond uit bouwput

Afvoeren grond bouwput 15 m3

Hout beton schutting plaatsen

10 meter 60 met een gaasscherm van 90 /180 antraciet kleur beton en afdekplaten. Met vuren of grenen hout. En op wat voor een termijn kunnen jullie plaatsen?

Schutting van composiet laten plaatsen

De oude erfafscheiding is verwijderd. Hier zouden wij graag een schutting van composiet willen laten plaatsen. De lengten zal 9.50 meter zijn en de hoogte 1.80 meter.

Inground trampoline Berg laten ingraven

Wij willen op korte termijn graag een inground BERG trampoline (diameter 330 cm) in laten graven. De achtertuin is gemakkelijk bereikbaar via de oprit. Er is voldoende ruimte rondom. Afvoer van grond graag apart specificeren. Graag contact via email.

Poortdeur met betonnen palen monteren

Graag willen wij onze huidige poortdeur naast ons huis vervangen inclusief de 2 houten palen vervangen voor 2 betonnen palen. Ook willen we graag dat de deur en palen worden verwijderd en afgevoerd.

Tuin aanleggen

Heer, mevrouw, Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van onze achtertuin. We wonen op de hoek dus de tuin is via de zijkant van het huis te bereiken (schutting wordt door ons verwijderd). De tuin is 5.5 meter diep en 6 meter breed. Aangezien ons huis ten opzichte van het schuurtje achterin de tuin veel te hoog is gebouwd moeten we een afstapje in de tuin maken. Dit om te voorkomen dat het afschot van het terras te groot wordt. De werkzaamheden: * Oude tegels verwijderen en afvoeren. Een deel van de huidige grond (3.5 x 6 meter) afgraven en afvoeren. * Terras ophogen, zodat de tegels gelijk liggen met de dorpel van de deur. * Bandjes plaatsen. * Betontegels 50x50 leggen. * Op 3.5 meter vanaf de woning moet er een afstapje gemaakt worden van ± 14cm hoog. * De bloembak tegen de woning wordt gemaakt van bandjes die 5cm boven de tegels uitsteken. * De bloembak bij de schuur wordt gemaakt van stapelblokken. Deze wordt 2 lagen hoog, zodat de totale hoogte op ongeveer 30 cm uitkomt. * Langs de schuur moet een gootje geplaatst worden die op de regenpijp (links op de afbeelding) aangesloten moet worden. * Het geheel moet uiteraard goed aangetrild worden, zodat het niet gaat verzakken. De afvoer van de oude materialen (betontegels 40x40, 20x40 en 20x20 cm) graag apart specificeren in de offerte.

Tuinschermen en schuttingdeuren plaatsen

De klus bestaat uit het plaatsen van 8 tuinschermen (type Jumbo), inclusief tuinpalen. Daarnaast het ophangen van twee deuren, inclusief montage van een slot. Het gaat om deuren voor bij de schutting (tuinpoorten). Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Schutting vervangen aan de straatkant

Onze schutting aan de straatkant moet vervangen worden. De schutting die weg moet staat op rotte bielzen die ook weg moeten. Dat houdt in dat de nieuwe schutting ook op een verhoging geplaatst moet worden, dus we willen een muurtje van stenen bielzen of iets dergelijk en daar bovenop een schutting van 4 composiet schermen en een poort. Ik wil graag een globale schatting van de kosten.

Tuin egaliseren en kunstgras leggen

We willen het gras in onze tuin eruit laten halen en kunstgras laten leggen. Het gaat om een stuk van 4 x 7 meter met een trampoline erin van 3 meter rond.