Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ellecom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ellecom heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ellecom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ellecom of directe omgeving.

17 klanten uit Ellecom bevelen een bij Casius in Ellecom aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ellecom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg tuin, vervangen damwand, gat graven in de tuin voor een zwembad, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, grond ophogen en beschermen tegen verzakking, kunstgras voetbalveld aanleggen, tuin renoveren, opnieuw betegelen, een nieuwe schutting plaatsen, bloembakken maken en meer, tuin van 100 m2 egaliseren, afgraven en afvoeren kleigrond tuin van 550 m2, tuinrenovatie, kavel en oprit ophogen, tuin aanpassen: schuttingen plaatsen, afvoeren terrastegels, schaduwgras leggen, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuin van 175 m2 uitgraven, opvullen en egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ellecom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ellecom:

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Het perceel is ongeveer 1200 m2 groot en is deels gazon en deels borders met bestrating/terrassen. Er ligt een bestaande installatie voor besproeiing (aangesloten op waterleiding) en ik wil dit graag aansluiten op een waterput. De tuin is bereikbaar via een doorgang van ongveer 1.50 m

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag ontvangen wij offerte voor het slaan van een waterput t.b.v. het sproeien van onze tuin van 600 m2. Inclusief pomp.

Voortuin bestraten

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn voortuin kan bestraten en kan voorzien van grind en perkjes. Momenteel ligt de tuin vol met grind.

Boomstronk verwijderen van een Prunus

Boomstronk van oude prunus verwijderen. Net onder het oppervlak. Hij is ongeveer 80 cm diameter. Is al grotendeels uitgegraven. Zie bijgevoegde foto. Graag prijsopgave.

Boomstronken verwijderen

Graag willen wij twee boomstronken laten verwijderen. Een stronk met een diameter van ongeveer 20 cm en een stronk met een diameter van 40 cm. Het zou mooi zijn als dat via een frees zou kunnen.

Boomstronk laten verwijderen

2 boomstronken verwijderen. 1x circa 20x20 cm, 1x circa 40x40 cm.

tuin met tegels en groenborders. Rond ...

tuin met tegels en groenborders. Rond vijvertje gewenst. Afm 7 meter breed en 5,5 meter diep. Per 1 juli is de overdracht van huis in Ellecom, maar we kunnen eerder met de werkzaamheden beginnen.