Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput in een wei aanleggen:

Waterput in een wei aanleggen

Ik wil een waterput in de wei laten slaan. Ik zoek een specialist die dit voor mij kan aanleggen. De wei is zeer goed bereikbaar.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput in een wei aanleggen uit heel Nederland:

Waterput slaan

Op onze wei, willen we een waterput laten aanleggen. Er is 1 strook welke altijd vochtiger is dan de rest van de weide. Denk dat hier in de buurt een waterpunt moet lopen. Put willen we gebruiken voor weide te bewateren en paarden van water te voorzien. Totale oppervlakte is 4000 m2, plek is goed te bereiken voor eventuele kleine machines of een aanhanger.

Waterput slaan of boren voor grond 3000 m2

Ik heb een beregeningsinstallatie met aanzuigpomp. 8 meter diep. Ik heb een vijver van 13 x 14 meter, de tuin heeft een oppervlakte van 3000 m 2. De laatste weken geen water meer (of heel kort). 30 jaar geen probleem gehad. alles 1 jaar geleden vernieuwd. Denk dat ik nu ruim dieper moet en een bronpomp moet aanschaffen NB: heb er haast mee. a) voor grote vijver bijpompen, b) grote tuin sproeien. Put is in achtertuin , grenzend aan wei.

Waterput in de wei van 1,08 hectare

Ik ben opzoek naar iemand die een waterput kan slaan cq boren voor onze wei van 1,08 hectare groot. Graag een offerte.

Waterbron / waterput slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan op stuk wei dat we huren, de waterbron zou zijn voor water voor een paard. Geen idee hoe diep de waterbron moet komen. Er is overigens stroom aanwezig. En het terrein is goed bereikbaar.

waterput laten slaan

Ik wil een waterput laten slaan in een paarden wei... in eerbeek. Kunt u een offerte maken? Wat het in zijn geheel kost!.