Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ede of directe omgeving.

954 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie, waterput slaan in tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ede:

Waterput in een wei aanleggen

Ik wil een waterput in de wei laten slaan. Ik zoek een specialist die dit voor mij kan aanleggen. De wei is zeer goed bereikbaar.

Tuinaanleg

Wij wilen graag een onderhoudsvrije tuin van 224 m2 rondom een hoekhuis laten aanleggen. Het betreft een nieuwbouwwoning en er is dus nog geen sprake van een aangelegde tuin. Er is al een ontwerp voor de nieuwe tuin.

Waterput in de achtertuin slaan

ik wil een waterput in mijn tuin, opp totaal 4000 m2. drinkwaterkwaliteit. ik wil graag weten wat dat kost, welke wateropbrengs dit oplevert. en welk type pomp (met hydrofoor) u hiervoor kunt leveren?

Afvoeren van wit zand opvullen met zwarte grond

ik heb een stuk van 4x3 waar 10cm ongeveer witzand uit moet en opvullen met donkere grond om graszoden aan te leggen.

Een trampoline in een achtertuin ingraven

Ik zoek een hovenier die een trampoline in kan graven. De trampoline heeft een diameter van 305 cm en een hoogte van 70 à 80 cm. Bij voorkeur moet het gat ook gestuut worden, zodat het gat niet langzaam vol loopt. De uitgegraven aarde dient ook afgevoerd te worden. De tuin is goed bereikbaar langs de woning.

Bestrating oprit

Oprit bestraten van ongeveer 3 x15 meter. Word kaal opgeleverd / zwart zand. Ik wil hier gewoon een simpele tegel terug krijgen, dat mogen klinkers zijn. Als u die ook kan leveren graag meenemen in de offerte.

Offerte poort + schutting plaatsen van hout dat lang meegaat

Beste meneer/mevrouw, Samen met de buren willen we graag in ons gezamenlijke steegje een nieuwe poort met twee deuren willen plaatsen. De breedte van het steegje is 3,02 meter. De hoogte van de poortconstructie is nu 2,22 meter. Aan de poortconstructie zit een stuk schutting wat dan ook vervangen zou moeten worden van 3,61 meter (hierna begint een stuk met klimop). We willen graag weten wat de kosten zouden zijn voor de materialen en montage van deze poort (inclusief sloten) + schutting. De schutting zit tussen ons in en is ongeveer 3.60 m met ertussen een pad. Daar aansluitend zitten de poorten (waarvan 1 deur mist). Als optie graag meenemen in de offerte om de schutting en de deur te laten verwijderen door u. We willen de constructie van hout (liefst een soort die lang mee gaat). Met vriendelijke groet.

Een nieuwe schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn bestaande schutting kan vervangen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor een schutting (HOUT/BETON SCHUTTING SYSTEEM) Het gaat om een lengte van 8.6 meter waarbij we graag willen afwisselen met twee raster schermen van 1.2 meter die volgroeid zijn met kardinaalsmuts en een niet bladverliezende klimmer (geen hedera).

Schutting plaatsen

Hulp bij plaatsen nieuwe schutting. Palen en schuttingdelen aanwezig. Ca. 35 meter langs zijkant perceel. + Schutting aan achterzijde loshalen en verplaatsen. Ca. 17 meter.

Schutting plaatsen

Graag laat ik een schutting plaatsen. Het gaat om een stuk tussen 2 tuinen. De lengte is ongeveer 7,25 m. We willen het niet zo hoog hebben, ongeveer 1,30 h en een stuk van ongeveer 1,75 hoog omdat daar de poort aan vast moet. De huidige schutting kunnen wij eventueel zelf weghalen, maar dit ligt aan de kosten. Het afvoeren ligt aan de prijs. Zou u graag de prijs apart benoemen op de offerte van het afvoeren en de huidige schutting eruit halen. De nieuwe schutting graag van hout met betonnen palen en war onder de schutting ook een betonnen blok zit.

Kunstgras aanleggen in de achtertuin

Wij hebben een stukje zand in onze tuin, van ongeveer 2,5 x 2,5 meter waar heel veel onkruid groeit. Graag zouden wij daar kunstgras laten aanleggen en het onkruid laten verwijderen. Er is een tuinpoort. Is het mogelijk om de kosten voor het kunstgras apart te vermelden op de offerte?

Aanleggen van een nieuwbouw tuin

Aanleggen tuin nieuwbouwwoning excl. schutting. Voornamelijk sierbestrating en een overdekt gedeelte. Opberg voor de containers. En kleine klimrek. Ook tuinontwerp nodig. Gaat om 57 m2.

Bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen

Voor een nieuwbouwplan in Ede zoek ik voor mij en 8 buren een bedrijf wat 21 planks onbehandeld douglas houten schuttingen en enkele poorten kan leveren en plaatsen. Gaat om ongeveer 90 meter en 3 poorten. Graag uw reactie met een all-in meterprijs.

Afgraven zwart zand, wit zand aanbrengen en bestraten van een tuin

Ik wil mijn tuin laten afgraven, wit zand aanbrengen en bestraten. Aan het einde van de tuin bij de poort een kleine plantenbak van stapelblokken. De tuin is 34 m2. Er zit een schuurtje, schutting en poort in. Tegels hebben we al 50 bij 50 cm. De vakman mag het oude materiaal afvoeren.

Vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad

Wij zijn een SmaakPark met foodhal aan het opzetten in Ede. Hier moet een grote waterpartij in komen. We zijn bezig met een bank om alles gefinancierd te krijgen en moeten alle kosten opgeven. Voor nu zou ik graag een globale prijs ontvangen voor het aanleggen van de vijver, de stapstenen en het houten looppad. Dit hoeft nog niet in detail uitgewerkt te worden. Advies is ook nog niet nodig. Als de bank akkoord is, gaan we dit samen zeker verder uitwerken. Je mag het bedrag dus wel wat hoger houden, dan kunnen we later altijd nog terugschalen. De vijver is ongeveer 83 m lang en 15 m op het breedste stuk. Het gebied is ook regenwater opvang van de weg die er langs loopt. De vijver moet dus een afgedichte basis krijgen waarin altijd water staat met daaromheen een stukje gebied waar de vijver naartoe mag groeien. Langs de randen van de vijver moeten ook heliofytenfilters komen en landingsgebieden waar we eetbare waterplanten kunnen kweken. In de 3D film die door studenten voor ons gemaakt zijn zie je die ook goed terug. Het looppad is 2 meter breed en zal veel betreden worden. De draagkracht moet dus wel hoog zijn. De houten terrassen langs de vijver hoeven niet. Deze worden door de aannemer aangelegd. Ik hoop dat u me kunt helpen.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan om de tuin (circa 600 m2) te besproeien. Ook hebben we beregeningssystemen nodig.

Trampoline in laten graven en grond afvoeren

Wij willen graag een gat van 305 cm omtrek laten graven om een trampoline in te plaatsen. De tuin is goed bereikbaar met apparatuur.

Aanleg van een houten terras

Wij willen graag een houtenterras laten aanleggen van ongeveer 15 m2 aansluitend op onze Franse deuren. Op dezelfde hoogte als de vloer binnen. Terras betreft een rechthoek. De woning is een nieuwbouwwoning waarvan de achtertuin nu uit enkel grond bestaat.

Tuin egaliseren en bestraten

Uitgraven niet meer nodig. Wel afvoeren van ong. 3 kuub grond. Egaliseren met ophoogzand (ong 3 m3) en bestraten. Achtertuin is ong. 60 m2 + voortuin van ong. 10 m2

Tuin bestraten met 60x60 betontegels

Onze tuin is ong. 50m2 groot. Het achterste gedeelte is opgehoogd. Als we zelf de oude bestrating weghalen kunnen jullie dan een prjs geven voor het verlagen van de tuin incl. Tegels en leggen? En tevens een prijs als de tuin met hoogteverschil zou blijven. Het achteste gedeelte (meer dan de helft) is ong. 15 cm hoger dan het voorste gedeelte

Tuinschermpalen vervangen

Ik wil graag een zestal palen in de tuin laten vervangen door beton palen. De schermen zelf zijn nog goed, die hoeven niet vervangen te worden. Het gaat puur en alleen om de palen. Na plaatsen van de palen moeten de huidige schermen aan de nieuwe palen gemonteerd worden.

Schutting repareren

Het betreft een schuttingsdeel van ongeveer 2.27 bij 1.30, poer ongeveer 20 lagen. De poer dient opnieuw geplaatst te worden en de schutting op maat gemaakt.

Tuin aanleggen

De achtertuin van een nieuwbouwwoning wil ik graag gaan aanpakken. De tuin heeft een oppervlakte van 45 m2 en dient volledig te worden betegeld. Daarnaast zal er een houten schutting geplaatst moeten worden en wil ik een Bruynzeel overkapping laten plaatsen. De terrasoverkapping bestaat uit antracietkleurige aluminium profielen en meerwandige polycarbonaat dakplaten met een dikte van 10 mm. De overkapping is 488 cm breed, 360 cm diep. De staanders zijn 225 cm hoog. De achtertuin heeft een achterom. Indien mogelijk zou ik het werk op korte termijn willen laten uitvoeren.

Tuin egaliseren

Onze tuin heeft sinds kort wit zand en dat is tevens aangetrilt. Het betreft plus minus 170m2. Wij willen graag dat het strak loopt ivm toekomstige betonplaten die erop gelegd gaan worden. U mag ook meedenken over de drainage.

Tuinpoort plaatsen

Plaatsen van 1 tuinpoort met slot en duimheng. Ik heb materiaal gekocht bij de GAMMA in Ede, bon aanwezig. Optioneel is voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Graag een mooie offerte.