Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor prijs voor schuttingen:

Prijs voor schuttingen

De oude erfafscheiding gaan wij zelf verwijderen. Hierna willen wij of een beton schutting of een schutting met hardhouten schuttingsdelen en betonnen palen. De lengte van de schutting is 30 meter en de hoogte 1.80 meter. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Duiven (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor prijs voor schuttingen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Graag offerte tbv 2 schuttingen. 1 aan de achterzijde van twee woningen incl 2 poorten plaatsen. 4 delen en 2 poorten En een schutting tussen beide huizen 4 delen. Indien mogelijk dan ook graag oude schutting en palen verwijderen en afvoeren.

Plaatsen van schutting

Ik wil 6 schuttingen laten plaatsen betreft Jumbo 180 x 180. Natuurlijk moet de oude schutting verwijderd worden.

Schutting laten repareren

In mijn voor en achtertuin moeten de schuttingen vervangen worden. De achtertuin is 11 meter diep en 5 meter breed. De voortuin is (ongeveer) 6 meter diep en 4 meter breed . Kan ik een prijs indicatie krijgen van materiaal kosten en arbeidskosten

Schuttingdelen plaatsen

Ik heb een offerte nodig voor het plaatsen van 8 schuttingen voor de verzekering. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm waarvan aan beide zijden 4 stuks geplaatst moeten worden.

Tuin bestraten

Wij willen graag onze tuin laten bestraten met Abbeystones 20 x 30 cm. De tuin achter is ongeveer 30 m2 en de voortuin ongeveer 6 m2. Ook willen we graag aan 1 kant van de tuin nieuwe schuttingen. Hier willen wij houten schuttingsdelen en palen laten plaatsen. Dit is ongeveer 7 meter lang.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze tuin de oude beplanting weghalen, schuttingen verwijderen en twee terrassen aanleggen, eventueel nieuwe schutting plaatsen met een schuifdeur erin, de tuin egaliseren en gras aanleggen. Ik zal hier zelf fulltime bij helpen.

Gecoate betontegels in tuin leggen + schutting plaatsen

Terras is 8 x 6 meter en moet betegeld worden met gecoate betontegels van 60 x 60 cm. Voorwerk doen wij zelf en daarnaast moet er aan de rechterzijde een schuttingen geplaatst worden bestaande uit 4 x 180 cm. de Materialen graag in overleg.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

In onze tuin dient de heg te worden verwijderd en afgevoerd en houten schuttingsdelen en palen geplaatst, inclusief een poort. De tuin is 14 meter lang en 4,5 meter breed en de schuttingen dienen aan 1 lange zijde en 1 korte zijde te komen dus in totaal ongeveer 18,5 meter. De achtertuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen vanwege stormschade

Enige tijd geleden had ik windschade aan de schuttingen ik wil daarom graag 3 schuttingen willen laten plaatsen in mijn achtertuin. Zou ik hier een offerte van kunnen krijgen zodat ik dit kan doorgeven aan mijn verzekering? 1.80 x 1.80 m

Schutting van beton met hout maken

Ik wil twee schuttingen van aan een kant 9,50 meter lang en de andere kant 2,10 meter lang. Beide kanten met de buren gedeeld, dus twee bonnen met dito namen van mij en de buren aan hun kant, verlenging van de ene kant naar circa 12,30 (2,80 meter) plus een poort met extra brede ingang (breedte circa 2,30 ) op rekening van de buurkant van 9,50 meter kant. Aan de andere kant ook een poort met extra brede ingang (ook circa 2,30 meter breed). Luxe hout beton schutting (hoge onderkant beton) met 23 planken.

Partners

Partners van Casius