Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor wortels met kluit laten weghalen:

Wortels met kluit laten weghalen

Heb hier een struik die ik afgezagen heb. Maar nu zijn de wortels met de hand zeer vervelend weg te halen ivm bestrating. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om ze met een stobbenfrees weg te laten halen. Zie foto
Onze klant uit Druten (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wortels met kluit laten weghalen uit heel Nederland:

Stronk van een beuk verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een stronk van een Beuk laten verwijderen en afvoeren. De Beuk is omgewaaid tijdens laatste storm. Hij is met kluit en al omgewaaid dus de meeste wortels liggen boven maaiveld. De boom is al verzaagd en afgevoerd.

Losse struiken en een deel van de heg verwijderen

Ik wil graag 3 struiken en een deel van de heg verwijderen in mijn voortuin, inclusief wortels/kluit.

Verbrande haag door een schutting vervangen

Ik wil een verbrande coniferenhaag laten verwijderen. Het is de bedoeling dat de kluit wordt los gezaagd en dat de wortels blijven zitten. Ik heb bij de Praxis 9 palen en tuinschermen gekocht, type 'multi getoogd', met alle toebehoren. Graag laat ik de schutting, 12 tot 13 meter lengte, daar dan plaatsen. Vooraf ontvang ik graag een prijsopgave van de kosten.

Bomen verwijderen met wortels

Een omgewaaide Es van 15 meter hoog in haard houtstukken zagen. De boom heeft een diameter van 60 cm onderaan de stam. De kleine takken en bladeren versnipperen. Het worteldeel is met kluit en al omhoog gekomen. In de vaart achter de tuin kunt u een ponton leggen en via die weg het materieel in de tuin brengen. Graag op korte termijn een indicatie van kosten en uitvoering in overleg.

Boom kappen in de achtertuin

Kappen van een circa 15 meter hoge, ranke, boom (vermoedelijk een Els). Staat in achtertuin, bereikbaar via achterom. Kluit / wortels hoeven niet te worden verwijderd. Omtrek stam is circa 95 cm net boven de grond. Boom dient in schijven van ongeveer 30 cm te worden gezaagd voor hergebruik, hoeft dus niet afgevoerd te worden.

Boomstronk en -wortels verwijderen

Onze boom (populier) is met de storm omgevallen, inmiddels is hij grotendeels verwijderd. De kluit is echter nog aanwezig met een klein gedeelte van de boom dat nog in het water ligt (zie foto's). De diameter van de stronken zijn ongeveer 60, 60 en 40 en komen vlak voor de grond bij elkaar. We hebben een achterom waardoor eventuele vreesmachines met een maximale breedte van (precies) 90 cm doorheen kunnen. De vlonder is echter niet stabiel genoeg voor een freesmachine, aan de voorkant van de wortel kan waarschijnlijk wel een freesmachine komen. Wij horen graag of u een offerte wilt uitbrengen of langs wilt komen om een inspectie te doen.

Boomstronk verwijderen

De boom is gezaagd, het was een zuileik, er staat nog ongeveer 1 meter met stronk. De doorsnede van de stam is ongeveer 20 cm, grote kluit met wortels zit vast. Deze staat in een hoek van de tuin en dient afgevoerd te worden via de garage. Ook mogelijk toppen van hoge bomen in achtertuin

Grote boom rooien

Betreft het verwijderen van een grote ceder inclusief kluit en wortels ( ca. 2 x 2 meter). De boom is ca. 50 jaar oud en is ca 12 meter hoog en heeft een omvang van 80 cm. De boom staat in de achtertuin. Toegang is mogelijk via een poort . Deze poort is ca. 1 meter breed en heeft geen doorgangshoogte beperking. Het gras dient maximaal gespaard te worden. Alle onderdelen van de boom dienen te worden afgevoerd . Gezocht: professionele partij die deze klus kan uitvoeren voor een all-in prijs