Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Druten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Druten heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Druten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Druten of directe omgeving.

71 klanten uit Druten bevelen een bij Casius in Druten aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Druten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leveren incl. plaaten van schutting, tuin egaliseren en bestraten met verlichting, aanleggen terras inclusief egaliseren, de gehele voortuin renoveren, uitgraven en opvullen 38 nieuwbouwwoningen, achtertuin onderheien en betonnen vloer, tuin ophogen, vlonderterras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Druten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Druten:

5 Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die 5 boompjes uit mijn voortuin kan verwijderen. Het gaat om het uitfrezen en afvoeren van deze boompjes. Het gaat om een stuk van ongeveer 2 bij 2 meter.

Wortels met kluit laten weghalen

Heb hier een struik die ik afgezagen heb. Maar nu zijn de wortels met de hand zeer vervelend weg te halen ivm bestrating. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om ze met een stobbenfrees weg te laten halen. Zie foto

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Onze voortuin moet opnieuw worden ingericht. Ik wil hem laten uitgraven. Er ligt nu grotendeels split in. Staat een kleine boom en een aantal stronken zitten er in de grond. Alles moet eruit en worden afgevoerd. Graag wil ik een indicatie van de prijs om dit te laten doen. Ongeveer 30 m2

Rechte schutting plaatsen

Schutting lengte 30 meter geen hoek

Geheel nieuwe tuin aanleggen

Wij willen graag een offerte aanvragen voor het aanleggen van een geheel nieuwe tuin bij een nieuwbouwproject wat volgend jaar van start gaat. We willen graag de gehele tuin laten ontwerpen naar onze smaak. Kort samengevat: Veel bestrating, stukje gras en eventueel een overkapping. De tuin gaat ongeveer 125 m2 worden.

Schutting plaatsen en de oude wegnemen

Circa 8,5 meter oude schutting verwijderen en een nieuwe schutting laten plaatsen.

Boomstronk van een Chinese mammoetboom verwijderen

Ik heb een boomstronk van een metasequoia, of Chinese mamoetboom. De diameter bij de grond is 50 cm. Ik wil graag weten wat het kost om de stronk weg te laten vrezen. De deuropening om het apparaat de tuin in te krijgen is 92 cm.

Rooien van laurierstruiken

Ik wil graag wat laurierstruiken gerooid hebben over een lengte van 6 tot 8 meter.

Rechte schutting laten plaatsen

Het gaat om een rechte schutting van 13,40 meter +-. Kleigrond dus de palen moeten in beton gezet worden. 21 planks schutting beton (antraciet). De schutting moet geplaatst worden in druten. Het liefst eind april. Ik zou graag een offerte ontvangen.

Schutting van composiet laten plaatsen

Ik wil graag een schutting van composiet, grijs van 3 meter breed en die demontabel is. Dat we altijd als het nodig is met een voertuig naar de achtertuin kunnen.

Betongaas schutting met hedera en matten maken

Het betreft achtertuin. Erfafscheiding van gemeentegrond. Samen met buren betreft het 2 x 20 meter. Graag opgave van kosten bij ook hedera en wilgenmat/heidemat. 1. 80 hoog en een hoek die korter is(schuin lopend) Het moet snel gebeuren.

Grote wilg knotten en snoeien

Ik wil een grote wilg aan de zijkant van het huis laten knotten/snoeien. De hoogte is lastig in te schaffen, ik kan eventueel een foto maken en mailen. Graag ontvang ik vrijblijvende offertes. Met en zonder het afvoeren van het materiaal.

Struiken verwijderen en grond egaliseren

Achter in onze tuin moet een 10-tal heesters/struiken worden verwijderd en afgevoerd worden. Na verwijdering de grond egaliseren. Afmetingen ongeveer 1,5 meter diep en 8 meter breed. De tuin is toegankelijk via de poort van ruim 1 meter breed.

Bomen rooien en snoeien

We zouden graag een aantal bomen in de voortuin gerooid willen hebben en in de achtertuin enkele bomen flink gesnoeid willen hebben. Wat kost dit?

Betonnen schutting plaatsen

Wij zijn op zoek naar een grijze betonnen schutting ongeveer 25 meter met 1 hoek. Er staat nu een haag van ongeveer 20 meter, eventueel deze door u laten verwijderen. Leveren en plaatsen van de schutting.

Verzakt tuinhuis op laten hogen

Tuinhuis grenst aan sloot en is verzakt. Het tuinhuisje is geplaatst op een betonnen rand. Graag een offerte voor het ophogen van de grond onder en rond het tuinhuisje. Het gaat om een gedeelte van 3 x 3 meter waar het tuinhuisje op staat.

Inground trampoline ingraven

We zijn op zoek naar iemand die in ons gazon een inground trampoline van 3.80m of 4.30m in wil graven, incl. afvoer van de grond.

Geheel nieuwe achtertuin

Achtertuin heeft een L-vorm waarbij de totale diepte circa 11 meter is en de totale breedte circa 6 meter. Eerste gedeelte vanaf de openslaande deuren is 2.90 breed. dit gedeelte is 5 meter diep. Daarna dus nog 6 meter diep met 6 meter breedte. We willen een onderhoudsvriendelijke tuin. We denken aan grote antrciete stenen met langs de randen donker split. Wellicht een hoekje met wat kunstgras en een klein stenen plantenbakje voor enkele planten. Daarnaast wat sfeerverlichting. De schutting moet ook vernieuwd worden. We denken aan een hout-betonschutting. De lange zijde van 11 meter is afhankelijk van de buren. Anders hoeft er alleen maar 6+6 meter nieuwe schutting te komen inclusief poort. Ik hoop dat er een indicatieve prijs per mail neergelegd kan worden in en exl. materiaal.

Boom kappen

We hebben een krulwilg in de achtertuin die hoger is als het dak van onze woning. Die willen we graag gekapt en helemaal opgeruimd hebben. De achtertuin is goed bereikbaar.

Voortuin winterklaar maken

Voortuin winter klaar maken. Tuintje is ongeveer 10 m2. Beplanting met paadjes en wat houten vlonders.

Tuin werkzaamheden

Aan waterpartij grenzende tuin ophogen. Nieuwe beschoeiing maken. Terras vergroten. Afvoeren bestaande beschoeiing. Over 3 meter ongeveer 40 cm ophogen. Goede 20 meter houten beschoeiing maken. Terras met 10 m2 vergroten. Ook alle materialen leveren.

Boom uitdunnen.

In mijn achtertuin staat een wilg. Deze wilg heb ik tot 5,5m hoogte kunnen uitdunnen. Nu zit hier nog 3m boven waar ik eigenlijk zelf met mijn gereedschap niet mee verder kan. Ik wil offerte van iemand die deze boom op 5,5 m hoogte kan kappen. Tuin is goed bereikbaar.

problemen in de tuin verhelpen: ...

problemen in de tuin verhelpen: inventarisatie maken van problemen en oplossing aandragen, o.a. bestrating egaliseren, grasmat vervangen, beplanting waar nodig verplaatsen, beplanting waar nodig vervangen etc.