Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuin opknappen:

Voortuin opknappen

We zijn aan het kijken voor de mogelijkheden om onze voortuin op te knappen. Meer onderhoudsvrij maar toch in landelijke stijl. Ongeveer 25 m2.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin opknappen uit heel Nederland:

Tuin betegelen

Wij willen graag onze voor- en achtertuin gaan opknappen en zijn op zoek naar iemand die de bestrating voor ons kan realiseren. We hebben plattegronden gemaakt van ons idee/ontwerp (inclusief maten) maar deze kan ik niet doorsturen ivm het bestandtype (PDF). Bij een oriënterende zoektocht zijn we gevallen op tegels in groot wildverband. Het gaat om de voortuin (ongeveer: 4. 10 bij 5. 40m), 2 terrassen in de achtertuin (5. 00 bij 2. 40 en 5. 00 bij 3. 40) en optioneel om de carport (4. 80 bij 3. 00). Deze maten zijn niet exact, maar geven een goede indicatie. Kunt u wellicht een offerte opmaken voor de tegelwerkzaamheden en een indicatie geven op welke termijn u tijd zou hebben voor het verrichten van deze werkzaamheden? In de offerte zou het fijn zijn als er een prijs inzichtelijk is zonder en inclusief de carport, omdat we nog niet weten of we deze ook willen aanpakken. Wij zijn bereid om zo veel mogelijk zelf voor te bereiden en indien gewenst te helpen. Indien u meer informatie wenst horen wij het graag.

Voortuin opknappen

Voortuin is 18 bij 5 meter en compleet vermost. We willen er Ardenner split in en 3 bloembakken met staptegels daarin naar de deur. Vermost gras moet daartoe afgestoken en afgevoerd. In de bloembakken van zo'n 2 bij 2 willen we 3 Catalpa bomen en Hortensias.

Tuin voor en achter opknappen

Ten behoeve van de verkoop van het huis, wil ik de voor- en achtertuin renoveren: Achtertuin: 50 m2. Weghalen huidige beplanting, ophogen tuin, terug plaatsen van de tegels, aanbrengen tuinverlichting. Verder moet er een nieuwe houten schutting + deur, van ongeveer 5 meter lengte geplaatst worden. Voortuin: 25 m2, half tuin/half carpoort. Weghalen struik, hazelaar en het ophogen van de tuin en terug plaatsen van de tegels.

Voortuin laten renoveren en opknappen

Haag van 70 cm hoog, kleine boompjes en struiken verwijderen. Tuin omspitten en tuinhek plaatsen. Het gaat om een voortuin van 15 x 2,5 meter. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs. Goed bereikbaar. Materialen in overleg.

Voor- en achtertuin laten renoveren

Onze voor en achter tuin willen we graag opknappen. In totaal 60m2. Voortuin alleen betegelen met beton tegels ( zelfde door leggen naar de achter tuin) achtertuin betegelen met dezelfde tegels & een mooie grote plantenbak maken in de midden van de tuin. Bij de schuur een overkapping van hout ( 2,5 meter breedt & 3 meter lang) En in de plantenbak voorzien van mooie planten. Kunt u hier voor ons een globale offerte van maken zodat we een idee krijgen wat de kosten ongv. Zijn?

Tuin opknappen en deels bestraten

Achtertuin ca. 35 m2: Tuin egaliseren en bestraten en twee kleine verhoogde plantenborders van ca. 1 m2 elk maken. Aan een zijde van de tuin is de schutting van circa 7 m1 lengte aan vervanging toen. Nu staan de palen schuin en ik wil m hoger. De voortuin van ca. 10 m2 wil ik graag egaliseren en bestraten. Sta open voor suggesties. Ik denk zelf aan tegels van 80 x 80 met Waaltjes rondom plus een beukhaagje. Het huis is een jaren 30 huis, dus ik wil graag iets wat bij die stijl past.

Tuin voor en achter opknappen

De voor- en achtertuin dienen te worden leeggehaald. Hierna wil ik de voortuin van 49 m2 laten betegelen en daar dient een houten hekje geplaatst te worden. Ook de achtertuin dient te worden betegeld en een houten schutting geplaatst. Deze ruimte is ongeveer 100 m2 en er is een achterom. Beide tuinen mogen met budget materiaal uitgevoerd worden.

Voortuin op het noorden opknappen

Wij willen onze voortuin van ongeveer 20 tot 25 m² graag laten opknappen. We willen er enkele bielzen en een deel van de beplanting laten verwijderen. Daarna willen wij er vrolijke en lichte bestrating in, omdat de tuin op het noorden ligt. Dus geen sombere zwarte tegels. Verder misschien ook wat nieuwe planten die hier goed gedijen. We willen graag budgetvriendelijk materiaal laten toepassen. We willen de klus hier even laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Ophogen en bestraten van de voortuin

Ik wil de klinkerbestrating in mijn voortuin van ongeveer 18 m² laten opknappen. Ik wil de klinkers laten opnemen en nadat er nieuw zand is aangebracht omgedraaid terug laten leggen. We kunnen eventueel zelf voor zand zorgen, maar u kunt ook zand opnemen in uw offerte. Om de voortuin staat een smeedijzeren hek. Ik ontvang graag uw offerte.

Voortuin ophogen en bestraten en achterterras opknappen

Ik wil mijn voortuin van ongeveer 9 m² graag laten ophogen met ongeveer 20 cm en daarna laten betegelen met betontegels van 60 x 60 cm. Er moet ook 13 meter opsluitband worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave. Verder wil ik een 2e aanbieding voor het opnieuw leggen van mijn terras in de achtertuin, omdat daar de tegels verzakt zijn. Het gaat om 2,4 x 4,8 meter met betontegels van 60 x 60 cm. Ik stel het op prijs als u even een afspraak maakt om te komen kijken.

Partners

Partners van Casius