Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver aanleggen:

Vijver aanleggen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen. Het gaat om het aanleggen van een betonnen vijver met raam, filter en waterplanten.. Afmeting ongeveer 300 x 200 cm en een raam van 150 cm.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver aanleggen uit heel Nederland:

Tuin opnieuw aanleggen voor gasten B&B

15 Kleine knotwilgen en 1 konifeer verwijderen. Oude bestrating verwijderen. Tuinaanleg volgens bijgaande tekening. Vuurplaats met u-vormige bank, vijver(1,5m diep), terras voor eettafel en twee zitjes bij gastenverblijf. Bestrating met klinkers. Haagbeuk bij parkeerplaatsen en langs de acherrand. 4 bolbomen bij terras. Hortensia‘s in de borders. Drainage en sproeisystem, tuinverlichting. Afmeting tuin 24 x 10m

Kunstgras leveren en aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van 25 m2 kunstgras. De tuin wordt momenteel schoongemaakt en geëgaliseerd met tuingrond, er zat een vijver in. Wat het kunstgras betreft gewoon de “normale” kwaliteit, niet de goedkoopste en niet de duurste. Tuinpoort entree 90 cm.

Moderne vijver aanleggen

Het aanleggen van een langgerekte vijver met de afmeting 3500 x 500 mm diepte 1250 mm. Bij voorkeur geen flexibele folie in verband met vouwen. Tevens het aanbrengen van 1 stapsteen.

Vijver folie opnieuw aanleggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het opnieuw plaatsen van folie in mijn vijver. De vijver is 5 bij 1 meter. Is allemaal goed toegankelijk.

Vijver aanleggen

Ik zou graag een vijver laten aanleggen in mijn achter tuin. Vierkant of langwerpig model. Maten zijn 120 cm bij 300 cm en deze moet 150-180 cm diep worden waarvan 80 cm onder de grond en de rest boven de grond. Ik wil graag twee offertes, 1 met glazen wand aan de 120 cm zijde en 1 zonder glazen wand. Ik heb een poort.

Aanleg van een vijver

Zou graag een vijver (5 x 3 meter) willen laten aanleggen, de rand moet ongeveer 60 cm boven het maaiveld uitsteken. Filters doe ik zelf. Het gaat hier puur om het maken van de bak en het leggen van de folie. Vullen doe ik ook zelf. Tuin is goed bereikbaar.

Vijver aanleggen

Ik wil graag een rechte vijver van ongeveer 1 bij 4 bij 1 meter laten aanleggen. Ik heb een achterom.

Bestrating in de tuin aanleggen

Het gaat hier om het opnieuw aanleggen van een achtertuin. De beplanting is er uit gehaald. Oude tegel moeten grotendeels nog worden verwijderd en deel van de tuin (waar ooit vijver heeft gelegen, goed worden afgegraven om verzakking te voorkomen. Wij hebben zelf de tuin ontworpen en al het materiaal gekocht behalve ophoogzand. 32 m2 betonstenen 60 x 60 cm, 15 m2 met betonstenen van 120 x 30 cm en 16 m2 met split met daar onder aarde en worteldoek voor beplanting.

Tuin aanleggen en betegelen

100 m2 tuin egaliseren, om vervolgens tegels te leggen. Dan 1 (pijn)boom en 1 vijver verwijderen. De tegels kopen wij zelf. Toegankelijk via de schuur of het huis.

Vijver aanleggen

In onze achtertuin willen we graag een vijver aan laten leggen van 11 x 1.20 meter en 60 cm diep. Tuin is goed bereikbaar, inclusief afvoeren van aarde. Materialen voor de vakman.