Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Dieren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Dieren heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Dieren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Dieren of directe omgeving.

230 klanten uit Dieren bevelen een bij Casius in Dieren aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Dieren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, afgraven, egaliseren, grond bijstorten, teras egaliseren en tegels herplaatsen, bestaande tegeltuin veranderen in groen met gras, herbestraten tuin, schutting plaatsen, tuin opnieuw bestraten met kopplestones en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Dieren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Dieren:

Achtertuin herinrichten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het herinrichten van mijn achtertuin. Bijgevoegd een impressie: 1) bestrating van ongeveer 24 m2 (ik denk aan beton tegels van 60 x 60 cm) (niet het patroon zoals afgebeeld) 2) composiet vlonders van 5,50 x 3 meter 3) Beton banden van 15 breed 2 vakken 4) Het schuurtje blijft zoals het is.

Schutting vervangen

Ik wil mijn achter schutting vervangen. Het gaat om een stuk van 4.80 meter. Er moet ook een deur in geplaatst worden. Het oude stuk moet inclusief begroeiing weggehaald en afgevoerd worden. Ik heb nog geen materialen, maar ik hoor graag in overleg wat ik het beste kan aanschaffen. Het liefst heb ik hardhout.

Tuin laten renoveren

Ik wil graag mijn achtertuin laten egaliseren en renoveren. De tuin is 9 bij 14 meter groot. Renoveren houdt in dat ik graag alles bestraat wil hebben met daarin enkele vijvers die ik al in mijn bezit heb. Daarnaast heb ik ook al voor een groot deel tegels naast mijn huis staan die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil negen tuinschermen plaatsen en monteren. Schermen van 180 bij 180 cm. Eventueel ook nog licht grondwerk verrichten. Ik heb een achterom.

Tuin egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van onze tuin. De oppervlakte is ongeveer 250 m2.

Boomstronk weghalen

Boomstronk wegfrezen. Deze staat in de achtertuin, maar is goed bereikbaar. Complete offerte.

Coniferenhaag plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een coniferenhaag van 5 meter lang en 1,50 tot 1,75 meter hoog. De tuin is nu nog volledig leeg en goed bereikbaar.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik heb een (oud) puntstuk van de vorige bewoner. Deze is reeds jaren niet gebruikt. Nu wil ik deze gaan gebruiken maar krijg niet echt het water omhoog. Aan de pomp ligt het niet dus mogelijk aan het puntstuk. Het puntstuk is ongeveer 8 meter diep en er staat ongeveer 1,3 meter water in. Ik weet echter niet zeker wat de beste diepte is. Het is voor het besproeien van de tuin. Graag zou ik het puntstuk laten controleren en een prijsopgave hiervoor ontvangen. Daarnaast zou ik graag de kosten willen weten voor het spuiten en de kosten voor het boren van een eventueel nieuw puntstuk.

Tuinschermen en poortdeur monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van 8 tuinschermen en een poortdeur. Kunt u optioneel de kosten benoemen voor het verwijderen van de oude schutting?

Poort met schuttingdelen plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de poort en 2 schuttingdelen.

Leveren en plaatsen houten schutting op betonpalen

Leveren en plaatsen van een houten schutting 1,8x1,8 op betonpalen van 30 cm (kleur beton/grijs). Totale lengte circa 32 meter. Graag totaalprijs opgeven aub.

Schutting vervangen

Dit is ter informatie prijsopgave voor de vervanging van een schutting van 21 meter lang. 1,90 of 2 meter hoog met poort. Eventueel een dubbele poort met hang- en sluitwerk en een grondpin. De oude schutting verwijderen optioneel. Wat is het verschil in prijs als we als materiaal kunststof of hout kiezen? Graag reactie via mail.

Herstellen van een schutting met stormschade

Door de storm is de schutting omgewaaid. Graag laat ik de schutting vervangen. Het gaat om 7 houten schuttingsdelen en houten palen. De offerte zal ik indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Acacia kappen in de voortuin

Acacia van circa 50 jaar oud. De stam is ongeveer 40 cm dik, bij de voet circa 50 cm diameter. Hij staat op hoek van het perceel aan de straat, op een talud. Kappen of rooien, afhankelijk van kosten en of de rest niet beschadigd raakt. De omstaande beplanting moet onbeschadigd blijven.

Betongaas schutting laten plaatsen

schutting bestaande uit 18 stuks betongaasschermenmeter. 21 stuks azobé palen lang 2,75 m, doorsnede ca. 9 * 9 cm en verbindingstrippen

Schutting laten zetten in de tuin

Omdat ik geen verstand heb van het zetten van een schutting zou ik graag willen weten wat het mij zou kosten om 5 stuks schermen robusto rt grenen schutting en een deur te laten plaatsen in mijn tuin. - 5 schermen 1.80 bij 1.80 - 4 palen - poort 90 bij 1.80 Afvoer oude materialen meenemen in de offerte s.v.p.

Tuin afgraven en geel zand storten

Onze tuin, oprit en pad langs het huis wordt opnieuw bestraat. Dit gedeelte moet worden afgegraven en er moet zand worden gestort. Het gaat om ongeveer 105 m2. Bij de achterkant kan alleen een klein kraantje komen.

Schutting van beton en hout plaatsen

Schutting plaatsen van hout en beton. Lengte 8 meter met aan het einde een afscheiding voor afvalbakken. Dit moet aan beide zijde van ongeveer 1 meter gebeuren. Betreft een kale tuin.

Tuin renoveren

Onze tuin dient te worden gerenoveerd. Deze is 9 bij 10 meter. De werkzaamheden omvatten het verwijderen en afvoeren van borders en beplanting, bamboe, gras en oude bestrating. Hierna dient er een nieuwe terras van ongeveer 15 m2 gelegd te worden. De vakman dient de materialen te leveren en te leggen.

Stronken van struiken verwijderen

Verwijderen en afvoeren van 3 stronken van Forsitia-struiken. De struiken zijn tot 20 cm boven de grond gesnoeid. En er is1 boomstronk van een Taxis, tot op de stam gesnoeid en de stam is nog 1 meter hoog. Parkeerplaats naast het huis en een zij-ingang naar de tuin, goed bereikbaar dus.

Boom kappen

Boom kappen met diameter 35 cm, hoogte circa 12,5 meter. Inclusief afvoeren van takken.

Kunststof of beton schutting aanleggen

Kunststof of beton schutting ruim 13 meter

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen waarbij ik denk een aan combi van Hillhorst Basis Excellent 180 cm in combi met met 2 maal een 90 cm gaas onderbreking met steentjes. Totale lengte is circa 12 meter. Ik twijfel nog tussen hardhouten palen of een betonnen paal. Graag uw advies hierover. Verder denk ik dat het verstandig is om op de grond een betonnen rand/band te leggen. Klant geeft er de voorkeur aan dat de vakman ook de materialen levert/verzorgt. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin een eenheid maken

Het is zondagmiddag. Ik zit in de tuin.....irritatie van de vijver van de buurman, die geenszins bereid is deze wat zachter te zetten of er een tijdschakelaar op te zetten. Onlangs hebben wij van de gemeente een stuk grond erbij gekocht. De oplossing ligt hierin. Het stukje grond bij onze tuin betrekken om daar rustig!! te kunnen zitten en te genieten van onze tuin. Maar dit stuk grond is alleen omheind met een stuke groen en beschutting, een en al heel lelijk. Heb geen inspiratie hoe ik dit een geheel kan maken. Hebben jullie alstublieft een oplossing om van mijn rust te genieten? Ik word iebel van dat stromende water en verlang naar rust in mijn tuin (zen). Kunt u ons helpen???

Blauwspar te rooien

Te rooien blauwspar van 30cm dik en ongeveer 10mtr hoog. Inclusief afvoeren complete boom. Stronk kan blijven zitten Uitvoeren op een zaterdag.