Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstam weghalen:

Boomstam weghalen

Ik moet bij een particulier een els weg halen van plusminus 20 meter en ik wil de takken en het hout afvoeren.
Onze klant uit Culemborg (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstam weghalen uit heel Nederland:

Boomstammen laten weghalen

Ik heb 6 boomstammen, 5 van coniferen, en een van een andere boom. De breedte van de coniferen is 12 cm en de andere boomstam 27 cm iets verder op. Ze steken maar een paar cm uit de grond, en zijn in mijn achtertuin, waar je alleen door een fietsschuur achter of door het huis zelf heen kan. De vakman hoeft het materiaal niet af te voeren.

Boom inclusief boomstam kappen

In onze achtertuin staat een boom die weg moet. Hij is ongeveer 12 meter hoog. Inclusief het weghalen van de boomstronk en het afvoeren van alle takken etc. Een deel van de boomstam moet achterblijven.

Boomstam weghalen

Boomstronk weghalen. Deze staat in mijn achtertuin en deze is goed bereikbaar. Inclusief afvoeren van de stronk.

Tuin leeghalen en afgraven

Onze tuin moet leeg gehaald worden wat groen weghalen (struiken) boomstam weghalen en de tuin moet afgegraven worden zodat alles bestraat kan worden. Tuin is 75m2. Wat zou hier ongeveer de kosten van zijn?

Grote boomstam verwijderen

Ik wil een grote boomstam laten weghalen de 4 kleintjes

Boomstam en boomstronk weghalen

Stam van ongeveer 3 meter en boomstronk van taxus weghalen met kettingzaag en stronkenfrees. Foto' s beschikbaar.

Boomstam weghalen

Ik heb 2 boomstammen, volgens mij van een fruitboom, met gedeeltelijk nog de wortels eraan. Deze wil ik laten verwijderen. Het is een tussenwoning. Stammen zijn aan de achterzijde van de woning. Geen achteringang in de tuin.

opschonen en ophogen tuin

Stap 1. Weghalen boomstam midden in de tuin die reeds voor intrekken in het huis aanwezig was (diameter zo'n 40 cm) Stap 2. Alle huidige struiken verwijderen (zo'n 12), zo'n 5 worden teruggeplaatst (beiden heggen blijven staan) Stap 3. Tegels en bielsen verwijderen Stap 4. Ophogen terras (vooral voor de woning) Stap 5. Ophogen tuin aan achterzijde (heuveleffect) Stap 6. Terugleggen tegels in nieuwe indeling Stap 7. Herplaatsen van enkele planten Stap 8. Afvoeren overtollige bielsen, tegels, platen etc. Eea eind maart.

Wij hebben een ontwerp gemaakt voor onze ...

Wij hebben een ontwerp gemaakt voor onze achtertuin. Hierin zal het grootste deel bestraat moeten worden. We willen graag een indicatie (later mogelijk een offerte) voor de kosten van: weghalen grond / ophogen grond, verwijderen boomstam, bestrating en beplanting. Wij kunnen het ontwerp op schaal eventueel toesturen.

Weghalen of gladmaken (aantrillen) ...

Weghalen of gladmaken (aantrillen) bestaande klinkertjes (waaltjes), daarover worteldoek spannen en daaroverheen speelplaatstegels plaatsen. In de tuin zijn nu een paar borders aanwezig, die allemaal betegeld moeten worden. In 1 border zit een hele oude dikke boomstam die moet worden verwijderd. Schilderen en gladmaken buitenmuren.