Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting repareren:

Schutting repareren

Drie palen van de schutting zijn verrot. Een is reeds gebroken en ze moeten worden vervangen. De palen zijn ongeveer 2 meter hoog.
Onze klant uit Culemborg (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting repareren uit heel Nederland:

Tuinhekken vervangen

Mijn tuinhekken zijn gebroken. Deze zijn kapotgegaan door de storm. Ik heb 3 tuinschermen en 1 poort nodig. De hekken zullen 180 bij 180 cm worden en de poort 1 meter ongeveer. De buurvrouw moet ook een schutting repareren maar zij wil niks doen. Die moet weer in een andere kleur.

Schutting laten repareren

Bij storm omgewaaide tuinhek laten repareren. Totaal 5 hardhouten palen vernieuwen en plaatsen, hekdelen opnieuw monteren, verwijderen resten palen in de grond, nieuwe bevestiging van het hekwerk aan de palen. Is voor de verzekering dus moet btw bijstaan.

Schutting repareren

Door de storm in januari is onze schutting losgeraakt van de paal en deze willen wij weer vast laten zetten. Wie kan ons komen helpen?

Schutting repareren

Door stormschade is mijn schutting omgewaaid, hierbij is 1 paal gebroken en een aantal schuttingplanken omgevallen. Zie foto's in de bijlage.

Schade aan schutting repareren

Door de voorjaarsstorm is de schutting gedeeltelijk omgewaaid en beschadigd, waarbij de palen gebroken zijn. Het betreft een houten schutting. Tevens dient de poortdeur gecontroleerd te worden. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Het zijn twee schuttingdelen van 180 bij 180 cm.

Schutting met stormschade repareren

Ik heb een schutting (gedeeld met buren) die niet meer recht staat door stormschade. De schutting is 16 meter lang. Deze bestaat uit hout en een betonnen onderplaat en palen. Één onderplaat is gescheurd. Wij zoeken iemand die dit voor ons kan repareren.

Tuinhek repareren of vervangen

Delen van de schutting in de tuin zijn ingestort door storm. Deze moeten gerepareerd worden. Houten palen moeten stevig in grond geplaatst. Zie twee foto's. Graag z.s.m. contact.

Schutting met stormschade repareren

De deuren van de schutting gaan niet meer dicht en zijn doorgezakt

Schutting reparen

Ik wil het de schutting (4x panelen van 1.80 meter) in de achtertuin van mijn woning repareren

Stormschade schutting repareren

Wegens hevige wind en stormschade is mijn achtertuin schutting verwoest. Ik wil graag een offerte hierover hebben. De breedte is 5 meter.

Partners

Partners van Casius