Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Culemborg of directe omgeving.

406 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Culemborg:

Tegels vervangen door kunstgras

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan voorzien van kunstgras. Het gaat om een stuk van 6 bij 4 meter. Dit is momenteel betegeld. De tegels dienen verwijderd te worden en er dient kunstgras geplaatst te worden.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Op het haventerrein willen we een jeu de boulesbaan aanleggen. De afmeting is 13 x 3 meter op een bestaand grasveld.

Tuin afgraven en opvullen voor nieuwbouwwoning

We willen de tuin laten afgraven. oppervlakte kavel is 430 m2 meter. Hiervan zal ongeveer een 330M2 moeten worden afgegraven. Totale prijs voor afgraven, afvoeren zand en opvullen met tuin grond en witzand voor de oprit. Optioneel plaatsen van keerwand over een lengte van 20m. zware elementen van 1m hoog.

Uitgraven, afvoeren, ophogen

Ik heb een tuin van ongeveer 30-40 m2 en ik wil graag het klei uitgegraven en afgevoerd hebben tot 20 cm. Vervolgens wil ik zand gestort hebben om de tuin op te hogen.

Tuin grond weghalen+zand+bestraten

De achtertuin bij een nieuwbouwwoning willen wij laten aanpakken. De tuin is ongeveer 30 m2 en heeft een achterom. Er zal grond verwijderd moeten worden, zand gestort en betontegels gelegd.

Tuin afgraven, ophogen en bestraten

Wij zouden graag zo snel mogelijk kunnen genieten van een functionerende tuin. Daarvoor hebben we iemand nodig die onze tuin van ongeveer 35 m2 kan afgraven en ophogen. Wij willen de tuin ook eventueel laten bestraten. Graag zien wij een offerte voor beide tegemoet, gezamenlijk en apart als dat een verschil maakt in prijs.

Tuin uitgraven, ophogen en egaliseren

Wij hebben ongeveer 35 m2 aan achtertuin dat wij willen laten uitgraven, met zand weer laten ophogen en egaliseren. Geen voorwerk. Tuin is redelijk bereikbaar. Materialen voor de vakman.

Voortuin afgraven, afvoeren en egaliseren

We willen de voortuin van ongeveer 16 m2 laten afgraven en afvoeren. Hierna zal er eventueel geëgaliseerd moeten worden. Separaat zou ik een prijs willen ontvangen voor het bestraten van de voortuin.

Schutting met gepotdekselde planken plaatsen

We willen een dubbelzijdige gepotdekselde zwarte schutting laten plaatsen. Totale lengte 40 meter, hoogte 2 meter.

Kunstgras aanleggen

Onze kleine achtertuin van zo'n 13 m2 (waar nu nog tegels in liggen) voorzien van kunstgras. Kan dit over de tegels heen? En binnen welk termijn zou het gelegd kunnen worden? Mochten de stenen verwijderd (en afgevoerd) moeten worden, kunt u dit dan als optie in de offerte vermelden? Materialen in overleg.

Tuin afgraven en schoon zand aanbrengen

Ik heb een woning gekocht in Culemborg en ben nu bezig om te kijken wat het kost om de tuin te laten afgraven en opvullen met schoon zand (25 cm). Het betreft hier het project Sporthelden-Oost en we zijn benieuwd wat de kosten zijn als we het met meerdere woningen laten doen. Het totale project bestaat uit 72 woningen. Ik denk dat de gemiddelde tuin tussen de 55-65 m2 is. We hebben nu een aanbieding liggen via aannemer zelf, maar willen ook kijken of we het collectief niet ergens anders kunnen onderbrengen. Tot nu toe heb ik van 17 woningen het bericht dat ze eventueel mee willen doen als de offerte aantrekkelijk is en dit zijn de oranje woningen op de plattegrond in bijlage tussen de pijlen in. Het is allemaal een beetje kort dag, want wij moeten de aannemer uiterlijk dinsdag laten weten of we het via hun willen laten doen.

Hoge schutting en hek plaatsen

Ik wil graag een hoge schutting/hek plaatsen in de tuin. Het gaat om twee schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Ook moet er een poort geplaatst worden van ongeveer 90 cm.

Tuin afgraven, bestraten en verbreden

Wij wonen in een nieuwbouwhuis en willen graag onze voortuin, achtertuin en zij tuin laten afgraven en bestraten. Daarnaast willen wij over lengte van ongeveer 25 meter de tuin laten verbreden (dit ligt langs een klein slootje). Het totale tuinoppervlak bedraagt ongeveer 140 m2 en is goed bereikbaar. Wij staan open voor advies hierin.

Bestaande vijver vervangen

Het opnieuw aanbrengen van een vijver van circa 4,00 x 6,00 meter. De huidige vijver is lek en al enkele malen is de folie vervangen door nieuw. Wij hebben veel last van riet dat door de bodem groeit vandaar dat het ons beter lijkt om een stevige bak op de bodem te plaatsen die tegen het riet kan of de vijver in zijn geheel te vervangen. Daarom zoeken wij iemand die ons hierin kan adviseren. De tuin en vijver zijn goed bereikbaar.

Tuin afgraven en vullen met zand

Wij zijn 3 buren en willen onze tuin aflaten graven en vullen met zand. Wij hebben geen achterom, dus alles zal via de garage moeten. Het betreft 3 tuinen van ongeveer 90 m2. Het afvoeren van de oude grond en het leveren van het zand dient door de vakman gedaan te worden.

Boomstam weghalen

Ik moet bij een particulier een els weg halen van plusminus 20 meter en ik wil de takken en het hout afvoeren.

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil graag onze nieuwe tuin laten afgraven en zand laten storten. De tuin is ongeveer 300 m2 bij een nieuwbouwwoning. Via de voor- en achterkant is de tuin bereikbaar. Graag een offerte.

Tuin uitgraven en afvoeren, zand storten

Onze tuin uitgraven (circa 20 cm.) en afvoeren en daarna storten met zand. Oppervlakte circa 50 m2.

Schutting repareren

Drie palen van de schutting zijn verrot. Een is reeds gebroken en ze moeten worden vervangen. De palen zijn ongeveer 2 meter hoog.

Vijver aanleggen

Ik denk aan een vijver van ongeveer 4 bij 2 meter met een diepte van ongeveer 80 cm. Rechthoekig. Materiaal folie (goede soort, bv rubber folie). Bij voorkeur met een gemetselde opbouw boven de grond van ongeveer 40/50 cm. Afgedekt met soort van platte stenen waarop je kan zitten en waaronder de folie is weggewerkt. Exclusief materiaal zoals pomp en filter. Inclusief afvoeren grond. De ruimte is goed te bereiken van buitenom, met een pad van ongeveer een 100 cm breed.

Afgraven, afvoeren en ophogen

55 m2 nieuwbouwgrond 20 cm afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Nieuwbouw tuin afgraven en aanstorten

Voor ons nieuwbouwhuis zijn we op zoek naar een prijsopgave om de tuin af te laten graven en voor te storten met zand. Dit om te kijken of we dit kostentechnisch bij de bouwer willen onder brengen of niet. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 70 m2.

Grasveld en vlonderterras aanleggen

Graag willen wij een aantal werkzaamheden laten uitvoeren in de achtertuin: - Leggen en leveren van graszoden van 30 m2 inclusief uitvlakken van de aarde; - Leggen van een vlonderterras van 16 m2 van reeds aanwezig hardhouten vlonderplanken; - Leggen en leveren van antracietkleurige opsluitbanden van beton rondom grasveld; - Aansluiten elektra (2 grondspots, 1 sokkel en 6 wandlampen) op reeds aanwezige bedrading. De oude materialen zijn al verwijderd. We hadden iemand maar die kan de klus toch niet doen. De vlonderdelen en de verlichtingselementen zijn aanwezig. Het gras en de opsluitbanden nog niet.

Ligusterhaag verwijderen en afvoeren

In de voortuin staat een ligusterhaag van ongeveer 3.50 meter lang en 1.30 meter hoog. Graag laat ik deze haag verwijderen en afvoeren.

Achtertuin laten bestraten en plantenbak maken

Ik wil de tuin grotendeels laten bestraten. Het gaat om 50 m2 in totaal en ik wil graag betegelen met tegels van 60 x 60 cm. Het betreft een terras van 7 x 8 tegels, pad naar achter van 3 tegels en een stuk langs de schuur en bij de poort. In totaal 139 te leggen tegels. Daarnaast wil ik nog een plantenbak creëren van een stapelblok 1 hoog (afmetingen stapelblok 40 x 15 x 15 cm en 60 x 15 x 15 cm). Zelf zat ik te denken om deze te bevestigen op bandjes die dan ingegraven dienen te worden, zodat dit muurelement wel strak in de tuin komt te liggen. De rest van de tuin vul ik op met basalt split. Het zand in de tuin is al afgetrild. Graag ontvang ik per mail een vrijblijvende prijsopgave voor deze werkzaamheden.