Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferen rooien en schutting plaatsen:

Coniferen rooien en schutting plaatsen

Wij willen een coniferen haag van 18 meter lang en 3 meter hoog aan de wegkant, goed bereikbaar met machine verwijderen. Bovendien willen wij uit onze tuin 3 andere coniferen (3 meter hoog) en een struik laten verwijderen (op moment dat de coniferen haag (18 meter) is verwijderd, kan de rest natuurlijk ook goed te benaderen zijn; de tuin ligt dan open). Op de plek van de haag moet daarna een schutting komen met 21 plankdelen (2 laags) eventueel een betonnen onderschot.
Onze klant uit Brummen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferen rooien en schutting plaatsen uit heel Nederland:

Coniferen rooien

Ongeveer 11 jaar geleden zijn er coniferen van 1.30 meter geplaatst. Deze zijn inmiddels 6 meter hoog geworden en totaal 20 meter lang. Graag wil ik de coniferen laten rooien en afvoeren. Naast de bomen is een grasveld aanwezig waardoor de bomen goed bereikbaar zijn.

Hoge coniferen met stronk en al rooien

Zes a zeven hoge coniferen op rij, circa 6 a 7 meter, rooien in achtertuin van huis. De tuin is via de achterkant bereikbaar, ongeveer 10 meter vanaf straat. Tevens stronken verwijderen!

Vervangen van coniferen op erfscheiding

Ik wil de coniferen op de erfscheiding vervangen. De haag is nu 2 meter hoog en ruim 1 meter breed. In de voortuin gaat het om circa 6 meter, in de achtertuin circa 10 meter. De oude coniferen rooien en afvoeren en nieuwe planten. De nieuwe coniferen moeten minimaal 1.80 meter hoog zijn en direct een dichte haag vormen. Het type moet smal blijven en langzaam groeien. De achtertuin is bereikbaar via een smalle pad langs het huis. Een meter of 15 vanaf de straat.

Coniferenhaag laten rooien

Heg bij vrijstaande woning met voldoende ruimte aan beide zijden (2 en 3 meter). Of heg laten afvoeren of ver hakselen indien mogelijk. Wortels afvoeren. Verharde ondergrond om heg te kunnen rooien. Heg bestaat voor 2/3 uit thuja coniferen en 1/3 uit blauwspar. Lengte 27 meter.

Coniferen rooien en afvoeren

In onze achtertuin wil ik een rij coniferen, ca 12 stuks van ongeveer 5 meter hoog laten rooien en afvoeren. Het is via openbaar terrein goed bereikbaar.

Bomen uit de voortuin rooien

In voortuin staan 2 coniferen van circa 8 meter hoog. Beide bomen moeten worden verwijderd. De stam en wortels moeten worden gefreesd. De bomen staan vlak naast het voetpad waaronder de riolering loopt. Enige voorzichtigheid is dus wel van belang om geen schade aan de riolering toe te brengen. Is er een vergunning voor nodig? Zo ja, zou u die kunnen verzorgen?

Coniferenhaag rooien en afvoeren

In onze tuin staat een rij coniferen van 12 meter lang en ongeveer 2,5 meter hoog, die ik graag met wortel en al wil laten verwijderen. Daarna moet al het afval worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Coniferenhaag rooien

Coniferenhaag verwijderen: in totaal 26 meter coniferen rooien. Ze worden op 1 meter hoogte afgezaagd, tenzij dat voor u niet handig is. Alles wordt door ons afgevoerd. Er is een vrije achterom en de ruimte tussen de tuinen (voor machine) is 1,5 meter.

Coniferen rooien en afvoeren

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen om de coniferen uit mijn achtertuin (rijtjeshuis) te laten rooien en afvoeren. Het gaat om +/- 12 coniferen van zo'n 2.5 meter hoog.

Hout-/betonschutting plaatsen

Wij hebben een tuin met een hoek. Graag laten wij hier een grenen/beton schutting plaatsen. Het gaat om een deel van 7 en een deel van 3 meter. Het beton moet in een antraciet kleur te zijn en de schuttingsdelen krijgen een ronde bovenkant met geïmpregneerd grenen 21 planks en RVS schroef. De delen van 7 meter hebben een hoog del en dan aflopend. Het deel van 3 meter is volledig laag. De lange kant begint hoog bij de woning, de paal kan tegen de woning aan, en loopt dan 7 meter door tot aan den straat, de eerste 4 a 4.50 meter moet hoog in verband met de buren en dan laag. Het gedeelte van 3 meter is ongeveer 1 meter hoog. De coniferen die er nu staan zal ik zelf rooien. Er komt geen poortdeur.

Partners

Partners van Casius