Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin:

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag een offerte voor een waterbron in de tuin van 100 m2.
Onze klant uit Bennekom (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin uit heel Nederland:

Puntstuk slaan

Puntstuk slaan en pomp plaatsen. Het puntstuk zit gelijk achter het tuinhuisje, daarna kraan plaatsen. Verbinding maken naar verdeler voor de sproeiers. De sproeiers zijn dus al aangelegd. Water zit op ca. 20 meter diepte.

Puntstuk slaan in een weiland voor drinkwater voor pony's

Graag willen wij in Olst een puntstuk laten slaan. Het is op een stuk grond waar we twee shetlandpony’s laten lopen. Het moet dus grondwater zijn dat geschikt is als drinkwater voor de pony’s. Het gaat om 5000 m2 waar de shetlanders op lopen. Hoe diep het geslagen moet worden durf ik niet te zeggen. Het is heel makkelijk bereikbaar voor machines bijvoorbeeld. Een waterpomp hebben we zelf. Wij hebben een klein budget. Wat zijn de kosten van het slaan/spuiten van een puntstuk?

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

De Vereniging van Eigenaars vraagt een offerte voor het realiseren van een puntstuk in hun park. Ik denk dat het park ongeveer 25 x 80 m is. het park ligt tussen twee appartementblokken aan de Dr Claas Noorduijnstraat

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Mijn tuin is 17 x 8 meter, hier wil ik een puntstuk laten slaan voor ene waterbron. Ik heb een poort die toegang geeft. De straatafstand tot de poort is ca 18 meter.

Puntstuk met pomp slaan in de tuin naast garage

te beregenen oppervlak ca. 2500 meter. Puntstuk met pomp. klaar om slangen aan te sluiten Niet meer dan 20 kubieke meters per week

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een waterbron laten maken in mijn tuin. Tuin is ongeveer 300 m2, bereikbaar via achterom (breedte 1 meter). Water zit waarschijnlijk vrij diep. Offerte inclusief (stille) pomp.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag ontvangen wij offerte voor het slaan van een waterput t.b.v. het sproeien van onze tuin van 600 m2. Inclusief pomp.

Waterpomp/puntstuk slaan

Voor mijn voortuin van ongeveer 100 m2 wil ik graag een natuurlijke waterbron aanleggen. Graag ontvang ik advies over de mogelijkheden. ik denk aan de mogelijkheid voor een waterpomp. De voortuin is makkelijk te bereiken. Of een vergunning nodig is, weet ik helaas niet en hoe diep er geboord moet worden weet ik ook niet. De grondsoort is klei. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.

Slaan puntstuk voor beregening

Ik heb een volautomatisch beregeningssysteem op kraanwater, dat via de computer in te stellen is dat de beregening in de vakantie het automatisch doet. De bedoeling is om dit over te zetten naar een pomp. En mijn vraag is of ditzelfde systeem ook op de pomp gezet kan worden? De tuin is ca. 300 m2. Er zit al .

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik overweeg een (simpele) waterpomp in (mijn vrij grote) tuin. Hij zou dan in de openlucht geplaatst moeten worden met een stroomaansluiting in de nabijgelegen schuur. Doen jullie dat ook? Kunt u bij grove benadering aangeven waar ik qua kosten dan aan moet denken? Graag reactie per mail. Ik wil niet gebeld worden! Alvast dank voor uw moeite.