Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bennekom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bennekom heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bennekom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bennekom of directe omgeving.

141 klanten uit Bennekom bevelen een bij Casius in Bennekom aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bennekom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuin volledig laten vernieuwen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting, tuindeur van composiet op maat maken, 80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen, vier voor- en achtertuinen afgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bennekom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bennekom:

Waterput slaan

Ik wil tbv beregening van mijn tuin (1800m) een put laten slaan. Kunt u een offerte sturen inclusief de aansluiting voor en tuinpomp Kunt u daarnaast aangeven wat de meerkosten zijn voor een drinkwaterput?

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag een offerte voor een waterbron in de tuin van 100 m2.

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

We willen in onze achtertuin een waterbron laten slaan of boren inclusief pomp voor beregening van de tuin. De tuin is 780 m 2 en goed bereikbaar.

Tuin bestraten

Onze tuin is circa 52 m2. ( 5,8 meter breed en 10 meter diep. ) Hier gaat de oppervlakte van de schuur vanaf. Zodoende houden we circa 52 m2 over om te bestraten. Wij willen graag grote tegels van 1 bij 1 meter. ( kleur donker grijs) Concrete vraag: Wat kost het ons om onze tuin door u te laten bestraten inclusief tegels en afvoeren oude tegels?

Tuin renoveren van vrijstaande bungalow

Ik wil de tuin van mijn bungalow renoveren. Het gaat om : 50 m2 bestaand gazon vervangen 80 m2 border verwijderen en gazon aanleggen 5 m2 border bestaande planten verplaatsen 17 m2 terras (waalsteentjes) herstraten 15 m2 terras (waalsteentjes) verplaatsen.

Verwilderde tuin leeghalen

Graag wil ik offerte ontvangen voor het leeghalen en afvoeren van onze voortuin welke 6 bij 6.5 meter is. Momenteel ligt er gras in en staan er 4 grote Coniferen. Het ligt in de bedoeling dat deze opnieuw ingericht gaat worden waarvoor wij wel ideeën hebben.

Vijverlekkage verhelpen

Onze vijver heeft te maken met een lekkage, hiervoor zoek ik een vakman. Werkzaamheden zijn: vijver leeghalen, lek samen zoeken en dichten. Vijver is 4 x 4 meter en 1 meter diep. Goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

10 schuttingdelen moeten opnieuw geplaatst worden. Er moet ook aarde verwijderd worden en worden afgevoerd. De tuin heeft een achterom.

Rooien van een beuk in de voortuin

Het betreft het rooien van een Beuk in de voortuin, inclusief het wegfrezen van de wortels. De boom is ruim 20 meter hoog en is zeer goed bereikbaar. Het hout hoeft niet te worden afgevoerd. De stammen moeten in mootjes worden gezaagd, zodat het gekloofd kan worden. Wij hebben de kapvergunning aangevraagd en deze is gehonoreerd.

Schutting plaatsen en oude verwijderen

We willen de oude schutting laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen, gekocht bij Gamma. We willen natuurlijk alle spullen thuis laten bezorgen, zodat het klaar staat. Er moet 1 schuttingdeel op maat worden gemaakt. Er moeten in totaal 6 schuttingen en 7 palen worden gezet. Deze moeten in de grond worden gegraven. We willen eindigen met de halve schutting bij de achterdeur omdat vorige bewoner beton heeft gebruikt, dan hoeft dit er niet uit en komt het uit met de nieuwe palen. Het gaat om geïmpregneerd hout en palen. Schuttingen zijn 180 x 180 cm. De oude schutting ook afvoeren.

Tuin opknappen

We hebben in de tuin een mottig grasveldje van circa 7 x 4 meter. Het grasveld willen we vervangen door bestrating of grind (graag laat ik mij hierin adviseren). Daarnaast willen we de bestaande beplanting van de borders onderhoudsarm opfrissen en mogelijk hulp bij beperkt snoeiwerk. De tuin is via achterom bereikbaar en ik wil graag de verwijderde materialen ook laten afvoeren.

Composiet schutting op de erfscheiding plaatsen

Betreft het plaatsen van 9 meter schutting als erfscheiding bij voorkeur in een kleur antraciet composiet aan de voorzijde waarvan 3 meter 2 meter hoog dient te zijn en de overige 6 meter 1 meter hoog. De schutting dient geplaatst te worden tussen een reeds gerealiseerd begroeihek in dezelfde maat en een onlangs aangelegde beukhaag aan de andere zijde. Tussenruimte is circa 15 a 20 cm. De indeling van schutting maakt niet veel uit. Doet u maar een prijstechnisch voordelig voorstel.

Waterbron voor de beregening slaan

Wij willen graag voor de beregening van de tuin, grondwater gebruiken, het water zit niet diep, het is zandgrond. Graag een opgave van de kosten met en zonder hogedruk pomp.

Esdoorn laten kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van een grote esdoorn. Categorie grote boom, inclusief weghalen stronk en afvoer van het vrijgekomen materiaal. Dit indien het kappen nog bij u ingepland kan worden graag voor 15 maart 2017. De vergunning is aangevraagd. De boom staat op de erfafscheiding met de buren en is goed bereikbaar via een toegangspad naast de tuin.

Eikenbomen laten kappen

We zijn van plan om een huis te kopen in Bennekom. Echter staan er in de achtertuin staan 2 grote eikenbomen die wij graag zouden willen laten verwijderen. De aanvraag van de vergunning dient dan ook door de vakman gedaan te worden. Kunt u een indicatie geven voor deze werkzaamheden?

Tuinschermen vervangen en pergola plaatsen

Graag wil ik in mijn bestaande schutting (3 schermen) laten vervangen. Schuttingen zijn al verwijderd. Nieuwe schuttingen en palen zijn al aanwezig. Tevens wil ik graag een pergola laten plaatsen. Onderdelen hiervoor zullen op de afgesproken klusdag aanwezig zijn. Graag een gespecificeerde offerte.

Pruimen- en kersenboom snoeien

In mijn voortuin staat een pruimen- en een kersenboom, beide zijn pas een paar jaar oud. Met name de pruim begint erg groot (hoog 5 meter ) te worden. Zouden deze gesnoeid kunnen worden?

Composiet schutting laten monteren

Ik ben op zoek naar zwarte composiet schutting delen. Heb er 4 stuks met evt palen nodig. Graag massief, dus geen om en om planken. Hoor graag van u.

Afrastering maken rond een kavel

Klant wenst een afrastering te laten plaatsen om een kavel van 40 bij 40 meter, 1600m2. Drie zijden van 40 meter moet voorzien worden van een afrastering van schapengaas. Aan één zijde van 40 meter wenst de klant een nettere afrastering met siergaas en hierin een dubbele houten poort van minimaal 3 meter breed. Klant wenst de materialen te betrekken via de vakman. De ondergrond is bosgrond. Momenteel is het gras op de kavel bijgezaaid. Klant wenst de uitvoering graag ergens tussen half mei en bij voorkeur 1 juli 2016 (later is mogelijk maar heeft niet de voorkeur). Klant wenst een vrijblijvende offerte!

Houten zwarte schutting plaatsen

Houten schutting van ca. 13-15 meter (teak met zwart zoals getoond op de site www.schutting-gigant.nl) Het gaat in eerste instantie om een richtprijs per meter. We hebben een bepaald budget beschikbaar en daarbinnen moeten we in overleg met de buren tot een beslissing kunnen komen.

Takken van een Acacia verwijderen

In onze tuin staan heel oude acacia's. Wij willen voor de veiligheid daar enkele takken uit zagen. Wie kan dat voor ons doen?

Walnotenboom kappen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze walnotenboom wil kappen. De hoogte is ongeveer 7 meter. Inclusief infrezen van de wortelstok. Het betreft een boom in een achtertuin. Diameter 25 a 30 cm op borsthoogte. Het hout kan hier blijven.

Gat graven voor plaatsing van een jaccuzi

Het uitgraven van een gat mbv klein graafmachientje voor de plaatsing van onze jaccuzi. In totaal gaat het om ± 12m3. Zand behoeft niet afgevoerd te worden.

Duurzame schutting plaatsen

We zouden graag een schutting willen hebben met zo min mogelijk inkijk en zo duurzaam en goedkoop mogelijk. De schutting zou grofweg uit 4 stukken moeten bestaan. De achterwant van +/- 8 meter, een zijstuk van +/- 16 meter, dan een knikje van +/- 0,5 meter gevolgd door een zijstuk van +/- 7 meter en dan de voorkant een poort met +/- 1 meter schutting of een dubbele poort van totaal +/- 2 meter.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik wil mijn tuinen laten renoveren. Dit behelst het gedeeltelijk weghalen van het bestaande groen aan de voorzijde, schutting en bestrating (inclusief twee kleine boompjes) weghalen en het nieuw plaatsen van een schutting en het opnieuw bestraten. Nieuwe beplanting aan de achterzijde. Voor afmetingen kan ik u tekeningen toesturen van voor- en achtertuin. Voortuin is 9 meter breed x 5 meter diep en achter is de tuin 9 meter breed x 7 meter diep. Materialen: nieuwe tuinschutting Gamma Exlusive (79,95 euro per paneel) en 1 poort (99.00 euro). Tegels rond de 25 euro per vierkante meter. Uitvoering voor de winter, mag eventueel ook op korte termijn.