Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor wilg kappen en afvoeren:

Wilg kappen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die een wilg kan kappen en afvoeren uit mijn achtertuin. De wilg is ongeveer 10 meter hoog. 250 cm van de stam mag blijven staan, de boom hoeft dus niet uitgefreesd te worden. De achtertuin is bereikbaar via de garage.
Onze klant uit Bemmel (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wilg kappen en afvoeren uit heel Nederland:

Wilg kappen tot één meter hoogte

In de achtertuin aan de sloot staat een dode Wilg. De boom is al gesnoeid maar nog ongeveer 15 meter hoog. Deze zal tot 1 meter hoogte gesnoeid moeten worden. Het groenafval dient te worden verwijderd.

Boom kappen

Er dient een Wilg van ongeveer 10 meter hoog gekapt te worden, de stronk mag blijven staan. De boom staat redelijk vrij maar kan niet alle kanten op vallen. Het opruimen van het groen zullen wij zelf verzorgen.

Dode wilg kappen

Dode wilg kappen, die vol zit met klimop. Boom stronk mag 3 - 5 meter laten staan.

Wilg laten kappen

In de tuin van de buren staat een wilg van ruim 10 meter hoog. Deze mag tot 2 meter gekapt worden. Het groenafval dient te worden afgevoerd en de tuin is goed bereikbaar.

Boom langs de waterkant kappen

In de achtertuin staat een grote wilg van 25 jaar oud. De tuin is gelegen aan een watertje en heeft geen achterom. De boom willen wij graag laten kappen en het hout laten afvoeren. Achter de tuin en het watertje is een weg gelegen. Wellicht kan de boom deze kant opvallen en zo worden verwijderd. De boom is ruim 8 meter hoog.

Wilg kappen en stobbe wegfrezen

Bij een van mijn huurwoningen staat een grote wilg in de voortuin die ik wil laten kappen. Ook de stobbe moet worden weggefreesd. De boom is goed bereikbaar, er is een breed trottoir aan de linkerzijde naast de boom. Er is ook een oprit. De boom is nu kaal. Ik ga nog even navraag doen of er een kapvergunning nodig is. Verder wil ik de achtertuin en zijtuin van totaal 100 m² laten aanpakken. Dat is nu enorm rommelig en ik wil het mogelijk grotendeels laten betegelen. Dat mag met gebruikte tegels gebeuren. Ik bespreek dit graag even en ontvang daarna uw offerte.

Krulwilg laten kappen

Het gaat om een krul wilg 5 / 6 meter hoog. De stam is circa 20 cm, hij moet weg omdat hij tegen een schuurtje aan staat. goed beriekbaar

Grote wilg laten kappen

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor het kappen van een grote wilg in onze achtertuin, de stam kan blijven staan op +\_ 3 meter stammen zagen naar 30 cm voor brandhout. Restafval afvoeren.

Een wilg kappen

De boom is zo'n 15 meter hoog (ruwe schatting). Ik denk niet dat er een kapvergunning nodig is. De stam heeft 1,5 meter boven de grond een omtrek van ongeveer 165 cm. De wortels hoeven wat mij betreft niet uit de grond en een stukje van de stam kan boven de grond blijven staan. Het hout moet wel worden afgevoerd.

Bomen laten kappen in de achtertuin

In mijn achertuin liggen 2 omgewaaide bomen. 1 conifeer en 1 flamengo wilg (groot!)

Partners

Partners van Casius