Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bemmel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bemmel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bemmel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bemmel of directe omgeving.

136 klanten uit Bemmel bevelen een bij Casius in Bemmel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bemmel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening, nieuw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bemmel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bemmel:

Waterpomp slaan in de tuin

Beste Mevrouw/meneer, Onze tuin is 25 lang en 7 meter breed en ligt op het Zuiden. Wij willen graag achterin de tuin een waterpomp laten slaan . De tuin is makkelijk begaanbaar.

Recht zetten van de schutting

De schutting in de tuin is door de storm scheef gaan staan. Deze moet recht gezet worden. in het midden staan de schutting schreef.

Oude schutting verwijderen en vervangen voor een nieuwe

De schutting tussen mijn tuin en die van de buren moet vervangen worden. De bedoeling is de oude schutting te verwijderen en afvoeren, en een nieuwe houten schutting plaatsen. De lengte van de schutting is 6 meter en 2 meter hoog. De situatie is goed toegankelijk om deze klus uit te voeren. De schutting en al het materiaal hiervoor mag worden opgenomen in de offerte.

Tuinafrastering plaatsen

In de achtertuin een afrastering plaatsen van ca. 7 meter met hardhouten palen en betongaas van 180 bij 200 cm. De tuin loopt schuin af en eindigt in een rietkraag. Verder in de voortuin 6 meter met dezelfde soort afrastering waarvan de helft 180 cm hoog en de helft 100 cm hoog. De tuin loopt recht van garage naar openbare weg.

Wilg kappen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die een wilg kan kappen en afvoeren uit mijn achtertuin. De wilg is ongeveer 10 meter hoog. 250 cm van de stam mag blijven staan, de boom hoeft dus niet uitgefreesd te worden. De achtertuin is bereikbaar via de garage.

Trampoline in laten graven

Ik wil graag een trampoline laten ingraven in onze achtertuin. Het is een ingraaf trampoline van 305 cm. Trampoline al in bezit. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het graven van het gat, het afvoeren van de grond en het plaatsen van de trampoline.

Damwand leveren en plaatsen

Aan het einde van mijn erf staat nu een betonnen damwand die ongeveer 1 meter grond tegenhoudt waar de oprit op ligt. Deze damwand is aan het omvallen en nu wil ik graag een nieuwe erachter gezet hebben. De lengte is ongeveer 11 meter en steekt ongeveer 1,5 meter boven de grond uit. Het is net naast een sloot. Het mag van hout, kunststof of beton zijn. Het mag ook gebruikt materiaal zijn want er kijkt niemand tegenaan.

Boomstronk verwijderen

In de voortuin bij het huis staat nog een boomstronk. Deze wil ik graag weg laten frezen in verband met het leggen van bestrating.

Betonplaten op een erf verwijderen

Het gaat om het laten slopen van betonplaten op een erf. De oppervlakte is globaal 220 m2. De dikte is onbekend maar ik schat 10 centimeter.

Tegeltuin omvormen tot grastuin

Circa 40 m2 betegelde tuin met veel onkruid moet gazon worden. De tuin is via brede achterom goed bereikbaar (circa 25 meter tot straat). De tegels eruit halen en afvoeren. Daarna moet er gras ingezaaid worden. Graag een kostenraming hiervoor en uw advies welke periode dit uitgevoerd kan worden.

Aangekochte gemeentegrond egaliseren

Wij hebben met 4 bewoners een stuk grond van de gemeente kunnen kopen van ca. 250 m2. Het stuk grond is vrij van bomen en struiken. Wat kost het als wij de grond willen laten egaliseren? Inclusief de afvoer van de grond en exclusief de afvoer van de grond. Het stuk is alleen bereikbaar via een brandgang.

Tuin onderhoud

Wij willen graag onze voor- en achtertuin tuin laten onderhouden. De voortuin bestaat uit: oprit met hier en daar onkruid, een redelijk dichtbegroeid bloemenperk waar ook onkruid verwijderd moet worden. De achtertuin bestaat uit 2 delen gras en 2 terrassen met hier en daar onkruid plus 2 perken langs het gras, die geschoffeld moeten worden. De voortuin is ongeveer 5 bij 5 meter groot en de achtertuin ongeveer 35 m2.

Tuin leeghalen, afgraven, afvoeren en opvullen met zand

Wij zijn voornemens om ergens april 2016 de voortuin flink op te knappen. Het betreft een tuin van zo'n 7 bij 6 meter. Aan beide kanten met de buren afgescheiden door een heg over de hele diepte van de tuin (een van zo'n 1,5 meter hoog en 1 meter breed en een van zo'n 2,5 meter hoog en 1,5 meter breed). Daarnaast staat er een enorme grote connifeerboom van zo'n 7 meter hoog en een paar meter doorsnee. De tuin is deels met grind bedekt voor de rest (klei)grond waar met een spa niet doorheen te komen is. Waar de grote connifeer staat is niveauverschil met de rest van de tuin en er staan een paar buxussen en een gat gevuld met water/grind vanwege een ornament. Ik overweeg om beide heggen als ook de connifeer en de rest eruit te laten halen, vervolgens de tuin te laten afgraven en vullen met zand om te beklinkeren. Waarschijnlijk een klein deel overhouden voor beplanting. Ik wil graag alvorens ik uberhaupt een beslissing neem graag weten wat de kosten zijn all in en incl btw etc als ik dit door jullie zou laten uitvoereb, dus alles leeghalen en afvoeren en opvullen met zand. Graag zou ik willen weten wat dat kost inclusief door jullie laten beklinkeren en wat het kost exclusief beklinkeren (stenen heb of koop ik zelf) wel inclusief zand dus Ik kon blijkbaar alleen dit verzenden als ik ook het telefoonnummer opgaf. Ik wens echter vooralsnog alleen schriftelijk te communiceren. Na ontvangst beslis ik en neem ik zelf contact op

Schutting plaatsen

Achtertuin: coniferen en laurier worden eruit gehaald, dat doen we zelf. Daarvoor in de plaats moet er een beton/hout schutting komen van 15 meter, 2 meter hoog naast het huis, met daarin 2 stroken van 50 cm gaas, en een gaas/groen schutting, 10 cm gaas, van 13 meter. Verder aan het huis ook nog een poort met nog eens 1.20 meter schutting.

Schutting op gemetselde basis laten plaatsen

Het plaatsen van ongeveer 28 meter houten schutting op een gemetselde basis, in een u-vorm.

Coniferenhaag snoeien

Het betreft een 12 meter lange en 1.80 meter hoge coniferenhaag die altijd jaarlijks is bijgehouden. Graag laten wij deze snoeien. De voorkeur gaat uit naar vrijdag, 19 of 26 september of 3 oktober. Graag een voorstel via mail.

Tuinrenovatie achtertuin

Wij zijn in het gelukkige bezit van een tuintje van ongeveer 10 x 5 meter die nodig aan renovatie toe is. Wie kan mij helpen aan een scherpe offerte en een mooie tuin binnen afzienbare tijd? De tuin moet volledig op de schop, dus graag inclusief nieuwe stenen, terras voor een zitje e.d. Volledig betegelen en aflopende aan de achterzijde. Klein deel verhogen voor een zitje. Eerst alles leeghalen.

Tuinonderhoud

De opdracht omvat het snoeien tot acceptabele hoogte en breedte van een struikhaag van ca. 12 meter lengte en enkele losse struiken cq. bomen.

Tuin winterklaar maken

* snoeien boom (achtertuin) * snoeien struiken (achtertuin) * snoeien twee leibomen in voortuin * snoeien haag met klimplant (circa 6m lang x 2m hoog) * onkruid uit borders in achtertuin (circa 20m2) * snoeien klimplant op prieel * foto's beschikbaar voor inschatting werkzaamheden * afsteken gazon (circa 20m lengte) * afvoeren groen

Wij wonen in een drive-in woning. En ...

Wij wonen in een drive-in woning. En achter ons huis/dakterras zit een bult en daar willen wij graszoden op hebben (speelgras). Ik gok dat het zo'n 20 - 25 m2 grond is. We hebben zelf gras proberen te zaaien. Maar het onkruid groeit een stuk sneller dan het gras. :) Vandaar dat we zoden willen. En dat een professional de grond ook even helemaal mooi strak maakt. We hebben zelf de grond al vrij van stenen enzo gemaakt. We zouden eventueel een paar weken van te voren de bult kunnen besproeien met een onkruidbestrijder. Zodat dat allemaal dood is als de zoden gelegd worden. Maar dat moet nog besproken worden dan.

30 coniferen rooien, 10 meter hoog

30 coniferen rooien, 10 meter hoog

Wij gaan verbouwen en hebben de volgende ...

Wij gaan verbouwen en hebben de volgende plannen Fase 1 Het uitbreiden / vernieuwen oprit (dusdanig dat de bouw lieden bij de achterkant van het huis kunnen) met grind. 3 naald bomen verwijderen, een heg verwijderen en een nieuwe kleinere heg aanleggen. Bestaande beplanting verwijderen en kleine onderhoudsvriendelijke voortuin creeeren. Fase 2 daarna vindt er een verbouwing aan de woning plaats. Fase 3 Gazon aanleg (80 m2), 2 perken aanleggen (Sier) (20m2), en aanleg terras 15m2. Het 1ste project betreft fase 1 mogelijk in de zomer na de verbouwing kan fase 3 gegund worden.

GROTE PAASBOOM SNOEIEN EN GROEN MEENEMEN ...

GROTE PAASBOOM SNOEIEN EN GROEN MEENEMEN + 1 KUBIEKE METER GROEN-AFVAL

Zowel de voortuin als de achtertuin ...

Zowel de voortuin als de achtertuin moeten nodig worden aangelegd. Tot nu toe ben ik niet verder gekomen dan geregeld onkruid te wieden. Ik wil een onderhoudsarme tuin met gras en terras en hier en daar een paar planten. Ik zie vooral op tegen het aanleggen van het terras. De voortuin is voorzien van een pad (5x20 stenen) en een stukje onder het raam. De indeling hiervan is goed, maar omdat er bamboe onder het terras liep, moet het opnieuw gelegd worden. Verder gras(zoden). De achtertuin is een gedeelte met 10x10 stenen, een gedeelte met betontegels (mogen weg). Het terras met betontegels is waarschijnlijk in een laagje cement gelegd, de rest van het terras ligt op een laag gele zand. Het terras en de paden moeten opnieuw aangelegd worden. Graag in cement of met goed worteldoek.