Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin leeghalen en afvoeren:

tuin leeghalen en afvoeren

Alle planten, struiken en heg verwijderen en afvoeren. Zie foto
Onze klant uit Beekbergen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin leeghalen en afvoeren uit heel Nederland:

Tuinrenovatie

Wij willen graag nieuwe tuin aanleggen van 40 m2. Alles wat er nu ligt, mogen jullie leeghalen. Ik wil graag stenen laten leggen, dus eventueel moet er ook nog egalisatie komen en zand. Stenen wil ik graag in overleg doen, maar wel geregeld door de vakman.

Tuin leeghalen

Wij willen onze achtertuin graag leeghalen en vlakmaken om te kijken hoe we met de tuin vrever willen. Er is al een stobbenfress doorheen geweest, maar er liggen hier en daar wat hopen zand / grond / graszoden. De doorgang op de foto's is ca. 1.20 m, het hek willen we voor nu laten staan.

Tuin vernieuwen

Onze tuin is al een tijd door ons verwaarloosd dus nu moet er iets gebeuren. Idee is er, maar we hebben hulp nodig bij: Tuin leeghalen, afgraven en afvoer groenafval, betreft ca 59 m2 , ( borders,gras en wat tegels) ernaast willen wij graag sierbestrating, ca 39 m2 en creëren BBQ plek 3 m2 met aanwezige boerengeeltjes

Tuin uitruimen

Ik wil graag het grind en de tegels uit mijn tuin, zodat ik graszoden en twee fruitbomen kan plaatsen en klein deel opnieuw tegelen. Er is geen achteruitgang in de tuin. Alleen ingang door fietsenstallingen. Zie foto Graag opgave voor leeghalen.

Oprit opnieuw aanleggen + vergroten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten (940 x 300 cm) en gelijk de voortuin leeghalen en ook bestraten. De voortuin is ca. 600 x 500 cm. In de voortuin willen we nog wel een bloembak aanleggen van ca. 400 x 150 cm met blokken. De tuin moet dus leeg gemaakt worden en voorzien van geel zand. Graag een aparte offerte voor het leeghalen en het bestraten. Bedankt.

Tuin leeghalen en afgraven

Ik wil mijn achtertuin (nieuwbouwhuis) graag laten uitgegraven. Grond is vrij hard en bevat ook wat bouwafval dus wellicht ook wat nieuw zand erin. Tuin is ongeveer 51 vierkante meter (5,4 breed en 9,45 diep) en grenst aan een binnenpleintje (parkeerplaatsen). Bereikbaarheid is daardoor goed. De 51 vierkante meter is inclusief een schuurtje van ongeveer 9 vierkante meter.

Onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin

Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin laten aanmaken waarbij ik meer privacy krijg. Tuin moet worden leeggemaakt, opgehoogd en verder alleen betegelen en een schutting. Indien mogelijk huidige schutting laten staan met waarbij een deur ingemaakt wordt

Betegelen tuin

Betegelen tuin van 28 m2, Een tuin met bestrating van ongeveer 10 m2 de rest is onkruid. Graag volledig leeghalen, eventueel ook nog egaliseren. Materiaal dat waarschijnlijk nodig zal zijn: Zand / Stenen. Graag in overleg met de vakman om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Leeghalen+afvoeren voortuin

Het volledig leeghalen van de voortuin exclusief het looppad naar voordeur inclusief het afvoeren van tuin afval.

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat

Partners

Partners van Casius