Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Beekbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Beekbergen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Beekbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Beekbergen of directe omgeving.

57 klanten uit Beekbergen bevelen een bij Casius in Beekbergen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Beekbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Beekbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Beekbergen:

tuin leeghalen en afvoeren

Alle planten, struiken en heg verwijderen en afvoeren. Zie foto

Waterput slaan in de tuin

Ik wil een waterput in de tuin hebben t.b.v. een pomp aansluiting voor het beregenen van de tuin. De elektriciteitsaansluiting is aanwezig.

Vlonder terras aanleggen

Momenteel hebben we een groot stuk wit zand waar we een houten vlonder terras op zouden willen aanleggen. Het formaat is ongeveer 28 m2. Wat zou dit ongeveer kosten in hardhout of in Europees hout?

Waterput slaan of spuiten

We moeten de tuin nu sproeien met kraanwater en willen graag een eigen bron. Hiervoor willen we een waterbron laten slaan en een pomp hierbij. De tuin is 350 m2 en het perceel is 600 m2. Ik schat dat het 15 meter diep moet worden.

Waterbron slaan in de tuin

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een bron kan slaan, zodat ik mijn tuin kan sproeien. De tuin is ongeveer 400 m2. Het grondwater zit tussen de 8 en 12 meter diep. De achtertuin is matig bereikbaar via een poortje.

Waterbron slaan in de tuin

Ik zoek een installateur voor het realiseren van een waterbron in mijn tuin, het terrein is makkelijk toegankelijk. ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Tuin afgraven en bomen verwijderen

Aan de voorkant van de woning moet de grond afgegraven worden. De 2 bomen moeten worden gekapt/verwijderd. En het voorste gedeelte van de tuin moet worden afgegraven/wortels verwijderd. Het gedeelte van de tuin is ongeveer 1,5 bij 3 meter.

Beregeningssysteem aanleggen

Graag wil ik een offerte van u ontvangen voor de aanleg van een beregeningssysteem voor onze aangepaste moestuin van het Dag Activiteiten Centrum. Ik zou zowel de mogelijkheden bovengronds als ondergronds willen bekijken. Een aantal deelnemers/cliënten van de tuingroep zijn aangewezen op een rolstoel/rollator. Derhalve moet het, eventueel bovengrondse, beregeningssysteem hierop aangepast worden zodat het gemakkelijk hanteerbaar is voor hen. De watertoevoer, leidingwater, moet nu van een naastgelegen gebouw komen met losse slangen waarover vrachtverkeer rijdt. Dit is ongeveer 8 meter. Er moet vanaf het gebouw ondergronds een toevoer komen naar de tuin van 8 meter, of vanuit een nieuw te maken grondwaterbron in de tuin. Vanaf dit punt kan het beregeningssysteem verdeeld worden over het perceel van ongeveer 600 m2? De blauwe stukken op de plattegrond van de tuin zijn betegeld. Rechts staan groene verhoogde bakken voor rolstoelers die eventueel wel meegenomen kunnen worden in het systeem?

Grote conifeer weg laten halen

Naast de woning staat een boom van ongeveer 10 meter hoog met een diameter van de stam van 20 cm. De boom dient te worden gerooid en het groenafval afgevoerd. Voorlangs is er een openbare weg aanwezig, echter éénrichtingsverkeer. De voorkeur voor het verwijderen gaat naar de eerste 2 weken van juli.

Kunstgras leveren en plaatsen

Ik wil graag 50 m2 kunstgras laten leveren en plaatsen. Het oude gras verwijderen wij zelf.

Waterput slaan of spuiten

Goeden morgen ik wil graag een offerte aanvragen voor een waterput achter in mijn tuin. Ik wil hier graag een zwembad mee vullen dus wel schoon water. Ik weet niet hoe diep het water staat. In overleg met de vakman wat de beste optie is.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag een Jeu de Boules-baan aan laten leggen. De baan zou achter ons parkhuis moeten komen.

Sparren verwijderen

2 dennenbomen verwijderen en afvoeren, ongeveer 6 meter x 30cm en stronk uitfrezen 20cm onder maaiveld. Foto eventueel beschikbaar. Er is geen kapvergunning voor nodig. Naast het huis doorgang tot bomen 2.50 cm breed.

Vijver en oeverkanten renoveren

De vijver op ons recreatieparkje in Beekbergen is overgroeid met bruine sigarenplanten en de oeverkanten bestaan door jarenlange verwaarlozing alleen nog uit onkruid tussen een gering aantal planten. De bodem van de vijver bestaat volgens de beheerder uit een kleilaag. De eigenaren van de chalets zouden de vijver en oeverkanten graag hersteld willen zien in oude (8 jaar geleden) glorie. De achterwand van de vijver bestaat uit een rotswand met waterval waartegen veel struiken groeien. De grootte van de vijver is circa 10 x 10 m.

Vijver voorzien van nieuw folie

De vijver is lek en moet worden voorzien van een nieuwe folielaag. De afmeting is +/- 3 x 6 meter. Graag advies en prijsopgaaf.

Het gaat om een tuin op een camping. ...

Het gaat om een tuin op een camping. Totale grondoppervlak 12,5 x 17,5 meter, met daarop een caravan van 11 x 4 meter. We willen een afrastering laten aanleggen en terrassen aanleggen. Twee nieuw aan te leggen terassen; een derde terras bestaat nu uit grindtegels en die willen we - indien mogelijk - omdraaien. Twee terrassen worden ongeveer 3 x 4 meter, het hoofterras en de overige bestrating (de grindtegels) is nu ongeveer 40 - 45 m2. De afrastering willen we ongeveer 1 m hoog maken, en vrij open houden. Het is slechts om de hond in de tuin te houden. Dit zal ongeveer 15 meter in lengte zijn. Daarnaast een klein stuk (4 meter) schutting, eventueel met pergola.

Het gras van het weiland moet worden ...

Het gras van het weiland moet worden gemaaid.