Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bouwgrond afvoeren en tuin aanleggen:

Bouwgrond afvoeren en tuin aanleggen

Ik heb een voortuin van ongeveer 40 m2 met bouwgrond waarvan een terras van 9 m2 met tegels en bandjes. Ik zoek een partij die mijn voortuin, exclusief het terras, ongeveer 15-20 cm af kan graven. De voortuin is zeer goed bereikbaar.
Onze klant uit Barneveld (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwgrond afvoeren en tuin aanleggen uit heel Nederland:

Tuinaanleg nieuwbouw

Het betreft een nieuwbouwwoning met een tuin van 6.50 meter breed en 9 meter diep. Er zal een terras van ongeveer 45 m2 gelegd moeten worden met rondom een houten schutting. Aan de achterzijde wil ik graag een dubbele deur. Verder zal er aan weerszijde een plantenbak van ongeveer 80 cm breed en 4 meter lang geplaatst moeten worden met tropische beplanting en verlichting. Voor onze woning en 11 andere woningen zijn wij op zoek naar het afgraven van de bouwgrond, afvoeren hiervan en het storten van schone grond. Kunt u dit separaat offreren?

Afgraven en afvoeren bouwgrond

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen van het afgraven van bouwgrond en het afvoeren daarvan. En het vervolgens op de vullen met zand (20 cm). Het betreft een nieuwbouw wijk, waar alle tuinen worden opgevuld met bouwgrond. Deze grond is niet geschikt voor het aanleggen van een tuin. Dus moet deze afgegraven worden en vervangen worden door zand. De tuinen zijn nog niet voorzien van schuttingen en afbakeningen. Ongeveer 20 huishoudens zijn geïnteresseerd om dit door een extern bedrijf te laten doen, als er een scherpe prijs per m2 gegeven worden. Alle tuinen zijn ongeveer 5,5 bij 9 meter.

Bouwgrond afvoeren en tuin aanleggen

Wij hebben vandaag de sleutel van onze nieuwbouwwoning ontvangen. De bouwgrond in de voor- en achtertuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er nieuwe grond gestort moeten worden. Er zal ongeveer 50 m2 bestraat moeten worden en in de achtertuin willen wij 18 m2 kunstgras gelegd hebben. Verder moeten er nog 2 borders in de achtertuin gemaakt worden van 1.80 bij 1.20 meter. In de voortuin wil ik nog een groenstrook van 50 cm breed laten plaatsen. Beide tuinen zijn goed bereikbaar.

Graaf- en grondwerk in tuin

Voor onze nieuwbouwtuin (100 m2) zoeken we een partij die de bouwgrond kan afgraven (10 – 15 cm). Inclusief het afvoeren en eventueel ophogen met grond daarna. Ik begrijp uit mijn omgeving dat er veel partijen zijn die ook een enorme variatie in prijzen vragen. Mag ik vragen wat u voor een dergelijke opdracht rekent en zou u eventueel voor 3 april (want dan komt de schutting) ruimte hebben in uw planning? Met vriendelijke groet,

Nieuwbouw tuin afgraven, afvoeren en opvullen met zand

Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven en afvoeren van het bouwgrond bij een nieuwbouwwoning. De tuin dient te worden opgevuld met zand. De hoekwoning is goed bereikbaar vanaf de straat. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 en er zal 15 cm zand gestort moeten worden.

Bouwgrond afvoeren

Graag ontvang ik van u een prijs voor het afvoeren van bouwgrond ongeveer 80m3

Bouwgrond afgraven, afvoeren en zand leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het afvoeren van bouwgrond en inleggen van zand in de tuin. Het betreft 4 nieuwbouw woningen met tuin afmetingen van ongeveer 7.50 bij 5.50 meter. In totaal dus ongeveer 30 bij 22 meter, 660 m2. Er staan nog geen schuttingen dus het is nog één geheel. Ik hoor graag van u wat een prijsindicatie zou zijn.

Uitgraven en afvoeren van bouwgrond

Uitgraven en afvoeren van bouwgrond inclusief zand voor totaal 4 huizen. 90 m2 per woning.

Bouwgrond afgraven

(Bouw) Grond afgraven en afvoeren 30-35cm. Ongeveer 40 m3. Goed bereikbaar met groot materieel. Aan een openbare weg.

Bouwgrond afgraven, egaliseren, betegelen en kunstgras aanleggen

Ons nieuwbouwhuis wordt over een jaar opgeleverd. De achtertuin is 5.40 bij 10 meter, minus een schuurtje van 2 x 3 meter. Dus in totaal 48 m2. De tuin is goed bereikbaar via achterdeur die direct aan parkeerplaats grenst. - We willen de bouwgrond graag laten afgraven, 20cm diep. - We willen tegelzand laten storten en laten egaliseren. - We willen een gedeelte van de tuin laten betegelen ca. 25 m2 - En we willen op ongeveer. 10 m 2 kunstgras laten aanleggen. Het afvoeren van het afval moet door de vakman worden gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.