Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor verwijderen van een sering incl stronk:

Verwijderen van een sering incl stronk

Ik wil de sering in mijn achtertuin laten verwijderen incl. de stronk. Zie foto
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen van een sering incl stronk uit heel Nederland:

Boomstronken verwijderen

We willen onze tuin herinrichten. Er staan nog diverse fruitbomen in en 3 oude boomstronken van resp een conifeer, een sering en een pruimenboom. Wat zou het kosten deze weg te laten halen?

Sering verwijderen uit de tuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die een sering in mijn achtertuin kan verwijderen. De struik bevindt zich tegen het hek met de buren.

Boomstronk verwijderen

In verband met het plaatsen van een schutting en opnieuw beplanten moet een boomstronk van een sering worden verwijderd. De stronk is 60 bij 100 cm.

Stronk sering verwijderen

Het betreft het verwijderen van een stronk met wortels van een sering. De stronk van ongeveer 60 cm hoog dient met wortels verwijderd te worden. Achter de stronk staat een stenen muurtje en de achtertuin is alleen via de berging bereikbaar. Er is een foto beschikbaar.

Boomstronken verwijderen

Graag een indicatie van de kosten voor het wegfrezen van 3 boomstronken (zie foto). Een boomstronk is van een den, een van een sering en de derde is mij niet bekend. De doorgang richting de tuin is 95 centimeter breed.

Boomstronk van de sering uitfrezen

Het verwijderen van de resten van een sering. Twee tegen elkaar liggende stronken van 40 x 25 cm. Graag een indicatie.

Boomstammetjes, overhangende tak en tuinafval verwijderen

Ik heb een Amerikaanse sering gesnoeid en een stukje van de buddleja, dit afval moet verwijderd worden. Een overhangende tak van de Meidoorn moet worden afgeknipt, want ik kan hier niet bij. Ten derde; er moeten twee boomstammetjes afgezaagd en verwijderd worden. Graag prijsopgaaf.

Heg/tuinaanleg repareren na brand

Vervangen (aangestoken-afbrand) Heg van coniferen 2. 5meter hoog 7 meter breed. Eruit halen, afvoeren, nieuwe heg planten. Sering 3 meter hoog uitgraven, afvoeren, nieuwe plaatsen. 1m2 gras verwijderen. Opnieuw inzaaien.

Esdoorn kappen, sierboom snoeien en sering snoeien

Graag wil ik een grote esdoorn, omvang 70 cm op ca 150 cm hoogte afzagen Graag wil ik een rode sierboom uitdunnen, een tak met omvang van 40 cm afzagen Graag wil ik sering verwijderen, 3 x stammetjes van 25 cm. De tuin is goed te bereiken met auto/aanhanger/bus.

Sering verwijderen uit de tuin

Verwijderen seringen boom. Oude gazon verwijderen/glad maken en 20 m2 grasmatten leggen. 12 m2 recht maken (stoeptegels/ondergrond tuinhuisje) Afvoer boom,en wat tuinafval (1 schutting deel, 1 pallet, 1 paal met beton).