Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor keerwand plaatsen in tuin 20 meter:

Keerwand plaatsen in tuin 20 meter

Het betreft hier om een zitkuil die al gesitueerd is alleen zijn beste tijd heeft gehad. Ik zou de zitkuil graag opnieuw willen laten aanleggen en aanpassen naar onze wens, d.m.v. betonnen L-elementen (of laten adviseren voor een goed ander alternatief want het aanzicht hoeft niet mooi te zijn, ivm aanbrengen van stukadoorswerk) Het gaat om ongeveer 20 strekkende meter keerwand plaatsen , met op het hoogste punt een niveau verschil van ongeveer 1,5m. De graafwerkzaamheden die nodig zijn om het te kunnen plaatsen De achterzijde van de tuin is te bereiken via een achterom, en eventueel via het park waar onze tuin aan grenst (+-10 meter) Mijn vraag is wat dit eventueel zou kunnen gaan kosten en of hiervoor de betonnen L-element hiervoor de beste oplossing is? Ik hoop hiermee een idee te kunnen geven hoe de situatie is en wat onze wensen zijn.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keerwand plaatsen in tuin 20 meter uit heel Nederland:

Damwand aanleggen

Wij hebben een tuin van 21 meter diep. Na een terras van ongeveer 9 meter, hebben wij een verlaging in de tuin aangebracht (uit laten graven). Wij moeten echter een damwand plaatsen om uitloop van de tuin (verhoging) te voorkomen. Dit moet een U profiel zijn, omdat wij aan weerszijden grenzen aan de tuin met de buren. Naast het huis loopt aan de rechterkant een pad van 2,5 meter naar de tuin. Graag zou ik van u willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zullen zijn van een dergelijke dam/keerwand. Wie kan mij hierbij helpen?

Tuinmuur laten metselen

Tuinmuur als afscheiding plaatsen. Hoogte circa 180 cm. Eventueel met kolommen. De tuin is 9 meter diep. Aan de achterzijde van de tuin staat op de erfafscheiding al een laag, schuin aflopend muurtje tegen een keerwand. De lengte van dit muurtje is circa 1 meter. Indien mogelijk moet de muur daar op aansluiten.

Houten damwand plaatsen

Wij willen in de voortuin een hardhouten damwand laten plaatsen van ongeveer 19 meter lang en 2 x 3 meter keerwand t.b.v. de oprit. De sloot staat meestal droog, alleen bij veel neerslag staat er wel eens wat water in. De sloot is ongeveer 1 meter diep/hoog.

Tuin afgraven en opvullen voor nieuwbouwwoning

We willen de tuin laten afgraven. oppervlakte kavel is 430 m2 meter. Hiervan zal ongeveer een 330M2 moeten worden afgegraven. Totale prijs voor afgraven, afvoeren zand en opvullen met tuin grond en witzand voor de oprit. Optioneel plaatsen van keerwand over een lengte van 20m. zware elementen van 1m hoog.

Keerwand plaatsen en terras leggen

Tuin is 4 x 36 m en loopt af. Achterin komt een terras 4 x 11 met daarvoor een keerwandje van 4m breed incl. Trapje. Ik zoek iemand voor plaatsen keerwand, egaliseren terrasdeel, worteldoek tegen de bramen die daar jaren gestaan hebben (of een andere oplossing in overleg), bestraten terras 30x40 tegels, 6 betonpoeren of H-elementen in het terras leggen t.b.v. overkapping die op het terras komt. Eventueel later hulp met opbouwen berging en overkapping. Tuin is bereikbaar door poort van de buren, maar hier kan geen groot materieel door. Foto van poort bijgevoegd. Wortels zijn verwijderd voordat vakman komt. Ik zoek iemand die kan meedenken of met betere oplossingen komt. Bedankt!

Keerwand van beton plaatsen

We willen een betonnen keerwand plaatsen tussen ons en de buren. Het is 1 meter hoogteverschil. Lengte 28 meter. Er is heel makkelijk bij te komen (vrachtwagen et cetera) vanwege nieuwbouw. Als alles goed gaat moeten we in april 2018 nog 7 meter keerwand met 50 cm hoogteverschil. Zit er prijsverschil per meter in als de blokken smal of breed zijn? Wij kunnen de blokken bestellen, maar jullie kunnen ze ook aanleveren.

Tuin afgraven en keerwand plaatsen

Ik wil een keerwand van 1 meter hoog laten plaatsen en een stuk grond in de tuin van 9 m² laten afgraven. Uiteindelijk moet er op die plek een veranda komen. Ik ontvang graag uw offerte.

Beschoeiïng vervangen

Verwijderen van ca. 28 meter bestaande beschoeiing uitgevoerd in ca. 1.60 meter lange Ø 60 millimeter perkoen palen met worteldoek. Nieuw aan te brengen: *Glasvezel/beton Filamat keerwand, fabrikant Fydro, hoogte ca. 0.75 meter met elke 0.60 meter een hardhouten paal van Ø 70 millimeter, lengte ca. 1.6 meter gekoppeld aan keerwand met RVS slotbouten. Beschoeiingsplank aan voor en bovenzijde ca. 200 x 17 millimeter geschaafd hardhout. Let op! Het mechanisch trekken en plaatsen van palen en keerwand kan niet op de zelfde oever plaatsvinden. Het zal vanaf de andere oever moeten plaatsvinden. Hou rekening met de lengte van de giek van de graafmachine. Afstand is ca. 4 meter. Foto's kunnen op navraag worden toegezonden.

Keerwand plaatsen op een bouwterrein

We willen ons bouwterrein ophogen middels betonnen keermuur.

Keerwand laten storten

Keerwand storten om mesthoop van 24 meter lang en 1.40 meter hoog. Het gaat om het plaatsen, de bekisting en het beton storten. Betreft een hobby boerderij, die makkelijk bereikbaar is.