Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor het renoveren van een tuin:

Het renoveren van een tuin

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van struiken en bomen. Daarnaast moeten de planken van de vlonder vervangen worden, dit betreft 4,5 m2. Vervolgens moet er ook een schutting geplaatst worden op de plek van de struiken. Dit betreft een lengte van 12 meter. De schutting moet 180 cm hoog zijn. Ook moeten er tegels gelegd worden.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het renoveren van een tuin uit heel Nederland:

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het liefst zo onderhoudsvrij mogelijk. Hij is denk ik 60 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin ontwerp en aanleg

Wij willen onze achtertuin renoveren: Tuin is 5,20 breed en 13 meter lang. Schuttingen staan er al. Tuin gaan we zelf uitruimen. Wat willen we laten doen: Tuin moet opgehoogd worden, Massieve Composiete vlonder aan het huis laten plaatsen (5 meter breed en 4 meter lang), achter in de tuin tegel (breed 5,40 bij 3 meter lang) en een lange plantenbak aan de zijkant van de tuin (7 meter bij 80 cm) + aanleg electricteit voor verlichting. En aan de achterkant van de tuin een overkapping (geraamte zonder dak)

Tuin renoveren

De tuin is verzakt, graag ophogen. Daarna moet er een stuk gras vervangen worden door tegels. De tuin is ongeveer 120 m2.

Tuin renoveren

Ik heb een achtertuin van goed 6 meter bij bijna 10 meter. Staan 2 grote borderbakken en een vijver in, rest is bestraat. Dat wil ik graag vanwege verzakking opnieuw gelegd hebben. Bij keuken is er een afvoerputje. Water loopt er niet makkelijk naar toe, kan dit verholpen. Is er mogelijkheid voor een extra waterafvoer mogelijkheid achter in de tuin, daar is nu niets. Oorspronkelijk wel, maar daar is nu borderbak gebouwd. Zat vol met wortels van boom buren. Borderbak links staat pruimenboom, die mag er helemaal uit. Aan de linkerkant zelf deel schutting geplaatst, mag nog afgewerkt. In voortuin staat nog een stronk van de hulst. Deze mag eruit. Deel van tuinbegrenzing afwerken met tegels. Graag een offerte voor dit geheel.

Tuin renoveren

Ik zou graag mijn voor en achtertuin willen renoveren. De voortuin is ong 17 m2, hier zou ik graag nieuwe tegels willen plaatsen die ik zelf aanschaf. De huidige ondergrond moet er nog uitgehaald worden. De achtertuin is ongeveer 50 m2. Hier willen we graag 20 a 30 m2 tegels en de rest kunstgras. Beide schaf ik ook zelf aan. Tegels die er nu liggen moeten eruit en afgevoerd worden.

Vervangen schutting, aanleggen sierbestrating en bomen snoeien

Wij zouden graag onze tuin laten renoveren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Verwijderen en afvoeren oude schutting. Dit gaat om 2 schuttingen, die tegen elkaar aangezet zijn van elk ongeveer 5 meter. - Leveren en plaatsen nieuwe schutting van ongeveer 5 meter. - Verwijderen en afvoeren van 2 halve cirkels perkjes. Deze zijn gevuld met grond, worteldoek, stenen, kiezels en struiken. De halve cirkels hebben beiden een doorsnee van 3m x 1.5m - Leveren en leggen van sierbestrating op de plaats van de 2 halve cirkels aansluitend en op gelijke hoogte van de bestaande bestrating. Dit deel moet eerst worden opgehoogd met zand. - Snoeien van 2 bomen achterin de tuin. De gehele tuin is 32 m2, er is geen achterom.

Renovatie tuin

Ik wil graag mijn tuin renoveren. De oude tegels en het gras moeten weggehaald en afgevoerd worden. Aanleggen nieuwe tuin van ongeveer 35 m2. Lage schutting aan één kant met poort van 1 m, gras en tegels. Het deel waar tegels moeten is 5m x 3,20m en het deel waar gras moet is 6,15m bij 1m.

Renoveren tuin

Wij willen graag onze tuin renoveren. We willen de tegels laten verwijderen en afvoeren en nieuwe tegels laten plaatsen van 60x60 cm in de kleur licht wit. Wij willen ook van het onkruid af en daarom voegmortel laten plaatsen tussen de tegels. Verder willen we een stuk kunstgras (4 m2) hebben met een border in het midden van de tuin. Onze tuin is 14 m lang en 5,5 meter breed.

Tuin renovatie

Wij willen graag onze tuin renoveren. Bijgevoegd een schets van hoe we het graag willen. De garage staat er al. We willen een veranda laten plaatsen, een stuk met kunstgras en een stuk laten betegelen. Er hoeft niks weggehaald te worden. Wel moet er een stuk afgegraven worden. Ik ga zelf de materialen aanschaffen (tegels, kunstgras etc.). De gehele tuin is ong 100 m2.

Renoveren achtertuin rijtjeshuis

Wij zouden graag de achtertuin van ons rijtjeshuis laten renoveren. Het totale oppervlakte is ongeveer 50 m2. Er hoeft niks meer weggehaald te worden en de tuin is goed bereikbaar via een achterom. We willen graag onze trampoline ingraven, gras zaaien/leggen en 2 rijen tegels aanleggen. Trampoline en tegels hebben we zelf. De ondergrond moet eerst geëgaliseerd worden.