Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin bestraten:

Tuin bestraten

Ik wil 3 stukken van de tuin laten betegelen. In totaal ongeveer 15m². Ik zal voor de tegels zorgen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin bestraten uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Wil de achtertuin laten bestraten ivm gras dat eruit gaat en nieuwe schutting. Tegels heb ik al liggen, ze zijn 30 bij 30, oppervlakte ongeveer 35 m2 .

Terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van c.30 m2 terras ter voorbereiding op plaatsing tuinhuis met overkapping. Er ligt nu zand en deels oude terrastegels. Terrastegels zijn antracietbeton tegels 50x50x4.5 cm. Het gaat om het egaliseren en bestraten van de +-30 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin bestraten

De tuin ligt aan de achterzijde van de woning en is 1,8 meter diep en 4 meter breed. De tuingrond is 10-12cm afgegraven. Het geheel dient bestraat te worden met estrikken of abbeystones (toscaans). Aan de gevelzijde komt een strook van ca. 10cm grind.

Tuin laten aanleggen

Ik wil een nieuwe tuin laten aanleggen, en ook oud tuin materiaal wegnemen. Oppervlakte ongeveer 35m2, deels bestraten en deels gras. Bestaand groen veelal behouden

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voor en achtertuin opnieuw laten bestraten. De voortuin is ongeveer 3,5 m2 en de achtertuin is ongeveer 15 m2. Het grind en de tegels moet eruit en afgevoerd worden. Verder moet het waarschijnlijk nog opgehoogd worden met zand. De grond zakt hier snel weg, dus graag ook advies over andere opties dan zand ophoging. De tuin is goed bereikbaar via de zijkant van het huis. Er is een hekje langs de sloot, deze kan ook vervangen worden.

Tuin bestrating

Ik zou graag mijn voortuin van 8 meter breed en circa 4 meter diep laten bestraten. Er staan nu nog wat planten die eerst weggehaald en afgevoerd moeten worden. Ik ga de stenen zelf aanschaffen.

Tuin straten

Ik wil graag de achtertuin laten bestraten met keramische tegels van 60x60x3. Ik heb deze tegels al in huis en deze liggen nu in het zand. Ik wil deze tegels graag in laag cement laten leggen. Ik beschik zelf nog niet over cement en zou dit graag verwerkt willen hebben in de offerte. De achtertuin is ongeveer 30 m2.

Bestraten tuin

Betreft het laten bestraten van een 49m2 nieuwbouwtuin met antraciete tegels van 30x20 of 60x40. Ik ga het grotendeels zelf afgegraven zo'n 10cm. Graag inclusief opsluitbanden (antraciet) en ophoogzand (ik schat 3 kuub). Er liggen nog zo'n 40 betontegels (kan ik eventueel voorafgaande aan de klus zelf weghalen).

Bestrating van de tuin opnieuw doen

Achtertuin opnieuw bestraten ongeveer 35 M2. Wij willen met een mix van de huidige stenen en een mix van de andere stenen zorgen dat de achtertuin goed gelegd wordt. Het is op dit moment aardig wat verzakt op plekken dus denk dat het ook ongeveer 5cm zal moeten worden opgehoogd, wij zijn ook opzoek naar een vakman die dit natuurlijk kan leggen

Tuin leeghalen en afvoeren (ook houten schuurtjes) en deel oude schutting

Leeg halen overwoekerde tuin met oud tuinhuisje deel oude schutting verwijderen. Uitgraven van tuin en nieuw zand voor totalen bestrating rond om schutting plaatsen en plaatsen overkapping met deel tuinhuis daarna compleet bestraten.

Partners

Partners van Casius