Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen:

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van 6 schuttingsdelen en een deur. Alle benodigdheden zijn al van voorzien.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Schutting leveren en plaatsen

Tussen ons en de buren een schutting van grenen en licht grijs betonnen palen van 10.30 en aan de kopse kant een totale lengte van 4.35 waarbinnen 2 poorten van 1.00 meter. Dus een T vorm. De poort zitten in de 4.35 meter totaal. Ik zie graag de offerte tegemoet en ook de leverdatum eventueel. Wij hebben nu Coniferen en schuttingen en de schuttingen mogen weggehaald worden.

Schutting, poort en terras plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting aanleggen van ongeveer 29 meter inclusief poort. De huidige poort moet vervangen en verplaatst worden. Ik wil tevens een houten vlonderterras (4 x 5 meter) en een pergola met harmonicadoek. Ik wil graag alles eerst zichtbaar maken in een tuinschets.

Schutting plaatsen en hazelaartjes rooien

Tussen mijn tuin en die van de buurvrouw is een oude schutting aan vervanging toe. De maten zijn 8,5 meter lang en 1,8 hoog. Nu staan er 6 panelen en 5 palen en zitten er 6 ijzeren pinnen in de grond. Aan een kant moeten wat beginnende hazelaartjes worden gerooid die nu de boel nog overeind houden. Ik verzorg een nieuwe schutting.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen van circa 21 meter lengte, van 180 x 180 cm Douglas schermen en hardhouten palen.

Steigerhouten schutting plaatsen

Ik wil in mijn achtertuin en langs de zijkant van mijn woning een steigerhouten schutting kopen en laten plaatsen van ongeveer 25 meter met twee deuren erin.

Tuin aanleggen

Op dit moment ligt er nog bouwgrond in de tuin. We willen graag een deel betegelen en de rest bedekken met mos. Ook willen we een plantenbak over de gehele lengte van 1 van de schuttingen aanleggen met een laag zink over de bak en de schutting aan de andere kant bedekken met Wilde Wingerd. Daarnaast willen we 2 houten palen plaatsen voor een hangmat en een houten steiger plaatsen als soort van zwevend looppad. De totale oppervlakte van de achtertuin is 30-35 m2. We hebben ook een kleine voortuin die we willen betegelen, ongeveer 7 m2.

Tuin bestrating en kleine overkapping

In de achtertuin dient er 25 m2 bestraat te worden. Verder zouden wij tussen de schuur en de schutting een overkapping willen laten plaatsen van 3.65 bij 1.50 meter groot. Hier zou gebruik gemaakt moeten worden van hout of kunststof. Kunt u aangeven wat de verschillen zijn qua kosten en onderhoud? De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Taxus haag en deel schutting verwijderen, afvoeren en bodem egaliseren

Ik wil een taxus haag met hedera (ca. 11 mtr) en stukje schutting (ca. 6 mtr) verwijderen en afvoeren (zie bijgevoegde foto). Alsmede egaliseren van bodem om nieuwe schutting te plaatsen.

Volledige tuin voor een nieuwbouwwoning

Wij willen graag de volledige tuin van een nieuwbouwwoning laten doen. Onder andere een schutting plaatsen, terras aanleggen en graszoden leggen. Dit is incl afgraven van de kleigrond. Het gaat om +- 100m2 achtertuin, 25m2 voortuin en 30 m2 oprit. Bevind mij nog in een oriëntatiefase. Ik laat mij daarom graag informeren.

Heg verwijderen, nieuwe schutting en poort

Ik wil graag onze heg laten verwijderen en afvoeren. Ook moet er een nieuwe houten beton schutting inclusief poort geplaatst worden. De schutting is ongeveer 9 meter lang en grenst aan 2 muurtjes. Hopelijk kunnen deze muurtjes behouden blijven ivm het voegwerk. plaatsen en poort.

Partners

Partners van Casius