Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor beukenhaag inkorten:

Beukenhaag inkorten

Beukenhaag bovenzijde ongeveer 40 cm eraf. Binnenkant is niet overal even breed, total 120 m. Afvoeren / Opruimen doe ik zelf. Het gaat 2 x 50 meter haag en 1 x 20 meter haag. Hij is nu ongeveer 2.20 meter hoog en ik wil dit rond de 1.80 meter hebben.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beukenhaag inkorten uit heel Nederland:

Beukenhaag snoeien en inkorten

Een haag van ongeveer 200 meter moet gesnoeid worden, de hoogte is ongeveer 190 cm deze moet terug gebracht worden tot 180 cm. Opruimen van afval.

Inkorten beukenhaag

Ik zou van een ongeveer 3 meter hoge beukenhaag, 1 meter af willen hebben. De haag is ongeveer 3.5 - 4 meter breed. Op de foto is rechts de haag, en het zou mooi zijn als hij net zo hoog zo worden als de coniferen links op de foto.

Beukenhaag snoeien en schutting plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave van het inkorten van een 5 meter brede beukenhaag. Hier moet ongeveer 20 cm af. Daarnaast dient er een houten schutting met een betonnen onderrand en palen geplaatst te worden. Dit stukje is ongeveer 3 meter en de schutting dient inclusief deur met cilinderslot geplaatst te worden.

Beukenhaag snoeien en inkorten

Onze beukenhaag is ongeveer 30 jaar oud. Wij willen deze ongeveer 30 cm in laten korten. De buitenkant is erg breed en mag zo smal mogelijk gesnoeid worden. De haag heeft een lengte van 20 à 25 meter. Het snoeiafval willen we laten afvoeren. Wij ontvangen graag een offerte .

Beukenhaag snoeien en inkorten

Een beukenhaag van ruim 13 meter lang snoeien en inkorten.

Diverse werkzaamheden in de tuin

1) van paden bestaande uit bankirai vervangen door timberteck antractiet 2) bestaande tuinverlichting vervangen 3) veranderen beplanting voortuin, afmeting 1 bij 8 meter. 4) een terras opnieuw bestraten met grotere tegels, ongeveer 20 m2. 5) borderrrollen verwijderen en vervangen door de tegels uit punt 4 6) plaatsen waterornament 7) evt beukenhaag inkorten 8) evt beschoeiing vervangen en vlonder bij de beschoeiing aanpassen.