Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor aanleg houten terras:

Aanleg houten terras

Wij willen ons huidige stenen terras vervangen voor een houten terras. Het terras heeft een oppervlakte van circa 20 vierkante meter. De voorkeur gaat uit naar Bankirai hout, maar we staan ook open voor andere, duurzame soorten.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg houten terras uit heel Nederland:

Zandcement dekvloer aanleggen

Op de eerste verdieping van mijn woning is de houten vloer verwijderd die dubbel verlijmd was. De zandcement dekvloer is daarbij hevig beschadigd. Ik heb een nieuwe vloer nodig ten behoeve van aanleg vloerverwarming en gietvloer. Het gaat mij dus om egalisatie. De ondergrond is beton (woning uit 2005)

Schoorsteen voor de houtkachel aanleggen

Ik wil graag een houtkachel geplaatst zien worden met de aanleg van een schoorsteen in mijn houten tuinhuis. Het tuinhuisje is 3 meter hoog. De houtkachel zou dan ongeveer 90 cm zijn en de schoorsteen moet ongeveer 50-80 cm uitsteken boven het dak. Er is geen hittebestendige vloer. Bij de Gamma verkopen ze metalen platen die onder de houtkachel geplaatst kunnen worden. Ik weet niet wat voor kachel ik nog wil.

Slaapkamer ombouwen tot badkamer

Het gaat om meerdere klussen: Het ombouwen van een slaapkamer met momenteel een houten vloer, naar een badkamer met bad douche en wc. aanleg afvoer, plaatsen van sanitair en betegelen. En het verplaatsen van een wasmachine aansluiting van beneden naar boven.

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen onderzoeken of het mogelijk is om vloerverwarming op de 1ste etage aan te leggen. Op de begane grond is reeds vloerverwarming. Op de etages hebben we radiatoren. We willen nu op de 1ste etage alle radiatoren vervangen door vloerverwarming. Er ligt nu een houten eiken vloer maar daar mag in gefreesd worden. Is de aanleg van een vloerverwarming in de huidige situatie mogelijk?

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Voor een reeds aangeschafte pelletkachel ben ik op zoek naar een bedrijf dat het rookkanaal kan aanleggen. Het gat naar de schoorsteen moet worden uitgebroken in het plafond, waarna een dubbelgedraaide flexibele rvs buis doorgetrokken moet worden tot in de schoorsteen. Voor de aanvoer van lucht moet er een gat in de houten vloer gemaakt worden. Graag een offerte betreft de aanleg en materiaal kosten.

Aanleg tuin bij nieuwbouw huis

Het betreft de aanleg /ontwerp voor een onderhoudsarme tuin rondom een vrijstaande woning. De totale oppervlakte is ongeveer 125 m2. Parkeren op eigen terrein. Voorkeur voor steen en houten terras afgewisseld. Vaste planten bakken/steen of hout. Grind met losse plantenbakken. Mogelijk aanleg schutting in overleg met de buren. Realisatie/start zomer 2018.

Gasleiding aanleggen

In verband met een nieuwe keuken moet er hoogstwaarschijnlijk een gasleiding aangelegd worden vanaf meterkast naar de keuken onder de vloer door. Het gaat om ongeveer 15 meter. Aanleg tussen 10 - 24 juli. Alvast bedankt voor de offerte.

Tuinafscheiding, terras en gras plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouw hoekwoning en die zal naar verwachting in het 2e kwartaal van 2018 worden opgeleverd. Wij zijn de kosten voor de aanleg van de basis van de tuin in kaart aan het brengen. Het gaat om een tuin van ongeveer 15 meter diep en 7 meter breed. We willen daarin een terras van ongeveer 20 m². De materialen hiervoor bepalen we graag in overleg. Verder willen we in totaal 30 meter erfafscheiding laten maken. Het gaat om een houten schutting met 2 poorten. Ook willen we een tuinpad laten leggen en een stuk gras. We ontvangen graag uw prijsindicatie. De verdere aanleg van de tuin in een later stadium is optioneel.

Tuinaanleg: voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil graag op zeer korte termijn een offerte voor de aanleg van een voor-en achtertuin. In verband met de korte tijd tot oplevering (periode aanleg tussen 15 juni en 19 juli), moet er snel gehandeld worden. Mede omdat ik in gesprek ben met een hovenier die veel te veel boven budget zat. Budget is 8. 000 Euro. Specificaties tuinaanleg: VOORTUIN 57 m2 grind, 57 m2 stabilisatiemat + gronddoek,57 m2 waterdicht afdak t.b.v. bakfiets, 3 x 1,5 meter 8,7 meter haag ACHTERTUIN 96 m2, waarvan: 25 m2 terras,keramische tegels 20 m2 hardhouten vlonder 2 zijden houten schutting/ groene haag, beide zijden 9 meter lengte overig aanleg tuin ongeveer 50 m2 geen achterzijde hekwerk/haag benodigd: achterzijde van de tuin blijft open en kijkt vrij weg PERIODE van aanleg tussen 15 juni - 19 juli Ik verneem graag spoedig.

Tuin volgens tuinplan aanleggen

Wij zoeken een vakman voor het realiseren van ons tuinplan, waarvan het ontwerp is bijgevoegd. - In het eerste stuk van de tuin, naast de keuken en de wc, liggen tegels en staat een tafel. Dit blijft ongewijzigd. - In het eerste stuk achter de wc, komen over de gehele breedte 2 rijen tegels. Op dit moment liggen de tegels er voor de helft en op de andere helft staat een houten overkapping/schuurtje (zie foto's). Dit schuurtje verdwijnt. Op die plek komen tegels. De extra tegels komen vanuit de huidige tuin (er gaat 1 rij bestaande tegels uit aan het begin van de tuin en 1 rij aan de achterkant. - Vervolgens komt er een stuk gras van 520 x 320 cm. Hier ligt nu ook deels gras maar zal waarschijnlijk nieuw aangelegd moeten worden (in overleg) - Na het gras komen op een oppervlak van 320 x 320 cm houten vlonders (of steigerplanken). Op ongeveer de helft hiervan (180 x 320 cm) moet een eerste overkapping komen. De overkapping is van tuinhout en golfplaten (met onder de golfplaten waarschijnlijk wilgentakken). De overkapping loopt iets schuin naar achter af. - Onder de overkapping komen pallets, deze worden als meubels gebruikt. - Achter de eerste overkapping komt een strook bamboeplanten (in plastic bakken, en soort met relatief weinig wildgroei) - Na de strook bamboe planten komt een 2e overkapping over de gehele breedte van de tuin. Dit wordt een soort doorloop/opbergruimte waarmee de achterpoort verbonden wordt met de tuin. Ook deze overkapping is van tuinhout en golfplaten (wellicht zonder wilgentakken). De tegels onder deze overkapping liggen er al (er gaat 1 strook van de huidige tegels af). - Naast de linkermuur van de tuin komt een strook grind en aan de muur wordt over de gehele breedte klimop geplant. We zoeken een vakman voor de aanleg. In overleg kunnen we bepaalde zaken zelf doen (bomen verwijderen, tegels verleggen). Het is onze wens om de klus op korte termijn te laten starten.

Partners

Partners van Casius