Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwbouw tuin aanleggen:

Nieuwbouw tuin aanleggen

We hebben een nieuwbouw, met een redelijk kleine achtertuin (7m deep x 6m breed). Van ontwerp naar realisatie, er zit een redelijk hoogteverschil tussen het huis en het gangpad achter. Zie foto.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw tuin aanleggen uit heel Nederland:

Tuin afgraven en afstorten

De tuin moet afgegraven en afgestort worden. Momenteel is het een egale nieuwbouw tuin gevuld met klei grond zonder beplanting. De tuin is via een poortje en brede schutting-deur te bereiken met een kleine graafmachine en aan de voorzijde van de woning plek voor een eventuele container. Het oppervlak van de tuin bedraagt 55 m2.

Tuin bestraten bij nieuwbouw

Ik wil de tuin graag laten bestraten. Het gaat om 120 m2 aan bestrating. Het zand is al aanwezig.

Tuin aanleggen

Onze tuin betreft een tuin bij een nieuwbouw woning, achterzijde van de woning. De oppervlakte is ongeveer 84 m2. Wij willen de tuin graag betegeld hebben en wij willen graag borders in de tuin, langs schuttingen + een extra. Eventueel zou er ook een tuinontwerp bij komen wanneer wij het via jullie afnemen. Het hekwerk is al geplaatst op het moment dat de tuin aangelegd moet worden. Ook is de tuin al af gegraven 20 cm diep en gevuld met zand, tevens aan getrild. De parkeerplaatsen liggen buiten het hekwerk en het pad langs de parkeerplaats is ook al aanwezig.

Tuin afgraven, afvoeren en egaliseren

Onze nieuwbouw tuin moet worden afgegraven en geëgaliseerd. Het paadje voor de garage moet opgehoogd worden. Het gaat om 100 m2 en dat 4 keer. Niet alle vier de tuinen moeten op dezelfde manier, sommigen moeten namelijk niet opgehoogd worden aan beide kanten. Elke bewoner zal zelf bepalen wat wel of niet afgegraven moet worden bijvoorbeeld.

Tuin volgens een tuinontwerp aanleggen

Graag ontvang ik een offert op basis van bijgevoegd ontwerp. De tuin komt bij een nog op te leveren nieuwbouw huis en zal februari/maart aangelegd dienen te worden. Achtertuin is 8,50 meter diep en 9,50 meter breed.

Tuin afgraven en zand leggen bij nieuwbouw

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het afvoeren van bouwgrond en inleggen van zand in de tuin. Het betreft 4 nieuwbouw woningen met tuin afmetingen van ongeveer 7. 5 bij 5.5. In totaal dus ongeveer 30 bij 22 meter (660m2). Er staan nog geen schuttingen dus het is nog één geheel. Ik hoor graag van u wat een prijsindicatie zou zijn. Met vriendelijke groeten, Zoë Geneste

Bouwgrond afgraven, afvoeren en zand leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het afvoeren van bouwgrond en inleggen van zand in de tuin. Het betreft 4 nieuwbouw woningen met tuin afmetingen van ongeveer 7.50 bij 5.50 meter. In totaal dus ongeveer 30 bij 22 meter, 660 m2. Er staan nog geen schuttingen dus het is nog één geheel. Ik hoor graag van u wat een prijsindicatie zou zijn.

Uitgraven, puin storten en bestraten bij nieuwbouw

Wij wilen graag onze achtertuin en voortuin laten bestraten. We denken dat puinstorten noodzakelijk is. Het betreft de tuin van een nieuwbouwwoning. Achter 85 m2 bestrating. Voortuin 30 m2. Wat zijn hiervoor de kosten exclusief de stenen. Inclusief zand, puin en werkzaamheden. Optioneel tegels van 50x50 cm mee aanbieden. (Maximaal prijs stenen 20 euro m2).

Composiet schuttingen plaatsen

Wij zouden graag willen weten wat het kost om composiet schuttingen te laten plaatsen. Het betreft 5 tuinen in een nieuwbouw project waarvan wij in week 38 de sleutel krijgen. Wij willen een all in prijs, dus inclusief materiaal en plaatsen. Het betreft 5 tuinen van circa 21 meter per tuin. Ook zijn er 5 poortdeuren nodig. Graag in de kleur antraciet.

Afgraven, afvoeren en zand leggen

Voor onze tuin in onze nieuwbouw woning willen we graag de tuin af laten graven, zand afvoeren en nieuw zand laten leggen. Oppervlakte 60 m2. Kunt u een indicatie geven van de kosten en bent u op korte termijn beschikbaar?

Partners

Partners van Casius