Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwbouw tuin aanleggen:

Nieuwbouw tuin aanleggen

We hebben een nieuwbouw, met een redelijk kleine achtertuin (7m deep x 6m breed). Van ontwerp naar realisatie, er zit een redelijk hoogteverschil tussen het huis en het gangpad achter. Zie foto.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw tuin aanleggen uit heel Nederland:

Terrasbestrating tuin nieuwbouw

We willen in de achtertuin van onze nieuwbouwwoning in Utrecht (bouwgrond) een terras met pad naar achter aanleggen. Ongeveer 20-25 m2 aan bestrating. Nog aan te schaffen: keramische tegel 60 x 60 cm. We willen een 2 cm tegel aanschaffen met (of zonder) betonnen drager.

Tuin afgraven en met wit zand vullen

Wij willen graag 37,5 m2 tuin (nieuwbouw) afgraven, ongeveer 15/20 cm en vullen met wit zand. Er staat op dit moment verder niets in de tuin. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Je kunt achter de tuin komen met een vrachtwagen. De schutting kan eventueel losgehaald worden en netjes teruggeplaatst.

Complete betrating in de tuin aanbrengen

Voor een nieuwbouw woning grondwerk en bestrating. Achter ca 35 m2 en voor ca 30 m2. Tuinontwerp aanwezig.

Tuin(tje) uitgraven en ophogen

Tuin uitgraven bij nieuwbouw huis. Aanvullen met zand en aantrillen. Tuin 30 m2 Evt extra tegels leggen? Budget tegels. Betontegel 40x60 of 60x60

Gehele tuin ontwerpen en aanleggen

Wij zouden graag onze tuin willen ontwerpen en aanleggen. Het gaat hier om een nieuwbouw hoek-woning. De tuin is gelegen op noord-oost. De grote van de tuin is circa 12 x 9 meter. Wij willen een tuin met de volgende wensen: - Gazon van ongeveer 4 x 6 meter; - Grotendeels betegeld, terras; - Verhoogde bloembakken; - Betegeld pad; - Sierboom midden in de tuin; - Drainage systeem, tuin loop schuin af; - Stroom kabel naar achterkant van de tuin ten behoeve van stroompunt voor de veranda; - Veranda; - Kleine fontein. Graag ontvangen wij van u een offerte. Wij willen de tuin eerst ontworpen hebben waarna de uitvoering besproken kan worden.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw woning

We hebben een nieuwbouw woning en wil graag een offerte wat het kost om onze tuin aan te laten leggen. De achtertuin is ongeveer 10 bij 5 meter en de voortuin 2 bij 5 meter. Er dienen grote tegels gelegd te worden, een stukje gras of kunstgras gelegd en eventueel beplanting. In de achtertuin dient er een schutting met poortdeur geplaatst te worden. Het gaat dan om betonnen palen en onderplaten en houten schuttingsdelen.

Kelder onder de tuin maken

Wij hebben een nieuwbouw woning waarbij de tuin aan de voorzijde van de kavel is. In de tuin willen wij graag een kelder van 6 bij 6 meter laten plaatsen waar 2 auto's boven op komen te staan. Er is al toestemming van de gemeente voor het plaatsen van de kelder. Er zal water en elektra moeten worden doorgetrokken en daglicht mogelijkheden gerealiseerd. De kelder zal gebruikt worden als extra werkt/ leef en slaapruimte

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Het 15 cm afgraven en afvoeren en ophogen met zand en een klein gedeelte geen zand maar tuinaarde. Betreft een nieuwbouw woning, er staan nog geen schuttingen. Indien mogelijk werkzaamheden uitvoeren voor het plaatsen van de schuttingen (26-06). De bereikbaarheid is goed, tussen de huizen door kan er met een auto/kleine vrachtauto gereden worden. Er is één aandachtspunt. Namelijk dat er geen aarde/zand terecht komen op de gezamenlijk binnen terrein.

Fundering met muur op de erfgrens

Momenteel hebben wij bestaande schutting, beton met hout over een lengte van +-16 meter. Ons huis/tuin/ grond is nieuwbouw. Achter onze tuin is nog geen bebouwing en met de huidige schutting hebben wij meermaals stormschade gehad, nu denken we een gemetselde muur. Er zal een fundering gestort moeten worden, metselen en we willen graag een poort van 130cm breed. Kunt u hier een prijsopgave over sturen? Met vriendelijke groet, circa 16m2 + poort 130cm breed

Tuinmuur met fundering en poort maken

Fundering + gemetselde Tuinmuur +-18 m + poort 130cm. Momenteel hebben wij bestaande schutting, beton met hout over een lengte van +-16 meter. Ons huis/tuin/ grond is nieuwbouw. Achter onze tuin is nog geen bebouwing en met de huidige schutting hebben wij meermaals stormschade gehad, nu denken we een gemetselde muur. Er zal een fundering gestort moeten worden, metselen en we willen graag een poort van 130cm breed. Kunt u hier een prijsopgave over sturen? Stenen nog niet in bezit, in overleg.

Partners

Partners van Casius