Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2733 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin totaal renoveren, printbeton in de tuin storten, tuin leeghalen en egaliseren, beschoeiing vervangen, ophogen tuinen en brandgang (burenproject), tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden, tuin renovatie, tuin herinrichten, nieuwbouw tuin aanleggen, tuin leegruimen, bestraten en inrichten, tuin renoveren, tuin aanleggen, tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin leeghalen en egaliseren, bestraten en graszoden leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tuin opnieuw bestraten, al het oude halen wij zelf weg.

Boomstronk verwijderen

Ik wilde graag weten hoe duur het was om een boomstronk weg te halen. Ik las ergens 55 euro. Is dat het totale plaatje of komen er nog kosten bij.

Achtertuin bestraten met houten delen

Ik wil de achtertuin laten bestraten met houten bestrating. Oppervlakte is 24 m2. De bestrating moet over de bestaande tegel bestrating heen. Eventueel moet er ook geëgaliseerd worden maar dat gaat om een klein stukje.

Drainage aanleggen bij nieuwbouw

Het betreft nieuwbouw met kleigrond, 30 cm inmiddels afgegraven en gestort met aarde en zand. Nu moet drainage nog worden aangelegd in de gehele tuin, van 16 meter diep en 10 meter breed, welke kan worden aangesloten op de (door de aannemer) aan te leggen drainage achter in de tuin. Graag ontvang ik een offerte wat de aanleg van de drainage gaat kosten.

Schutting in achtertuin plaatsen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het plaatsen van een schutting in onze achtertuin. De linker schutting is namelijk bij laatste storm kapot gewaaid. Een nieuwe grijze HKC schutting is besteld bij Gamma. Zodra deze binnen is zouden wij graag de schutting dus willen laten plaatsen. Graag horen wij van u wat een en ander gaat kosten.

Schuttingen monteren

Ik wil schuttingen laten plaatsen in mijn tuin heb totaal ongeveer 6 stuks nodig inc matriaal en montage wou ik weten wat ik kwijt ben

Tuinontwerp en beplantingsplan laten maken

We willen graag onze tuin aanpakken. Meer borders, meer eenheid, mogelijk opnieuw bestraten.

Schutting met stormschade extra verankeren

Onze schutting op erfafscheiding is gedeeltelijk omgewaaid (ongeveer 8 meter). Deze moet opnieuw vastgezet worden in de grond en aan de muren van huis en eventueel schuur. Wij zitten er aan te denken om de schutting in het midden te verstevigen middels een paal of iets dergelijks en ook de schutting aan de gevel van de woning laten bevestigen.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een poort op maat laten plaatsen en monteren. De poort moet ongeveer 80 centimeter breed worden en moet 180 centimeter lang worden en er moet een paal komen waar de deur op sluit met een slot. De werkplek is goed bereikbaar en de klant schaft zelf het materiaal aan.

Diverse stormschade in tuin herstellen

Graag een offerte voor de volgende dingen: * verwijderen en afvoeren van de oude schutting * plaatsen nieuwe schutting (7 delen, 8 palen, palen gestort in beton). Ongeveer 13 strekkende meter. * gat in het dak van de kattenren vervangen/herstellen (d.m.v. 2 kleinere doorzichtige golfplaten) * zijkant kattenren vervangen (grote doorzichtige golfplaten) Dit is ongeveer 4 vierkante meter * schutting andere kant iets rechtzetten * dak afkapping achterin de tuin vervangen door 8 zwart bitumen platen. Voor al het materiaal wordt gezorgd. Indien mogelijk ook een offerte zónder afvoer van materiaal etc. Dit is ongeveer 3 vierkante meter. Goed toegankelijke tuin met een achterom.

Stormschade aan omgewaaide schutting repareren

Door stormschade is onze schutting omgewaaid. Dit betreft een houten schutting van ongeveer 9 meter. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen voor de verzekeringsmaatschappij. Er is een achterom.

GAMMA tuinschermen plaatsen

Ik wil graag tuinschermen laten plaatsen: * 9 Tuinschermen plaatsen 180 x 180 centimeter, potdeksel € 99 (zijkant tuin) * 2 Tuinschermen plaatsen 180 x 180, potdeksel € 99(achtertuin) * 10 palen tuinpaal gewaxed 240x7x7. Graag een offerte emailen naar mij.

Schuttingen plaatsen

Door de storm zijn er 5 schuttingen omgewaaid van 180 bij 180 cm en ik zou graag een offerte willen wat de kosten zijn om deze opnieuw te laten plaatsen. De oude schuttingen mogen door de vakman worden afgevoerd. Ik heb een achterom.

Schuttingen laten plaatsen

Ik wil graag 3 schuttingen laten plaatsen met bijbehorende palen. Ik heb al een offerte voor de materialen bij Gamma Arnhem-Zuid aangevraagd. Zodra de verzekering ermee akkoord gaat dan neem ik contact met jullie op. Bvd

Stevige schutting plaatsen

Wij hebben een stevige en voordelige schutting nodig voor 4 rechte meters en een poort van 90 cm breed.

Schuttingen plaatsen

8 houtenschuttingdelen plaatsen.

Hout/beton schutting plaatsen

Hout beton schutting, in de voordeligste variant, plaatsen over plusminus 22 meter, 2 hoeken, 1 poort 90 cm. Indien mogelijk verwijderen en afvoeren oude schutting.

Schutting plaatsen

Wij willen een schutting van 9 meter laten plaatsen, hout 21 beton standaard wit of grijs hoeveel zijn we dan kwijt.

Acht schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 8 schutting delen inclusief palen. De oude schutting is al verwijderd.

Schutting plaatsen

Er is ongeveer 6.50 meter schutting omgewaaid. De oude schutting wil ik graag laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe houten schutting met hard houten palen laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar.

Nieuwe tuindeur / poortdeur plaatsen

Nieuwe Tuindeur/poortdeur inclusief het plaatsen. Moet op maat worden gemaakt. Door stormschade onherstelbaar beschadigd. Hoogte: 2. 5M en breedte circa 1. 5M. Graag offerte sturen.

Tuindeur / poortdeur plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe poortdeur/tuideur met slot. Deur breedte is circa 100/120cm cm en hoogte 2/2. 2 meter. De deur komt naast het huis te staan aan schutting (ingang van buitenaf naar de tuin. Kosten moeten de nieuwe poortdeur en het plaatsen ervan omvatten. Dus graag het totaalplaatje. Het moet een stevige deur zijn met slot.

Drie tuinen afgraven

Voor ons en de naaste buren willen we de tuin laten afgraven en afvoeren en en eventueel storten wit zand. Alle tuinen hebben een stuk stenen terras. Afmeting per tuin is 9 x 9 meter. Tuin 1: inclusief hedra wortels onder de schutting Tuin 2: inclusief 3 x 2 meter betonvloer Tuin 3: 2 boomwortels met een diameter van 25 cm

Beukenhaag inkorten

Beukenhaag bovenzijde ongeveer 40 cm eraf. Binnenkant is niet overal even breed, total 120 m. Afvoeren / Opruimen doe ik zelf. Het gaat 2 x 50 meter haag en 1 x 20 meter haag. Hij is nu ongeveer 2.20 meter hoog en ik wil dit rond de 1.80 meter hebben.

Tuin afgraven, boomstronken en heg verwijderen

Wij willen het brede pad aan de zijkant van ons huis egaliseren om het uiteindelijk te kunnen bestraten. Nu ligt er nog grind, een gedeelte is begroeid en er staat een coniferen heg, deze moeten weg. Verder zijn er twee kleine bomen gekapt waarvan de stronken nog uit de grond moeten.