Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2613 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand, nieuwbouwproject tuinen afgraven, tuin aanleggen na oplevering nieuwbouwwoning, renovatie van een stadstuin, tuinen aanleggen, schuttingen plaatsen bij meerdere woningen, nieuwbouw woningen van schuttingen voorzien, geheel nieuwe tuin aanleggen, labyrint aanleggen in de tuin van woon- en leefvorm, tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning, lange schutting leveren en plaatsen en coniferen verwijderen, complete tuin aanleggen bij nieuwbouw huis, tuin renoveren volgens aanwezig ontwerp, tuin opnieuw aanleggen/inrichten, aanleggen drainage, uitgraven en ophogen van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

Afgraven van de tuin

Wij hebben een nieuwbouwhuis waarbij de voor-, zij- en achtertuin afgegraven moet worden. De oppervlakte is 245 m2 en er zal ongeveer 25 a 30 cm afgevoerd moeten worden. Deze grond dient te worden afgevoerd en hierna moet er eventueel nieuw grond gestort moeten worden.

Schuttingdelen en een poort plaatsen

Plaatsen van 7 hele en 2 stukjes schutting. En maken van een poort. Graag gewoon houten schutting. En wat kost even afvoeren oude Schutting?

Tuin aanleggen

De achtertuin is 100 m2 en deze willen wij graag opnieuw laten aanleggen. De oude betegeling dient te worden verwijderd en hierna zal er 22 m2 opnieuw betegeld moeten worden. Verder willen wij graag gras laten leggen en een border aan de zijkanten van 1 meter breed laten creëren en er moeten een looppad naar de schuur komen. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven

Wij hebben een nieuwbouw huis, en willen de tuin afgraven en de grond laten afvoeren 144 m2

Laurierhaag verwijderen

Wij willen graag onze Laurierhaag laten verwijderen. Hij is 8 meter lang. 2 meter hoog en 1 meter breed.

Onderhoud in een voor- en achtertuin

Ik wil eenmalig een flinke onderhoudsbeurt laten geven aan mijn voor- en achtertuin van in totaal ongeveer 100 m². Het gaat daarbij om het snoeien van een heg van 5 meter lang en 1,5 meter hoog en het snoeien van wat struikjes. Verder wil ik het onkruid tussen de tegels laten verwijderen. Ook wil ik 50 m² tegels en een betonnen schutting laten schoonspuiten. Het gaat daarbij om 14 schuttingdelen van 200 x 180 cm. Ik wil de klus hier graag even laten bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Hout/beton schutting met panelen plaatsen

Het betreft het plaatsen van houten schuttingsdelen in combinatie met beton palen en betonnen onderplaten. Het liefste willen wij een rotsmotief en afdekkappen. De lengte van de schutting is 11 meter en de hoogte 1.80 meter. De oude schutting is al verwijderd.

Schuur leveren en plaatsen

Wij willen dit najaar een nieuwe schuur plaatsen in onze tuin. Het betreft een schuur van 4 bij 2,75 meter die 20 cm verzonken in de tuin moet komen met aan één van de lange zijdes een open kant richting terras. Er moet een plat dak opkomen dat geschikt is voor een daktuin. Wij hebben deze schuur in detail laten schetsen door een kennis en hebben de tekeningen bijgesloten. De offerte betreft levering en plaatsing van de schuur inclusief alle kosten en garantie. Het bekleden van het dak, de pergola's en de rest van de tuin doen wij zelf om het betaalbaar houden. De tuin is goed bereikbaar via achter lopend pad.

Coniferenhaag plaatsen

Onlangs is door een brand onze gehele coniferenhaag verwoest, wij delen deze schutting samen met de buren. Door een snelle handeling van de brandweer is de coniferenhaag niet helemaal in vlammen opgegaan maar is de schade zodanig dat er een nieuwe voor in plaats moet komen. De coniferenhaag is 8 x 3 meter. Graag zou ik willen weten wat het ons gaat kosten om bestaande coniferenhaag te laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe coniferenhaag te plaatsten of eventueel composiet schutting te plaatsen. Wij zullen de offerte indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Schuttingen met poort monteren

Ik zou graag 4 schuttingen van lengte en hoogte 1.80 meter plaatsen en een poort. De lengte van de poort mag nog nader bepaald worden.

Grond uit de tuin afvoeren

Bij de aanleg van mijn tuin is ongeveer 6- 10 m3 grond / klei vrijgekomen. Deze ligt al op een hoop opgeslagen langs de openbare weg dus goed bereikbaar. Deze wil ik graag z.s.m. afgevoerd hebben.

Nieuwbouw tuin aanleggen

We hebben een nieuwbouw, met een redelijk kleine achtertuin (7m deep x 6m breed). Van ontwerp naar realisatie, er zit een redelijk hoogteverschil tussen het huis en het gangpad achter. Zie foto.

Kunstgras leveren en aanleggen

Ik wil kunstgras als val ondergrond bij onze speeltoestellen op school. Het moet dus echt een goede kwaliteit kunstgras zijn. Op dit moment ligt er valzand onder maar dit is erg in trek bij katten. Er zal dus een deel van het zand verwijderd moeten worden en een val dempende ondergrond moeten worden aangebracht om een goede ondergrond voor het kunstgras te creëeren. Het betreft een oppervlakte van 170 m2 en moet worden uitgevoerd in de zomervakantie (vanaf 14 juli). Het ontwerp is toegevoegd.

Tuin af laten graven

Wij willen de voor- en achtertuin graag af laten graven. Het is makkelijk te bereiken met een graafmachine en container. Het gaat met name om de kleinere donkere vlakken. Dit is een foto van de achtertuin en zoals u misschien kunt zien is het relatief eenvoudig te bereiken.

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 40 m² laten bestraten. Er moet aarde worden afgevoerd en geel zand worden aangevoerd en geëgaliseerd. De huidige stenen worden door ons afgevoerd. Nieuwe tegels zullen we zelf aanschaffen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuin uitgraven en nieuw zand leggen

Tuin 10 cm uitgraven en geel zand neerleggen de afmetingen van de tuin zijn: 1 stuk is 7 bij 4,5 en een stuk is 3,5 bij 2,5 meter.

Periodiek tuinonderhoud

De tuin rondom mijn vrijstaande woning is grotendeels betegeld en bestraat; heeft een ondiepe vijver van 6 m2; twee afscheidingen met klimop van elk circa 8 meter lang en 2 meter hoog. Oppervlakte inclusief vijver is in totaal ongeveer 160 m2. Gevraagd wordt periodiek (in overleg) het onkruid te wieden, de klimop te snoeien, bladeren te verwijderen, vijver schoon te maken en het geheel aan te vegen. Al het afval kan in de aanwezige 240 liter groene minicontainer.

Tuinhek laten plaatsen

Ik wil een tuinhek in mijn voortuin laten plaatsen en ben benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Het gaat om een houten hek van 11 meter lang en 80 cm hoog en een poortje van ongeveer 1 meter breed. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Draadgaas schutting plaatsen

Ik wil graag een draadgazen schutting met palen en onderdelen over een lengte van 30 meter op een aflopend terrein. Het hoeft dus niet overal even hoog te zijn.

Schutting met poort plaatsen

Ik wil graag een schutting van ongeveer 5 meter geplaatst hebben. Schutting heeft 1 hoek en de 5 meter is inclusief poort. Ik zou ook graag willen dat de schermen, palen, poort en dergelijke meteen meegeleverd worden. Oude schutting moet ook afgevoerd worden.

Vlonder boven het water vervangen

Ik wil in mijn achtertuin een nieuw vlonder laten leggen. De huidige vlonder is van behandeld Eikenhout maar het hout scheurt op meerdere plekken. Het is gevaarlijk geworden. Nu wil ik een vlonder met composiet planken. Het gaat om een oppervlakte van 4.90 x 3.50 meter. Het vlonder ligt direct aan het water (sloot). Mogelijk moeten de steunpilaren in het water ook vervangen worden. Het overstekend gedeelte boven water is zo'n 40 a 50 cm. NB: het verplaatsen van het materiaal naar tuin is lastig want het moet via voorzijde van het huis naar de achtertuin want ik woon in een tussenwoning. Alvast bedankt voor uw reactie.

Kunstgras aan laten leggen

Aan trillen grond, lijmen kunstgras, ondergrond egaliseren, in vegen kwartzand, en kunstgras aanleggen opervlakte ongeveer 12 m2

Schutting met poortdeur vervangen

Ik heb een oude houten schutting met poortdeur van ongeveer 5 meter breed die ik wil laten vervangen. Ik wil dezelfde uitvoering als ik nu al heb, met verticale houten delen. De bestaande schutting moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte voor zowel 180 als 200 cm hoogte.

Heg verwijderen

Ik zou graag onze hedrahaag die verweven is in betongaas willen laten verwijderen. De heg is inclusief deur 8 meter lang en 2 meter hoog. Op deze plek komt een houten schutting.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil achter mijn woning graag een rechte dichte schutting laten plaatsen van 620 cm lang en 200 cm hoog. Ik wil graag een offerte ontvangen voor zowel een volledige houten schutting als voor een hout-met-beton schutting. Het is een nieuwe tuin, er is nooit eerder een schutting geweest. Er liggen al tuintegels van 50 x 50 x 5 cm. Ik heb geen haast met de klus.