Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2928 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

Puntstuk & pomp slaan

Ik zou graag een waterput willen laten slaan in mijn achtertuin. Het dient voor de beregening tuin en eventueel ook om een klein zwembadje te vullen. De achtertuin is 8 m bij 14 m. Deze is goed te bereiken.

Houtbetonschutting plaatsen

Graag wil ik een schutting laten plaatsen. De huidige haal ik zelf weg. Het gaat om 2 keer 11 meter waarvan aan 1 zijde een poort van 120cm moet komen. Graag een prijs voor antraciet kleurig betonpalen en onderplaat (normaal glad) en grenenschuttingdelen 21 planks met afdeklat. Gelieve te reageren per email. Mvg

Tuinafscheiding laten plaatsen

Een hedera tuinafscheiding laten plaatsen van ongeveer 10 meter lengte

Heg verwijderen

Ik wil een laurier haag van 35jaar oud 10 meter lang laten verwijderen en afvoeren Hij is al bijna helemaal kaal gesnoeid

nieuwe tuinpoort

Wij willen onze oude tuinpoort laten vervangen door een nieuwe tuinpoort die zowel van binnen als van buiten te openen en te sluiten is. De afmetingen voor de poort zijn 100 cm en tussen 1,80 m. Gewenste materiaal voor de poort is hout. De oude poort graag afvoeren. Poort is goed bereikbaar.

Puntstuk slaan

Puntstuk slaan om mandelig terein met gazon te besproeien in de warme dagen.

Tuintrap van beton

Wij willen van 2 woningen de bielzen trap (van 13 en 14 treden) vervangen voor een betonnen trap. De bielzen zijn 1.30 breed en 15cm hoog. Zie foto. Wij willen hier een betonnentrap realiseren van 1.20 breed, dit mag op maat gestort worden of een prefab trap zijn.

Souterrain verder uitgraven

Ik wil graag meer hoogte in het souterrain. De hoogte is nu ca. 1.95 m. Ik wil het souterrain laten uitgraven met zeker 25 cm meer hoogte (of nog meer, indien mogelijk). Het souterrain bestaat uit een hal, 3 slaapkamers en een badkamer. In totaal ca 50 m2. Graag wil ik een schatting van de totale kosten. Dus inclusief het afwerken van de vloer, muren en kozijnen.

Beschoeiing slootkant vervangen

De achtertuin grenst aan een sloot waar de houten beschoeiing deels is weggerot (ca. 9 meter lengte), dit wil ik graag laten vervangen voor een duurzaam materiaal en hier laat ik mij graag over adviseren. Ik heb een lichte voorkeur voor hout, omdat dit bij de buren ook zo is en dan blijft het een beetje hetzelfde voor het oog, maar als bijvoorbeeld kunststof beter is, dan kunnen wij daarop verder praten.

Tuinpoort laten plaatsen

De bestaande poort dient gesloopt te worden. Er moet een nieuwe poort geplaatst worden inclusief slot

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Wij willen een waterpunt achter in de tuin laten maken gebruik is voor beregening van de tuin.

Tuinpoort vervangen

De tuinpoort is aan vervanging toe. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe tuinpoort inclusief beslag en slot en sleutels om zowel van de binnenzijde als de buitenzijde de poort te kunnen openen. Daarnaast de oude , kapotte, poortdeur en palen te verwijderen en af te voeren. Twee nieuwe palen zijn er al.

Tuin opnieuw laten aanleggen

Mijn tuin is 80 m2 en het is helemaal betegeld. Ik zou een groenere tuin willen hebben. Met betegelde plek voor een lounge set maar verder met gras en een boom, misschien ook een paar andere planten. Ik heb sowieso advies nodig om wat realistisch met onze budget te bereiken is. Ik kan jouw vragen beantwoorden.

Hardhouten schutting plaatsen van IPE

Ik wil graag een gespecificeerde offerte voor een hardhouten schutting van hout van klasse 1 of 2 en geluidwerend. Ik heb veel onderzoek gedaan naar de juiste optie, mensen gebeld en kwam uit op 3 houtsoorten: IPE, Azobé en Bankirai, voorkeur gaat uit naar IPE. Wat ik wil zijn antracieten betonnen palen, 1 hoekpaal, deze moet of met een ankerplaat de grond in of in beton gestort worden, dat laat ik aan u over. Onder de palen moeten 2 of 3 platen gekruist worden, 50 cm boven de grond erop een riggel van beton met daarop de schutting. Dat kan met kant en klare schuttingdelen van 1.80 m, of rabbatdelen (horizontaal) van minimaal 2/ 2.10 m hoog. beslag moet rvs zijn, roestvrij. De palen moeten 2.90 m lang zijn en 9 bij 9 cm dik. Er staat heel veel wind, dus het moet duurzaam zijn en heel stevig in de grond staan. Het gaat voor nu alleen om mijn eigen schutting van 42 m, maar als de prijs goed is en 3 van mijn buren willen dit ook doen, gaat het om heel wat meer. Voor nu graag een gespecificeerde prijsopgave voor mijn tuin. Graag wil ik garantie op de plaatsing en de materialen.

Tuinpoort laten leveren en plaatsen

Ik wil graag een tuindeur/poort laten leveren en plaatsen ter afsluiting van de achtertuin. Breedte totaal is 183cm. Een deur die breed genoeg is om er goed met de fiets doorheen te kunnen (1.10m?) en een klein schuttingdeel om de ruimte af te sluiten. Zie foto's bijgaand van de situatie en een foto als voorbeeld van de tuindeur/poort van mijn buren; ik zou dus graag iets vergelijkbaars willen. Foto 3 is van het schuttingdeel aan de andere kant van mijn tuin; dit is Douglas hout. Dus ik zou graag dezelfde houtsoort willen.

Vijver dempen

Wij willen de vijver dempen, het gaat om circa 21 m2 (7 x 3 meter ongeveer). Graag de grond aanvullen en bedekken met gras. We hebben een achterom aan de zijkant van de tuin. Er is makkelijk bij de vijver te komen. We hebben begrepen dat er een vijver bak is, deze zou dan verwijderd moeten worden en het gat dichtgegooid.

Bestaande schutting verplaatsen

De bestaande schutting moet eruit worden gehaald en opnieuw worden geplaatst. Ongeveer 10 tot 15 cm.

Een terras realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een terras kan realiseren in mijn achtertuin. Het terras/vlonder moet maximaal 6 bij 6 meter groot zijn. Het betreft een nieuwbouwtuin. We zouden het terras van composiet, natuursteen of van kunststof hebben. Overige mogelijkheden bespreek ik graag met de vakman. De tuin heeft al een zand grond.

Schutting laten repareren

Tijdens de storm is een paal afgebroken en twee schermen (schuttingen) dienen te worden vervangen.

Trampoline in de tuin laten ingraven

Ik heb een Berg Inground trampoline gekocht voor mijn dochter. Afmeting is 220x330. Deze wil ik graag ingegraven hebben. De plek waar de trampoline moet komen was eerst bestraat met grote grindtegels in beton. Deze heb ik verwijderd. Grond en tegels/betonresten moeten afgevoerd worden. Graag ontvang ik offertes om te bepalen of ik deze klus wil laten uitbesteden

Omgewaaide boom verwijderen

Wat zijn de kosten van het afvoeren van deze omgewaaide kronkelwilg? Zie foto. Stam mag blijven staan.

Tuin leeghalen

Ik wil graag dat de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: - verwijderen houten schutting, - compleet leeghalen tuin, - aanbrengen schone grond, - aanbrengen bestrating, - afvoeren afval. Afmeting tuin: +/- 50m2. Bijzonderheden: geen permanente toegang achterom, maar wel realiseerbaar door verwijderen metalen schuttingdelen (gaas). links en rechts schutting moet tijdelijk weg worden gehaald voor de werkzaamheden. Achter het huis ligt een dijk, dus er kan niet met al te groot materiaal worden gewerkt, kleine graafmachine is zeker mogelijk. huidige situatie nu is dat er gras, grind en stoeptegels en een paar borders in de tuin liggen, dit zal allemaal verwijderd moeten worden.

Tuin laten afgraven en ophogen met wit zand

Ik ben op zoek naar iemand voor het afgraven van de tuingrond en afvoeren en ophogen (20 cm) met wit zand, rond de 65 m2.

Tuinrenovatie

We zijn een jaar terug in ons huis komen wonen. We hebben een tuin maar deze bestaat vooral uit tegels. We willen graag gras laten aanleggen en wellicht wel nog een stuk met tegels. Willen ook een nieuwe schutting om de tuin heen laten plaatsten. Staat nu nog een tuinhuisje (zie foto). We zijn nog aan afstemmen of we deze willen laten staan of weghalen. Denk dat de tuin rond 20 m2/25 m2 is. We hebben een achterom van ongeveer 980 cm breed. Al het benodigde materiaal mag de vakman opnemen in de offerte.

3 kuub ophoog zand laten zandblazen in achtertuin

Wat zijn de kosten voor 3 kuub straatzand en kan het geblazen worden door de het huis de achtertuin in? Afstand +/- 25 meter.