Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2938 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen en afvoeren en tuin (225m2) ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

Trampoline in de tuin laten ingraven

Ik heb een Berg Inground trampoline gekocht voor mijn dochter. Afmeting is 220x330. Deze wil ik graag ingegraven hebben. De plek waar de trampoline moet komen was eerst bestraat met grote grindtegels in beton. Deze heb ik verwijderd. Grond en tegels/betonresten moeten afgevoerd worden. Graag ontvang ik offertes om te bepalen of ik deze klus wil laten uitbesteden

Omgewaaide boom verwijderen

Wat zijn de kosten van het afvoeren van deze omgewaaide kronkelwilg? Zie foto. Stam mag blijven staan.

Tuin leeghalen

Ik wil graag dat de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: - verwijderen houten schutting, - compleet leeghalen tuin, - aanbrengen schone grond, - aanbrengen bestrating, - afvoeren afval. Afmeting tuin: +/- 50m2. Bijzonderheden: geen permanente toegang achterom, maar wel realiseerbaar door verwijderen metalen schuttingdelen (gaas). links en rechts schutting moet tijdelijk weg worden gehaald voor de werkzaamheden. Achter het huis ligt een dijk, dus er kan niet met al te groot materiaal worden gewerkt, kleine graafmachine is zeker mogelijk. huidige situatie nu is dat er gras, grind en stoeptegels en een paar borders in de tuin liggen, dit zal allemaal verwijderd moeten worden.

Tuin laten afgraven en ophogen met wit zand

Ik ben op zoek naar iemand voor het afgraven van de tuingrond en afvoeren en ophogen (20 cm) met wit zand, rond de 65 m2.

Tuinrenovatie

We zijn een jaar terug in ons huis komen wonen. We hebben een tuin maar deze bestaat vooral uit tegels. We willen graag gras laten aanleggen en wellicht wel nog een stuk met tegels. Willen ook een nieuwe schutting om de tuin heen laten plaatsten. Staat nu nog een tuinhuisje (zie foto). We zijn nog aan afstemmen of we deze willen laten staan of weghalen. Denk dat de tuin rond 20 m2/25 m2 is. We hebben een achterom van ongeveer 980 cm breed. Al het benodigde materiaal mag de vakman opnemen in de offerte.

3 kuub ophoog zand laten zandblazen in achtertuin

Wat zijn de kosten voor 3 kuub straatzand en kan het geblazen worden door de het huis de achtertuin in? Afstand +/- 25 meter.

Kappen van een naaldboom

Een naald boom van minstens 15 meter hoog bij de oprijlaan is dood en zal gekapt moeten worden. Stam omtrek circa 125 cm. Is makkelijk bereikbaar. Een eventuele vergunning zal nog moeten worden aangevraagd. Eventueel in overleg kan het materiaal worden afgevoerd.

Tuin afgraven en vullen

Onze nieuwbouw tussenwoning wordt in januari opgeleverd. Graag zouden wij onze tuin van circa 9 x 5 meter laten afgraven en gedeeltelijk laten opvullen met aarde voor beplanting en zand voor betegeling.

25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten

Graag wil ik weten wat het kost om plusminus 25 tuinen af te graven, grond afvoeren en wit zand en zwarte grond terug te storten. Er is nu nog makkelijk bij te komen, maar wanneer er begonnen moet worden durf ik niet te zeggen hoe de situatie zal zijn. Het gaat namelijk om een nieuwbouwwijk. De tuinen staan allemaal in een blok. Ik schat dat het ongeveer in totaal om 1000 m2 gaat. vakman materiaal

Verwijderen van een sering incl stronk

Ik wil de sering in mijn achtertuin laten verwijderen incl. de stronk. Zie foto

Keerwand plaatsen in tuin 20 meter

Het betreft hier om een zitkuil die al gesitueerd is alleen zijn beste tijd heeft gehad. Ik zou de zitkuil graag opnieuw willen laten aanleggen en aanpassen naar onze wens, d.m.v. betonnen L-elementen (of laten adviseren voor een goed ander alternatief want het aanzicht hoeft niet mooi te zijn, ivm aanbrengen van stukadoorswerk) Het gaat om ongeveer 20 strekkende meter keerwand plaatsen , met op het hoogste punt een niveau verschil van ongeveer 1,5m. De graafwerkzaamheden die nodig zijn om het te kunnen plaatsen De achterzijde van de tuin is te bereiken via een achterom, en eventueel via het park waar onze tuin aan grenst (+-10 meter) Mijn vraag is wat dit eventueel zou kunnen gaan kosten en of hiervoor de betonnen L-element hiervoor de beste oplossing is? Ik hoop hiermee een idee te kunnen geven hoe de situatie is en wat onze wensen zijn.

Bestraten van mijn achtertuin

Bij deze zou ik graag een offerte opvragen voor het plaatsen van een klinker/stenen pad in de tuin. - Tuin 1 t/m 3 zijn foto's van de tuin. - Foto Tuin-voorstel is de bestrating dat ik voor ogen heb. Het is houtje touwtje geknipt en geplakt, ik hoop dat de strekking duidelijk is. - Foto Tuin-materialen geeft weer welke materialen ik voor ogen heb (goedkopere suggesties zijn welkom) Het middelste deel, het looppad waar de klinkers moeten komen, is opgehoogd met tegels, bakstenen en houten balken. Wat mij betreft kan het opgehoogd blijven. Afmetingen van het pad richting tuinhuisje is ~7,5m x 2 m = 15 m2

Voortuin inclusief oprit uitgraven en bestraatklaar maken

Wij wonen sinds een klein jaar in een nieuwbouwwoning met een oprit (voorzien van bouwgrond en provisorisch gelegde 60x40cm betontegels als rijbaan) van ongeveer 3 x 8 meter (24m2) en een voortuin van ongeveer 6 x 2,8 meter (16,8 m2). Graag willen wij de oprit uitgegraven en opgevuld hebben met zand en/of puin zodat deze bestraat kan worden. Daarnaast willen wij ook de voortuin uitgegraven hebben en gedeeltelijk voorzien hebben van tuinaarde en een gedeelte met bestratingzand zodat er hier een looppad gecreëerd kan worden.

Puntstuk met pomp slaan in de tuin naast garage

te beregenen oppervlak ca. 2500 meter. Puntstuk met pomp. klaar om slangen aan te sluiten Niet meer dan 20 kubieke meters per week

Waterpomp/puntstuk slaan

Voor mijn voortuin van ongeveer 100 m2 wil ik graag een natuurlijke waterbron aanleggen. Graag ontvang ik advies over de mogelijkheden. ik denk aan de mogelijkheid voor een waterpomp. De voortuin is makkelijk te bereiken. Of een vergunning nodig is, weet ik helaas niet en hoe diep er geboord moet worden weet ik ook niet. De grondsoort is klei. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.

Egaliseren van onze tuin

Onze tuin graag egaliseren ongeveer 50 m2. Last van onkruid, wij willen meer kunstgras en minder grind. Graag gaan wij in overleg met de hovenier om plannen te bespreken

Het renoveren van een voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om een achtertuin van 6 bij 4 waarvan ongeveer 4/5 opnieuw betegeld dient te worden. In de voortuin moet een stuk van 2 bij 2 betegeld worden. Daarnaast moet er ook een kersenboom van ongeveer 5 meter verwijderd worden. Ook moet er 5 strekkende meter aan schutting geplaatst worden. De schutting moet ongeveer 180 cm hoog worden.

Achtertuin bestraten en gras leggen

Graag willen wij weten wat het kost om onze achtertuin aan te laten leggen. Het gaat om 32 m2 bestrating en 10 m2 gras. Het is al afgegraven en opgevuld. Zie het tuinontwerp.

Tuin betegelen

Nieuwbouw tuin 6 cm afgraven en betegelen. Totaal oppervlakte van 58 m2. Moet zo snel mogelijk gedaan worden (juli of eerste week augustus). Wij gaan de tegels zelf aanschaffen.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil onze tuin graag via het grondwater gaan beregenen. Is er een mogelijkheid om een puntstuk te slaan? De tuin kan slechts worden bereikt via een poort met een breedte van ongeveer 105 cm. Graag ontvang ik een offerte om een puntstuk te slaan en zo mogelijk ook een offerte voor de rest van de installatie opdat ik een werkende waterpomp heb en weet wat het totaalplaatje is qua kosten.

Vlonder maken

De vlonder moet 4,2 x 2,6 meter worden , gedeeltelijk in het water. Ik ontvang graag een offerte.

tuin aanleggen (nieuwbouw huis)

Ik wil graag een tuin , grondwerk, terras , bestratingen verhoogde borders aanleggen. Het bouwgrond wat er nu nog ligt zal moet worden afgevoerd. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 180 m 2

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik ben opzoek naar iemand die een waterbron kan slaan voor de tuinberegening en het plaatsen van de pomp. Naar mijn weten zit het het grondwater hier vrij diep. Het zit ongeveer 40 meter diep. De oppervlakte is ongeveer 900 m2. De tuin is makkelijk bereikbaar. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik wil graag weten of het mogelijk en toegestaan is een waterbron te slaan in mijn tuin en wat daarvan de kosten zijn. Mijn achtertuin ligt grotendeels 6 meter beneden mijn huis, ik woon tegen een heuvel aan. De waterbron is bedoeld om mijn tuin van 2400 m2 dagelijks te beregenen. De achtertuin is te bereiken via een doorgang van ongeveer 90 centimeter.

Houten terras aanleggen om oude te vervangen

Oppervlak 10 vierkante meter. Ondergrond stoeptegels met frame liggen onder oude houtenterras. Opdracht oude vervangen voor brede (kunststof) planken.