Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2925 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten

Graag wil ik weten wat het kost om plusminus 25 tuinen af te graven, grond afvoeren en wit zand en zwarte grond terug te storten. Er is nu nog makkelijk bij te komen, maar wanneer er begonnen moet worden durf ik niet te zeggen hoe de situatie zal zijn. Het gaat namelijk om een nieuwbouwwijk. De tuinen staan allemaal in een blok. Ik schat dat het ongeveer in totaal om 1000 m2 gaat. vakman materiaal

Verwijderen van een sering incl stronk

Ik wil de sering in mijn achtertuin laten verwijderen incl. de stronk. Zie foto

Keerwand plaatsen in tuin 20 meter

Het betreft hier om een zitkuil die al gesitueerd is alleen zijn beste tijd heeft gehad. Ik zou de zitkuil graag opnieuw willen laten aanleggen en aanpassen naar onze wens, d.m.v. betonnen L-elementen (of laten adviseren voor een goed ander alternatief want het aanzicht hoeft niet mooi te zijn, ivm aanbrengen van stukadoorswerk) Het gaat om ongeveer 20 strekkende meter keerwand plaatsen , met op het hoogste punt een niveau verschil van ongeveer 1,5m. De graafwerkzaamheden die nodig zijn om het te kunnen plaatsen De achterzijde van de tuin is te bereiken via een achterom, en eventueel via het park waar onze tuin aan grenst (+-10 meter) Mijn vraag is wat dit eventueel zou kunnen gaan kosten en of hiervoor de betonnen L-element hiervoor de beste oplossing is? Ik hoop hiermee een idee te kunnen geven hoe de situatie is en wat onze wensen zijn.

Bestraten van mijn achtertuin

Bij deze zou ik graag een offerte opvragen voor het plaatsen van een klinker/stenen pad in de tuin. - Tuin 1 t/m 3 zijn foto's van de tuin. - Foto Tuin-voorstel is de bestrating dat ik voor ogen heb. Het is houtje touwtje geknipt en geplakt, ik hoop dat de strekking duidelijk is. - Foto Tuin-materialen geeft weer welke materialen ik voor ogen heb (goedkopere suggesties zijn welkom) Het middelste deel, het looppad waar de klinkers moeten komen, is opgehoogd met tegels, bakstenen en houten balken. Wat mij betreft kan het opgehoogd blijven. Afmetingen van het pad richting tuinhuisje is ~7,5m x 2 m = 15 m2

Voortuin inclusief oprit uitgraven en bestraatklaar maken

Wij wonen sinds een klein jaar in een nieuwbouwwoning met een oprit (voorzien van bouwgrond en provisorisch gelegde 60x40cm betontegels als rijbaan) van ongeveer 3 x 8 meter (24m2) en een voortuin van ongeveer 6 x 2,8 meter (16,8 m2). Graag willen wij de oprit uitgegraven en opgevuld hebben met zand en/of puin zodat deze bestraat kan worden. Daarnaast willen wij ook de voortuin uitgegraven hebben en gedeeltelijk voorzien hebben van tuinaarde en een gedeelte met bestratingzand zodat er hier een looppad gecreëerd kan worden.

Puntstuk met pomp slaan in de tuin naast garage

te beregenen oppervlak ca. 2500 meter. Puntstuk met pomp. klaar om slangen aan te sluiten Niet meer dan 20 kubieke meters per week

Waterpomp/puntstuk slaan

Voor mijn voortuin van ongeveer 100 m2 wil ik graag een natuurlijke waterbron aanleggen. Graag ontvang ik advies over de mogelijkheden. ik denk aan de mogelijkheid voor een waterpomp. De voortuin is makkelijk te bereiken. Of een vergunning nodig is, weet ik helaas niet en hoe diep er geboord moet worden weet ik ook niet. De grondsoort is klei. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.

Egaliseren van onze tuin

Onze tuin graag egaliseren ongeveer 50 m2. Last van onkruid, wij willen meer kunstgras en minder grind. Graag gaan wij in overleg met de hovenier om plannen te bespreken

Het renoveren van een voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om een achtertuin van 6 bij 4 waarvan ongeveer 4/5 opnieuw betegeld dient te worden. In de voortuin moet een stuk van 2 bij 2 betegeld worden. Daarnaast moet er ook een kersenboom van ongeveer 5 meter verwijderd worden. Ook moet er 5 strekkende meter aan schutting geplaatst worden. De schutting moet ongeveer 180 cm hoog worden.

Achtertuin bestraten en gras leggen

Graag willen wij weten wat het kost om onze achtertuin aan te laten leggen. Het gaat om 32 m2 bestrating en 10 m2 gras. Het is al afgegraven en opgevuld. Zie het tuinontwerp.

Tuin betegelen

Nieuwbouw tuin 6 cm afgraven en betegelen. Totaal oppervlakte van 58 m2. Moet zo snel mogelijk gedaan worden (juli of eerste week augustus). Wij gaan de tegels zelf aanschaffen.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil onze tuin graag via het grondwater gaan beregenen. Is er een mogelijkheid om een puntstuk te slaan? De tuin kan slechts worden bereikt via een poort met een breedte van ongeveer 105 cm. Graag ontvang ik een offerte om een puntstuk te slaan en zo mogelijk ook een offerte voor de rest van de installatie opdat ik een werkende waterpomp heb en weet wat het totaalplaatje is qua kosten.

Vlonder maken

De vlonder moet 4,2 x 2,6 meter worden , gedeeltelijk in het water. Ik ontvang graag een offerte.

tuin aanleggen (nieuwbouw huis)

Ik wil graag een tuin , grondwerk, terras , bestratingen verhoogde borders aanleggen. Het bouwgrond wat er nu nog ligt zal moet worden afgevoerd. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 180 m 2

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik ben opzoek naar iemand die een waterbron kan slaan voor de tuinberegening en het plaatsen van de pomp. Naar mijn weten zit het het grondwater hier vrij diep. Het zit ongeveer 40 meter diep. De oppervlakte is ongeveer 900 m2. De tuin is makkelijk bereikbaar. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik wil graag weten of het mogelijk en toegestaan is een waterbron te slaan in mijn tuin en wat daarvan de kosten zijn. Mijn achtertuin ligt grotendeels 6 meter beneden mijn huis, ik woon tegen een heuvel aan. De waterbron is bedoeld om mijn tuin van 2400 m2 dagelijks te beregenen. De achtertuin is te bereiken via een doorgang van ongeveer 90 centimeter.

Houten terras aanleggen om oude te vervangen

Oppervlak 10 vierkante meter. Ondergrond stoeptegels met frame liggen onder oude houtenterras. Opdracht oude vervangen voor brede (kunststof) planken.

Grond, grind afgraven en afvoeren

Wij zijn net verhuisd en de voortuin ligt te hoog. Er ligt grind en worteldoek op. De beplanting laten we deels staan, dat hoeft niet uitgegraven te worden. De buxussen gaan er uit, zijn al deels verwijderd. De rozen en planten er achter blijven staan. De tuin is 6 bij 5 meter groot.

Diverse tuinwerkzaamheden

Ik ben op zoek naar iemand die wat werkzaamheden kan doen in mijn tuin. Ik wil het gras maaien en de heg knippen. De tuin is 100 m2 en de heg is ongeveer 25 meter lang. Ik heb een grasmaaier en een schaar.

Boomwortels verwijderen

In de achtertuin staan 2 bomen van ongeveer 8 meter hoog. Deze dienen te worden gerooid. De schutting die er nu naast staat zullen wij verwijderen en de tuin heeft een achterom. Graag laat ik het groen afvoeren.

Het renoveren van een tuin

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van struiken en bomen. Daarnaast moeten de planken van de vlonder vervangen worden, dit betreft 4,5 m2. Vervolgens moet er ook een schutting geplaatst worden op de plek van de struiken. Dit betreft een lengte van 12 meter. De schutting moet 180 cm hoog zijn. Ook moeten er tegels gelegd worden.

Tuin bestraten

Ik wil 3 stukken van de tuin laten betegelen. In totaal ongeveer 15m². Ik zal voor de tegels zorgen.

Tuin afgraven en bestraten

Klei afgraven, zand terug plaatsen (7 kuub) , tuinaarde in twee verhoogde borders plaatsen (1 kuub). Twee pergola’s meenemen in de prijs, ook 2x leiboom circa 2,5 meter, 1x plataan bolvorm boom. 1x lage buxushaag 180 x 30 x 50 cm. Tuin is 40 m2.

Boom laten kappen en afvoeren

Ik heb een verwilderde tuin en wil hier een eik van ongeveer 12 meter laten weghalen en wat struiken en verwilderde klimplanten. Ik zou hier graag offertes voor ontvangen.

Tuin afgraven en grond leveren, muur metselen, terras en pad

Wij bouwen een huis in het centrum van arnhem, we hebben een tuin van 10x5 meter. We willen de tuin afscheiden middels een muur. Voorts moet grond afgegraven worden en worden aangebracht. Tenslotte ook de aanleg van wat paden en een terras. Ontwerp is in hoofdlijn klaar. Groen kan later, qua prioriteit.