Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2610 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: natuurvijver aanleggen, tuinen uitgraven en schuttingen plaatsen, tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning, tuin opnieuw aanleggen, beschoeiïng aan de waterkant plaatsen, gehele tuin ontwerpen en aanleggen, gepotdekselde schutting plaatsen, tuin aanleggen volgens tuinontwerp, schuttingen bij nieuwbouwwoningen plaatsen, tuinaanleg conform een eigen ontwerp, tuin aanleggen en Bankirai schutting laten plaatsen, tuin aanleggen bij nieuwbouw woning, tuin renoveren, tuinrenovatie, schuttingen bij meerdere woningen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

Grond uit de tuin afvoeren

Bij de aanleg van mijn tuin is ongeveer 6- 10 m3 grond / klei vrijgekomen. Deze ligt al op een hoop opgeslagen langs de openbare weg dus goed bereikbaar. Deze wil ik graag z.s.m. afgevoerd hebben.

Nieuwbouw tuin aanleggen

We hebben een nieuwbouw, met een redelijk kleine achtertuin (7m deep x 6m breed). Van ontwerp naar realisatie, er zit een redelijk hoogteverschil tussen het huis en het gangpad achter. Zie foto.

Kunstgras leveren en aanleggen

Ik wil kunstgras als val ondergrond bij onze speeltoestellen op school. Het moet dus echt een goede kwaliteit kunstgras zijn. Op dit moment ligt er valzand onder maar dit is erg in trek bij katten. Er zal dus een deel van het zand verwijderd moeten worden en een val dempende ondergrond moeten worden aangebracht om een goede ondergrond voor het kunstgras te creëeren. Het betreft een oppervlakte van 170 m2 en moet worden uitgevoerd in de zomervakantie (vanaf 14 juli). Het ontwerp is toegevoegd.

Tuin af laten graven

Wij willen de voor- en achtertuin graag af laten graven. Het is makkelijk te bereiken met een graafmachine en container. Het gaat met name om de kleinere donkere vlakken. Dit is een foto van de achtertuin en zoals u misschien kunt zien is het relatief eenvoudig te bereiken.

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 40 m² laten bestraten. Er moet aarde worden afgevoerd en geel zand worden aangevoerd en geëgaliseerd. De huidige stenen worden door ons afgevoerd. Nieuwe tegels zullen we zelf aanschaffen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuin uitgraven en nieuw zand leggen

Tuin 10 cm uitgraven en geel zand neerleggen de afmetingen van de tuin zijn: 1 stuk is 7 bij 4,5 en een stuk is 3,5 bij 2,5 meter.

Periodiek tuinonderhoud

De tuin rondom mijn vrijstaande woning is grotendeels betegeld en bestraat; heeft een ondiepe vijver van 6 m2; twee afscheidingen met klimop van elk circa 8 meter lang en 2 meter hoog. Oppervlakte inclusief vijver is in totaal ongeveer 160 m2. Gevraagd wordt periodiek (in overleg) het onkruid te wieden, de klimop te snoeien, bladeren te verwijderen, vijver schoon te maken en het geheel aan te vegen. Al het afval kan in de aanwezige 240 liter groene minicontainer.

Tuinhek laten plaatsen

Ik wil een tuinhek in mijn voortuin laten plaatsen en ben benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Het gaat om een houten hek van 11 meter lang en 80 cm hoog en een poortje van ongeveer 1 meter breed. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Draadgaas schutting plaatsen

Ik wil graag een draadgazen schutting met palen en onderdelen over een lengte van 30 meter op een aflopend terrein. Het hoeft dus niet overal even hoog te zijn.

Schutting met poort plaatsen

Ik wil graag een schutting van ongeveer 5 meter geplaatst hebben. Schutting heeft 1 hoek en de 5 meter is inclusief poort. Ik zou ook graag willen dat de schermen, palen, poort en dergelijke meteen meegeleverd worden. Oude schutting moet ook afgevoerd worden.

Vlonder boven het water vervangen

Ik wil in mijn achtertuin een nieuw vlonder laten leggen. De huidige vlonder is van behandeld Eikenhout maar het hout scheurt op meerdere plekken. Het is gevaarlijk geworden. Nu wil ik een vlonder met composiet planken. Het gaat om een oppervlakte van 4.90 x 3.50 meter. Het vlonder ligt direct aan het water (sloot). Mogelijk moeten de steunpilaren in het water ook vervangen worden. Het overstekend gedeelte boven water is zo'n 40 a 50 cm. NB: het verplaatsen van het materiaal naar tuin is lastig want het moet via voorzijde van het huis naar de achtertuin want ik woon in een tussenwoning. Alvast bedankt voor uw reactie.

Kunstgras aan laten leggen

Aan trillen grond, lijmen kunstgras, ondergrond egaliseren, in vegen kwartzand, en kunstgras aanleggen opervlakte ongeveer 12 m2

Schutting met poortdeur vervangen

Ik heb een oude houten schutting met poortdeur van ongeveer 5 meter breed die ik wil laten vervangen. Ik wil dezelfde uitvoering als ik nu al heb, met verticale houten delen. De bestaande schutting moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte voor zowel 180 als 200 cm hoogte.

Heg verwijderen

Ik zou graag onze hedrahaag die verweven is in betongaas willen laten verwijderen. De heg is inclusief deur 8 meter lang en 2 meter hoog. Op deze plek komt een houten schutting.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil achter mijn woning graag een rechte dichte schutting laten plaatsen van 620 cm lang en 200 cm hoog. Ik wil graag een offerte ontvangen voor zowel een volledige houten schutting als voor een hout-met-beton schutting. Het is een nieuwe tuin, er is nooit eerder een schutting geweest. Er liggen al tuintegels van 50 x 50 x 5 cm. Ik heb geen haast met de klus.

Tuin bestraten en schutting vervangen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 80 m² graag laten opknappen. De tegels en het gras moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarna wil ik de hele tuin laten betegelen met eenvoudige betontegels. Ik wil ook een schutting van 760 cm lang laten vervangen door 4 nieuwe schuttingdelen. Verder wil ik dwars op de lengterichting van de tuin een pergola laten plaatsen. Ik zal zelf alle materialen inclusief het benodigde zand aanschaffen. Ik ontvang graag een offerte voor de uitvoering van de klus. Ik stel een bezoekje vooraf op prijs zodat we e.e.a. kunnen bespreken.

Tuin afgraven, ophogen en pad opnieuw bestraten

Gezien vanaf de voordeur: - Tuin rechts van pad (circa 4 x 6 meter) afgraven en weer ophogen (behalve boompje); - Zijkant: boomstronken eruit en weer gelijk maken; - Tuin links van pad (circa 5 x 6 meter) ligt nu worteldoek en schors. Dit mag weg. Ook mag die heg aan de straatkant weg (circa 5 meter). Gaan we zelf een hogere schutting maken. Heg zijkant blijft staan; - Het pad (5 meter) willen we graag recht (hergebruik stenen). Dan hebben we straks iets meer speelruimte links van het pad. Betekent dus ook dat een deel van het stuk heg rechts weg moet.

Aanleg van een schutting

Betreft 7 woningen en dus 7 facturen als het kan. Het gaat om 2 x 10.50 meter schutting + 4 x 9 meter. Specificaties schutting: • 21 planks RVS, 2 zijdig geschroefd, grenen geïmpregneerd 1.70 cm x 14 cm x 180 cm; • Afdeklatten piramide, grenen geïmpregneerd 4.40 cm x 8.80 cm x 180 cm; • Beton paal, Antraciet betonpalen diamantkop 10 cm x 10 cm vierzijdig glad/gewapend Beton onderplaat: 3.50 cm x 25 cm x 184 cm tweezijdig glad gewapend; • L-beslag: RVS Het gaat om 2 x 10.50 meter schutting antraciet diamantkop inclusief plaatsen, BTW en reiskosten. 4 x 9 meter schutting antraciet diamantkop inclusief Plaatsen, BTW en reiskosten. Schuttingen zijn rechttoe rechtaan.

Schutting met stormschade herstellen

Wil mijn schutting laten herstellen, gaat om het vernieuwen van 4 nieuwe houten palen. De oude palen dienen uit gegraven te worden. Graag per mail antwoorden. In bijlage vind u foto van de situatie. Graag totaal kosten op offerte.

Tuinpoort van Elephant plaatsen

Tuinpoort Elephant tuindeur WPC Basic 90 x 180 centimeter + bevestiging en beslag laten plaatsen tussen stenen schuur en houten schutting.

Rooien van een kersenboom

In onze achtertuin staat een kersenboom van zo'n zes meter hoog. De omtrek van de stam is ongeveer 70 cm. Vanaf ongeveer twee meter hoogte loopt de stam verder in 3 dunnere delen. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het verwijderen van de boom inclusief wortels. Daarna ook afvoeren.

Forse boomstronken verwijderen

In de achtertuin staat 4 grote boomstronken. Deze dienen zo verwijderd te worden dat wij hier overheen kunnen tegelen. De achtertuin is goed bereikbaar via de poortdeur van 1 meter breed en de brandgang.

Trampoline ingraven

Wij willen een rechthoekige (berg) trampoline van 330 x 200 in de voortuin ingraven. Is nu nog licht beplant en een (kleine) appelboom. Trampoline is al helemaal opgebouwd, dus dat hoeft niet meer te gebeuren, alleen ingraven en (waterpas) plaatsen en grond moet meegenomen worden.

Grond uit de tuin afvoeren

Bij een hoekwoning die grenst aan de weg dient er 5 cm grond afgegraven te worden en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Conifeer kappen en afvoeren

Wij hebben in onze achtertuin een conifeer van 12 meter hoog die te groot is geworden voor onze tuin. We willen de boom laten kappen en laten afvoeren. We wonen in een hoekhuis en er is goede toegang tot de tuin. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.