Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2644 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: drainage op een volkstuincomplex aanleggen, tuin en voortuin renoveren, schuttingen plaatsen bij vier tuinen, vervuilde grond afvoeren, tuin voor achter verbouwen, vijver aanleggen voor karpers, tuin aanleggen, tuin afgraven, eventueel ophogen en bestraten, tuin renoveren, tuin volgens een tuinontwerp aanleggen, voor- en achtertuin volledig verwijderen en aanleggen, keermuur/damwand metselen of aanbrengen, gezamenlijke schutting plaatsen, renovatie van de voortuin, vernieuwen van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

Schutting recht zetten en eventueel aanstorten

Door wind is een vrij nieuwe schutting, scheef gaan staan. De schutting lijkt goed veranderd in de grond maar moet recht worden gezet. Daarnaast zouden de palen wellicht moeten worden aangestort met snelcement. Het gaat om 3 palen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Tuin afgraven en wit zand storten

Ik wil samen met mijn buurman de tuin uitgraven en wit zand storten. Het gaat om in totaal ong 70 m2.

Aanleg houten terras

Wij willen ons huidige stenen terras vervangen voor een houten terras. Het terras heeft een oppervlakte van circa 20 vierkante meter. De voorkeur gaat uit naar Bankirai hout, maar we staan ook open voor andere, duurzame soorten.

Schutting in achtertuin plaatsen

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het monteren van geïmpregneerde houten schuttingsdelen en palen. Er staan op het gedeelte wel wat bomen en planten. Kunt u mijn advies geven of deze verwijderd moeten worden of dat dit kan blijven staan. De tuin is goed bereikbaar.

Stormschade in tuin herstellen

Ik heb storm schade in mijn tuin, ik vraag daarom een aantal bedrijven een offerte samen te stellen zodat ik dit op zijn tijd (bedrijfen zijn druk deze maanden) kan laten repareren/maken. - Tuinscherm, hele rij plat op de grond (afgebroken paalhouders en schermen) - Kleine zij muur die los zit en beweegt - Nog een rij schermen die los zijn en heen en weer wiebelen. (niet afgebroken) - Tevens wat stenen die niet meer recht op op de grond liggen.

Tuin afgraven en keerwand plaatsen

Ik wil een keerwand van 1 meter hoog laten plaatsen en een stuk grond in de tuin van 9 m² laten afgraven. Uiteindelijk moet er op die plek een veranda komen. Ik ontvang graag uw offerte.

Betonpalen schutting plaatsen

Betonpalen schutting van circa 8.20 meter leveren en plaatsen. 1e schuttingdeel: half met open (hekwerk) bovengedeelte, 2e dicht, 3e dicht, 4e weer half met open (hekwerk) bovengedeelte (zie jullie foto). Graag complete opgave, inclusief btw, leveren plus plaatsen en alle benodigdheden. De oude schutting kunnen we zelf verwijderen.

Tuin afgraven en grond leveren

We krijgen in september de sleutel van ons nieuwbouwhuis. In een rij van vier. Graag zou ik een offerte willen zien voor het afgraven van de achtertuin. Kunt u dat verzorgen? Het is een tuin circa 54 m2, van 10 bij 6 meter. Er staat al een schuur op van 6 vierkante meter. Is het eventueel goedkoper als u 4 tuinen kunt afgraven? De tuinen zijn nu nog goed te bereiken via achterom. Zou u ook het leveren van grond kunnen opnemen in de offerte?

Pruimenbomen rooien

Kleinere bomen (15 cm rondom) maar groeien langzaamaan te hoog, in kleine tuin. Boomstronk moet ook opgeruimd worden (kan geen voertuig in achtertuin). Het hout kan eventueel gebruikt worden maar dan moet het in stukken gehakt worden.

Jumbo schutting plaatsen

Ik wil graag de jumbo schutting recht, in mijn tuin laten plaatsen. Het gaat hierbij om een lengte van 11 meter in totaal. Wat zou hier de complete prijs van de schutting+ plaatsing zijn?

Tuinschutting vervangen

We willen de bestaande schutting vervangen. Het is nu verschillende houtsoorten. We willen nu graag een kunststof schutting. Er staan nu 11 hele delen 1.80 x 1.80 meter en 1 deel van 1.50 meter en een poort. We zijn benieuwd naar de kosten inclusief alles vervangen en plaatsen. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van de oude schutting. Alvast bedankt voor de reactie.

Afgraven van de tuin

Wij hebben een nieuwbouwhuis waarbij de voor-, zij- en achtertuin afgegraven moet worden. De oppervlakte is 245 m2 en er zal ongeveer 25 a 30 cm afgevoerd moeten worden. Deze grond dient te worden afgevoerd en hierna moet er eventueel nieuw grond gestort moeten worden.

Schuttingdelen en een poort plaatsen

Plaatsen van 7 hele en 2 stukjes schutting. En maken van een poort. Graag gewoon houten schutting. En wat kost even afvoeren oude Schutting?

Tuin aanleggen

De achtertuin is 100 m2 en deze willen wij graag opnieuw laten aanleggen. De oude betegeling dient te worden verwijderd en hierna zal er 22 m2 opnieuw betegeld moeten worden. Verder willen wij graag gras laten leggen en een border aan de zijkanten van 1 meter breed laten creëren en er moeten een looppad naar de schuur komen. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven

Wij hebben een nieuwbouw huis, en willen de tuin afgraven en de grond laten afvoeren 144 m2

Laurierhaag verwijderen

Wij willen graag onze Laurierhaag laten verwijderen. Hij is 8 meter lang. 2 meter hoog en 1 meter breed.

Onderhoud in een voor- en achtertuin

Ik wil eenmalig een flinke onderhoudsbeurt laten geven aan mijn voor- en achtertuin van in totaal ongeveer 100 m². Het gaat daarbij om het snoeien van een heg van 5 meter lang en 1,5 meter hoog en het snoeien van wat struikjes. Verder wil ik het onkruid tussen de tegels laten verwijderen. Ook wil ik 50 m² tegels en een betonnen schutting laten schoonspuiten. Het gaat daarbij om 14 schuttingdelen van 200 x 180 cm. Ik wil de klus hier graag even laten bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Hout/beton schutting met panelen plaatsen

Het betreft het plaatsen van houten schuttingsdelen in combinatie met beton palen en betonnen onderplaten. Het liefste willen wij een rotsmotief en afdekkappen. De lengte van de schutting is 11 meter en de hoogte 1.80 meter. De oude schutting is al verwijderd.

Schuur leveren en plaatsen

Wij willen dit najaar een nieuwe schuur plaatsen in onze tuin. Het betreft een schuur van 4 bij 2,75 meter die 20 cm verzonken in de tuin moet komen met aan één van de lange zijdes een open kant richting terras. Er moet een plat dak opkomen dat geschikt is voor een daktuin. Wij hebben deze schuur in detail laten schetsen door een kennis en hebben de tekeningen bijgesloten. De offerte betreft levering en plaatsing van de schuur inclusief alle kosten en garantie. Het bekleden van het dak, de pergola's en de rest van de tuin doen wij zelf om het betaalbaar houden. De tuin is goed bereikbaar via achter lopend pad.

Coniferenhaag plaatsen

Onlangs is door een brand onze gehele coniferenhaag verwoest, wij delen deze schutting samen met de buren. Door een snelle handeling van de brandweer is de coniferenhaag niet helemaal in vlammen opgegaan maar is de schade zodanig dat er een nieuwe voor in plaats moet komen. De coniferenhaag is 8 x 3 meter. Graag zou ik willen weten wat het ons gaat kosten om bestaande coniferenhaag te laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe coniferenhaag te plaatsten of eventueel composiet schutting te plaatsen. Wij zullen de offerte indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Schuttingen met poort monteren

Ik zou graag 4 schuttingen van lengte en hoogte 1.80 meter plaatsen en een poort. De lengte van de poort mag nog nader bepaald worden.

Grond uit de tuin afvoeren

Bij de aanleg van mijn tuin is ongeveer 6- 10 m3 grond / klei vrijgekomen. Deze ligt al op een hoop opgeslagen langs de openbare weg dus goed bereikbaar. Deze wil ik graag z.s.m. afgevoerd hebben.

Nieuwbouw tuin aanleggen

We hebben een nieuwbouw, met een redelijk kleine achtertuin (7m deep x 6m breed). Van ontwerp naar realisatie, er zit een redelijk hoogteverschil tussen het huis en het gangpad achter. Zie foto.

Kunstgras leveren en aanleggen

Ik wil kunstgras als val ondergrond bij onze speeltoestellen op school. Het moet dus echt een goede kwaliteit kunstgras zijn. Op dit moment ligt er valzand onder maar dit is erg in trek bij katten. Er zal dus een deel van het zand verwijderd moeten worden en een val dempende ondergrond moeten worden aangebracht om een goede ondergrond voor het kunstgras te creëeren. Het betreft een oppervlakte van 170 m2 en moet worden uitgevoerd in de zomervakantie (vanaf 14 juli). Het ontwerp is toegevoegd.

Tuin af laten graven

Wij willen de voor- en achtertuin graag af laten graven. Het is makkelijk te bereiken met een graafmachine en container. Het gaat met name om de kleinere donkere vlakken. Dit is een foto van de achtertuin en zoals u misschien kunt zien is het relatief eenvoudig te bereiken.