Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2774 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin herinrichten, onderhoud aan de tuin, oprit en terrassen aanleggen, tuin opnieuw inrichten met gras en omheining, grote voor- en achtertuin vernieuwen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin opnieuw inrichten, tuin afgraven en aanleggen, voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen, voor- en achtertuin opknappen, aangrenzende achtertuinen aanleggen, tuinaanleg nieuwbouw, kunstgras leggen en parkeerplaats bestraten, tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

Bestaande tuin renoveren

100 grint tegels weghalen en boom een 2 hout stukken (grens) een paar plantjes

Nieuwe voortuin realiseren

Ik wil graag een nieuwe voortuin realiseren. De tuin is leeggehaald als hovenier aan de slag gaat, deze moet wel geëgaliseerd worden. Aan materiaal hebben wij tegels 60 x 60 en plantenbakken 100 x 100

Tegels en grind in de voortuin plaatsen

Wij zouden graag een combinatie van grind en tegels in onze voortuin willen. Het oppervlak van de voortuin is 2.80 x 4.20 meter en bestaat uit aarde. Wij willen graag een oppervlakte van 0.90 x 2.80 meter bedekken met tegels en de rest grind. Wat zijn de kosten hiervan?

Tuin afgraven en egaliseren

De achtertuin dient te worden afgegraven en de grond afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden om daarna kunstgras er op te leggen. Het gaat om 16 m2 en de tuin is goed bereikbaar. Ik zou graag separaat de kosten voor het leggen van het kunstgras willen weten.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van 6 schuttingsdelen en een deur. Alle benodigdheden zijn al van voorzien.

Achtertuin aanleggen

Halle, Heb hier een achtertuin, ongeveer 60m2, moet helemaal aangepakt worden. Het is momenteel echt een regelwoud aan het worden, half tuin is al gestript, met stenen op een stapel. Heel graag als u alles van A tot Z voor mij kan doen, dus alles leeg halen tot leggen van nieuwe stenen. Wil graag 60 x 60 cm steen erin. Voor meer info, kunt gerust contact opnemen. Met vriendelijke groet,

Tuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 6 bij 11 meter. Hier dient het gras en de oude bestrating verwijderd te worden. Ook moet er een oude boomstronk weggefreesd worden. Er zal opgehoogd en geëgaliseerd moeten worden en daarna bestraat. Dit zal ongeveer 6 bij 10 meter zijn, zodat de border blijft bestaan. De tuin heeft een achterom.

Hoge conifeer verwijderen en afvoeren

In onze achtertuin staat een hoge conifeer, 4 a 5 meter hoog. Deze conifeer is te groot, wordt bruin en valt bijna uit elkaar. We zoeken iemand die deze kan verwijderen en afvoeren.

Grond en zand afvoeren

Ik ben op zoek naar een bedrijf of iemand om grond / zand uit mijn tuin af te voeren. Naar schatting gaat het om in totaal ongeveer 5 kubieke meter. De achtertuin heeft een achterom.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil een deel van de voortuin laten uitgraven. Dit deel zal ongeveer 7 bij 2.50 meter zijn en hier moet 20 cm afgegraven worden. De grond wil ik door de vakman laten afvoeren.

Boomwortel verwijderen

Het betreft het verwijderen van een boomstronk met een diameter van ongeveer 1 meter. Kunt u een indicatie van de kosten geven voor het verwijderen?

Herstellen van een omgewaaide schutting

Ik wil mijn schutting laten herstellen na stormschade. De schutting bestaat uit 3 panelen, waarvan er 2 zijn omgewaaid.

Schutting herstellen na storm

Wij willen onze schutting laten herstellen. Door de storm is omgewaaid en is niet meer stabiel.

Boomstronk verwijderen

Wij hebben een boomstronk in de achtertuin die wij willen laten verwijderen. De stronk staat op een verhoogd stuk grond dat we nu eerst gaan afgraven. De stronk steekt ongeveer 50 cm boven de verhoogde grond uit. De grond wordt zo'n 60 cm afgegraven. De omtrek van de stronk is 130 cm. Kunt u mij een raming geven van de kosten en een datum wanneer dit gedaan kan worden?

Fundering en flagstones voor terras

Het leggen van een fundering en het zetten van flagstones voor een terras van 7 m2. Ook afvoegen.

Tuin afgraven en vullen met zand

Tuin afgraven en egaliseren. Vullen met 15cm zand ivm bestrating. Tuin volledig bereikbaar met machines of aanhangers.

Schutting met schade herstellen

Door stormschade is onze schutting omgewaaid. Dit betreft een houten schutting van ongeveer 9 meter. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen voor de verzekeringsmaatschappij.

Tuin afgraven en zand leveren

Voortuintje afgraven en ophogen met zand t.b.v. bestrating en kunstgras. Afmetingen tuin 7,5 x 4,5 meter. Met de auto te bereiken. Goed bereikbaar. Grond ook afvoeren graag.

Tuin aanleggen

Onze tuin van 65 m2 graag leeghalen. Daarna de tuin egaliseren en deels bestraten met daarbij een stukje gras. En schuttingen plaatsen. Aanschaf van de materialen regelen we zelf.

Tuin afgraven en grond leveren

Wij willen onze voortuin laten uitgraven en opnieuw met tuinaarde laten vullen. Er staat nu nog beplanting in. Dit moet gedeeltelijk afgevoerd worden en een klein gedeelte mag blijven staan en opnieuw geplant worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2.

Schutting opnieuw plaatsen

De schutting staat scheef en wil hem opnieuw laten plaatsen met in beton gestortte palen. Dus het gaat om demonteren en weer in beton plaatsen. We hebben een offerte nodig om de verzekering akkoord te laten geven. Het gaat om een 17 meter diepe tuin met 8 schuttingdelen. Telefonisch erg slecht tot niet bereikbaar ivm werk. Graag per mail.

Oude gazon vervangen en extra werk

Ik wil mijn oude gazon verwijderen en vervangen. Betreft 36-40 m2. In overleg wil ik overwegen om wat extra's in de tuin te gaan doen: onderhoud hegplant, verhogen van de tuin.

Tuinontwerp en aanleg met tuinhuis

Wij hebben een woonboerderij gekocht en deze opgeknapt. Nu is de tuin van ongeveer 250 m2 groot aan de beurt. Er is geel en zwart zand aanwezig. Wij maken graag een afspraak met een vakman om advies en mogelijkheden te ontvangen. Er dient bestrating en groen aangelegd te worden en eventueel een tuinhuisje geplaatst. Na het maken van het ontwerp dient deze ook uitgevoerd te worden.

Verwijderen en plaatsen schutting

Wij willen graag onze schutting verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Er is wel een hoogte verschil ook willen wij onze poort vervangen. Die zit in een hoek bij onze schutting vast aan onze garage. Bij elkaar ongeveer 14 meter. Inclusief het afvoeren van de oude schutting. Materialen voor de vakman.

Tuingedeelte afgraven, aanvullen en eventueel straten

Wij hebben in onze tuin een stuk van ongeveer 3 bij 3 meter dat afgegraven moet worden en gevuld mag worden met ophoog zand. In de rest van de tuin is al zand gestort door de vorige bewoner (zie foto). Doen jullie ook bestraten? Zand mag de vakman regelen, stenen regel ik zelf. De tuin heeft een achterom.