Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Arnhem of directe omgeving.

2809 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg nieuwbouw woning, permanent onderhoud aan daktuinen, afgraven en zand storten bij meerdere huizen, tuin opnieuw aanleggen voor gasten B&B, tuin opnieuw aanleggen, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin laten renoveren, tuin afgraven, gras leggen en schuttingen plaatsen, voor- en achtertuin aanpakken, vlonder en schutting aanleggen, tuin renoveren, tuinontwerp maken, tuin renovatie, beschoeiing en een vissteiger plaatsen, tuin aanleg en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Arnhem:

Waterbron slaan voor tuinberegening

Heeft het zin om een waterbron te laten slaan (gezien de kosten) voor een tuin van 100 m2. Zo ja, dan graag een offerte.

Ophogen tuin en oprit

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht waarbij de grond rondom het huis moet worden opgehoogd met ca 250 mm. Daarbij willen we de grond voor de oprit (groen in afbeelding) graag ophogen met gebroken puin, de grond onder het terras (6,5m breed, 4m diep: rood in afbeelding) met zand en de rest met tuinaarde (blauw in afbeelding). Wij zijn benieuwd naar de prijsindicatie en horen graag van u.

Boom verwijderen en afvoeren

Kunt u voor mij een offerte maken voor het verwijderen, uitfrezen en afvoeren van een boom. Deze boom is gelegen in Arnhem en ik ben de Voorzitter van de VvE. De vakman met de beste offerte kan op nog een klus rekenen betreft de tuinen van dit complex.

Tuin geheel laten leeghalen

Wij zoeken iemand die de tuin aan de zijkant van de woning wil leeghalen. Dit is inclusief de stenen en het grind van de voortuin (berg die op de foto te zien is). Oppervlakte betreft circa 15 m2.

Tuin renovatie

Gehele tuin renovatie

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk laten slaan voor een waterbron in de tuin. Puntstuk te gebruiken voor besproeien gazon en achtertuin. Diepte van de tuin is 22-24 meter, de breedte is 12 meter. Tuin is goed bereikbaar.

Vlonder met worteldoek aanleggen

Ik heb een kleine stadstuin van 25 vierkante meter en wil graag daar houten vlonders laten plaatsen. Wat zijn de kosten voor materiaal en aanleg van de tuin? Voorkeur gaat uit naar niet al te dure planken. Er liggen nu Waaltjes in en het is niet helemaal waterpas. Het gaat om de achtertuin en ik heb geen achterom.

Tuin bestraten en kunstgras aanleggen

Huidige bestrating weghalen, opnieuw bestraten plus kunstgras aanleggen (50 m2). Er is een achterom. 1 augustus krijg ik de sleutel.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Tuin afgraven +/- 50 m2 en weer ophogen met zand.

Tuinschutting laten plaatsen

Voor in mijn achtertuin zou ik graag een nieuwe schutting willen bestellen en laten plaatsen. Tevens zou de haag (die er nu staat) ook verwijderd moeten worden. Mijn schatting is ongeveer 25 meter maximaal aan schutting nodig. Ik heb een achterom.

Tuin afgraven en aanleggen

Nieuwbouw woning, tuin moet nog af gegraven worden en daarna volledig betegeld achtertuin is ongeveer 42m2 voortuin zelfde verhaal afgraven en betegelen/grind ongeveer 20m2.

Tuin uitgraven, afvoeren en nieuw zand storten

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een tuin van 5 bij 12 meter. De grond is redelijk vervuild door de afbouw van de vorige woningen. Het gaat om uitgraven rond de 20 cm en deels (waar kunstgras komt) iets minder. Aanvullen met nieuw, schoon zand. Het zand is redelijk vervuild.

Voor- en achtertuin leeghalen

Voor en achtertuin leeghalen. Egaliseren.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Wij willen graag de achtertuin van onze nieuwbouwwoning laten afgraven en de grond laten afvoeren. Eventueel ook van de andere buren. De tuin is goed bereikbaar met een graafmachine want er zijn nog geen schuttingen geplaatst.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Door storm heb ik schade aan ongeveer 5 schuttingen die beschadigd zijn door een omgewaaide boom. Ik zoek een partij die de oude schuttingen kan verwijderen en nieuwe kan plaatsen. Hier moeten ook nieuwe palen aan te pas komen. De schutting bevindt zich in de achtertuin, welke goed bereikbaar is.

Bestaande tuin renoveren

100 grint tegels weghalen en boom een 2 hout stukken (grens) een paar plantjes

Nieuwe voortuin realiseren

Ik wil graag een nieuwe voortuin realiseren. De tuin is leeggehaald als hovenier aan de slag gaat, deze moet wel geëgaliseerd worden. Aan materiaal hebben wij tegels 60 x 60 en plantenbakken 100 x 100

Tegels en grind in de voortuin plaatsen

Wij zouden graag een combinatie van grind en tegels in onze voortuin willen. Het oppervlak van de voortuin is 2.80 x 4.20 meter en bestaat uit aarde. Wij willen graag een oppervlakte van 0.90 x 2.80 meter bedekken met tegels en de rest grind. Wat zijn de kosten hiervan?

Tuin afgraven en egaliseren

De achtertuin dient te worden afgegraven en de grond afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden om daarna kunstgras er op te leggen. Het gaat om 16 m2 en de tuin is goed bereikbaar. Ik zou graag separaat de kosten voor het leggen van het kunstgras willen weten.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van 6 schuttingsdelen en een deur. Alle benodigdheden zijn al van voorzien.

Achtertuin aanleggen

Halle, Heb hier een achtertuin, ongeveer 60m2, moet helemaal aangepakt worden. Het is momenteel echt een regelwoud aan het worden, half tuin is al gestript, met stenen op een stapel. Heel graag als u alles van A tot Z voor mij kan doen, dus alles leeg halen tot leggen van nieuwe stenen. Wil graag 60 x 60 cm steen erin. Voor meer info, kunt gerust contact opnemen. Met vriendelijke groet,

Tuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 6 bij 11 meter. Hier dient het gras en de oude bestrating verwijderd te worden. Ook moet er een oude boomstronk weggefreesd worden. Er zal opgehoogd en geëgaliseerd moeten worden en daarna bestraat. Dit zal ongeveer 6 bij 10 meter zijn, zodat de border blijft bestaan. De tuin heeft een achterom.

Hoge conifeer verwijderen en afvoeren

In onze achtertuin staat een hoge conifeer, 4 a 5 meter hoog. Deze conifeer is te groot, wordt bruin en valt bijna uit elkaar. We zoeken iemand die deze kan verwijderen en afvoeren.

Grond en zand afvoeren

Ik ben op zoek naar een bedrijf of iemand om grond / zand uit mijn tuin af te voeren. Naar schatting gaat het om in totaal ongeveer 5 kubieke meter. De achtertuin heeft een achterom.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil een deel van de voortuin laten uitgraven. Dit deel zal ongeveer 7 bij 2.50 meter zijn en hier moet 20 cm afgegraven worden. De grond wil ik door de vakman laten afvoeren.