Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin leeghalen en geschikt maken voor beplanting:

Tuin leeghalen en geschikt maken voor beplanting

De voortuin is ongeveer 25 m2 groot. Hier staan nu buxussen in, een treur den en wat struikje en grind. Het grind dient verwijderd te worden en bewaard, het groen moeten worden verwijderd en afgevoerd. De tuin dient als hij leeg is te worden geëgaliseerd. Er moeten dan met zwarte of antraciete kleurige betonblokken een bak gemaakt worden in een U-vorm van 40 cm hoog en 60 cm diep waarin rode Berberis als heg geplaatst gaat worden. De lengte van deze bak is ongeveer 10 meter. Daarna moet het grind terug geplaatst worden en aangevuld.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin leeghalen en geschikt maken voor beplanting uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Tuin leeghalen (veel onkruid) en bestraten

Tuin leeghalen en egaliseren

In mijn tuin moet het onkruid worden verwijderd en de grond worden geëgaliseerd. Het betreft een vrijstaande- nieuwbouwwoning welk goed bereikbaar is. Het betreft een tuin van ongeveer 900 m2. Gras zaai ik vervolgens zelf.

Terrastegels leggen

Van de tuin wil ik 35 m2 bestraat hebben. Tegels, keramische terrastegel van 60 x 60 x 2 cm, heb ik al aangeschaft en komen eind deze week binnen. Het ophogen en leeghalen van de tuin doen we zelf. Het zal gaan om het egaliseren en leggen van de tegels. Het liefst z.s.m.

Tuin leeghalen, egaliseren en tuinafval afvoeren

Achtertuin van ongeveer 12 x 6 meter, en voortuin van ongeveer 4 x 3 meter zijn jarenlang niet onderhouden. Wij willen graag de tuin leeghalen, egaliseren en alle tuinafval/struiken afvoeren. Tuin heeft een achterom, maar dit is een soort brandgang. Moet netjes ogen voor de verkoop.

Tuin leeghalen en bestraten

Wij willen het gras, de planten en huidige stoep tegels weghalen en alles laten bestraten. Het gaat om ongeveer 160m2.

Achtertuin aanleggen

Wij gaan de achtertuin zelf leeghalen. Hierna moet er eventueel opgehoogd worden. Er zal een deel van 5 bij 6 meter bestraat moeten worden met grote tegels, een deel van 4 bij 6 kunstgras met daar tussen een looppad van stenen naar achter. Als laatste zal er een deel van 2 bij 6 meter houten vlonder gelegd moeten worden. De tuin is alleen te bereiken via de woning. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Tuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik wil graag dat mijn tuin, 74 m², 13,50 meter diep en 5,5 meter breed, wordt leeggehaald, de ode bestrating en grind eruit, 1 struik waarvan de wortels er nog uit moeten, tuinafval en stenen mogen allemaal weg. Daarna wil ik 2 stukken van de tuin weer bestraat hebben en 1 stuk met gras, of zover klaargemaakt dat er gras gezaaid kan worden. De achtertuin is goed bereikbaar en ik denk dat er niet opgehoogd hoeft te worden. De tegels zullen wij bij de Gamma bestellen.

Tuin leeghalen, egaliseren en tuinafval afvoeren

In eerste instantie moet onze voor- en zijtuin leeggehaald en geëgaliseerd worden. Daar staan nu nog diverse planten, struiken en grassen in. Deze moeten afgevoerd worden. De zijtuin is circa 200 m2 en de voortuin 70 m2. Graag ontvang ik een offerte voor de kosten.

Sierbestrating aanleggen en schuttingen plaatsen

Ik wil graag sierbestrating laten aanleggen ong, 75 m2 en shuttingen laten plaatsen ong. 18 meter. Houten schutting met betonpalen en onderkant. Ik denk ook zand ophogen. Tegels of stenen maakt niet veel uit, wil wel graag iets lichtgrijs. Kan de tuin evt. Zelf leeghalen, liggen nu tegels in en klimop aan/om de schutting en og tuinhuisje. Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om ook de tuin leeg te laten halen. Met vriendelijke groet, R Engelhart

Voortuin leeghalen en afvoeren

We hebben beuken heg, kiezelstenen en siergras in onze voortuin, maar hier willen we allemaal vanaf. Alleen voetpad naar voordeur en voor het huis mag blijven. Bijgevoegd zijn foto's van hoe het er nu uit ziet. Oude materialen moeten ook afgevoerd worden. De tuin is ongeveer 4.5 x 4 meter.

Partners

Partners van Casius