Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin leeghalen en geschikt maken voor beplanting:

Tuin leeghalen en geschikt maken voor beplanting

De voortuin is ongeveer 25 m2 groot. Hier staan nu buxussen in, een treur den en wat struikje en grind. Het grind dient verwijderd te worden en bewaard, het groen moeten worden verwijderd en afgevoerd. De tuin dient als hij leeg is te worden geëgaliseerd. Er moeten dan met zwarte of antraciete kleurige betonblokken een bak gemaakt worden in een U-vorm van 40 cm hoog en 60 cm diep waarin rode Berberis als heg geplaatst gaat worden. De lengte van deze bak is ongeveer 10 meter. Daarna moet het grind terug geplaatst worden en aangevuld.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin leeghalen en geschikt maken voor beplanting uit heel Nederland:

Achtertuin opnieuw bestraten

Wij willen graag onze tuin opknappen. Onze tuin bestaat nu uit een verzameling stoeptegels, grindtegels en cobblestones. Dit zou verwijderd moeten worden en opnieuw bestraat met bijvoorbeeld waalformaat klinkers. De tuin is ongeveer 6 bij 6,5 meter. Hier en daar willen we een opening voor wat groenaanplant. Het gaat ons in eerste instantie om een indicatie van de prijs voor het leeghalen, uitvlakken en opnieuw bestraten. De huidige berging moet blijven staan. Omdat het gaat om een indicatie graag per email reageren.

Tuin ophogen

Wij willen graag onze tuin 50cm opgehoogd hebben, de tuin is 5,5x11 meter. Het liefst zouden we ook de schuttingen mee omhoog hebben. De tuin is erg verzakt en wij zelf hebben dit huis sinds een jaar. Het leeghalen van de tuin kunnen wij zelf doen (misschien kan het zand over de oude tegels heen? ) en tegels leggen kunnen wij ook zelf. Het beste is als het opgespoten kan worden ivm met de hoeveelheid zand. Ik heb mij laten vertellen dat er ongeveer 30m3 zand in gaat. De vlonder die u op de foto ziet, willen wij eruit hebben en dan het zand zo hoog als dat hebben. Graag verneem ik uw prijsopgave.

Achtertuin bestraten

De tuin is 65 vierkante meter. Tuin leeghalen (tegels en struiken), er zijn geen bomen. Egaliseren en bestraten met goedkope of middelmatige steen. Schuur en zwarte schutting haal ik zelf weg. Graag een all-in prijs. Via de zijkant van het hoekhuis is de tuin toegankelijk.

Tuin volledig leeg laten halen

Bestaande tuin leeghalen. Daar zitten nog planten, tegels en coniferen in. Het gaat om 50 vierkante meter. Hiervan 75 cm afgraven en opvullen met 20 cm geel zand. Er komt namelijk een aanbouw. Daarnaast 60 vierkante meter 20 cm afgraven en 20 cm zand opvullen, hier komt bestrating. Ook nog 40 vierkante meter 20 cm afgraven en 20 cm opvullen. Tot slot een pad van 1,5 meter bij 20 meter 15 cm afgraven en opvullen. Graag een aantal bestaande planten/coniferen afvoeren. Graag even langskomen, je kan volgende week al beginnen. Allemaal goed bereikbaar, schutting wordt eruit gehaald, het liefst een goed gespecificeerde offerte.

Tuin leeghalen en afgraven

Wij willen onze tuin van ongeveer 50 m2 laten leeghalen en een stukje laten afgraven voor het storten van zand. Ongeveer een derde van de tuin is bestraat met grindtegels van 60 x 40 cm en de rest is aarde. De achterrand bestaat uit coniferen die we er ook uit willen hebben. Die zitten diep in de grond over een lengte van 5,6 meter. Het gaat om een stuk of zeven/acht coniferen. Ze zijn al behoorlijk kaal en dood, dus dat scheelt.

Voortuin leeghalen en Beukenhaag aanplanten

1. De huidige beplanting verwijderen en de grond gebruiksklaar maken voor aanleg van een nieuwe aanleg tuin. 2. Aanplanten van een beukenhaag (bladhoudend), ongeveer 15 meter lengte van de haag. De tuin is circa 6 x 4 meter en nog een stuk langs het huis, circa 4 meter nog.

Tuin leeghalen en egaliseren

Terrastegels, grasmat en boomstronken uit de tuin halen, ophogen van grond en egaliseren van grond. (Graaf)machines zouden via huis/garage of over een brede sloot heen moeten. Het betreft 40 á 50 vierkante meter oppervlakte en is dus lastig bereikbaar. Eventueel ook het plaatsen van de nieuwe tegels die uitgezocht worden door de bewoners zelf. Is alleen maar mooi meegenomen als er ook andere dingen geplaatst kunnen worden als overkapping e.d. in de nieuwe tuin.

Tuin leeghalen en deels bestraten

De hele tuin moet opnieuw aangelegd worden, hiervoor moet eerst de tuin leeggehaald worden. En deels bestraat en deels met grind. Ongeveer 42 m2 bestraat met tegels 60 x 60 cm, 50 m2 met grind, inclusief pad van 6 meter met tegels 60 x 60 cm. Overige werkzaamheden komen later of doen we zelf.

Tuin leeghalen, gras leggen en betegelen

Onze tuin is flink begroeid. Wij zouden graag alle planten er uit willen. Daarna willen wij 25 vierkante meter gras aan het eind van de tuin laten aanleggen (5 x 5 meter). Over de rest moeten tegels worden gelegd. De afmetingen van de tuin: 8,5 meter breed en 11 meter lang. De klant wil alleen de tegelkeuze met de vakman bespreken.

Oude tuin vernieuwen

Ik wil een aantal dingen gedaan hebben voor mijn tuin van ongeveer 105 m2 waar ongeveer 70-80 meter over van zal blijven: - Leeghalen van de tuin - Grondwerkzaamheden - Bestraten met betontegels - 2 borders op grondniveau - Aanplanten met jonge beplanting - Extra: douglas afscheiding

Partners

Partners van Casius