Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen na verwijderen coniferen:

Schutting plaatsen na verwijderen coniferen

Verwijderen van 20 coniferen en plaatsen schutting.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen na verwijderen coniferen uit heel Nederland:

Schutting verstevigen en-of opnieuw plaatsen

Ik wil de bestaande schutting opnieuw plaatsen (is in augustus 2017 al gedaan), maar na de 2 westerstormen in januari weer ontzet. Deze is ongeveer 10 meter lang. Eventueel verstevigen met beton. Daarnaast ook gelijk in de achtertuin de 2 schermen en 1 poort meenemen. Dit is ongeveer 4.60 meter, dit moeten wel nieuw. Ik heb een vrijblijvende offertes nodig i.v.m. de verzekering. De tuin heeft een achterom die op een pad uitkomt.

Schutting plaatsen

De klant wil graag een schutting met 7 palen van 2,70 meter waarvan 60 centimeter de grond in moet gaan en 6 panelen van 1 meter 80. De klant gaat zelf alles aanschaffen en zorgt ervoor dat de spullen op tijd aanwezig zijn. De nieuwe schutting moet naast de schutting van de buren worden geplaatst met een tussenruimte van 50 centimeter. Er moeten tevens 6 palen in de grond met stelbeton worden gemaakt, dit is voor een Pergola (druif).

Schutting van schuttingdelen plaatsen in de tuin

Ik zou graag 3 schuttingdelen 180 x 180 centimeter of van 200 x 180 centimeter laten plaatsen. Wij zullen zelf zorg dragen voor de verwijdering van de huidige schuttingen. De palen moet ook door de vakman worden geslagen.

Schuttingreparatie

Schutting reparatie door 4 palen te plaatsen.

Schutting laten plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een schutting, bestaande uit 1 recht stuk van 10 schuttingdelen (ca. 19,2 m1.). Indien mogelijk graag een offerte incl. 10 schuttingdelen (Jumbo Toog van €44,95/st. ) en bevestigingsmaterialen.

Drainage in de achtertuin aanbrengen

Ik en eventueel mijn buren (afhankelijk van de kosten) willen een drainage systeem laten aanleggen, voordat we een schutting plaatsen op de grens. De tuin van mij is 19 m2 (naast een veranda van 21 m2) , die van de buren 40 m2. Ik vermoed dat er een laag water-ondoordringbare klei moet worden afgegraven, en een nieuwe laag moet worden gestort. Graag de prijs voor mij en de buren apart vermelden, want dat bepaalt mede of de buren meedoen. Mijn regenpijp is langs de veranda enigszins moeilijk te bereiken (zit aan de kant van de andere buren), die van de buren prima. Eventueel een indicatie voor de kosten van het plaatsen van een schutting, indien mogelijk.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Vijf panelen 180x180 inclusief palen.

Nieuwe tuinschermen laten plaatsen

Door de storm van 18 januari moeten 5 schermen van 180 breed geplaatst worden en een stukje scherm van 31, 5 cm met palen ertussen. Het is een aaneengesloten schutting. Graag wil ik dit laten doen. Kan de bestaande omgewaaide schutting door jullie verwijderd Worden?

Schutting laten plaatsen

Schutting aanleggen door monteur. Schutting van het merk wales 180 keer 180 cm 57 aantal planken

Stormschade aan schutting repareren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor onderstaande werkzaamheden inclusief materiaal Werkzaamheden (Zie bijlage foto): Er zijn 4 houten palen afgebroken , het gaat om hardhouten palen , De afgebroken deel moet uit de grond en de nieuwe palen moeten in de grond en met cement vastzetten. Er is 1 scherm gebroken nr5 op de foto , die moet of gemaakt worden of een nieuwe scherm plaatsen als er nog hetzelfde scherm gekocht kan worden Een ander scherm is gebarsten maar niet helemaal gebroken Opruimen van de oude palen en afvoeren van alle overgebleven hout

Partners

Partners van Casius