Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Apeldoorn of directe omgeving.

1791 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Apeldoorn:

Waterput slaan of spuiten

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput. Voor het besproeien van de tuin.

Omgewaaide schutting laten herstellen

Ik wil mijn schutting laten herstellen na stormschade. De schutting bestaat uit 9 panelen, waarvan er 2 panelen zijn losgewaaid. De schutting dient niet vervangen te worden.

Schuttingdelen vervangen

Ik wil mijn schutting laten vervangen, kleine 20 meter recht toe, recht aan. Bij elkaar ongeveer 13 a 14 schuttingdelen, zonder poort. Werkzaamheden inclusief voorwerk en afvoeren.

Gazon verwijderen en split aanbrengen

Ik wil graag het gazon laten verwijderen en afvoeren. Hierna moet de oppervlakte verhard worden met puin met daarboven op Hollands split, zodat er een auto opgezet kan worden. De oppervlakte is ongeveer 18 m2.

Hekwerk in de tuin plaatsen

Wij zijn van plan om van de zomer een houten tuinschutting plaatsen. Het betreft in totaal 8,50 meter breed en 12,50 meter lengte. Over de lengte staan coniferen en een vijver maar die zullen wij zelf eruit halen. En de breedte 2 appelbomen, deze blijven staan. Wij zijn benieuwd wat de kosten hiervoor zijn om een schutting te laten plaatsen door een vakman. Wij zullen zelf zorg dragen voor al het materiaal.

Tuin egaliseren voor straatwerk

De tuin egaliseren voor siertegels.

Tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van onze nieuwbouwtuin. De tuin is ongeveer 5 bij 10 meter. Wij hebben interesse in een tuin met een terras en wellicht een kleiner terras. Of een loungeplekje. Liefst geen gras en geen grote stukken tuin. Gebruik van meerdere materialen zoals hout en steen. Misschien rechthoekige bakken met bamboe. Eventueel een mooie boom.

Aarde en grind laten afvoeren

Vanuit de tuin hebben de 1.4 m3 gemengd grind verwijderd. Graag wil ik het laten ophalen. Het is nu verpakt ik kleine plastic zakken. Ik zou het kunnen overstorten in bijvoorbeeld 'bigbags' en door u laten ophalen. Het gaat om diverse soorten grind dat uit de tuin komt.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Er staat nu niets. Het is aan een kant van de tuin: een of twee schermen en een deur. Kunt u de materialen mee aanbieden?

Tuingrond vervangen door zand

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de achtertuin aangelegd moet worden. In eerste instantie gaat het om het afgraven, afvoeren en storten van zand van een oppervlakte van circa 80 m2. Afhankelijk van de kosten is het ook de bedoeling om daarna de tuin deels te laten bestraten. Ik ben benieuwd naar de kosten en de tijdsduur van het afgraven, afvoeren en ophogen met zand. Ook ontvang ik graag een indicatie van de kosten voor het eventueel aanleggen van de bestrating met tegels van het formaat 60 x 60 cm van een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Graag ontvang ik een indicatieve offerte van de te verwachten kosten, bij voorkeur via mail.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Tuin 40 m² (gazon) 15 cm afgraven, grond afvoeren en voorzien van 10 cm zand. Tuin is vrij toegankelijk vanaf straatzijde.

Grote boom verwijderen

In de achtertuin staat een boom van ruim 10 meter hoog. Deze boom willen wij graag laten rooien. De tuin is goed te bereiken, echter staat er bij boom een schuur in de buurt. Het groen dient te worden afgevoerd.

Schuttingen en hekjes plaatsen

Ik wil 2 of 3 schuttingen laten plaatsen en daarnaast 2 of 3 lage hekjes met een poortje. Kan dat en hoeveel kost dat. Dan als aparte berekening zou ik willen weten wat het kost om 10 bamboematten te laten plaatsen. Er is al een raamwerk van een klimop die gebruikt kan worden. Het betreft een goed toegankelijke achtertuin.

Tuin egaliseren en van bestrating en gras voorzien

In de achtertuin ligt er nu voornamelijk zand. Dit dient te worden geëgaliseerd zodat er gras gelegd kan worden, een looppad aangelegd en een border met beplanting. De tuin is ongeveer 70 m2 groot en goed bereikbaar via een poortdeur.

Trampoline in laten graven

Wij willen een trampoline met een diameter van 380 cm in laten graven. Kuil moet diameter van 340 cm hebben en in het midden 75 cm diep zijn. Het zand moet worden afgevoerd.

Schuttingen van Karwei plaatsen

Het gaat om vervangen van een schutting van ongeveer 32 meter : ongeveer 18 houten schuttingen van 180 x 180 cm. Graag een offerte van alleen de plaatsingskosten. Optioneel is voorwerk en afvoeren van materialen.

Palen als fundering in de grond aanbrengen

Palen in de grond als fundering voor vlonder terras achter in de tuin

Budget schutting plaatsen

Wij hebben geen schutting in de tuin. Wij huren het tijdelijk, en willen graag een goedkope schutting laten plaatsen. Het gaat om 20 meter, zonder deur, helemaal recht. Kunt u mij een prijs hiervoor geven inclusief plaatsen. Geen voorwerk nodig.

Tuin met zand afgraven en met aarde aanvullen

Stuk van ca 35 m2 geel zand 15 cm afgraven en afvoeren. Dan weer aanvullen met zwart zand voor de aanleg van een gazon. Tuin is goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen tussen mijn woonhuis en stenen schuur. De lengte moet 4 meter zijn. Er komt geen poort. Ik wil een simpele schutting.

Tuin leeghalen en geschikt maken voor beplanting

De voortuin is ongeveer 25 m2 groot. Hier staan nu buxussen in, een treur den en wat struikje en grind. Het grind dient verwijderd te worden en bewaard, het groen moeten worden verwijderd en afgevoerd. De tuin dient als hij leeg is te worden geëgaliseerd. Er moeten dan met zwarte of antraciete kleurige betonblokken een bak gemaakt worden in een U-vorm van 40 cm hoog en 60 cm diep waarin rode Berberis als heg geplaatst gaat worden. De lengte van deze bak is ongeveer 10 meter. Daarna moet het grind terug geplaatst worden en aangevuld.

Schutting leveren en plaatsen

Door de storm een paar weken terug is een deel van onze schutting omgewaaid. We willen graag voor een stuk van 12,65 meter een complete nieuwe schutting laten leveren en plaatsen. Dit is inclusief poort van 110 cm. Gaat om een hout-beton schutting. De oude schutting moet ook verwijderd en afgevoerd worden.

Schutting met stormschade herstellen

Bij deze vraag ik een gratis offerte voor de verzekering, stormherstelschade, de schutting hangt scheef. Er zijn 3 palen geknapt en er zullen zeker 3/4 schuttingdelen vervangen moeten worden. Ze zijn ongeveer 2 bij 2 meter qua afmeting. Er kan contact opgenomen worden voor het maken van een afspraak om het werk te komen bekijken. Graag hoor ik het van u. Ik wil geen borgstelling betalen. Goed toegankelijke tuin.

Schutting van steigerhout opnieuw plaatsen

Mijn schutting van 9 m lang 2 m hoog van steigerhout is omgewaaid, en moet opnieuw weer geplaatst worden. Ik kan dit niet zelf, dus mijn vraag, wat zou mij dit ongeveer gaan kosten. Zie bijlage.

Vervangen van twee schuttingpalen

Door de storm is de paal waar de schuttingdeur aan vast zit, losgeraak uit de grond. Deze zal opnieuw in de grond moeten worden vastgezet. Ook is er een paal (tussen twee schuttingdelen onderaan gebroken. Deze paal zal vervangen moeten worden.