Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Apeldoorn of directe omgeving.

1807 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, tuin egaliseren en bestraten, tuin ophogen, bestraten en stenen plantenbakken realiseren, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Apeldoorn:

Waterbron slaan

Graag ontvang ik van u een offerte om een grondwaterbron te boren/slaan op onze locatie (7326TH). ik heb gelezen dat het vanwege een leem/veen laag hier richting de 10 á 15 meter diep moet maar hoor graag van u of dat waar is en waarmee u wilt boren etc. Onze locatie is goed bereikbaar met (groot) materieel. Woonwijk maar aan de tuinkant kan tot schuttingbreedte (180cm) doorgang gemaakt worden naar de boorlocatie. Graag een offerte buis,filter,zand etc tot aan het maaiveld.

Apenboom kappen en afvoeren

De apenboom is ongeveer 6 meter hoog. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar. Het gaat om het kappen van boom en afvoeren van het groen afval.

Waterbron slaan + pomp

Graag een offerte voor het maken van een waterbron + pomp en koppelingen zodat ik direct een slang kan aankoppelen tuin is ongeveer 600 m2.

Tuin voorzien van kunstgras

Ik wil het oude gewone gras laten verwijderen en afvoeren, en ongeveer 20 m2 kunstgras plaatsen. Vierkant stuk dus makkelijk leggen.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput in mijn tuin voor het besproeien. Tuin is circa 175 m2. Pomp graag optioneel aanbieden. Graag ook advies over (on)mogelijkheden.

Cortenstaal aanleggen

Plaatsen jullie ook cortenstaal (kantopsluiting) Wij hebben in de hoek vd tuin een een stuk grond en willen dit in 3 vakken (halve circels)verdelen op deze manier. Ik heb uitgerekend dat we ongeveer 30 m2 aan cortenstaal nodig hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn

Kunstgras laten leggen

We hebben een stuk gras in de tuin (34 m2) liggen wat we graag zouden willen vervangen voor kunstgras. Mag ik aub een offerte zowel inclusief als exclusief het afvoeren van het oude materiaal?

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn 250m2 achtertuin egaliseren. Deze is door vorige bewoners jaren verwaarloosd. En het puin afvoeren. Ik ontvang graag een offerte.

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 boomstronken verwijderen. Ik zou wel eerst willen weten wat het kost om 1 boomstronk te verwijderen. Ik hoor het graag!

Ring- en tuin drainage aanleggen

Wij hebben enorme plassen in de tuin en bij hevige regenval water in de kelder. Langs de zijkant van het huis hebben wij reeds getracht de grond af te graven en 'slechte harde' grond eruit te halen, helaas zonder resultaat. Drainage lijkt nu de enige en juiste oplossing. Het zal gaan om ongeveer 15 strekkende meters rond een 2 onder 1 kap woning. Wij zouden graag in contact komen met een hovenier die een goede beoordeling kan maken en op basis daarvan een offerte kan aanbieden.

Nieuwe schutting

De schutting op de foto is te hoog en voldoet niet aan onze smaak. Kunnen jullie die vervangen met een schutting met horizontaal kwalitatief hout en zonder beton paaltjes? Hij moet ongeveer 6,5 meter lang worden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Coniferen en snoeiafval verwijderen

Ik wil een deel van mijn Coniferen verwijderen. Het betreft 5 meter breed en 3 meter diep. Het gaat om ongeveer 20 coniferen van 2.50 meter hoog.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil 6 coniferen laten verwijderen. De coniferen zijn 5 meter hoog. De stam is ongeveer 20 cm. Het afval mag ook afgevoerd worden.

Vijver dempen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het dempen van een vijver. Het zal gaan om 4 a 5 m2. Verder zouden wij een grasveld willen laten aanleggen maar hebben nog geen ideeën hoe of wat er mogelijk is. Wellicht kunt u ons helpen met het geven van advies?

Achtertuin afgraven, nieuw zand plaatsen en bestraten

Ik ben op zoek naar iemand die in mijn achtertuin 24 m2 zand met een diepte van circa 15 cm kan vervangen met nieuw zand. Dit zand dient afgevoerd te worden. Na het vervangen van het zand moet het oppervlak opnieuw bestraat worden.

Gras verwijderen uit de tuin

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen en afvoeren van gras in de voortuin. Daarnaast gaat het ook om frezen en omspitten. Wellicht ook het storten van schone tuinaarde. De totale oppervlakte is 50 m².

Waterput slaan of spuiten

Ik wil graag een bron laten slaan. De waterput heeft als doel het sproeien van de tuin. De buurman heeft recent een bron laten slaan en de diepte daar is ongeveer 10 meter. De bron moet in de achtertuin komen en is niet bereikbaar voor groot materieel.

Heg laten snoeien

Onze heg (Berberus Juliane) is in totaal 25 meter lang en wordt te groot. Hij loopt voornamelijk langs de weg. De heg is nu ongeveer 140 cm hoog en 80-90 cm breed. Ik zou hem graag op 120 cm hoog en een stuk smaller willen hebben.

Waterput in de tuin slaan

Voor de beregening van de tuin willen we een grondwaterput laten slaan en bijbehorende pomp installeren. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit. De achtertuin is goed bereikbaar vanaf de weg en kan via een brede poort worden benaderd. Graag prijsopgaven voor bovengenoemde werkzaamheden en materialen. De tuin is 500 m2.

Zwemvijver aanleggen

Ik wil een zwemvijver van 3 meter en 7 meter lang en 1,5 meter diep. Ik heb al een zandfilter met buizen en toebehoren thuis liggen. Hoever gaat het me kosten?

Coniferen rooien en afvoeren

Het gaat om het rooien en afvoeren van de coniferen haag van 4.50 bij 2.25 meter. Het puin moet worden afgevoerd.

Puls voor grondwater laten slaan

Ik zou graag een grondwater puls willen laten slaan. Dit voor een vrij grote achtertuin. Grondwater wordt gebruikt voor beregening/sprinklersysteem et cetera. Betreft een zandgrond met het grondwater pijl op een meter of 3.50 tot 4.50. Graag een prijs en eventueel een termijn van werkzaamheden. Werkzaamheden betreffen enkel een puls slaan en leiding uiteraard. De tuin is goed, via een dubbele poort, bereikbaar.

Waterput slaan of spuiten

Ik wil graag een waterput laten slaan voor de beregening van mijn tuin (particulier). Wat zijn de kosten hiervoor? Tuin is goed toegankelijk. Vrijstaand huis.

Waterput slaan of spuiten

In mijn achtertuin wil ik graag een eigen waterput hebben, inclusief slaan, pomp en kraan. Ik heb geen vergunning nodig hiervoor. Het grondwater is niet zo diep.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik heb een schutting nodig met een lengte van 6,5 meter. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor mijn verzekering in te dienen. Ik heb gekozen een schutting van 180 x 180cm en met de prijs van 55,95 euro.