Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Apeldoorn of directe omgeving.

1808 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, afgraven en aanvullen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Apeldoorn:

Mispelboom verhuizen en opnieuw planten

We willen graag onze mispel boom verplaatsen naar onze nieuwe tuin. Afstand ongeveer 4 kilometer. Boompje staat er 10 jaar.

Drainage achter garage aanleggen

Achter onze garage loopt het water niet goed af, waardoor er vocht in de muren optrekt. Graag willen we hier een drainagebuis langs leggen en moet de bestaande regenpijp iets verlengd/verlegd woeden zodat het water goed kan weglopen de tuin in. De garage is ongeveer 12 m diep.

Grote kastanjeboom verwijderen

Gaat om kastanje boom van ongeveer 15 meter hoog Graag een rekening opgaaf met stobbe en zonder stobbe weg halen. En het hout van de boom verkopen we eventueel aan u wat dan van de prijs afgaat. Ik hoor graag wat dit gaat kosten. Vergunning is aangevraagd.

Nieuwbouw tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Ik wil een nieuwbouw tuin 10-15 cm laten afgraven, dit vervolgens egaliseren en bestraten. 10-15 cm afgraven= 38 m2 aanvullen met (breker/straat)zand = 38 m2 egaliseren & bestraten= 24 m2 (Overige vierkante meters worden afgedekt met kunstgras. Tegels worden door mij aangeleverd, betreft 60 cm x 60 cm tegels.

Coniferenhaag verwijderen en plaatsen schutting

De coniferen haag erfafscheiding is 10 meter lang en deze zou ik van de carport willen laten verwijderen en vervangen voor een schutting met gaaspanelen. Gaaspanelen moeten tijdelijk zicht dicht gemaakt worden bijvoorbeeld met bamboematten. Aanplanten buitenzijde bamboematten met hedera (klimop). Timing van het verwijderen van de coniferen: als de palen in de grond kunnen hoeven de wortels er niet in het geheel uit, als het een en ander tot op maaiveldhoogte glad is. Graag opnemen in de offerte de afvoer van de oude coniferen en leveren en plaatsen van de schutting. Leveren en planten hedera eventueel optioneel opgeven. Hoogte carport hemelwaterafvoergoot is 2.40 meter, de hoogte van de schutting is ongeveer 2.20 meter. Graag een offerte voor de totale kosten.

Tuin afgraven en bestraten

Wat kost het om 22 m2 oud gras te laten verwijderen en op te laten vullen met wit zand en bestraten. Tegels 60x40, in overleg wie dat levert.

Tuin nieuwbouwwoning afgraven en wit zand storten

De tuin van onze nieuwbouwwoning afgraven en voorzien van witzand voor aanleggen van bestrating. Gaat om ongeveer een tuin van 5 bij 7.

Boom kappen en tuin leeghalen

Ik wil een middelgrote boom kappen en de tuin leeghalen (kaalslag) casu quo bouwrijp maken van kavel. bij de boom is makkelijk bij te komen, als ik de hekken tijdelijk weghaal. De kavel is 550 m2, maar er zijn nog geen duidelijke grenzen, dus de precieze afmetingen weet ik nog niet. Er is 150 m2 bebouwd. Graag ook afvoeren, op het hout van de eikenboom na, deze is van de buurman. Bel mij even naar welk mail adres ik foto's kan doorzetten lukt mij niet vanaf deze pc.

Egaliseren en bestraten van een tuin en schutting plaatsen

Mijn tuin moet eerst geëgaliseerd worden, daarna wil ik graag gedeelte bestraten en gedeelte kunstgras aanleggen. En een schutting plaatsen met een deur ongeveer 7 meter aan 1 kant, en een poort van 1 meter ongeveer schutting van 1 meter, met een hoogte van 1,80 meter. Ongeveer 35m2 oppervlakte van de tuin.

Tuingrond laten afvoeren en zand aanvoeren

Graag oud tuinzand afvoeren (6 m3) en nieuwe straatzand/ophoogzand aanvoeren (6 m3) voor het leggen van terras. Het is de bedoeling dat de vakman het nieuwe zand ook levert.

Waterput slaan in de tuin

Ik zou graag voor onze tuin (300 m2) een put laten slaan/boren. zou u mij een prijsopgave kunnen maken voor zowel het boren, als de pomp en toebehoren? De tuin is bereikbaar via een brandgang en via de garage.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Oude grasveldje en grond afgraven en afvoeren ten behoeve van nieuw terras en kunstgras. Tuin is ongeveer 8 bij 7 meter. De tuin is via een tuinpoort van ongeveer 1 meter te bereiken.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een waterput laten slaan voor het beregenen van onze tuin. We wonen in Apeldoorn en de tuin is ongeveer 400 m2 groot. Er is een tuindeur aanwezig.

Boomstronk verwijderen

Dicht tegen een gemetselde muur staat een boomstronk van ongeveer 50 cm hoog. De stronk dient inclusief wortels te worden verwijderd.

Vijverfolie plaatsen in bestaande vijver

Ik zoek een hovenier die een reeds uitgegraven vijver met aan beide kanten een plateau kan voorzien van folie. De vijver is 500 bij 140 cm groot en 200 cm diep. De vijver is momenteel leeg. De achtertuin is goed bereikbaar.

Waterbron slaan

Graag ontvang ik van u een offerte om een grondwaterbron te boren/slaan op onze locatie. Ik heb gelezen dat het vanwege een leem/veenlaag hier richting de 10 á 15 meter diep moet maar hoor graag van u of dat waar is en waarmee u wilt boren etc. Onze locatie is goed bereikbaar met (groot) materieel. Woonwijk maar aan de tuinkant kan tot schuttingbreedte (180 cm) doorgang gemaakt worden naar de boorlocatie. Graag een offerte buis,filter,zand etc tot aan het maaiveld.

Apenboom kappen en afvoeren

De apenboom is ongeveer 6 meter hoog. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar. Het gaat om het kappen van boom en afvoeren van het groen afval.

Waterbron slaan + pomp

Graag een offerte voor het maken van een waterbron + pomp en koppelingen zodat ik direct een slang kan aankoppelen tuin is ongeveer 600 m2.

Tuin voorzien van kunstgras

Ik wil het oude gewone gras laten verwijderen en afvoeren, en ongeveer 20 m2 kunstgras plaatsen. Vierkant stuk dus makkelijk leggen.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput in mijn tuin voor het besproeien. Tuin is circa 175 m2. Pomp graag optioneel aanbieden. Graag ook advies over (on)mogelijkheden.

Cortenstaal aanleggen

Plaatsen jullie ook cortenstaal (kantopsluiting) Wij hebben in de hoek vd tuin een een stuk grond en willen dit in 3 vakken (halve circels)verdelen op deze manier. Ik heb uitgerekend dat we ongeveer 30 m2 aan cortenstaal nodig hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn

Kunstgras laten leggen

We hebben een stuk gras in de tuin (34 m2) liggen wat we graag zouden willen vervangen voor kunstgras. Mag ik aub een offerte zowel inclusief als exclusief het afvoeren van het oude materiaal?

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn 250m2 achtertuin egaliseren. Deze is door vorige bewoners jaren verwaarloosd. En het puin afvoeren. Ik ontvang graag een offerte.

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 boomstronken verwijderen. Ik zou wel eerst willen weten wat het kost om 1 boomstronk te verwijderen. Ik hoor het graag!

Ring- en tuin drainage aanleggen

Wij hebben enorme plassen in de tuin en bij hevige regenval water in de kelder. Langs de zijkant van het huis hebben wij reeds getracht de grond af te graven en 'slechte harde' grond eruit te halen, helaas zonder resultaat. Drainage lijkt nu de enige en juiste oplossing. Het zal gaan om ongeveer 15 strekkende meters rond een 2 onder 1 kap woning. Wij zouden graag in contact komen met een hovenier die een goede beoordeling kan maken en op basis daarvan een offerte kan aanbieden.