Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Apeldoorn of directe omgeving.

1792 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Apeldoorn:

Ring- en tuin drainage aanleggen

Wij hebben enorme plassen in de tuin en bij hevige regenval water in de kelder. Langs de zijkant van het huis hebben wij reeds getracht de grond af te graven en 'slechte harde' grond eruit te halen, helaas zonder resultaat. Drainage lijkt nu de enige en juiste oplossing. Het zal gaan om ongeveer 15 strekkende meters rond een 2 onder 1 kap woning. Wij zouden graag in contact komen met een hovenier die een goede beoordeling kan maken en op basis daarvan een offerte kan aanbieden.

Nieuwe schutting

De schutting op de foto is te hoog en voldoet niet aan onze smaak. Kunnen jullie die vervangen met een schutting met horizontaal kwalitatief hout en zonder beton paaltjes? Hij moet ongeveer 6,5 meter lang worden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Coniferen en snoeiafval verwijderen

Ik wil een deel van mijn Coniferen verwijderen. Het betreft 5 meter breed en 3 meter diep. Het gaat om ongeveer 20 coniferen van 2.50 meter hoog.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil 6 coniferen laten verwijderen. De coniferen zijn 5 meter hoog. De stam is ongeveer 20 cm. Het afval mag ook afgevoerd worden.

Vijver dempen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het dempen van een vijver. Het zal gaan om 4 a 5 m2. Verder zouden wij een grasveld willen laten aanleggen maar hebben nog geen ideeën hoe of wat er mogelijk is. Wellicht kunt u ons helpen met het geven van advies?

Achtertuin afgraven, nieuw zand plaatsen en bestraten

Ik ben op zoek naar iemand die in mijn achtertuin 24 m2 zand met een diepte van circa 15 cm kan vervangen met nieuw zand. Dit zand dient afgevoerd te worden. Na het vervangen van het zand moet het oppervlak opnieuw bestraat worden.

Gras verwijderen uit de tuin

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen en afvoeren van gras in de voortuin. Daarnaast gaat het ook om frezen en omspitten. Wellicht ook het storten van schone tuinaarde. De totale oppervlakte is 50 m².

Waterput slaan of spuiten

Ik wil graag een bron laten slaan. De waterput heeft als doel het sproeien van de tuin. De buurman heeft recent een bron laten slaan en de diepte daar is ongeveer 10 meter. De bron moet in de achtertuin komen en is niet bereikbaar voor groot materieel.

Heg laten snoeien

Onze heg (Berberus Juliane) is in totaal 25 meter lang en wordt te groot. Hij loopt voornamelijk langs de weg. De heg is nu ongeveer 140 cm hoog en 80-90 cm breed. Ik zou hem graag op 120 cm hoog en een stuk smaller willen hebben.

Waterput in de tuin slaan

Voor de beregening van de tuin willen we een grondwaterput laten slaan en bijbehorende pomp installeren. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit. De achtertuin is goed bereikbaar vanaf de weg en kan via een brede poort worden benaderd. Graag prijsopgaven voor bovengenoemde werkzaamheden en materialen. De tuin is 500 m2.

Zwemvijver aanleggen

Ik wil een zwemvijver van 3 meter en 7 meter lang en 1,5 meter diep. Ik heb al een zandfilter met buizen en toebehoren thuis liggen. Hoever gaat het me kosten?

Coniferen rooien en afvoeren

Het gaat om het rooien en afvoeren van de coniferen haag van 4.50 bij 2.25 meter. Het puin moet worden afgevoerd.

Puls voor grondwater laten slaan

Ik zou graag een grondwater puls willen laten slaan. Dit voor een vrij grote achtertuin. Grondwater wordt gebruikt voor beregening/sprinklersysteem et cetera. Betreft een zandgrond met het grondwater pijl op een meter of 3.50 tot 4.50. Graag een prijs en eventueel een termijn van werkzaamheden. Werkzaamheden betreffen enkel een puls slaan en leiding uiteraard. De tuin is goed, via een dubbele poort, bereikbaar.

Waterput slaan of spuiten

Ik wil graag een waterput laten slaan voor de beregening van mijn tuin (particulier). Wat zijn de kosten hiervoor? Tuin is goed toegankelijk. Vrijstaand huis.

Waterput slaan of spuiten

In mijn achtertuin wil ik graag een eigen waterput hebben, inclusief slaan, pomp en kraan. Ik heb geen vergunning nodig hiervoor. Het grondwater is niet zo diep.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik heb een schutting nodig met een lengte van 6,5 meter. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor mijn verzekering in te dienen. Ik heb gekozen een schutting van 180 x 180cm en met de prijs van 55,95 euro.

Waterput slaan of spuiten

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput. Voor het besproeien van de tuin.

Omgewaaide schutting laten herstellen

Ik wil mijn schutting laten herstellen na stormschade. De schutting bestaat uit 9 panelen, waarvan er 2 panelen zijn losgewaaid. De schutting dient niet vervangen te worden.

Schuttingdelen vervangen

Ik wil mijn schutting laten vervangen, kleine 20 meter recht toe, recht aan. Bij elkaar ongeveer 13 a 14 schuttingdelen, zonder poort. Werkzaamheden inclusief voorwerk en afvoeren.

Gazon verwijderen en split aanbrengen

Ik wil graag het gazon laten verwijderen en afvoeren. Hierna moet de oppervlakte verhard worden met puin met daarboven op Hollands split, zodat er een auto opgezet kan worden. De oppervlakte is ongeveer 18 m2.

Hekwerk in de tuin plaatsen

Wij zijn van plan om van de zomer een houten tuinschutting plaatsen. Het betreft in totaal 8,50 meter breed en 12,50 meter lengte. Over de lengte staan coniferen en een vijver maar die zullen wij zelf eruit halen. En de breedte 2 appelbomen, deze blijven staan. Wij zijn benieuwd wat de kosten hiervoor zijn om een schutting te laten plaatsen door een vakman. Wij zullen zelf zorg dragen voor al het materiaal.

Tuin egaliseren voor straatwerk

De tuin egaliseren voor siertegels.

Tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van onze nieuwbouwtuin. De tuin is ongeveer 5 bij 10 meter. Wij hebben interesse in een tuin met een terras en wellicht een kleiner terras. Of een loungeplekje. Liefst geen gras en geen grote stukken tuin. Gebruik van meerdere materialen zoals hout en steen. Misschien rechthoekige bakken met bamboe. Eventueel een mooie boom.

Aarde en grind laten afvoeren

Vanuit de tuin hebben de 1.4 m3 gemengd grind verwijderd. Graag wil ik het laten ophalen. Het is nu verpakt ik kleine plastic zakken. Ik zou het kunnen overstorten in bijvoorbeeld 'bigbags' en door u laten ophalen. Het gaat om diverse soorten grind dat uit de tuin komt.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Er staat nu niets. Het is aan een kant van de tuin: een of twee schermen en een deur. Kunt u de materialen mee aanbieden?