Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Apeldoorn of directe omgeving.

1814 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuin volledig laten vernieuwen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting, tuindeur van composiet op maat maken, 80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen, vier voor- en achtertuinen afgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Apeldoorn:

Verwijderen apenboom

Ik wil graag hulp bij het verwijderen van een apenboom met stronk. ca. 10 m. hoog.

Waterput slaan of spuiten

Ik ben op zoek naar een hovenier die een waterput kan slaan in onze tuin met totaaloppervlakte 530 m².

Tuin renoveren

Ik heb een achtertuin van goed 6 meter bij bijna 10 meter. Staan 2 grote borderbakken en een vijver in, rest is bestraat. Dat wil ik graag vanwege verzakking opnieuw gelegd hebben. Bij keuken is er een afvoerputje. Water loopt er niet makkelijk naar toe, kan dit verholpen. Is er mogelijkheid voor een extra waterafvoer mogelijkheid achter in de tuin, daar is nu niets. Oorspronkelijk wel, maar daar is nu borderbak gebouwd. Zat vol met wortels van boom buren. Borderbak links staat pruimenboom, die mag er helemaal uit. Aan de linkerkant zelf deel schutting geplaatst, mag nog afgewerkt. In voortuin staat nog een stronk van de hulst. Deze mag eruit. Deel van tuinbegrenzing afwerken met tegels. Graag een offerte voor dit geheel.

Nieuwe tuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe kindvriendelijke tuin. Inclusief oude tegels verwijderen en nieuwe tegels leggen. Tuin is ongeveer 50m2.

Waterput slaan of spuiten

We hebben onlangs een ander huis gekocht op bijna 700 m2 grond en willen grondwater voor de tuin en wellicht ook andere zaken gaan gebruiken. Nu opzoek naar iemand die de waterput kan slaan of spuiten.

Waterput slaan of spuiten

Voor mijn tuin wil ik pomp met aansluiting maken

Waterput laten slaan of boren

Ik wil in mijn tuin tbv oppompen grondwater voor beregening van de tuin een put laten boren en/of slaan. Eventueel ook aanschaf van een bijhorende pomp. Locatie is in Apeldoorn. Oppervalkte van te beregene tuin is ca 400M2

Waterput slaan of spuiten

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterput, compleet zodat we daar de tuin mee kunnen sproeien en de vijver kunnen (na)vullen.

Waterput slaan of spuiten

Wij willen een waterput laten slaan in onze achtertuin en daarbij ook een waterpomp laten installeren waar een normale tuinslang op aangesloten kan worden.

Apenboom kappen en afvoeren

In onze voortuin staat een apenboom van ongeveer 5,5 meter hoog. Daar willen we graag van af. We zoeken iemand die deze kan verwijderen, de stam/wortels kan uitfrezen en de boel afvoert. Ook hebben we nog een grote palmlelie staan met een diameter van ongeveer 1,5m. Die mag ook meteen weg.

Waterput slaan of spuiten

Voor het besproeien van mijn achter tuin en voortuin wil ik graag een waterput gebruiken/ laten slaan of spuiten. Het gaat om een oppervlakte van 17 x30 meter. De tuin is op dit moment vooral voorzien van gras en goed bereikbaar. Ik wil graag weten hoe diep de pit geslagen moet worden en wat eventueel een pomp erbij kost om de genoemde afmetingen te bewateren.

Waterput slaan en aanleggen

In de achtertuin een waterbron slaan en aanleggen.

Trampoline ingraven op korte termijn

Wij willen graag onze recent aangeschafte trampoline laten ingraven in onze achtertuin. Afmeting trampoline 310x430. Grond dient ook afgevoerd te worden.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag mijn lage tuinhekje vervangen door hoge poort van ongeveer 180cm. I.v.m. rolstoel wil ik de breedte van de poortdeur op minimaal 120cm houden. De totale breedte van de doorgang is 200cm. Als bijlage heb ik een foto van de huidige hek. V.w.b. materialen heb ik geen specifieke eisen, dus hout, kunstof etc. mits dit bij het huis past is allemaal prima. MVG, Frans

Complete tuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin compleet laten renoveren. Ik heb een hoekhuis. Ipv schuttingen heb ik een gemetselde muur aan de zeikant. In die muur wil ik een deur laten maken zodat we ook via de achtertuin er uit kunnen. Daarnaast wil ook een klein schuur laten maken. Tuin is ongeveer 6 bij 8 of 9 meter.

Pergola plaatsen, gat voor trampoline graven en terras van 4 x 4

Ik ben op zoek naar een hovenier die op korte termijn het volgende kan doen: Pergola langs het terras plaatsen van 5.30 breed. Onder de pergola moet een hek komen van 80 cm hoog met een deurtje er in. Daarnaast moet er een gat gegraven worden voor een trampoline van 3.30 breed ( trampoline schaf ik zelf aan). Zand wat er uit komt kan eventueel op de plek van waar de oude trampoline stond en zal deels afgevoerd moeten worden (oude trampoline is kleiner). Daarnaast is het de bedoeling dat er een terras wordt aangelegd van kunstof tegels achter in de tuin van ongeveer 4x4 meter breed. Hier zou ik graag een offerte voor willen incl. materiaal.

Bestaande schutting of hek vervangen

Ik had graag de schutting en deur willen vervangen. Het is ongeveer zo'n 5 meter breed. Ik had graag een hek willen hebben van minimaal 1,90 cm lang. Hoeveel zal deze klus ongeveer kosten?

Tuinafscheiding verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe houten schutting laten plaatsen en de oude schutting laten verwijderen. De schutting moet ongeveer 15 meter diep worden nog eens 7 meter over de breedte aan de achterkant plus een poort.

Amerikaanse eik kappen

Wij hebben een grote volgroeide Amerikaanse eik in de voortuin en die zouden wij graag gekapt hebben. Hiervoor moet nog een vergunning bij de gemeente Apeldoorn worden opgevraagd. Maar hier schijnt de gemeente niet moeilijk over te doen omdat het een amerikaanse eik betreft. De amerikaanse eik staat aan het begin van onze oprit en is dus goed bij te komen. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het kappen en verwijderen van het hout. 15-20 meter.

Tuin afgraven 18m2

Wij zoeken een goed bedrijf die onze voortuin wil afgraven. En dan alles afvoeren en dan ophogen. Egaliseren en de tuin weer kan aanleggen het gaat om 18 vierkante meter. De tuin is goed bereikbaar voor een eventuele graver.

Paaltje plaatsen

Naast de oprit hebben we een pad lopen en een bloemen perkje. Nou zou ik er graag een paaltje ertussen willen laten zetten zodat we daarop kunnen richten met uit parkeren, maar nu vroeg ik me af hoeveel dit ongeveer zou gaan kosten. Ik heb een foto gevonden van wat voor paaltje het ongeveer moet zijn die zal ik er bij sturen. We willen het van hout en ongeveer een halve meter hoog. Er zouden een paar tegels verwijdert moeten worden.

Mispelboom verhuizen en opnieuw planten

We willen graag onze mispel boom verplaatsen naar onze nieuwe tuin. Afstand ongeveer 4 kilometer. Boompje staat er 10 jaar.

Drainage achter garage aanleggen

Achter onze garage loopt het water niet goed af, waardoor er vocht in de muren optrekt. Graag willen we hier een drainagebuis langs leggen en moet de bestaande regenpijp iets verlengd/verlegd woeden zodat het water goed kan weglopen de tuin in. De garage is ongeveer 12 m diep.

Grote kastanjeboom verwijderen

Gaat om kastanje boom van ongeveer 15 meter hoog Graag een rekening opgaaf met stobbe en zonder stobbe weg halen. En het hout van de boom verkopen we eventueel aan u wat dan van de prijs afgaat. Ik hoor graag wat dit gaat kosten. Vergunning is aangevraagd.

Nieuwbouw tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Ik wil een nieuwbouw tuin 10-15 cm laten afgraven, dit vervolgens egaliseren en bestraten. 10-15 cm afgraven= 38 m2 aanvullen met (breker/straat)zand = 38 m2 egaliseren & bestraten= 24 m2 (Overige vierkante meters worden afgedekt met kunstgras. Tegels worden door mij aangeleverd, betreft 60 cm x 60 cm tegels.