Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom en boomwortels rooien:

Boom en boomwortels rooien

Graag boom omzagen en wortels eruit freezen en ook afvoeren. Graag op kort termijn. Goed bereikbaar.
Onze klant uit Aalst (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom en boomwortels rooien uit heel Nederland:

Boomwortels en stronken verwijderen

We willen een voortuin maken maar de gehele voortuin is bezaait met wortels en er heeft een boom en ander struikgewas in gestaan, deze zijn weg behalve de wortels en stam zijn nog niet weg. Ik denk dat hier een stobbenfrees toegepast moet worden! Kunt u ons helpen? Graag een prijs m2.

Boomwortels verwijderen

Ik zoek een partij die wortels uit mijn tuin kan verwijderen. De wortels zitten er nog van grote boom die in het verleden is weggehaald. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 10m2 waaruit de wortels moeten worden gehaald. De tuin is goed bereikbaar.

Boomwortels verwijderen van een kleine boom

Mijn boom is 1 x al omgevallen, vervolgens heb ik hem gezaagd. Nu is het opnieuw gegroeid tot een kleine boom, omdat de wortels er niet uit waren. Ik wil de boomstronk verwijderen.

Boom kappen en stronk met wortels uitfrezen

Verwijderen Japanse kers met stam diameter van ongeveer 40 cm, hoogte ongeveer 12 meter. Boom is tot op 2 meter te bereiken met auto (voor slopen garage). Wanneer de garage is gesloopt is boom met auto / materieel te bereiken. Kunt u mij een offerte toesturen voor het rooien van de boom en het frezen van de boomwortels uit de bodem? Kunt u onderscheid maken in prijs wanneer u de boom ook afvoert en wanneer u de boom in tuin laat liggen?

Wortels verwijderen en bestrating repareren

In mijn achtertuin komt op sommige plekken de klinkerbestrating omhoog door boomwortels. Vooral de plaats direct tegen het huis baart mij zorgen omdat daar het regenwater ook niet meer weg loopt. Onbekend van welke boom. Waarschijnlijk van een valse christusdoorn, maar naast het huis in gemeentegrond staan grote esdoorns en een oude berk. Er dient dus eerst uitgezocht te worden welke wortels de verhogingen veroorzaken.

Boomwortels uitfrezen

In mijn voortuin is in het najaar een esdoorn omgehakt met drie stammen De boom was ongeveer 25 jaar oud en de diameter van de grootste stam was zo'n 20 cm. Ik wil nu graag de wortels voor een deel laten verwijderen/wegfrezen, zodat ik weer iets anders kan planten. De plek is goed toegankelijk, het is vlak naast het tuinpad van de buren en ook niet ver van het trottoir. Ik laat het hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Voortuin uitgraven en zand aanbrengen

Ik heb een wat verwilderde voortuin van 40 m² waar lang niets mee is gedaan. Er groeit gras en laag onkruid. Ik wil graag de bovenlaag van 15 cm laten verwijderen en afvoeren en er een laag zand laten aanbrengen. Er staat ook een grote boom aan de rand van mijn tuin, dus ik neem aan dat er ook wel wat boomwortels in zitten. Ook staat er aan de rand van de tuin een kastje van elektra of telefonie waar rekening mee moet worden gehouden. Ik heb er geen haast mee, maar het zou fijn zijn als de klus op korte termijn kan worden aangepakt. Ik ontvang graag een offerte.

Boomwortels verwijderen

In de achtertuin hebben wi zelf een boom verwijderd. Echter zitten er nog 4 boomwortels die verwijderd moeten worden. Er zal hier namelijk bestraat worden. De achtertuin is goed bereikbaar.

Parkeerplaats opnieuw bestraten

Bij ons bedrijfspand willen wij de parkeerplaats opnieuw laten bestraten met de huidige bestrating. Er kunnen 7 auto's geparkeerd worden en er loopt nog een stuk omheen. Daarbij willen wij ook graag het pad van de parkeerplaats naar het pand opnieuw laten bestraten. Hier staat een grote boom waarvan de boomwortels de tegels opdrukken, de wortels zullen weg gefreest moeten worden waarna er opnieuw bestraat kan worden.

Boomwortels verwijderen

In de tuin van de buren staat op de erfgrens een boom waarvan de wortels mijn tuinpad (8 tegels van 30 X 30 cm) omhoog duwen. Dit is al enkele malen verholpen door een klusjesman door middel van het afzagen van een aantal wortels. Maar nu komen ze weer omhoog en de buren willen de boom niet verwijderen.