Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Aalst heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Aalst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Aalst of directe omgeving.

18 klanten uit Aalst bevelen een bij Casius in Aalst aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Aalst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Aalst:

Tuin grond uitgraven, zand toevoegen en bestraten

Graag willen wij dat onze tuin uitgraven word van grond en gevuld wordt met zand . Dit geld voor de hele achtertuin. Een klein stukje moet bestraat worden, wij hebben zelf de tegels al. De tuin is: ongeveer 33 m2 (dit worden uitgegraven + aanbrengen van zand) bestraten: ongeveer 13 m2 (de stenen voor het bestraten hebben wij al gekocht).

Boom en boomwortels rooien

Graag boom omzagen en wortels eruit freezen en ook afvoeren. Graag op kort termijn. Goed bereikbaar.

Drie schuttingdelen en poort plaatsen

Het plaatsen van 3 hardhouten schuttingsdelen met hardhouten palen en het plaatsen van een hardhouten poort

Houten beschoeiing langs de slootkant plaatsen

Ik wil een beschoeiing laten plaatsen voor het verbreden van mijn achter tuin. Deze moet aan de slootkant worden geplaatst, maar niet in het water. De lengte is 12 meter en de gewenste hoogte ongeveer 80 cm. De tuin is goed bereikbaar. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Schutting van hardhout plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen ongeveer 12 mtr lang en maximaal 1,5 mtr hoog. Er moet een poort in die 1 mtr breed is en op slot kan. Dit alles van hardhout met de planken horizontaal. Dit is langs een slootkant, graag de schutting helemaal dicht aan 1 zijde, zonder dat het en klimrek wordt. Het mag ipv hardhout ook Rabat worden (zwartkleurig) Gelieve te mailen!