Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gelderland.

1799 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, nieuwe tuin aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin aanleggen, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gelderland:

dinsdag 23 april 2019

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Geachte heer/mevrouw, Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen voor het slaan of spuiten van een puntstuk in mijn tuin. Ik ben benieuwd wat hier de kosten van zijn, met eventueel alle toebehoren daarbij (inclusief pomp etc.). Is dat mogelijk? Het gaat om een woning in Didam, waarbij u vanaf de weg (+/- 20 meter) de tuin kunt bereiken. Wilt u nog meer gegevens ontvangen laat het gerust weten. Ik hoor graag van u.
dinsdag 23 april 2019

Tuin voorzien van kunstgras

Ik wil het oude gewone gras laten verwijderen en afvoeren, en ongeveer 20 m2 kunstgras plaatsen. Vierkant stuk dus makkelijk leggen.
dinsdag 23 april 2019

Schutting leveren en plaatsen

Wij willen tussen 2 opritten een nieuwe schutting plaatsen. Ongeveer 180 cm hoog, verticale planken, beton palen, totaal ongeveer 21 meter lang, waarvan over ongeveer 4 meter (straat zijde) een verlaagde hoogte tot ongeveer 90 cm. In de aanbieding svp verschillende houtsoorten, materiaalsoorten en diktes opnemen. Top lat als afwerking. Optioneel horizontale onder liggers ongeveer 20 cm hoog. Optioneel verwijderen en afvoeren oude coniferen heg (180 cm hoog).
zondag 21 april 2019

Grondwaterput boren

Ik zoek een hovenier die in mijn tuin een grondwaterput kan slaan ten behoeve van het besproeien van mijn tuin. De put moet een tuin van 2000 m2 kunnen voorzien van water. De tuin is zeer goed bereikbaar. De woning moet nog gebouwd worden.
vrijdag 19 april 2019

verwilderde tuin leeghalen en weer opvullen met zand

Ik wil mijn verwilderde voortuin van ongeveer 33 m² leeghalen en afvoeren en weer egaliseren.
donderdag 18 april 2019

Kunstgras aanleggen en tuin uitgraven

Kunstgras aanleggen met als doel dat daar een speeltoestel komt te staan. Graag met goede val opvang onder het kunstgras . Afmetingen 9. 00m x 2. 93m Incl. afvoer oud zand/grasveld
woensdag 17 april 2019

Gras vervangen door kunstgras

Ik zoek een hovenier voor het vervangen van mijn grasveld naar kunstgras. Het gaat om 7 bij 10 meter. De 2 boompjes en de parasol moeten blijven staan. Wellicht moet de tuin worden afgegraven en opgehoogd worden. Of misschien alleen het egaliseren van de aarde voor het plaatsen van het kunstgras.
woensdag 17 april 2019

Tuin aanleggen

Na brandschade moet de achtertuin opnieuw aangelegd worden. Gedeeltelijk zullen we dat ivm kosten zelf doen, maar het staat u vrij om voor meerdere delen tevens een offerte uit te brengen (handig dus alles los te specificeren). Prioriteiten qua uitbesteding zijn: 1) het bouwen van overkapping aan garage (zie maten tekening) 2) het verwijderen van klinkers en leggen van 60x60 cm betontegels (zie tekening) 3) Het plaatsen van schuttingen, afgewisseld met trellispanelen (zie tekening) De materialen voor tegels en beplanting zijn al geselecteerd, maar nog niet aangeschaft, dus ook hier staat het u vrij om een offerte op uit te brengen. (Schuttingen 180m antraciet composiet en 3 a 4 hedera hagen ivm groenwens gemeente; en aantal platanen in het middengedeelte en evt langs de zijkant). Ivm hoogte uitkering verzekering, zullen we als gezegd ook delen zelf doen, maar hoe meer we kunnen uitbesteden, hoe liever. Dus het plaatsen van de borders langs de lange schutting, het stukje groen (kunstgras) en opvullen met grind, mag ook in de offerte worden opgenomen.
dinsdag 16 april 2019

Vijvergat opvullen

Wij hebben een vijver leeg laten lopen en nu moet dit gat opgevuld worden. Er is ongeveer 4 kuub tuinaarde voor nodig. Er hoeft niet betegeld te worden, maar de aarde moet wel via een brandgang naar de tuin. Graag hoor ik wat dit ongeveer kost.
dinsdag 16 april 2019

Puntstuk slaan in achtertuin

Ik wil een puntstuk slaan op ongeveer 7 meter diepte. compleet geïnstalleerd. Ik hoor graag van u.
maandag 15 april 2019

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Ik heb een huis met tuin waarin ik een puls wil hebben. Bij de buurman zit de puls op 11 meter. Het grondwater zit niet zo diep, maar de waterkwaliteit is erg slecht; veel ijzer. Op 11 meter is de kwaliteit redelijk.
maandag 15 april 2019

Verwijderen boomstronk

Ik wil een boomstronk van 1 x 1.5 meter laten verwijderen tot 10cm onder de grond. Tuin is makkelijk toegankelijk.
maandag 15 april 2019

Installatie van robotmaaier worx m500

Installatie in de tuin van worx 500 inclusief aansluitpunt en begrenzingsdraad en verwijderen oud aansluitpunt van kapotte gardena robot.
maandag 15 april 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik zoek een installateur voor het realiseren van een waterbron in mijn tuin, het terrein is makkelijk toegankelijk. ik weet niet hoe diep het grondwater zit.
maandag 15 april 2019

Kunstgras leggen

Graag een offerte voor het leggen van 20 à 24 m2 kunstgras (graag de soorten tonen) in achtertuin plus een tijdsbestek waarbinnen het klaar kan zijn. Ondergrond geel zand. Er lagen tegels tot nu toe.
maandag 15 april 2019

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin van 10x2 meter egaliseren en bestraten. Ik zorg zelf voor de tegels. Wij willen meehelpen om de kosten zo laag mogelijk te houden.
zondag 14 april 2019

Boom verwijderen

Het gaat om een Amerikaanse vogelkers van een of 35 oud denk ik. Graag ook de stronk verwijderen. Ernaast staat de stronk van een reeds gekapte boom van dezelfde soort. Deze moet ook verwijderd worden. Hoe diep de stronk weg gefreesd moet worden is te bezien. Er komt een nieuwe boom maar tussen de huidige 2 bomen is daarvoor waarschijnlijk wel plaats.
zondag 14 april 2019

Kunststof schutting plaatsen

De houten schutting die nu als erfafscheiding staat, dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik ongeveer 20 meter kunststof schutting laten plaatsen. De tuin heeft een achterom.
vrijdag 12 april 2019

Nieuwbouw tuin egaliseren/bestraten/graszoolen

Wij zitten momenteel in ons nieuwbouwhuis en willen binnenkort graag beginnen met een basic tuin. De schuttingen doen wij gezamenlijk met de buren. Het is een kleigrond dus er zal waarschijnlijk nog wel iets afgegraven moeten worden? Graag krijgen wij wat advies en hulp om een gezellige maar basic tuin aan te leggen met terras, een speelplekje (gras) voor onze dochter, een pad naar de schuur met daarbij plaats voor een aantal containers en eventueel een aantal ingebouwde bloembakken aan de zijkanten. De tuin is 50 m2.
vrijdag 12 april 2019

Omspitten moestuin

Voor mijn vader wil ik zijn moestuin laten omspitten omdat hij daar zelf niet meer aan toekomt. Het gaat om circa 150 m2
vrijdag 12 april 2019

Grond afgraven

De tuin is 5 x 12 meter. Ik wil het laten afgraven om tegels te kunnen leggen. 20 cm moet er afgegraven worden.
donderdag 11 april 2019

Blokhut profiel s hurting plaatsen

Aanvraag offerte van het plaatsen van : Betreft een lange, rechte douglas blokhut profiel schutting van 22 mtr. Zonder hoeken indien mogelijk van ongeveer 1,70 a 1,75 mtr. Hoog. Om de 2 mtr. Een betowood antracietpaal ( dus 10 x tussenpalen en 2 x eindpaal ). Palen met gleuf zijn 2,70 lang en gaan dus ongeveer 0,75 mtr. In de grond met snelbeton ( 1 zak per paal ). Geplaatst op antraciet onderplaat. Met douglas afdeklat en douglas vullat. Douglas planken horizontaal ( glijden tussen de betowood palen ) van 28 x 195 mm. Palen te plaatsen in snelbeton. Graag zie ik uw offerte voor plaatsen bij ons adres. Er is m.i. voldoende ruimte om de schutting te plaatsen.
donderdag 11 april 2019

Kunstgras aanbrengen

Wij zouden graag een offerte willen voor kunstgras aan te laten leggen. Het gaat over 12 m2 4,80 bij 2,50 (zie foto). Er ligt nu gras in. Ik kan het eventueel ook zelf uitgraven en afvoeren dat jullie alleen het aanbrengen verzorgen van ondergrond en kunstgras. Kunt u wat foto’s mee versturen met opties van de soorten kunstgras.
donderdag 11 april 2019

Vlonderterras aanleggen

Wij willen graag een vlonderterras van hardhout laten aanleggen. De ondergrond is aarde. Zie foto's. De maat is ca 3,5 x 5 meter. Het liefst hebben wij het terras wat hoger dan de tuin. Rondom dicht gemaakt en als dan niet met een opstapje. Aan de rechterkant willen we een schutting hebben (hegkant) gelijk aan de diepte van het terras. Bijgaand wat foto's van de huidige situatie. Ik hoop dat dit voldoende informatie is voor een offerte / indicatie. Dank alvast.
donderdag 11 april 2019

Tuin bestraten

Wij willen graag onze tuin voor een groot deel. Bestraten en een klein gedeelte gras. Er ligt al een klein terras en een pad naar de schuur. Dit willen wij ook zo houden. Alleen de rest van de tuin moet nog gedaan worden. Onze tuin is ongeveer 40 m2, en de helft moet betegeld worden.

Partners

Partners van Casius