Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gelderland.

1661 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, tuin egaliseren en betegelen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, schuttingen van hout laten monteren, oprit en achtertuin aanleggen, tuin volledig renoveren, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gelderland:

dinsdag 20 februari 2018

Vijver met hardsteen beplating repareren

Onze rechthoekige vijver bestaat uit een betonnen bak met beplating van chinees hardsteen, met als afdekking u-profielen van chinees hardsteen. Bij de u-profielen laten stukken los doordat het ijzer in de profielen is gaan roesten en uitzetten. Bovendien laten de platen los van de zijkanten. In 1 hoek is de vijver verzakt, wsch. Door strenge vorst. Afmetingen vijver: breedte 2 m lengte 20 m diepte 1m Wij zoeken een bedrijf dat de vijver kan renoveren, zodat die weer rechthoekig en strak is. Indien nodig mag de huidige beplating vervangen worden.
dinsdag 20 februari 2018

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een poort op maat laten plaatsen en monteren. De poort moet ongeveer 80 centimeter breed worden en moet 180 centimeter lang worden en er moet een paal komen waar de deur op sluit met een slot. De werkplek is goed bereikbaar en de klant schaft zelf het materiaal aan.
maandag 19 februari 2018

Poort en schuttingdelen plaatsen en wat straatwerk

Ik wil een poort van 90X180 laten plaatsen met daarnaast nog 2 x 90x180 schuttingdelen. Ik heb op de gamma site gekeken en aan materiaal kost dit dan 200 euro, exclusief palen en beslag van de poort. Verder het straatwerk er onder aanpassen. 1 m2 ophogen met 25 cm (dus alleen zand er in en weer straten. En een stukje van 4 m2 extra bestraten. Stenen heb ik al. Graag een totaal offerte voor de klus, inclusief ophalen schuttingen bij Gamma (700 meter verderop)
maandag 19 februari 2018

Gazon afgraven en zand inbrengen

Wij willen ons gazon laten afgraven en zand laten inbrengen tbv bestrating. Oppervlakte ca. 3x9m diepte ca. 0. 2m Opmerking: af- en aanvoer door garage (achterdeur 1m breed).
zondag 18 februari 2018

Schutting laten plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een schutting, bestaande uit 1 recht stuk van 10 schuttingdelen (ca. 19,2 m1.). Indien mogelijk graag een offerte incl. 10 schuttingdelen (Jumbo Toog van €44,95/st. ) en bevestigingsmaterialen.
zaterdag 17 februari 2018

Bestaande vijver vervangen

Het opnieuw aanbrengen van een vijver van circa 4,00 x 6,00 meter. De huidige vijver is lek en al enkele malen is de folie vervangen door nieuw. Wij hebben veel last van riet dat door de bodem groeit vandaar dat het ons beter lijkt om een stevige bak op de bodem te plaatsen die tegen het riet kan of de vijver in zijn geheel te vervangen. Daarom zoeken wij iemand die ons hierin kan adviseren. De tuin en vijver zijn goed bereikbaar.
donderdag 15 februari 2018

Schutting plaatsen aan twee kanten

Aan 2 kanten schutting plaatsen (ongeveer 16 meter). Het gaat om zo'n 9 delen schutting. Eventueel de oude delen afvoeren, maar dit ligt aan de meerprijs. Kunt u dit apart vermelden? Materialen in overleg.
woensdag 14 februari 2018

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen tussen mijn woonhuis en stenen schuur. De lengte moet 4 meter zijn. Er komt geen poort. Ik wil een simpele schutting.
woensdag 14 februari 2018

Schutting kapot tijdens de storm

Tijdens storm 18 januari is de schutting aan twee kapot gegaan. Deze wil ik laten repareren. Verzekeraar heeft de offerte nodig. De schutting is er maar is stuk en ik weet niet of deze gerepareerd kan worden. Het gaat om 2 delen van 180 bij 180 cm.
dinsdag 13 februari 2018

Tuin leeghalen en geschikt maken voor beplanting

De voortuin is ongeveer 25 m2 groot. Hier staan nu buxussen in, een treur den en wat struikje en grind. Het grind dient verwijderd te worden en bewaard, het groen moeten worden verwijderd en afgevoerd. De tuin dient als hij leeg is te worden geëgaliseerd. Er moeten dan met zwarte of antraciete kleurige betonblokken een bak gemaakt worden in een U-vorm van 40 cm hoog en 60 cm diep waarin rode Berberis als heg geplaatst gaat worden. De lengte van deze bak is ongeveer 10 meter. Daarna moet het grind terug geplaatst worden en aangevuld.
dinsdag 13 februari 2018

Schutting met stormschade vervangen

Op 18 januari is er door de storm mijn schutting omgewaaid en zijn er planken afgevlogen. Ik moet dit nu claimen bij de verzekering Reaal en die willen een prijsopgave hebben voor herstel van de schutting.
dinsdag 13 februari 2018

Schutting met stormschade repareren en vervangen

Met de stormschade is mijn schutting ontzet en gedeeltelijk omgewaaid. De planken zijn eraf en ik heb het gemeld bij verzekeraar Reaal. Zij willen een prijsopgave hebben. De schutting is 12 meter lang.
dinsdag 13 februari 2018

Speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf

Wij zijn op zoek naar een hoveniersbedrijf die voor ons de speeltuin van het kinderdagverblijf kan aanleggen en evt kan onderhouden. Op dit moment in de plek waar de speeltuin aangelegd moet worden nog een natuurgebied. Er is geen bestrating. De ruimte is ongeveer 1000 vierkante meter. Daarin willen we veel gras. We hebben zelf al een idee hoe we het ongeveer willen, maar de vraag is. Wat kost het egaliseren, graszoden leggen etc.
maandag 12 februari 2018

Schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van 4 schuttingen
maandag 12 februari 2018

Blokhut Sven plaatsen

Betreft Tuinhuis Sven. Verwijderen oude schuur. Electrisch opnieuw aansluiten. Daarnaast de onderkant van onze stacaravan (12m) voorzien van een nieuwe afwerking.
zondag 11 februari 2018

Schutting laten repareren

Onze schutting is omgewaaid door de storm van 18 januari. Bijna alle palen zijn gebroken. De houten schutting is in totaal 15 meter lang, 8 tuinschermen. Volgens de verzekering "kan het herstel van de schutting mogelijk plaatsvinden op basis van het vervangen van de schuttingpalen". Graag ontvangen wij de gratis en vrijblijvende offerte hiervoor.
zaterdag 10 februari 2018

Beschoeiing vervangen

Onze 20 meter lange beschoeiing is aan vervanging toe. Dit moet gedaan worden in combinatie met het renoveren van de tuin. Daar hebben wij al iemand voor gevonden. Alleen moet de beschoeiing wel gedaan worden. Wij willen advies over de type beschoeiing.
vrijdag 9 februari 2018

Reparatie van een schutting

Door stormschade van 18 januari is een deel van de schutting omgewaaid. In totaal ligt er 6 meter plat. De stormschade is verzekerd met een eigen risico van 250 euro. Drie palen zijn afgebroken en beschadigd. Deze palen zijn in beton gegoten. Beton moet worden afgegraven en opnieuw gestort. Mogelijk moeten er ook drie schotten worden vervangen.
vrijdag 9 februari 2018

Schutting leveren en plaatsen

Door de storm van twee weken terug is een deel van onze schutting omgewaaid. We willen graag voor een stuk van 12,65 meter een complete nieuwe schutting laten leveren en plaatsen. Dit is inclusief poort van 110 cm. Gaat om een houten schutting. Oude schutting moet ook verwijderd worden en afgevoerd.
donderdag 8 februari 2018

Beplanting verwijderen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een taxushaag. Gaat om 8 a 10 stuks, een paar struiken en hortensia’s en een stuk of 4 grote coniferen. Het gaat om de voortuin.
donderdag 8 februari 2018

Diverse stormschade in tuin herstellen

Graag een offerte voor de volgende dingen: * verwijderen en afvoeren van de oude schutting * plaatsen nieuwe schutting (7 delen, 8 palen, palen gestort in beton). Ongeveer 13 strekkende meter. * gat in het dak van de kattenren vervangen/herstellen (d.m.v. 2 kleinere doorzichtige golfplaten) * zijkant kattenren vervangen (grote doorzichtige golfplaten) Dit is ongeveer 4 vierkante meter * schutting andere kant iets rechtzetten * dak afkapping achterin de tuin vervangen door 8 zwart bitumen platen. Voor al het materiaal wordt gezorgd. Indien mogelijk ook een offerte zónder afvoer van materiaal etc. Dit is ongeveer 3 vierkante meter. Goed toegankelijke tuin met een achterom.
donderdag 8 februari 2018

Achtertuin leeghalen en renoveren

Ik wil de achtertuin van ongeveer 40 m2 afgraven, stronk van een conifeer (1 meter hoog) verwijderen, oude grindtegels afvoeren en vullen met geel zand, afvlakken voor een terras, regenwaterafvoer met zinkput maken, terrastegels leggen, en enkele borders van stapelblokken met zwarte grond en 2 palmbomen (1,5 meter) plaatsen. Alleen het zware werk dus. Beplanting borders/potten en andere inrichting doe ik zelf. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt.
woensdag 7 februari 2018

Nieuwe schutting zetten

Zou graag de oude schutting en tuindeur willen vervangen door een nieuwe. 5 x 1.80 m plus een tuindeur op dezelfde plek als de oude . Ook dat de oude schutting word afgevoerd. Materialen daar zorg ik zelf voor (praxis).
woensdag 7 februari 2018

Schutting vervangen in achtertuin

Aan de achterzijde van de tuin moet de schutting vervangen worden. 1 schuttingdeel = 180 cm 1 schuttingdeel op maat = 85.5cm 1 deur met slot = 90 cm Totaal 3 stuks + 3 balken. Ik heb de offerte van de materialen en de foto van de tuin toegevoegd als bijlage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mij.
woensdag 7 februari 2018

Boom uitfrezen

Boom uitfrezen, in de voortuin. Goed bereikbaar zit vooraan de weg helemaal vrij.

Partners

Partners van Casius