Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gelderland.

1767 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gelderland:

maandag 18 juni 2018

Verwilderde tuin leeghalen

Graag wil ik offerte ontvangen voor het leeghalen en afvoeren van onze voortuin welke 6 bij 6.5 meter is. Momenteel ligt er gras in en staan er 4 grote Coniferen. Het ligt in de bedoeling dat deze opnieuw ingericht gaat worden waarvoor wij wel ideeën hebben.
vrijdag 15 juni 2018

Waterput slaan of spuiten

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput. Voor het besproeien van de tuin.
donderdag 14 juni 2018

Tuin bestraten en kunstgras aanleggen

Huidige bestrating weghalen, opnieuw bestraten plus kunstgras aanleggen (50 m2). Er is een achterom. 1 augustus krijg ik de sleutel.
woensdag 13 juni 2018

Grote conifeer weg laten halen

Naast de woning staat een boom van ongeveer 10 meter hoog met een diameter van de stam van 20 cm. De boom dient te worden gerooid en het groenafval afgevoerd. Voorlangs is er een openbare weg aanwezig, echter éénrichtingsverkeer. De voorkeur voor het verwijderen gaat naar de eerste 2 weken van juli.
woensdag 13 juni 2018

Bestaande tuin renoveren

Ik wil de tuin renoveren. De tuin is 9 meter lang en 6 meter breed. Ik wil terrastegels liefst keramische en een stuk kunstgras en dan een stuk beton tegels naar de schuur toe. Beste is om te komen kijken en meten.
zondag 10 juni 2018

Schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een partij die een schutting kan kopen en plaatsen voor me. Het gaat om ongeveer 10 meter aan schutting, inclusief poort. Daarnaast willen we graag dat de palen van beton zijn en dat er klimop in de schutting verwerkt wordt. De huidige schutting dient niet afgevoerd te worden.
zondag 10 juni 2018

Voortuin afgraven, afvoeren en egaliseren

We willen de voortuin van ongeveer 16 m2 laten afgraven en afvoeren. Hierna zal er eventueel geëgaliseerd moeten worden. Separaat zou ik een prijs willen ontvangen voor het bestraten van de voortuin.
zondag 10 juni 2018

Compleet tuinhek laten plaatsen

Ik wil graag een tuinhek volledig laten plaatsen. Gaat om 15 meter ongeveer inclusief poort.
donderdag 7 juni 2018

Omgewaaide schutting laten herstellen

Ik wil mijn schutting laten herstellen na stormschade. De schutting bestaat uit 9 panelen, waarvan er 2 panelen zijn losgewaaid. De schutting dient niet vervangen te worden.
woensdag 6 juni 2018

Gras uitgraven voor een trampoline

Ik wil mijn reeds aangeschafte in ground trampoline plaatsen. Daarvoor moet een gat gegraven worden in een gras veld (diameter 3,30m). Ook dient er een kleine boom te worden verwijderd. Het gaat om een papiermoerbei (geloof ik) omtrek stan is 22cm van ongeveer 4meter hoog. Graag ook afvoer van grond en boom meenemen in offerte
woensdag 6 juni 2018

Waterput dieper maken

Wij hebben reeds een waterpomp wat grondwater levert, echter: het water stinkt. We vermoeden dat er te ondiep (5 meter) geboord is. Graag willen we dus dieper laten boren. Kunt u mij een prijsopgave doen?
woensdag 6 juni 2018

Tuin afgraven en ophogen met zand

Tuin afgraven +/- 50 m2 en weer ophogen met zand.
dinsdag 5 juni 2018

Tuinschutting laten plaatsen

Voor in mijn achtertuin zou ik graag een nieuwe schutting willen bestellen en laten plaatsen. Tevens zou de haag (die er nu staat) ook verwijderd moeten worden. Mijn schatting is ongeveer 25 meter maximaal aan schutting nodig. Ik heb een achterom.
dinsdag 5 juni 2018

Berkenboom snoeien

Wij hebben midden in onze achtertuin een grote berkenboom van ongeveer 15 meter hoog, die dient te worden gesnoeid. De boom staat midden in de achtertuin en de schutting kan in zijn geheel open. Het afval dient te worden afgevoerd.
dinsdag 5 juni 2018

Tuinhekken verstevigen

Hekken aan de linker- en rechterkant van de tuin verstevigen. Mijn tuindeur is een schuifdeur, deze zou ik graag open en dicht willen hebben. Dit mag dus een gewone poort worden. 8 steunbalken heb ik al bij Praxis in Ede gekocht. Ik heb er al drie zelf in de grond gezet. Als u even langskomt kunt u zien wat er moet gebeuren.
maandag 4 juni 2018

Trampoline in laten graven

Ik wil graag een trampoline van doorsnee 330 cm in laten graven, dit moet ongeveer 75 cm diep worden. De tuin is met graafmachine bereikbaar en ook met kruiwagens. Dit alles inclusief het afvoeren van de aarde. Daarnaast dienen er ook steunwanden geplaatst te worden ten behoeve van het inzakken van de aarde.
maandag 4 juni 2018

Schuttingdelen aanpassen en plaatsen

Graag wil ik een 1 schutting laten plaatsen, met 2 palen, en van dat schuttingdeel een stuk van af halen in de breedte. Een paar planken die daar dan vanaf komen, laten vastmaken op een ander stuk schutting die er al staat. Is dit mogelijk? Wie kan mij helpen?
maandag 4 juni 2018

Tuin afgraven en aanleggen

Nieuwbouw woning, tuin moet nog af gegraven worden en daarna volledig betegeld achtertuin is ongeveer 42m2 voortuin zelfde verhaal afgraven en betegelen/grind ongeveer 20m2.
maandag 4 juni 2018

Vijver aanleggen

In onze achtertuin willen we graag een vijver aan laten leggen van 11 x 1.20 meter en 60 cm diep. Tuin is goed bereikbaar, inclusief afvoeren van aarde. Materialen voor de vakman.
maandag 4 juni 2018

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn achtertuin. Het betreft een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is. De put moet 10 meter diep worden.
zaterdag 2 juni 2018

Tuin uitgraven, afvoeren en nieuw zand storten

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een tuin van 5 bij 12 meter. De grond is redelijk vervuild door de afbouw van de vorige woningen. Het gaat om uitgraven rond de 20 cm en deels (waar kunstgras komt) iets minder. Aanvullen met nieuw, schoon zand. Het zand is redelijk vervuild.
zaterdag 2 juni 2018

Betontegels plaatsen en kunstgras aanleggen

Graag zou ik in de achtertuin betontegels en kunstgras willen aanbrengen. De oppervlakte van de tegels zijn 3 m2 en 8.6 m2 en van het kunstgras 25 m2. De tuin is via een achterom aanwezig. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het leeghalen van de tuin.
zaterdag 2 juni 2018

Voor- en achtertuin leeghalen

Voor en achtertuin leeghalen. Egaliseren.
vrijdag 1 juni 2018

Schutting en palen plaatsen

Schutting en palen plaatsen - 5 schermen.
vrijdag 1 juni 2018

Grond afvoeren

Grond+graszoden afvoeren, ligt reeds op de oprit.

Partners

Partners van Casius