Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gelderland.

1730 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, tuinontwerp en -renovatie, beschoeiing en terrasvlonder aanleggen, complete tuinaanleg, grondwerk bij meerdere woningen, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gelderland:

vrijdag 20 april 2018

Kunstgras leggen na egaliseren

We hebben de grond al aangevuld. Moet alleen gladgemaakt worden + leggen kunstgras Betreft plm 30m2
woensdag 18 april 2018

Terras en balkon aanleggen

Er ligt nu een houten vloer die aan vervanging toe is. Het terras is 4 bij 4,5 meter. Er is nog geen keuze tussen hout en composiet gemaakt. Zit er veel prijsverschil in? Wellicht dat ik een paar opties voorgeschoteld kan krijgen om deze te overwegen?
woensdag 18 april 2018

Graszoden vervangen

Graszoden verwijderen en nieuwe aanleggen. Oppervlakte gazon 80 m². Goed bereikbaar.
woensdag 18 april 2018

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen of rooien van een naaldboom, geschatte hoogte ongeveer 10 meter. De omtrek van de stam is 86 cm. De boom staat in de achtertuin en is via een brandgang te bereiken. Hij staat wel tegen een ijzer hek aan.
dinsdag 17 april 2018

Trampoline ingraven

In onze achtertuin wil ik graag een trampoline laten ingraven. Het gat moet circa 240 x 155 zijn en 50 cm diep. (afmetingen trampoline 280 x 200 cm) Er staan enkel struiken op de plek waar de trampoline moet komen. Struiken + grond afvoeren. De kleinste maat graafmachine moet de achtertuin kunnen bereiken. Kuil moet gestut of verstevigt worden zodat deze niet kan instorten naderhand.
dinsdag 17 april 2018

Schutting van schaaldelen laten plaatsen

Wij willen de schutting aan de achterzijde van de tuin vervangen voor een schutting van schaaldelen. Totaal is de tuin daar 6m breed. Er moet ook een deur van schaaldelen komen. Ongeveerbreed. HoogteSchaaldelen verticaal plaatsen.
dinsdag 17 april 2018

Reeds gekochte schutting zetten

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een schutting van 17 meter. Ik heb bij de praxis al een schutting uitgezocht en zoek nu alleen nog iemand die het kan laten zetten.
dinsdag 17 april 2018

Coniferen snoeien

Graag wil ik een prijsopgave van het snoeien van onze coniferen haag. Het gaat over een haag met een lengte van 26 meter en een hoogte van 6 meter. Graag aftoppen en snoeien inclusief het afvoeren van het afval.
dinsdag 17 april 2018

Tuin afgraven en grond leveren

Wij willen onze voortuin laten uitgraven en opnieuw met tuinaarde laten vullen. Er staat nu nog beplanting in. Dit moet gedeeltelijk afgevoerd worden en een klein gedeelte mag blijven staan en opnieuw geplant worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2.
maandag 16 april 2018

Kunstgras aanleggen

Onze kleine achtertuin van zo'n 13 m2 (waar nu nog tegels in liggen) voorzien van kunstgras. Kan dit over de tegels heen? En binnen welk termijn zou het gelegd kunnen worden? Mochten de stenen verwijderd (en afgevoerd) moeten worden, kunt u dit dan als optie in de offerte vermelden? Materialen in overleg.
maandag 16 april 2018

Tuin egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van onze tuin. De oppervlakte is ongeveer 250 m2.
zondag 15 april 2018

Aarde en grind laten afvoeren

Vanuit de tuin hebben de 1.4 m3 gemengd grind verwijderd. Graag wil ik het laten ophalen. Het is nu verpakt ik kleine plastic zakken. Ik zou het kunnen overstorten in bijvoorbeeld 'bigbags' en door u laten ophalen. Het gaat om diverse soorten grind dat uit de tuin komt.
zaterdag 14 april 2018

Jeu de boules baan aanleggen

Op de plaats van de parkeerplaats (grof puin plus grind) willen we een Jeu de boules baan aanleggen van 3 x 13 meter. Hoeft niet heel professioneel, voor amateurgebruik. Ook willen we er nog steeds met de auto op kunnen staan. Graag hergebruik van de materialen en wij helpen mee. Leem mag door u aangevoerd worden.
zaterdag 14 april 2018

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een puntstuk laten slaan voor de beregening van de tuin. Ik heb het zelf geprobeerd met 11/4 buis met punstuk. 4 meter diep maar ik krijg er geen water uit. Kan deze getest worden of gelijk een nieuwe slaan en wat kost dit? Werkende hydrofoorpomp aanwezig.
zaterdag 14 april 2018

Vijver aanleggen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen. Het gaat om het aanleggen van een betonnen vijver met raam, filter en waterplanten.. Afmeting ongeveer 300 x 200 cm en een raam van 150 cm.
vrijdag 13 april 2018

Tuin zomer- en winterklaar maken

Het betreft een huisje op een bungalowpark en de tuin rondom de woning wil ik graag bij laten houden. De tuin is rondom met borders en veel gras.
vrijdag 13 april 2018

Tuin afgraven en schoon zand aanbrengen

Ik heb een woning gekocht in Culemborg en ben nu bezig om te kijken wat het kost om de tuin te laten afgraven en opvullen met schoon zand (25 cm). Het betreft hier het project Sporthelden-Oost en we zijn benieuwd wat de kosten zijn als we het met meerdere woningen laten doen. Het totale project bestaat uit 72 woningen. Ik denk dat de gemiddelde tuin tussen de 55-65 m2 is. We hebben nu een aanbieding liggen via aannemer zelf, maar willen ook kijken of we het collectief niet ergens anders kunnen onderbrengen. Tot nu toe heb ik van 17 woningen het bericht dat ze eventueel mee willen doen als de offerte aantrekkelijk is en dit zijn de oranje woningen op de plattegrond in bijlage tussen de pijlen in. Het is allemaal een beetje kort dag, want wij moeten de aannemer uiterlijk dinsdag laten weten of we het via hun willen laten doen.
donderdag 12 april 2018

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Er staat nu niets. Het is aan een kant van de tuin: een of twee schermen en een deur. Kunt u de materialen mee aanbieden?
dinsdag 10 april 2018

Tuingrond vervangen door zand

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de achtertuin aangelegd moet worden. In eerste instantie gaat het om het afgraven, afvoeren en storten van zand van een oppervlakte van circa 80 m2. Afhankelijk van de kosten is het ook de bedoeling om daarna de tuin deels te laten bestraten. Ik ben benieuwd naar de kosten en de tijdsduur van het afgraven, afvoeren en ophogen met zand. Ook ontvang ik graag een indicatie van de kosten voor het eventueel aanleggen van de bestrating met tegels van het formaat 60 x 60 cm van een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Graag ontvang ik een indicatieve offerte van de te verwachten kosten, bij voorkeur via mail.
dinsdag 10 april 2018

Trampoline ingraven

Ik wil graag een trampoline met een doorsnede 3,60 laten ingraven. Ik was benieuwd van de prijs hiervan is en het afvoeren van grond.
dinsdag 10 april 2018

Schutting/poortdeur plaatsen

Wij willen misschien onze schutting en poort deur laten vervangen. Graag zouden we hiervoor eerst een offerte willen krijgen. De schutting moet 7,5 meter breed worden en we zouden graag een Douglas houten schutting met betonnen palen willen. De poortdeur zit tussen 2 stenen muurtjes. De totale breedte tussen deze 2 muurtjes is 105 cm breed en 195 cm hoog en de huidige poort breedte is 90 cm en 180 cm hoog. We zouden graag een hardhouten poortdeur met stalen versteviging willen met een goed afsluitbaar slot. Graag krijgen we voor beide een scherpe offerte voor zowel het materiaal als de arbeidskosten.
maandag 9 april 2018

Tuin afgraven en ophogen met zand

Tuin 40 m² (gazon) 15 cm afgraven, grond afvoeren en voorzien van 10 cm zand. Tuin is vrij toegankelijk vanaf straatzijde.
maandag 9 april 2018

Tuin afgraven en wit zand aanbrengen

Alleen het afgraven van de tuin en afvoeren en wit zand erin. Het terras is al gerealiseerd daar hoeft niet meer afgegraven te worden. Graag alleen mailen niet bellen ivm werk
maandag 9 april 2018

Schutting opnieuw plaatsen

De schutting staat scheef en wil hem opnieuw laten plaatsen met in beton gestortte palen. Dus het gaat om demonteren en weer in beton plaatsen. We hebben een offerte nodig om de verzekering akkoord te laten geven. Het gaat om een 17 meter diepe tuin met 8 schuttingdelen. Telefonisch erg slecht tot niet bereikbaar ivm werk. Graag per mail.
maandag 9 april 2018

Schutting laten repareren

Ik wil de schutting laten repareren. Het zijn volgens mij schuttingsdelen van 180 x 180 cm en bij elkaar op ongeveer 22 meter geplaatst (het is een hoekwoning). Ik zou ook willen dat de boom ook verwijderd kan worden. Dit graag apart vermelden in de offerte. Het betreft een verzekeringskwestie.

Partners

Partners van Casius