Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gelderland.

1860 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gelderland:

donderdag 4 juni 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wil een puntstuk in de ommuurde tuin laten slaan voor beregening. De tuin is 100 m2. Qua pomp bespreek ik graag de mogelijkheden met de specialist.
donderdag 4 juni 2020

Waterput laten slaan of boren

Ik wil in mijn tuin tbv oppompen grondwater voor beregening van de tuin een put laten boren en/of slaan. Eventueel ook aanschaf van een bijhorende pomp. Locatie is in Apeldoorn. Oppervalkte van te beregene tuin is ca 400M2
woensdag 3 juni 2020

Waterput in de achtertuin slaan

Graag zou ik een waterbron laten boren voor het realiseren van tuinberegening. Ik sluit hierop een Gardena sprinkler systeem met 4 sproeiers aan. De tuin is 14 meter bij 23 meter groot, echter hoeft maar beperkt besproeid te worden. 1 stuk van 14 bij 10 meter en drie kleinere stukken van 5 meter in diameter. De buurman heeft recentelijk een waterput geslagen, hij meldde 5,5 meter diep te moeten voor grondwater. Vraag: prijsinformatie van de boring en geschat ijzer/zoutgehalte + advies over te gebruiken duurzame pomp
woensdag 3 juni 2020

Tuinhek plastsen

Vier gazen schuttingen die er nu staan vervangen door dichte houten douglas schuttingen met betonnen palen en betonnen onderkant onder de schutting Er staat al een schutting, maar waar dat “gaas” zit willen we graag dezelfde schutting als de rest
woensdag 3 juni 2020

Puntstuk laten slaan

Samen met een 5 tal buren willen wij de optie verkennen voor het oppompen van grondwater voor beregening van onze tuinen. Het gaat om vrij grote kavels met in totaal zo'n 1800m2 tuin oppervlak (exclusief aftrek voor bijgebouwen en bestrating). Buren aan de overkant van de straat hebben al een gezamenlijke put met 3 huishoudens die water op zo'n 7m diepte oppompt. Het gaat dus om het slaan van een puntstuk, leggen van leidingen naar met aansluitpunt naar de verschillende tuinen en het leveren en installeren van pomp en toebehoren. Alvast dank voor uw reactie.
woensdag 3 juni 2020

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik woon in een tussenwoning. De achterpoort + schutting zijn aan vervanging toe. Dus wil ik graag de oude poort en schutting laten verwijderen + afvoeren en een nieuwe laten plaatsen. Graag een poort met geen doorkijk en RVS slot. totale lengte is 2.55 meter en poortbreedte is 90 cm.
woensdag 3 juni 2020

Voortuin betegelen

Wij willen graag nieuwe tegels laten zetten in onze voortuin. De voortuin is plusminus 7 m2. Alleen het zetten van de tegels moet gedaan worden. De huidige tegels verwijderen doen we zelf.
dinsdag 2 juni 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de kruipruimte van de garage

Ik wil een puntstuk geslagen hebben in de kruipruimte in de garage, vloer kruipruimte tot plafond garage is ongeveer 3,60 meter.
dinsdag 2 juni 2020

Een waterput laten slaan

we willen graag een puntstuk laten slaan compleet met pomp etc. voor onze tuin, om de tuin en het gazon te kunnen beregenen, zodat we geen drinkwater hiervoor hoeven te gebruiken. Totale perceel (incl. woonhuis) is 360 m2.
dinsdag 2 juni 2020

Waterput slaan of spuiten

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterput, compleet zodat we daar de tuin mee kunnen sproeien en de vijver kunnen (na)vullen.
dinsdag 2 juni 2020

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput slaan in de tuin. Inclusief alle materialen, aansluiten etc.. Dus helemaal gebruiksklaar opleveren. Tuin is 500m² groot en ligt rondom huis.
dinsdag 2 juni 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag een offerte voor het alleen slaan van een puntstuk met grondbuis.
dinsdag 2 juni 2020

Puls slaan voor grondwater voor tuin irrigatie

Graag wil ik een waterput laten slaan in mijn tuin voor tuin irrigatie Kunt u mij laten weten wat dat kost en of u dat ook in Wageningen doet? Graag offerte voor aanleg inclusief benodigde materialen / pomp
dinsdag 2 juni 2020

Puntstuk slaan voor grondwater in de tuin

Willen graag een puntstuk laten slaan. Plaats is vrij toegankelijk, ca. 10 mtr van de weg Tuin is 600 a 700 m2
dinsdag 2 juni 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Is voor beregening van de achtertuin. Deze is via een ingang aan de straat bereikbaar echter de doorgang is 80cm.
dinsdag 2 juni 2020

Schutting plaatsen

De lange lengte is 18.3 meter dan gaan we het bochtje om dat moet 4.76 meter worden en dan nog een bochtje om en dat is 1.33 meter. Op het lange stuk moet tussendoor ook nog een poortdoor komen.
maandag 1 juni 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin. Zelf weet ik niet hoe diep het grondwater ligt. Het te beregenen oppervlakte is ongeveer 100m2, deze is goed bereikbaar.
maandag 1 juni 2020

Waterput tuin

Wij willen graag een waterput in onze tuin. Wat zijn daarvan de kosten ?
maandag 1 juni 2020

Waterput slaan in Eefde

Ik wil in onze tuin een waterput laten slaan ten behoeve van de beregening van onze achtertuin. De tuin is 100 m2.
zondag 31 mei 2020

Schutting en bestrating van de achtertuin

De achtertuin willen wij een bestrating en schutting laten plaatsen. Wij zijn opzoek naar een partij die ook de tegels kan leveren en de schutting. Het is op dit moment geheel leeg, een beetje begroeid. 60 vierkante meter.
zondag 31 mei 2020

Waterput met pomp in de tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin kunnen besproeien. hiervoor wil ik een waterbron laten aanleggen. De tuin is 450 m2 groot. De waterput graag inclusief pomp.
zondag 31 mei 2020

Waterput slaan in de tuin of in de schuur

In wil een waterput in de tuin of schuur voor het beregenen van gazon en planten (+/- 1000 m2). Ik wil het in eerste instantie alleen laten slaan, maar eventueel mag er ook een offerte uitgebracht worden voor een beregeningspomp.
zaterdag 30 mei 2020

Waterput slaan voor particulier gebruik

Voor beregening in achter tuin enaftakking naar voortuin. 25 bij 20 achter en 25 bij 25 voor. Heb nu puls tot 5 m maar is beetje roestwater.wil er 1 op andere plek.graag prijs v alleen puls.en compleet met pomp.gr henk
zaterdag 30 mei 2020

Waterbron slaan

Bron slaan tot ca 12 m diep in putten. Diameter min 12 cm
zaterdag 30 mei 2020

Schutting leveren en plaatsen

Als bijlage heb ik een foto van onze gewenste schutting. Alleen zouden we het hout graag in hardhout willen. De totale lengte van de plaats waar de schutting moet komen is 8,5 meter... De schutting moet onze tuin afscheiden van een naastgelegen sloot. Graag inclusief plaatsing