Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gelderland.

1839 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gelderland:

dinsdag 25 februari 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een nieuwe schutting te laten plaatsen. Gaat om 8 stuks, 1.80 x 1.80 per deel.
zondag 23 februari 2020

Schuttingen zijtuin plaatsen

Wij willen graag 11 beton hout schuttingen laten plaatsen waarbij een paar schuttingen van boven een beetje opengewerkt moeten zijn en een dubbele poortdeur We willen graag een offerte inclusief plaatsen
woensdag 19 februari 2020

Trampoline in de tuin laten ingraven

Ik heb een Berg Inground trampoline gekocht voor mijn dochter. Afmeting is 220x330. Deze wil ik graag ingegraven hebben. De plek waar de trampoline moet komen was eerst bestraat met grote grindtegels in beton. Deze heb ik verwijderd. Grond en tegels/betonresten moeten afgevoerd worden. Graag ontvang ik offertes om te bepalen of ik deze klus wil laten uitbesteden
woensdag 19 februari 2020

Recht zetten van de schutting

De schutting in de tuin is door de storm scheef gaan staan. Deze moet recht gezet worden. in het midden staan de schutting schreef.
zondag 16 februari 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin inclusief plaatsing waterput

Puntstuk slaan om tuin beregening op aan te sluiten, aansluit klaar maken, inclusief pomp. Wij hebben een grote tuin, daar kunnen we de beste plek uitzoeken waar de pomp moet komen. Het gaat om een grote voortuin en een redelijk grote zijtuin, in totaal gaat het om ongeveer 200 m2. De zijtuin is te bereiken via een poort en wij hebben een grote oprit.
zondag 16 februari 2020

Weide afgraven

We zouden graag 140 m2 (9 x 16 m) van onze wei (welke grotendeels kaal is) voor 30 cm laten afgraven en hier drainagezand of mc3 zand (wat het goedkoopst is) in laten storten. De afgegraven klei hoeft niet afgevoerd te worden, alleen op een hoop gegooid. Daarnaast willen we een vlak van 5 x 8 meter afgegraven hebben en hier puin gevolgd door zand in te laten storten. Hier willen we zelf bestrating in leggen voor een kap schuur. Ik gok zelf 50 cm diep afgraven. De plek is goed bereikbaar voor een kleine graver.
zondag 16 februari 2020

Schutting met stormschade herstellen

Ik zoek een vakman die herstelwerk kan uitvoeren bij een schutting en de schutting kan verstevigen. Door de storm staan mijn schuttingsdelen instabiel (hoekwoning). De ijzeren bevestigingsstukken tussen verschillende delen zijn losgeschoten(ong (min.) 6 stuks)en alle bestaande ijzerstukken wil ik even laten nakijken.. en sommige zullen dus opnieuw geplaatst/bevestigd moeten worden. Verder wil ik sommige huidige houten palen (aan elke tuinkant) netjes verspreid opnieuw/steviger laten plaatsen dmv cementstorting zodat ze steviger "gegrond" zijn bij een a.s storm (ong. 8 cementstortingen).
zondag 16 februari 2020

8 m laurierstruiken verwijderen

Ik heb een circa 8m lange laurierhaag aan de voorzijde van mijn huis die ik verwijderd wil hebben. Afvoeren doen we zelf. De dikste stammetjes hebben een doorsnede van +/-7 cm. Het is langs de straat. de wortels moeten verwijdert worden met een stobbenfrees denk ik. Ik wil een beukenhaag of een taxushaag terug, dit plant ik zelf. Voor eind februari moet de haag verwijdert zijn, anders zijn we te laat voor de beukenhaag.
donderdag 13 februari 2020

Schutting plaatsen beton/hout

De schuttingdelen zijn al in huis, offerte graag voor plaatsen. Er dient niks te worden verwijderd, vakman kan meteen beginnen met plaatsen.
woensdag 12 februari 2020

Houten schutting vervangen

Op 9 februari is door de storm mijn schutting omgewaaid en delen zijn afgebroken. Ik wil dit graag laten herstellen. Foto's in de bijlage.
dinsdag 11 februari 2020

Plaatsen schutting

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De huidige schutting is omgewaaid in de storm van afgelopen weekend. Deze is verwijderd en afgevoerd, enkel de palen van de oude schutting, die afgebroken zijn op grondniveau zitten nog in de grond. De schutting die er stond was 12 meter en ongeveer 35cm (lastig zeker te stellen, omdat alles door ineenstorting uit het lood stond). Ik had een vrij standaard schutting met om en om planken aan linker en rechterzijde die op de erfgrens stond en wil iets soortgelijks terug. Gaat waarschijnlijk om een verzekeringskwestie.
dinsdag 11 februari 2020

Houten schutting vervangen

Onze schutting moet verwijderd en afgevoerd worden door de storm. Ik wil een complete nieuwe houten schutting late leveren en plaatsen incl. materiaal. Standaard rechte schutting, 14.54 meter. Met twee hoeken en een poort. Locatie is toegankelijk. (Hoekhuis)
dinsdag 11 februari 2020

Tuinafscheiding verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe houten schutting laten plaatsen en de oude schutting laten verwijderen. De schutting moet ongeveer 15 meter diep worden nog eens 7 meter over de breedte aan de achterkant plus een poort.
maandag 10 februari 2020

Omgewaaide boom verwijderen

Wat zijn de kosten van het afvoeren van deze omgewaaide kronkelwilg? Zie foto. Stam mag blijven staan.
maandag 10 februari 2020

Plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin

Plaatsen nieuwe hout/beton schutting van 30 meter (deze word verplaatst want komt een stukje tuin bij) Weghalen groene struiken Aanleg van extra stukje tuin Apart zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn van het vervangen van onze huidige grasmat (60 m2)
maandag 10 februari 2020

Amerikaanse eik kappen

Wij hebben een grote volgroeide Amerikaanse eik in de voortuin en die zouden wij graag gekapt hebben. Hiervoor moet nog een vergunning bij de gemeente Apeldoorn worden opgevraagd. Maar hier schijnt de gemeente niet moeilijk over te doen omdat het een amerikaanse eik betreft. De amerikaanse eik staat aan het begin van onze oprit en is dus goed bij te komen. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het kappen en verwijderen van het hout. 15-20 meter.
woensdag 5 februari 2020

Waterbron slaan of boren in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten slaan om een perceel van 655 m2 te besproeien. Hiervoor is geen melding of vergunning nodig. Volgens de buurman hoeft de put ongeveer 10 meter diep geslagen te worden, maar dat laat ik graag beoordelen door de vakman. Ook de exacte locatie. Kunnen jullie mij van een offerte voorzien? De locatie is toegankelijk.
zondag 2 februari 2020

Beton-schutting/hedera scherm plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een hout-betonschutting bestaande uit 21 planks RVS geschroefde vuren schermen (vertikaal) 180 x 180 cm inclusief afdeklatten, antraciet beton palen (glad beton met diamantkop), antraciet betonnen onder platen, tuindeur met frame vuren 100 cm. Schutting moet gecombineerd worden met 2 Mobilane kant&klaar hagen van hedera 120 x 180cm. Zie bijlage. Over lengte van 10,05 m moeten vanaf de woning eerst 2 schermen hout-beton, 2 hagen en vervolgens weer 2 schermen hout-beton geplaatst worden. In lengte van 6 m moet de poort geplaatst worden. Kosten inclusief materialen en plaatsing en kosten wanneer alleen alles geplaatst wordt en ik zelf voor de materialen zorg.
zaterdag 1 februari 2020

Tuin afgraven

Graag ontvang ik namens project een offerte voor het afgraven van de tuinen. In de bijlage een overzicht per kavel (bouwnummers 1 t/m 15) van het aantal m2 dat afgegraven moet worden (voor- en achtertuinen). Ik heb ik tevens een plattegrondtekening bijgevoegd van de percelen. Kunt u aangeven wanneer u eventueel van start zou kunnen gaan? Nog even een vraagje: de woningen worden verspreid opgeleverd. Belooft is in een tijdsbestek van ongeveer een maand. Nu begrijp ik dat de eerste woningen al wel graag met de oprit aan de gang willen en niet willen wachten tot alles is opgeleverd. Is het voor jullie een optie om het werk in twee of drie delen te doen? De eerste woningen worden begin maart opgeleverd en de rest 1 maand later, dus begin april. De offerte zie ik met belangstelling tegemoet.
zaterdag 25 januari 2020

Schutting plaatsen en huidige verwijderen

Schutting van mijn hoekhuis is half omgewaaid, deze laat ik graag eerst verwijderen. Graag ook afvoeren. Daarna tuin schutting van 10 meter plaatsen. Van welk materiaal weet ik nog niet.
zaterdag 25 januari 2020

Een nieuwe schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn bestaande schutting kan vervangen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor een schutting (HOUT/BETON SCHUTTING SYSTEEM) Het gaat om een lengte van 8.6 meter waarbij we graag willen afwisselen met twee raster schermen van 1.2 meter die volgroeid zijn met kardinaalsmuts en een niet bladverliezende klimmer (geen hedera).
zaterdag 25 januari 2020

Tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen

Ik zoek een vakman die persoonlijk kan langskomen om de volgende klus met mij te bespreken: -Het betreft een tuin van 5000 m2 dat geëgaliseerd moet worden. De huidige situatie moet even samen bekeken worden. -Voor een parkeerzone van 50 a 60 m2 wil ik grind laten leggen. -Hekwerk leveren en plaatsen als afrastering.
zaterdag 25 januari 2020

Veranda aan stacaravan laten maken

Ik wil een veranda aan mij stacaravan laten maken de maten zijn: 9 meter lang bij 2 meter diep, met balustrade. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 25 januari 2020

Egaliseren en bestraten nieuwbouw tuin

Wij zouden onze tuin willen laten egaliseren en er volgens een terras willen laten aanleggen. Langs de rand van de tuin willen wij over een afstand van ongeveer 4 meter bloembakken laten bouwen. De oppervlakte van de tuin ongeveer 32 m2. De tuin is afgegraven en er is wit zand gestort en de schuttingen staan, voor de rest is het nog een kale vlakte. We hebben een tuinpoort en achter een grote parkeerplaats. Graag het terras van iets grotere tegels.
donderdag 23 januari 2020

Vijver realiseren

Wij willen een mooie, moderne vijver in de achtertuin. Het gaat om de volgende specificaties: 3 x 2 x 1,2 gemetseld met 3d folie, achterwand met rvs waterval en pomp. In de achtertuin, de tuin zelf is ongeveer 10 m2 en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius