Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gelderland.

1820 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gelderland:

maandag 24 juni 2019

Beukenhaag snoeien en inkorten

Ik wil een beukenhaag circa 40 meter lang en in hoogte oplopend van circa 3 naar 4 meter met 1,50 meter laten inkorten. De haag is goed toegankelijk.
maandag 24 juni 2019

Kunstgras laten leggen

Onze voortuin is laatste jaren als moestuin gebruikt. We zouden hier eventueel kunstgras in laten leggen maar zijn benieuwd naar de kosten. Oppervlakte: 3,00 x 4,35
zondag 23 juni 2019

Waterpuls/put laten slaan of boren

Ik wil graag een waterpuls/put laten slaan of boren. Dit is voor een achtertuin van ongeveer 170 m2 gras. Met daarbij een pompje die het water omhoog pompt.
vrijdag 21 juni 2019

Houten terras aanleggen om oude te vervangen

Oppervlak 10 vierkante meter. Ondergrond stoeptegels met frame liggen onder oude houtenterras. Opdracht oude vervangen voor brede (kunststof) planken.
vrijdag 21 juni 2019

Woekerende bamboe met wortel en al verwijderen

Wij hebben ongeveer 2 m2 bamboe in onze achtertuin, deze willen wij graag geheel laten verwijderen. Zodat de bamboe echt goed weg is en niet meer terug komt.
maandag 17 juni 2019

Puntstuk controle

Ik heb een grondwaterpomp die het tot voor kort vele jaren prima deed, momenteel komt er nog amper water uit. Ik denk zelf dat het filter verstopt zit, of puntstuk moet dieper geboord worden. De pomp staat op de oprit en is goed bereikbaar. Ik zou de pomp dan ook weer graag werkend hebben.
zondag 16 juni 2019

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron slaan in mijn tuin van 200 m2. Ik denk dat het 10 meter diep moet worden.
zondag 16 juni 2019

Koi vijver bouwen

Ik wil mijn oude vijver om laten bouwen naar een koivijver met plantenfilter. De afmetingen zijn ongeveer 4.5 bij 3 bij 2 meter.
woensdag 12 juni 2019

Grond, grind afgraven en afvoeren

Wij zijn net verhuisd en de voortuin ligt te hoog. Er ligt grind en worteldoek op. De beplanting laten we deels staan, dat hoeft niet uitgegraven te worden. De buxussen gaan er uit, zijn al deels verwijderd. De rozen en planten er achter blijven staan. De tuin is 6 bij 5 meter groot.
dinsdag 11 juni 2019

Diverse tuinwerkzaamheden

Ik ben op zoek naar iemand die wat werkzaamheden kan doen in mijn tuin. Ik wil het gras maaien en de heg knippen. De tuin is 100 m2 en de heg is ongeveer 25 meter lang. Ik heb een grasmaaier en een schaar.
dinsdag 11 juni 2019

Waterput slaan

Ik wil de kosten weten voor het slaan van een nieuwe waterput. Mijn tuin is 1000 m2.
dinsdag 11 juni 2019

Boomwortels verwijderen

In de achtertuin staan 2 bomen van ongeveer 8 meter hoog. Deze dienen te worden gerooid. De schutting die er nu naast staat zullen wij verwijderen en de tuin heeft een achterom. Graag laat ik het groen afvoeren.
maandag 10 juni 2019

Vlonder terras aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een vlonder terras kan aanleggen aan de voorkant van mijn stacaravan. Afmeting betreft 9 meter breed bij 2 meter lang.
zondag 9 juni 2019

Het renoveren van een tuin

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van struiken en bomen. Daarnaast moeten de planken van de vlonder vervangen worden, dit betreft 4,5 m2. Vervolgens moet er ook een schutting geplaatst worden op de plek van de struiken. Dit betreft een lengte van 12 meter. De schutting moet 180 cm hoog zijn. Ook moeten er tegels gelegd worden.
zondag 9 juni 2019

Tuin bestraten

Ik wil 3 stukken van de tuin laten betegelen. In totaal ongeveer 15m². Ik zal voor de tegels zorgen.
zondag 9 juni 2019

Nieuwe tuin aanlegggen

Graag willen wij een nieuwe tuin aan laten leggen. De tuin is 60 m2 (5 x 12 meter). Gaat om de tuin afgraven nieuw wit zand erin en bestraten. Eventueel ook een nieuwe hout beton schutting en 2 verhoogde borders. Ook een overkapping van 3 x 3 meter achter in de tuin zouden wij willen laten plaatsen.
vrijdag 7 juni 2019

Wilg kappen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die een wilg kan kappen en afvoeren uit mijn achtertuin. De wilg is ongeveer 10 meter hoog. 250 cm van de stam mag blijven staan, de boom hoeft dus niet uitgefreesd te worden. De achtertuin is bereikbaar via de garage.
vrijdag 7 juni 2019

Een kunststof schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een kunststof schutting kan plaatsen in mijn achtertuin. De schutting staat tussen de mijn tuin en die van de buren. De bestaande schutting verwijderen wij zelf. De schutting moet 10 meter lang en 180 cm hoog worden.
donderdag 6 juni 2019

Gedeelte tuin egaliseren, afvoeren en graszoden leggen

Ik wil een middengedeelte (ongeveer 4 x 3 meter) van de tuin laten egaliseren en daarbij zwarte grond af laten voeren. Het gaat om 1 kuub. Hiervoor in de plaats moet er graszoden komen te liggen. De locatie is goed bereikbaar.
woensdag 5 juni 2019

Een bestaande waterput weer bruikbaar maken

Ik zoek een bedrijf die een bestaande waterput weer bruikbaar kan maken. De put is waarschijnlijk in 1996 geslagen. Vorig jaar einde zomer begon de aanvoer onregelmatig te worden. (te "sputteren"). Recentelijk komt er helemaal geen water meer uit. Mogelijk dichtgeslibd of te lage grondwaterstand. Waarschijnlijk moet de put dieper gemaakt worden.
dinsdag 4 juni 2019

Tuin afgraven en bestraten

Klei afgraven, zand terug plaatsen (7 kuub) , tuinaarde in twee verhoogde borders plaatsen (1 kuub). Twee pergola’s meenemen in de prijs, ook 2x leiboom circa 2,5 meter, 1x plataan bolvorm boom. 1x lage buxushaag 180 x 30 x 50 cm. Tuin is 40 m2.
maandag 3 juni 2019

Tuin egaliseren en bestraten

Uitgraven niet meer nodig. Wel afvoeren van ong. 3 kuub grond. Egaliseren met ophoogzand (ong 3 m3) en bestraten. Achtertuin is ong. 60 m2 + voortuin van ong. 10 m2
zondag 2 juni 2019

Boom laten kappen en afvoeren

Ik heb een verwilderde tuin en wil hier een eik van ongeveer 12 meter laten weghalen en wat struiken en verwilderde klimplanten. Ik zou hier graag offertes voor ontvangen.
zondag 2 juni 2019

Boomstronk verwijderen

Graag offerte voor het verwijderen van 3 boomstronken 1x van 25 cm, 1x van 30 cm en 1x van 40 cm. Alles is goed bereikbaar.
zondag 2 juni 2019

Vijver opnieuw aanleggen

Onze huidige vijver is lek en dat is voor ons tevens een reden om hem opnieuw aan te leggen. Op dit moment is de vijver strak en wij willen een iets natuurlijkere vijver. De lengte vd vijver is +|- 10 meter en de breedte +|- 4 meter.

Partners

Partners van Casius